czort 06.06.02, 09:41 przypominam - jutro o 18:00 kto zyw i pelemn checi to wie:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 09:46 Niestety- imprezowo umarlem... :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 11:50 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Niestety- imprezowo umarlem... :o((( A co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 12:52 No będę, no będę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:01 Nie będę się ukrywał.Jeśli mam zginąć to z honorem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:14 Już się z tym pogodziłem.Wstępnie upiję się na śmiałość:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:27 czego się boisz, przecież to jest zwykła sprawa :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:28 hehehehehe:)) dobra dobra, przeciez nic nie mowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:35 Śmiech Szaki wywołuje dreszcz...emocji:)Laelciu, a pierścionek mi kupisz, gdy uda się zabawa? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:41 dreszcze emocji? masz juz gesia skorke?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:49 Szakirko, powiem Ci na uszko że gęsia skórka przeszła u mnie w stan chroniczny:)))Laelciu, a nie porzucisz gdy już wykorzystasz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:57 Crimen, to chyba w dużej mierze zależy od tego, jak dobry będziesz :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:05 I tu jest problem.Od paru dni żyję pod stałą presją.To nie sprzyja skupieniu ducha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:28 crimenek!!! beze mnie? ozesz ty swolocz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:33 Oczywiście że z Tobą Czorciku.Zaczynamy jutro o szesnastej na Centralnym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi lalalalalalalalaparapetowaaaaaaaaaaaaa.... 06.06.02, 13:40 Chyba sie nie pogniewacie jak wpadne troche pozniej? :) I nie na Centralny hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: lalalalalalalalaparapetowaaaaaaaaaaaaa.... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:47 Jasminko, postaramy się nie wypić wszystkiego do czasu twojego pojawienia się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:45 Motorek, znowu chcesz wpaść w łapki Czorcika i Jasminki?Pamiętam że jesteś waleczny, ale sprawa jest z góry przegrana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:48 motorek, sloneczko ty moje!!! jaka zdrada???? ja cuksa odbieram z centralnego o 16:00!!! tylko odbieram!!! na zawsze twoj czort:))) jasmina - oczywizda, ze mozesz, ale w nastepstwie z podwojnym prezentem:))) cuksik, jak przyjedziesz, to zadzwon!! koniecznie, bo flaszki potluczesz!!! aha - materac juz jezd, takze bydzie gdzie spac - ale dla was cuksi tdi wanna zarezerwowana jezd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 13:52 Czorciku, wywieś kartkę na drzwiach łazienki że rezerwacja już jest i nikt postronny nie może wchodzić.A parapet masz?Jestem umówiony na randkę na Twoim parapecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 13:56 przeca pisawszy, ze ni mom!!! ale balkon tyz mom - a kartkem wywieszem:))) cuksik - masz minusa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:04 Może być balkon, ale minusów coś mi ostatnio skąpisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:07 Czorciku, kto i co będzie wystawiał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! 06.06.02, 14:14 Ja Cie wystawie po dobrej cenie a kase rozpiernicze na cukierki :))) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Czorciku, kto i co będzie wystawiał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:22 Niech kto usluzny zaleci po mnie to tez sie napije:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:31 Ofiarowałem się, a Ty nic.Żubra nie pijam, ale towarzystwo się liczy, a nie rodzaj trunków:)))Jasminko, a podzielisz się cukierkami? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:36 to beda arcydziela pt.kto ladniej nahafci na sciane ;) Z tego co slyszalam to bedzie po czym:)) Ty cuks to tylko duzo gadasz a malo robisz.miales mnie porwac a w rezultacie pytales sie czy zgadzam sie na prwanie.No bzdura,kompletna bzdura!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi samanta 06.06.02, 14:46 Klasyczne sformulowanie tego typu brzmi : "Czy moge Cie pocalowac?" Zamiast calowac!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > to beda arcydziela pt.kto ladniej nahafci na sciane ;) Z tego co slyszalam to b > edzie po czym:)) > Ty cuks to tylko duzo gadasz a malo robisz.miales mnie porwac a w rezultacie py > tales sie czy > zgadzam sie na prwanie.No bzdura,kompletna bzdura!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:48 jasmina_tdi napisał(a): > Klasyczne sformulowanie tego typu brzmi : "Czy moge Cie pocalowac?" Zamiast > calowac!!!! Dokladnie! A porzadnej panience nic nie wypada w tym momecie zrobic jak skromnie spuscic oczy i szepnac"nie" chociaz w duchu mysli sobie "Ty idioto ,nie pytaj tylko caluj":))))))))) > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > to beda arcydziela pt.kto ladniej nahafci na sciane ;) Z tego co slyszalam > to b > > edzie po czym:)) > > Ty cuks to tylko duzo gadasz a malo robisz.miales mnie porwac a w rezultac > ie py > > tales sie czy > > zgadzam sie na prwanie.No bzdura,kompletna bzdura!:) > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 06.06.02, 15:07 hahahahahaha!!!!!! dokladnie :))))) a jeszcze gorzej brzmi z ust faceta oczywiscie : "pocaluj mnie....." No rany julek!! Co w takim momencie ma robic skromna i dobrze wychowana panienka!! Calowac chyba tylko :0 Gość portalu: samanta napisał(a): > Dokladnie! A porzadnej panience nic nie wypada w tym momecie zrobic jak skromni > e spuscic oczy i > szepnac"nie" chociaz w duchu mysli sobie "Ty idioto ,nie pytaj tylko caluj":))) > )))))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:52 Co to za porwanie z uprzedzeniem.Kiedyś Cię porwę bez uprzedzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta phi! kiedys? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:54 A moze ja teraz mialam zyczenie byc porwana,he? jak bedziesz mial takie flegmatyczne usposobienie to znajdzie sie inny porywacz,o!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: phi! kiedys? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:13 Siedz w swojej wieży i czekaj.Skuteczne porwanie musi być dobrze przygotowane;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! 06.06.02, 14:45 Tak Crimenku - z Samanta hahahahahaha!!!! Gość portalu: Crimen napisał(a): > Ofiarowałem się, a Ty nic.Żubra nie pijam, ale towarzystwo się liczy, a nie > rodzaj trunków:)))Jasminko, a podzielisz się cukierkami? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:49 jasmina_tdi napisał(a): > Tak Crimenku - z Samanta hahahahahaha!!!! Blahahahahahahahaha:))))))))))))) To ja tyz jak bede miala podziele sie z toba jasminko cukierkami:)))))) > > Gość portalu: Crimen napisał(a): > > > Ofiarowałem się, a Ty nic.Żubra nie pijam, ale towarzystwo się liczy, a ni > e > > rodzaj trunków:)))Jasminko, a podzielisz się cukierkami? :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! 06.06.02, 15:08 To taka przenosnia samanto! :))) Najpierw go sprzedajmy a potem dzielmy kase :) Gość portalu: samanta napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > > Tak Crimenku - z Samanta hahahahahaha!!!! > > Blahahahahahahahaha:))))))))))))) To ja tyz jak bede miala podziele sie z toba > jasminko cukierkami:)))))) > > > > Gość portalu: Crimen napisał(a): > > > > > Ofiarowałem się, a Ty nic.Żubra nie pijam, ale towarzystwo się liczy, > a ni > > e > > > rodzaj trunków:)))Jasminko, a podzielisz się cukierkami? :))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: PARAPETOWA !!!! Z WERNISAŻEM!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 14:54 Nikomu już nie można ufać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: PARAPETOWA !!!! 06.06.02, 17:07 przyjdziemy, przyjdziemy... a mozna kopac w drzwi? no bo rece beda zajete prezentami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Czorcisty :::))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:47 A my nie dotarli z Chudziną z powodów tzw. niesprzyjających okolicznosci przyrody :( :( :( Soreńki..... I wybacz, ze materac takoż bez nas nie dotarł ;) i prezent ;) i buteleczka ;) jednakowoż......... wszystko do nadrobienia :) :) usciseczki serdeczniaste :) :) Czarna (i zaocznie Chudyyy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only&cri Re: Czorcisty :::))) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.02, 14:48 no przeca pisane bylo ze wciaz aktualne...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Czorcisty :::))) IP: 2.4.STABLE* 08.06.02, 14:52 Czort!!! Zapowiadam się następną razą obligatoryjnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś