inna-bajka 28.02.05, 20:56 .... bo wyczuwam tu jeden wielki ból. Nie martwcie się, forum nie zniknie jak jeden dzień nie będziemy pisać. Kilka wątków tutaj miało chyba poród kleszczowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:02 A co, Ciebie Gwiazdo głowa już nie boooli??? Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:06 Minie nigdy głowa nie bolała, bo pić to trzeba umić, jak powiedział autor ;-) Teram mnie się nudzi, Przeczytałam całe forum do połowy 2004r. Dalej nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:09 To nie jest dobrze Bajeczko oj nie... I co ciekawie tam coś piszą jakaś wiedza tam zalega w tych archiwach??:) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:11 Jezuuuuuuuuuuuuu, ale bredzę. Znowu mam gorączkę. Ta wyprawa do Wawki kosztowała mnie zdrowie w tym badziwiastym citroenie do reszty opadła szyba 60 km w śnieg i mróz jechałam bez szyby kierowcy 120 km/h. I teraz mam. Odpowiedz Link Zgłoś
duchforum Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 08:46 Wcinając się w Waszą duskusję, pozwolę sobie odpowiedzieć heart-man 'owi. Niejedna osoba obroniła pracę dyplomową z komunikacji społecznej i komunikacji interpersonalnej, która odbywa się w necie. A więc to co robi inna-bajka zawsze służy jakiemuś celowi. To co jednym wydaje się bezsensowne, dla innych jest wspaniałym materiałem poznawczym. Czasami nie warto przedwcześnie wydawać sądów i ocen wartościujących. A może Bajeczka-inna, bardzo, lubi czytać posty, i co? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:05 Jest znacznie gorzej Bajeczko, jednak nadziwić sie nie mogę, jaka natura jest doskonała, potrafiła stworzyc _zwięrzątka_, ktorych własny jad nie zabija!!! Dobrze,ze znalazły tu przytulisko, okażmy miłosierdzie, wszak Adwent :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:08 Masz rację, jak zwykle. Wisz, czytałam swoje pierwsze posty, Ty i Kotek nawet Lexio pisaliście do mnie, a ja jakoś śmiałości nie miałam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:11 Nie stresuj sie, w realu nadrobiłaś :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:14 Ależ się czerwienię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:15 zawsze lece tym patentem, rumieniec na licach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:11 Widzę Kochanie, że jak zwykle jesteś w formie błyskotliwe teksty sypią się jak z rękawa i oczywiście bardzo za mną tęsknisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:13 Serduszko, a Ty jak zwylke lecisz na ... dwie komory ;-) Jedna babeczka Ci już nie wystarcza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:19 A skąd Skarbie wiesz że jak zwykle?!!!!! To bardzo ciekawe jest.....:))) Tak czujesz po prostu, tak???? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:14 Witaj Skarbie, dziekuje, dobra forma mnie nie opuszcza, sam zreszta widziałeś :)* Tęsknota jest nieustająca, zauroczenie coraz większe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:16 To sobie Słonko jeszcze potęsknisz ooo a może jeszcze dłużej bo serduszko siedziw robocie i na oczki już tak nei najlepiej. Głowka równie sprawna jak oczki. B uziaczki o to byłem ja hm:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:19 A jakas Dobranocka będzie?? :) Pamiętaj o Prawie Owena :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:21 Aaaa to ten Manchasteru? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:24 Nie to ten od "roboty" :DDDDDDDDD Ale nie ma nic przeciwko ,zebyśmy tego z M. odwiedzili wiosną :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:28 Patrz co zrobiłaś! Konto wyczyściłaś do 0 ,,, jak nie bardziej? I teraz muszę tyrać po nocach! Oj:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:30 Praca noca ponoć nie jest zła...w dobrym towarzystwie :) Konto, nie bądź przesądny, wiesz, jesli sie pieniedzy nie wyda, to sie rozejdą !!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:34 Ee. Widać się rozeszły bo bankomat połknął również moją kartę. Koochanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:37 Może tylko pomyliłeś PIN :DDDDDDD Nie martw sie, na "platynie" debet jest bez ograniczeń :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:41 Ty potrafisz jednak pocieszyć, to trzeba przyznać. A tak na marginesie, jak to działa - "debet bez ograniczeń". Mówili o tym na Discowery bo pierwsze słyszę o czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:44 Nie dość! Rachunek sumienia – czego nie zrobiłem? I spadam. Pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:47 Spadaj i wpadnij, mozesz przez Amerykę :D Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:46 Kochanie, to jest do czasu az komornik nie zapuka do drzwi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:25 Post Libressa post, adwent to przed BN Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 10:31 :DDDDDDDDDDDD Wiedziałam ,ze mnie sie świeta pomyliły, ale to wszystko przez te choinke, ktora u mojego sasiada jest jeszcze ubrana w "swiecidełka" :DDDDDD To teraz beda te z "jajami" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:23 To ja miłych Państwa opuszczam i na paluszkach udaję sie do łóżka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:26 Bajeczko, zmykaj, wypoczywaj...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekutnica Nie ma ząbków IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 28.02.05, 22:04 W odbycie ząbków nie ma więc nie ma co boleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nie ma ząbków IP: *.access.telenet.be 01.03.05, 00:21 zeby orlowska wiedziala czy ja bola zeby, musialaby do stolika przy lozku sie udac i w szklance sprawdzic..... choc zawsze jest mozliwe ze zeby zostaly....no wlasnie, u innej bajki....tylko gdzie....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajarz Re: a ciebie nie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:06 doopka po ostatnim spotkaniu ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 04:20 <i tak to jest jak sie po nocy / nad ranem "kundzi" :)))) > ale przynajmniej jedna (pierwsza dzisiaj ) normalna rozmowe poczytalem :) BAJECZKO , "odebralem" peany pochwalne o tobie :) z baaardzzoooo wiarygodnego (kobiecego) zrodla ;) gdyby nie to ze na "krotkim pasku" u goji jestem to juz bym sie chyba wirtualnie zaczal podkochiwac :) a tak to najwyzej mleka z miodem , albo herbatki z malinami do lozka <eeee, o tej porze to na sniadanie chyba:))) > ci pozycze i .....zdrowko ;) nie chorzej!!!! :) pozdr. m_g Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 08:44 DZięki, ale bez chorobowego się nie obejdzie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 08:48 Witaj Bajeczko, smutno mi, ze niedomagasz Duszko, gdybys była tak jak ja z Przedwojennego materiału nawet Cabriolet zima by Cie nie ruszył... Zdrowiej, bo juz obmyslamy nastepna sesje :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 09:24 Wiesz, nigy nie chorowałam, a teraz na potęgę. Mam dziś wypisać zamówienia i faktury, boję sie, że popiszę głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 10:14 :((((( To podobnie jak ja, nigdy nie była zakochana , a teraz coraz czesciej :DDDDDDDD Wiesz podobno to "łabedzi śpiew" :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:22 BAJKA ;) a moze tak "lufke" i pod pierzyne ?:) w koncu nie zawali im sie w pracy jak DOchorujesz w domu ?:) a tak bedzie sie wleklo ścierwo za toba jeszcze tygodniami :) m_g Odpowiedz Link Zgłoś