Dodaj do ulubionych

A ząbki Was nie bolą .... ?

28.02.05, 20:56
.... bo wyczuwam tu jeden wielki ból.
Nie martwcie się, forum nie zniknie jak jeden dzień nie będziemy pisać.
Kilka wątków tutaj miało chyba poród kleszczowy ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:02
      A co, Ciebie Gwiazdo głowa już nie boooli???
      • inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:06
        Minie nigdy głowa nie bolała, bo pić to trzeba umić, jak powiedział autor ;-)
        Teram mnie się nudzi, Przeczytałam całe forum do połowy 2004r. Dalej nic nie ma.
        • Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:09
          To nie jest dobrze Bajeczko oj nie... I co ciekawie tam coś piszą jakaś wiedza
          tam zalega w tych archiwach??:)
          • inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:11
            Jezuuuuuuuuuuuuu, ale bredzę. Znowu mam gorączkę. Ta wyprawa do Wawki
            kosztowała mnie zdrowie w tym badziwiastym citroenie do reszty opadła szyba 60
            km w śnieg i mróz jechałam bez szyby kierowcy 120 km/h. I teraz mam.
          • duchforum Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 08:46
            Wcinając się w Waszą duskusję, pozwolę sobie odpowiedzieć heart-man 'owi. Niejedna osoba obroniła pracę dyplomową z komunikacji społecznej i komunikacji interpersonalnej, która odbywa się w necie. A więc to co robi inna-bajka zawsze służy jakiemuś celowi. To co jednym wydaje się bezsensowne, dla innych jest wspaniałym materiałem poznawczym. Czasami nie warto przedwcześnie wydawać sądów i ocen wartościujących. A może Bajeczka-inna, bardzo, lubi czytać posty, i co?
    • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:05
      Jest znacznie gorzej Bajeczko, jednak nadziwić sie nie mogę, jaka natura jest
      doskonała, potrafiła stworzyc _zwięrzątka_, ktorych własny jad nie zabija!!!
      Dobrze,ze znalazły tu przytulisko, okażmy miłosierdzie, wszak Adwent :)
      • inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:08
        Masz rację, jak zwykle. Wisz, czytałam swoje pierwsze posty, Ty i Kotek nawet
        Lexio pisaliście do mnie, a ja jakoś śmiałości nie miałam ;-)
        • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:11
          Nie stresuj sie, w realu nadrobiłaś :)))))
          • inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:14
            Ależ się czerwienię ;-)
            • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:15
              zawsze lece tym patentem, rumieniec na licach :D
      • Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:11
        Widzę Kochanie, że jak zwykle jesteś w formie błyskotliwe teksty sypią się jak
        z rękawa i oczywiście bardzo za mną tęsknisz?:)
        • inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:13
          Serduszko, a Ty jak zwylke lecisz na ... dwie komory ;-)
          Jedna babeczka Ci już nie wystarcza ;-)
          • Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:19
            A skąd Skarbie wiesz że jak zwykle?!!!!! To bardzo ciekawe jest.....:)))
            Tak czujesz po prostu, tak????
        • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:14
          Witaj Skarbie,
          dziekuje, dobra forma mnie nie opuszcza, sam zreszta widziałeś :)*
          Tęsknota jest nieustająca, zauroczenie coraz większe :)
          • Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:16
            To sobie Słonko jeszcze potęsknisz ooo a może jeszcze dłużej bo serduszko
            siedziw robocie i na oczki już tak nei najlepiej. Głowka równie sprawna jak
            oczki.
            B uziaczki o
            to byłem ja hm:))))))
            • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:19
              A jakas Dobranocka będzie?? :)
              Pamiętaj o Prawie Owena :)*
              • Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:21
                Aaaa to ten Manchasteru?
                • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:24
                  Nie to ten od "roboty" :DDDDDDDDD
                  Ale nie ma nic przeciwko ,zebyśmy tego z M. odwiedzili wiosną :DDD
                  • Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:28
                    Patrz co zrobiłaś! Konto wyczyściłaś do 0 ,,, jak nie bardziej? I teraz muszę
                    tyrać po nocach! Oj:)
                    • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:30
                      Praca noca ponoć nie jest zła...w dobrym towarzystwie :)
                      Konto, nie bądź przesądny, wiesz, jesli sie pieniedzy nie wyda,
                      to sie rozejdą !!!! :)
                      • Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:34
                        Ee. Widać się rozeszły bo bankomat połknął również moją kartę. Koochanie:)
                        • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:37
                          Może tylko pomyliłeś PIN :DDDDDDD
                          Nie martw sie, na "platynie" debet jest bez ograniczeń :DDDD
                          • Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:41
                            Ty potrafisz jednak pocieszyć, to trzeba przyznać. A tak na marginesie, jak to
                            działa - "debet bez ograniczeń". Mówili o tym na Discowery bo pierwsze słyszę
                            o czymś takim.
                            • Gość: heart-man Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: 193.59.95.* 28.02.05, 21:44
                              Nie dość! Rachunek sumienia – czego nie zrobiłem? I spadam.
                              Pa :)
                              • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:47
                                Spadaj i wpadnij, mozesz przez Amerykę :D
                            • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:46
                              Kochanie, to jest do czasu az komornik nie zapuka do drzwi :DDD
      • Gość: Gosc Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:25
        Post Libressa post, adwent to przed BN
        • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 10:31
          :DDDDDDDDDDDD
          Wiedziałam ,ze mnie sie świeta pomyliły, ale to wszystko przez te choinke,
          ktora u mojego sasiada jest jeszcze ubrana w "swiecidełka" :DDDDDD
          To teraz beda te z "jajami" :)))
    • inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:23
      To ja miłych Państwa opuszczam i na paluszkach udaję sie do łóżka :-)
      • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 28.02.05, 21:26
        Bajeczko,
        zmykaj, wypoczywaj...:)
    • Gość: sekutnica Nie ma ząbków IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 28.02.05, 22:04
      W odbycie ząbków nie ma więc nie ma co boleć.
      • Gość: only Re: Nie ma ząbków IP: *.access.telenet.be 01.03.05, 00:21
        zeby orlowska wiedziala czy ja bola zeby, musialaby do stolika przy lozku sie
        udac i w szklance sprawdzic.....
        choc zawsze jest mozliwe ze zeby zostaly....no wlasnie, u innej bajki....tylko
        gdzie....???
    • Gość: bajarz Re: a ciebie nie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:06
      doopka po ostatnim spotkaniu ?:))
    • Gość: ma_goy Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 04:20
      <i tak to jest jak sie po nocy / nad ranem "kundzi" :)))) >
      ale przynajmniej jedna (pierwsza dzisiaj ) normalna rozmowe poczytalem :)
      BAJECZKO , "odebralem" peany pochwalne o tobie :) z baaardzzoooo wiarygodnego
      (kobiecego) zrodla ;) gdyby nie to ze na "krotkim pasku" u goji jestem to juz
      bym sie chyba wirtualnie zaczal podkochiwac :) a tak to najwyzej mleka z
      miodem , albo herbatki z malinami do lozka <eeee, o tej porze to na sniadanie
      chyba:))) > ci pozycze i .....zdrowko ;)
      nie chorzej!!!! :)
      pozdr.
      m_g
      • inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 08:44
        DZięki, ale bez chorobowego się nie obejdzie :-(
        • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 08:48
          Witaj Bajeczko,
          smutno mi, ze niedomagasz Duszko, gdybys była tak jak ja z Przedwojennego
          materiału nawet Cabriolet zima by Cie nie ruszył...
          Zdrowiej, bo juz obmyslamy nastepna sesje :)
          • inna-bajka Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 09:24
            Wiesz, nigy nie chorowałam, a teraz na potęgę. Mam dziś wypisać zamówienia i
            faktury, boję sie, że popiszę głupoty.
            • libressa Re: A ząbki Was nie bolą .... ? 01.03.05, 10:14
              :(((((
              To podobnie jak ja, nigdy nie była zakochana , a teraz coraz czesciej :DDDDDDDD
              Wiesz podobno to "łabedzi śpiew" :DDDDD
              • Gość: ma_goy Re: A ząbki Was nie bolą .... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:22
                BAJKA ;) a moze tak "lufke" i pod pierzyne ?:) w koncu nie zawali im sie w
                pracy jak DOchorujesz w domu ?:) a tak bedzie sie wleklo ścierwo za toba
                jeszcze tygodniami :)
                m_g
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka