around_the_sun 09.03.05, 21:15 Nie wkurzyła Was przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sikor_ka Re: Liszowska NDiNZ 09.03.05, 21:32 Ano jedną pindzię z laboratorium, co to w tymże 2 m-ce rabotajet i nie wyrabiajet sia. Jest duużżąą blondyną z włosów tajfunem a na dodatek zrobiła oszmiałające wrażenie na ordynatorku mafijnym. Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: Liszowska NDiNZ 09.03.05, 21:37 sikor_ka napisała: > Ano jedną pindzię z laboratorium, > co to w tymże 2 m-ce rabotajet i nie wyrabiajet sia. Czyli,że postać równie rozgarnięta co odtwórczyni... Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: Liszowska NDiNZ 09.03.05, 21:43 Ten cały ordynatorek na niezłe ziółko wygląda. Tylko patrzeć jak się będą barykadować w dyżurce i toczyć dyskusje o malarstwie...na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Liszowska NDiNZ 09.03.05, 21:47 Ordynatorek to mnie nieźle wkurzył w ostatnim odcinku, na widok niedojdy Liszowskiej rozum mu odebrało najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: Liszowska NDiNZ 09.03.05, 21:52 around_the_sun napisała: > Ordynatorek to mnie nieźle wkurzył w ostatnim odcinku, na widok niedojdy > Liszowskiej rozum mu odebrało najwyraźniej. A coż zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Liszowska NDiNZ 09.03.05, 21:59 piga79 napisała: > around_the_sun napisała: > > > Ordynatorek to mnie nieźle wkurzył w ostatnim odcinku, na widok niedojdy > > Liszowskiej rozum mu odebrało najwyraźniej. > A coż zrobił? A otóż przyczajony za drzwiami w gabinecie pani radiolog wysłuchał Leny która przyszła zwrócić niedojdzie uwagę, że na zdjęciach nic nie widać, a ordynatorek wydarł pyska na biedną Lenę ku satysfakcji niedojdy, a potem na oddziale wymyslał jakieś dodatkowe "atrakcje" żeby Lenę upodlić. Bardzo to było bee. Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: Liszowska NDiNZ 09.03.05, 22:03 around_the_sun napisała: > Bardzo to było bee. Koleś myśli genami zwyczajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hairspray.queen Re: Liszowska NDiNZ 09.03.05, 21:47 aa, ta pani radiolog od siedmiu boleści? syf, malaria i korniki Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Liszowska NDiNZ 09.03.05, 21:49 tak właśnie, pani radiolog co to wszystkie kończyny i nie tylko wymieszała pacjentom na rentgenowskich fotach :) Odpowiedz Link Zgłoś
hairspray.queen Re: Liszowska NDiNZ 10.03.05, 07:23 ja już jej nie lubię ;)) a ordynator to podła świnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Liszowska NDiNZ 10.03.05, 08:09 ja ordynatora bardzo lubie,bo nie jest taki kluchowaty i zeza ma rozbieznego.oby sie nie zrobil grzeczny za szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Liszowska NDiNZ 10.03.05, 08:17 Ja też go lubię, swój czlowiek, mógłby już tą Lenę pobić albo wywalić albo żeby stali się parą typu Domina- podwładny, wreszcie coś by się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: Liszowska NDiNZ 10.03.05, 10:37 Ordynator tysiąc razy fajniejszy od memelucha Burskiego z łysinką. Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: Liszowska NDiNZ 10.03.05, 09:40 around_the_sun napisała: > Nie wkurzyła Was przypadkiem? Wcale nie przypadkiem. Jak najbardziej z premedytacją. Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: Liszowska NDiNZ 11.03.05, 19:03 I będzie to robić regularnie w każdą niedzielę o 16. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Liszowska NDiNZ 11.03.05, 19:25 Nawet nie mów, przecież szlag mnie chyba trafi!! Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: Liszowska NDiNZ 11.03.05, 19:31 I musieli ją wpakować do wątku najfajniejszego faceta w serialu.Jednym okiem będę spoglądać na ordynatorka, a drugie zasłaniać co by Liszowskiej nie widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Liszowska NDiNZ 11.03.05, 22:25 tam to niezły romansik się zapowiada :) tylko szkoda faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: Liszowska NDiNZ 11.03.05, 22:35 Właśnie sobie ubolewam skrycie. Takiego giganta blondwłosego mu dobrać...Liszowska wszędzie się wkręci.Jakby co nie przemawia przeze mnie zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Liszowska NDiNZ 12.03.05, 11:08 właśnie oglądam powtórkę NDiNZ i się zastanawiam kto skrzywdził Liszowską tym makijażem? Wygląda strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Liszowska NDiNZ 12.03.05, 11:19 najtragiczniesze to ona ma włosy-te farbowane domowym sposobem i popalone blond loki są wyjątkowo szpetne;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Liszowska NDiNZ 12.03.05, 12:13 Mnie się zawsze wydaje, że ona też ma wadę zgryzu, w każdym razie dziwnie jakoś mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Liszowska NDiNZ 12.03.05, 19:23 Podobno Liszowska już grała w czwartym sezonie NDiNZ narzeczoną pacjenta - ofiary rzekomego błędu Moniki Zybert. Mogła na tym poprzestać, bo aktorka z niej taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Liszowska NDiNZ 12.03.05, 19:44 ona to się chyba dosyć nagle pojawiła...nie kojarzę jej z jakichś innych produkcji, włosy to ma takie, jakby ich w ogóle nie czesała :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Liszowska NDiNZ 13.03.05, 12:59 > ona to się chyba dosyć nagle pojawiła...nie kojarzę jej z jakichś innych > produkcji, włosy to ma takie, jakby ich w ogóle nie czesała :) W zeszłym roku grała pielęgniarkę Zuzię w "M jak miłość", ponadto jej głos było słychać w kilku odcinkach "Kasi i Tomka" (była asystentką Tomka czyli Wilczaka). Polecam witrynę "film polski". Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Liszowska NDiNZ 13.03.05, 17:08 No i udziela sie w Teatrze Stu na benefisach, zawsze kiedy śpiewa mam wrażenie, że zaraz wypluje swoje zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Liszowska NDiNZ 20.03.05, 18:34 Dzisiaj znowu prezentowała swoje uzębienie którego koń mógłby jej pozazdrościć udając zdziwienie, że mafijny doktorek jest nią zainteresowany. Swoją drogą jak tak się wszędzie wpycha to mogłaby coś sobie w te zęby zrobić żeby jej tak nie sterczały, na ortodontę jej nie stać? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Liszowska NDiNZ 20.03.05, 19:52 No coz, ja tez nie lubie tej postaci ani Liszowskiej. Przez nia Sambor napadl na Bogu ducha winna Lene czyli Anete Sokolowska, ktora lubie. Widac, ze Sambor nie mysli glowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: Liszowska NDiNZ 20.03.05, 19:59 a genami... Liszowska wygłasza swoje kwestie tak sztucznie, że aż mnie skręca. Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: Liszowska NDiNZ 20.03.05, 20:03 .....mili moi...wszak "znawcy" mówią o niej, że to sexbomba polskiej kinematografii XXI wieku..................................hm, hm Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Liszowska NDiNZ 20.03.05, 20:11 Takich to "znawcow" mamy.... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: Liszowska NDiNZ 20.03.05, 20:17 Wszystko według zasady Poszedł głuchy na podsłuchy,a ślepy na patrol. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Liszowska w lodówce! 20.03.05, 20:23 Bomba to z niej prawdziwa, ale sex?????!!! Gdzie ona ma ów sexapil czy sexbombowość, chyba w zwalistej postaci i w sterczących z jamy gębowej, zębach! Słuchajcie .. jak ją dzisiaj ujrzałam w "Kryminalnych" to szlag mnie trafił!!! Pobiegłam do kuchni z zamiarem przegryzienia czegoś żeby zabić ten niesmak w ustach po widoku Liszowskiej i ....???!! Przestraszyłam się, ... lodówki.Pomyślałam ze jeśli otworzę to mogę zobaczyć Liszowską jak się wyleguje na półce -a co?, przeciez ona jest wszędzie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hairspray.queen Re: Liszowska NDiNZ 20.03.05, 20:29 ona jest zabójcza, mało się dzisiaj nie polałam, jak zaczęła szczerzyć te swoje ząbki... SZOK Odpowiedz Link Zgłoś