Dodaj do ulubionych

jestem sama...

IP: *.chello.pl 26.03.05, 18:38
chcę faceta, jestem sama mając 27 lat.Potrzebuję przyjaciela.
Obserwuj wątek
    • Gość: piękniś Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 18:44
      z jakiego miasta jesteś?
      • Gość: kasia Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 18:53
        piękny Szczecin.
        • Gość: piękniś Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 19:57
          Daleko.
          Kurczaczki!!!
      • Gość: Jola78 Re: jestem sama... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.03.05, 20:00
        mogę się dołączyć?mam 27 lat i ten sam problem!wcale nie brzydka,wcale
        nie zgrabna a szczęścia w miłości zero!!!!
        • mmadziula1 Re: jestem sama... 26.03.05, 20:07
          a ja z Warszawy...
        • albercik7 Re: jestem sama... 26.03.05, 20:08
          no to chomiczka sobie zapodajcie on zawsze was bedzie kochal. pozdrawiam
        • mmadziula1 Re: jestem sama... 26.03.05, 20:08
          achaaa i tez mam 27 lat :)
          • Gość: Jola78 Re: jestem sama... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.03.05, 20:12
            co za wiek!!!
            • Gość: Moby Re: jestem sama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:14
              Jesli nie wzgracicie 25-letnim facetem, tylko ze Slaska :)
              Pozdrawiam
              • mmadziula1 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:30
                daleko... ;)
          • Gość: piękniś Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 20:13
            Warszawa hmm też daleko.
            Kurczaczki cholerka.
            • Gość: Jola78 Re: jestem sama... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.03.05, 20:19
              nieraz ci młdsi mają lepiej poukładane w głowie niż starsi-ja nie
              pogardzę,a co porabiasz tak w ogóle i gdzie mieszkasz?
              • Gość: Moby Re: jestem sama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:23
                Czy ja mam poukładane w głowie- nie wiem, znajomi mowią ze pod pewnymi
                wzgledami ponoc nie:)))) Mieszkam sobie w okolicach Katowic, a w wolnych
                chwilach sobie studiuje... A Ty? :)
                • Gość: Jola78 Re: jestem sama... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.03.05, 20:31
                  zawsze łącz przyjemne z pożytecznym a będzie ok!!
              • Gość: piękniś Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 20:28
                > nieraz ci młdsi mają lepiej poukładane w głowie niż starsi
                ooo mądrala!!!
                Matoły są w różnym wieku i różnej płci.
                • Gość: Jola78 Re: jestem sama... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.03.05, 20:34
                  masz rację!!!ale ja to mówię z własnego doświadczenia!!!
                  miałam faceta 5lat starszego -on 32i lepiej nie mówić jak mi dał popalić!
                  • Gość: piękniś Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 20:38
                    Gość portalu: Jola78 napisał(a):

> masz rację!!!ale ja to mówię z własnego doświadczenia!!!
                    > miałam faceta 5lat starszego -on 32i lepiej nie mówić jak mi dał popalić!
                    A jak sparzysz się na młodszym to opinia o mężczyznach będzie na równym
                    poziomie???
                    • hrabia_potocki Re: jestem sama... 26.03.05, 20:40
                      poczuł się na wyższym poziomie, choć nie wiem czemu dał popalić?;-)
                      • Gość: piękniś Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 20:44
                        hrabia_potocki napisał:

> poczuł się na wyższym poziomie, choć nie wiem czemu dał popalić?;-)

Jak ten komentarz do mnie, to już ci odpowiem panie hrabio.
                        Lubię się kłócić z kobietą, ale bardziej lubię się GODZIĆ!!!
                    • Gość: Jola78 Re: jestem sama... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.03.05, 20:43
                      już nie chcę się na nikim spażyć!!to boli jak ch.....
                      życz mi dobrze , a nie żle!!narazie nie mam nikogo-też nie dobrze w
                      końcu mam 27 lat!!
                      • Gość: piękniś Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 20:47

> już nie chcę się na nikim spażyć!

W żadnym wypadku nie życzę Tobie źle!!!
                      • hrabia_potocki Re: jestem sama... 26.03.05, 20:47

> już nie chcę się na nikim spażyć!!to boli jak ch.....
                        > życz mi dobrze , a nie żle!!narazie nie mam nikogo-też nie dobrze w
                        > końcu mam 27 lat!!

Jolu ja ma 30, i nie życzę Ci źle, nikomu nie daję popalić, milczę, mówię,
                        czynię albo odchodzę!;-))) Oto historia prawdziwej miłości!;-)

• Gość: Moby Re: jestem sama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:40
                    W sumie ja tez zazwyczaj wybieram mlodsze, ale chyba nie daje popalić... zależy
                    co masz na myśli przez "popalić" :)))
                    • hrabia_potocki Re: jestem sama... 26.03.05, 20:45
                      otoczenie moje to same młodzsze dziewczyny, ale nie mógłbym ich wykorzystać,
                      powiedzmy na maxa!;-)))
                      • Gość: piękniś Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 20:49
                        hrabia_potocki napisał:

> otoczenie moje to same młodzsze dziewczyny,

To znaczy co ty masz 70 lat, one po 20 lat tak???
                    • Gość: Jola78 Re: jestem sama... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.03.05, 20:48
                      popolić-już Ci mówie115 lat chodzenia,sielanka zaręczyny wszystko
                      załatwione na wesele-sala , orkiestra-a on dzwoni do mnie, że ma inną
                      panienkę 9 lat młodszą od siebie, a ja jestem za dobra do niebo i
                      nie może ze mną być, mieliśmy chatę po remoncie- tak dał popalić!!!!
                      • Gość: Moby Re: jestem sama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:50
                        Wow, to jest cos:) Spojrz na to z innej strony- troche by sie spoznil z
                        telefonem i bylabys rozwódką :)
                        • Gość: piękniś Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 20:58
                          To z niego dyplomata był!!!
                        • hrabia_potocki Re: jestem sama... 26.03.05, 21:00
                          przegiął, ale znam typka co zrobił podobnie, zresztą mój kolega, i w tym
                          względzie go nei poważam, uznałem za dezertera i mięczaka, ale piękniś co do
                          mnie się mylił ale mu wybaczam;-)
                          • Gość: piękniś Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 21:06
                            hrabia_potocki napisał:
                            ale piękniś co do
                            > mnie się mylił ale mu wybaczam;-)

Hrabia ty chyba nie jesteś księdzem???
                            • hrabia_potocki Re: jestem sama... 26.03.05, 21:11
                              słowo wybaczam, nie jest zarezerwowane dla nikogo!

• Gość: piękniś Re: jestem sama... IP: *.chello.pl 26.03.05, 21:16
                                Hrabia zrelaksuj się, dziwnie gadasz.
                                www.animamundiweb.com/animamundi/flash/ai_tempo.swf
              • konrado80 Re: jestem sama... 26.03.05, 21:20
                to widze ze mam nie male szanse ;))
                pozdrawiam z Warszawy ;)
                • kotek_mru Re: jestem sama... 26.03.05, 22:10
                  sasiedzie...wiosna,wiosna,czas sie obudzic ;DDDDD
                  • konrado80 Re: jestem sama... 26.03.05, 22:12
                    witam wiosennie i swiatecznie z pracy :)))
                    wlasnie sie obudzilem, ale wszystkie pouciekaly
                    • kotek_mru Re: jestem sama... 26.03.05, 22:13
                      znowu masz dyzur...;(((
                      co za okropne babolindy..od takiego faceta;))
                      wiosenny całus:)*
                      • konrado80 Re: jestem sama... 26.03.05, 22:17
                        ale swieta w domu :)))
                        no ja nie wiem co z nimi ;)
                        jeszcze zeby tego malo to Francuzi zaczynaja mnie denerwowac, bo remisuja ze Szwajcarami, a musza wygrac zebym ja mogl wygrac :))
                        • kotek_mru Re: jestem sama... 26.03.05, 22:18
                          znowu sie załozyłes??;DDDD
                          • konrado80 Re: jestem sama... 26.03.05, 22:22
                            a to juz kiedys sie zakladalem :PPP
                            • kotek_mru Re: jestem sama... 26.03.05, 22:24
                              o ile mnie pamiec nie myli..to bylo cos przed Sylwesterm;)))
                              albo mi sie cos pokrecio...dzisiaj wybacz mi,miałam zwariowany dzien:DDDD
                              • konrado80 Re: jestem sama... 26.03.05, 22:30
                                ja tez nie pamietam :))
                                wiec jestesmy kwita ;)

a cos takiego robila?
                                zamiast przygotowywac sie do swiat ;)
                                • kotek_mru Re: jestem sama... 26.03.05, 22:33
                                  od rana w pracy,pozniej ogrodek,goscie...;DDD
                                  do Świat to sie w nocy i nad ranem przygotowałam:)))
                                  • konrado80 Re: jestem sama... 26.03.05, 22:58
                                    to dzionek widze ciekawy byl ;))

a ja dzisiaj rower naprawilem
                                    i jak jutro bedzie ladna pogoda to moze do Powsina sie wybiore ;))
                                    • kotek_mru Re: jestem sama... 28.03.05, 17:01
                                      konrado,pogoda super..nastepnym razem prosze kamieniem w okno;DDD
                                      • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:10
                                        tylko podaj najpierw w ktore :)))
                                        a na rowerku bylem wczoraj i bylo super ;)
                                        dzisiaj boli mnie tylek
                                        i za moimi plecami pala sie laki
                                        bo jakiemus debilowi sie nudzilo
                                        i przez niego chlopaki ze strazy zamiast swietowac musza gasic
                                        w jakim my kraju zyjemy
                                        • kotek_mru Re: jestem sama... 28.03.05, 17:14
                                          nie wiedziałam co sie pali,strazacy przemkneli na sygnale:)
                                          ja własnie wrociłam z wycieczki,teraz papu i jade na lody...:)
                                          • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:21
                                            tylko nie mow ze do Jozefowa albo do Otwocka
                                            • kotek_mru Re: jestem sama... 28.03.05, 17:28
                                              nie,zaryzykuje Łazienki..moze uda mi sie uniknac całkowitego zalania;))
                                              • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:35
                                                a w lazienkach tez daja takie suuper lody? ;)
    • sui Re: jestem sama... 26.03.05, 22:12
      podanie + 3 zdjęcia na mail (stopka) :P
      • lauren22 Re: jestem sama... 27.03.05, 21:26
        ja tez jestem sama... samotna w wielkim miescie, nawet nie mam z kim na rolkach
        pojezdzic...
      • Gość: msz Re: jestem sama... IP: *.spine.pl 28.03.05, 13:46
        JA też samotna i pewnie tak juz zostanie bo kto pokocha 29 latke?:((
        • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 13:54
          jak Wy mozecie takie glupoty wygadywac?
          przeciez jest tylu wolnych facetow
          napewno znajdzie sie jakis ktory Was pokocha
          po prostu jeszcze go nie spotkalyscie
          albo juz tylko nie zwracacie na niego uwagi
          trzeba sie rozejrzec w kolo siebie
          • Gość: msz Re: jestem sama... IP: *.spine.pl 28.03.05, 13:58
            29 lat sie rozglądam i nic.....
            • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 14:00
              to moze sama cos zrob
              zagadaj faceta ktory sie Tobie podoba
              i nie zalamuj sie, nie doluj obecna sytuacja
              trzeba sie usmiechac, bo kto zechce smutna dziewczyne
              • Gość: msz Re: jestem sama... IP: *.spine.pl 28.03.05, 14:08
                Uśmiech zawsze mi towarzyszy na twarzy. Tylko sercu smutno.
                • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 14:12
                  rozumiem Cie
                  to tak jak juz pisalem, powinnas sama wziasc sprawy w swoje rece ;)
                  i jak spotkasz siakiegos fajnego faceta, to po prostu podejdz do nie go i
                  zagadaj ;)
                  • Gość: msz Re: jestem sama... IP: *.spine.pl 28.03.05, 14:17
                    Jak z nim rozmawiam to pląta mi sie jezyk i wychodzi to wszystko do kitu.
                    • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 14:22
                      pewnie sie stresujesz ;)
                      za bardzo chcesz i dlatego tak wychodzi
                      podejdz do tego na luzie, nie licz na nic, tylko na mila rozmowe
                      jak sie jemu spodobasz, to... ;)

PS. a teraz sie nie placze :)
                      • Gość: msz Re: jestem sama... IP: *.spine.pl 28.03.05, 14:27
                        No stersuje sie i to jeszcze jak. Nie chce nic popsuć na początku.
                        • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 14:32
                          dlatego nie licz na samym poczatku ze cos z tego bedzie
                          po prostu zwykla rozmowa, a jak sie jemu spodobasz to zaprosi Ciebie jeszcze
                          raz ;)
                          a tak wogole to skad jestes?
                          oczywiscie jezeli to nie jest tajemnica
                          • Gość: msz Re: jestem sama... IP: *.spine.pl 28.03.05, 14:38
                            Nie jest tajemnicą - z Krakowa. Może masz racje :))
                            • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 14:48
                              a ja z Warszawy ;)
                              prosze nawet usmiech w koncu sie pojawil :))
                              po prostu nie mysl o tym
                              • Gość: msz Re: jestem sama... IP: *.spine.pl 28.03.05, 14:51
                                DZieki za rade.
                                A to zapłata za porade :)))))))))))))))))))
                                • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 15:01
                                  tylko zebym sam umial z niej skorzystac to byloby super
                                  dziekuje za zaplate zwlasza w tak sloneczny dzionek ;))
                                  • Gość: msz Re: jestem sama... IP: *.spine.pl 28.03.05, 15:09
                                    No właśnie ale próbować warto?
                                    • lauren22 Re: jestem sama... 28.03.05, 15:15
                                      a ja sie usmiecham, i nic, wiele osob mi juz powiedzialo, ze mam cos
                                      nieprzystepnego w wygladzie, a ja jestem bardzo przystepna i chetnie zawieram
                                      nowe znajomosci.
                                      • mmadziula1 Re: jestem sama... 28.03.05, 15:45
                                        a ja tez nie mam z kim dzisiaj na spacerek pojsc. facet niby jest, ale mnie
                                        olewa. tez zadna przyjemnosc. a z drugiej strony jak sie umowie z kims innym to
                                        zaraz wyrzuty sumienia mam
                                        • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 16:19
                                          to jakiego masz faceta?
                                          a jezeli nie chce isc to powinnas bez zadnych skrupulow umowic sie z innym
                                          moze wtedy zrozumie ze jest cos nie tak i moze sie zmieni
                                          • mmadziula1 Re: jestem sama... 28.03.05, 16:23
                                            eee on chyba nie rozumie. umowilam sie wczoraj i nic
                                            chyba nic do niego nie trafia
                                            • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 16:30
                                              to dlaczego z nim jestes???
                                              co Ciebie trzyma przy nim???
                                              i najwazniejsze, czy chcesz tak dalej???
                                              • mmadziula1 Re: jestem sama... 28.03.05, 16:43
                                                haaaaa i tu jest pies pogrzebany. nie wiem :) nic tam, pozyjemy, zobaczymy, a
                                                na razie... zubroweczka z soczkiem :)))
                                                • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 16:53
                                                  a nie jestes dlatego zeby nie byc samej???
                                                  nie lubie drinkow
                                                  zubroweczka lepsiejsza jest w kieliszku i popita sokiem :))
                                                  • mmadziula1 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:03
                                                    wlasnie nad tym sie zastanawiam
                                                    co do reszty kwestia gustu :) za wódą generalnie nie przepadam. ale szarlotce
                                                    nie potrafie sie oprzec :)
                                                  • mmadziula1 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:04
                                                    z drugiej strony gdybym byla z kims dlatego zeby nie byc samej to nie bylabym
                                                    teraz sama, prawda?
                                                  • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:12
                                                    no nie do konca
                                                    jestes z nim, ale nie ma go przy Tobie
                                                    ale dlaczego? az tak jest zajety?
                                                    czy naprawde Ciebie kocha?

szarlotka jest suuuper, zwlaszcza jak moja babcia albo mama zrobi ;)
                                                  • mmadziula1 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:15
                                                    Mysle ze az tak zajety nie jest, no ale to moje zdanie. Klocic sie nie
                                                    zamierzam bo z nim nie ma rozmowy. A czy mnie kocha to pytanie nie do mnie.
                                                    Mowi, ze tak, ale nie widze potwierdzenia w tym co robi. W szczegoly sie wdawac
                                                    nie bede. Hmmm a szarlotke mojej mamy tez uwielbiam. Babcia tez dobra robila...
                                                  • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:22
                                                    dobra ide wziasc sobie kawalek babki bo zmaka narobilas ;)))
                                                  • mmadziula1 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:29
                                                    hmmm makowiec mojej mamy i pascha wyrob wlasny... mniam mniammm pyyyychota
                                                  • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:36
                                                    przed chwila zjadlem babke ;)
                                                    tez wlasnej roboty, mamy oczywiscie ;))
                                                  • mmadziula1 Re: jestem sama... 28.03.05, 17:37
                                                    na zdrowie :) a tluszczyk sie odklada.... ;0
                                                  • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 18:04
                                                    za dobra mam przemiane materii ;))
                                                    zreszta wczoraj pojezdzilem troche na rowerze potem godz prerwy i poszedlem na
                                                    2 godz pobiegac za pilka :))
                                                  • mmadziula1 Re: jestem sama... 28.03.05, 21:22
                                                    pamietaj ze i przemiana sie spowalnia wraz z wiekiem. wczoraj to wczoraj;
                                                    pewnie tez wsuwales babke (hihi) i nie tylko. a dzisiejsze ciacho??
                                                  • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 21:39
                                                    ale ja nawet bym chcial troche przytyc ;))
                                                  • mmadziula1 Re: jestem sama... 28.03.05, 22:24
                                                    to chyba prostsze niz na odwrot? ;) trzeba tylko jesc jesc i jesc :) no i
                                                    unikac rowerka :))
                                                  • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 22:32
                                                    ale nie chce rezygnowac z tych przyjemnosci :))
                                                    ale jakis czas temu przez ok 3 miesiecy nie jezdzilem na rowerze
                                                    bo mialem maly wypadek i wtedy tez sie nie udalo przytyc
                                                  • mmadziula1 Re: jestem sama... 30.03.05, 21:02
                                                    ja tez nie jezdzilam - zimą i mnie się udało ;) przytyc ;)
                                                  • konrado80 Re: jestem sama... 30.03.05, 23:55
                                                    ja troche dluzej niz tylko zima
                                                    bo az od 12 maja zeszlego roku
                                                    i nie przytylem :(
                                                  • mmadziula1 Re: jestem sama... 05.04.05, 13:04
                                                    a ja bym sie cieszyla :)
                                                  • konrado80 Re: jestem sama... 05.04.05, 14:46
                                                    eh kobiety :))
                                                    zmienmy ten temat, bo czekam na obiad :P
                                        • lauren22 Re: jestem sama... a ja tak nie chce 28.03.05, 16:21
                                          Teraz trudno znalezc fajnego, myslacego powaznie o zyciu faceta. Czasem mam
                                          wrazenie, ze wszyscy tylko sie tak dla zabicia czasu umawiaja, no i dla zabawy,
                                          a ja tak nie chce. Dziewczyny czy wy tez macie takie wraznie?
                                          • konrado80 Re: jestem sama... a ja tak nie chce 28.03.05, 16:30
                                            tylko nie mowcie mi ze jestem jedyny :)))
                                            • beate1 Re: jestem sama... a ja tak nie chce 28.03.05, 16:36
                                              > tylko nie mowcie mi ze jestem jedyny :)))

oby nie, bo nas jest więcej :)
                                              • konrado80 Re: jestem sama... a ja tak nie chce 28.03.05, 16:54
                                                to czyli mam spory wybor? ;))
                                                • beate1 Re: jestem sama... a ja tak nie chce 28.03.05, 16:58
                                                  możesz zagłębić się w lekturze listów motywacyjnych (z 2 zdjęciami, rzecz
                                                  jasna: twarzy i sylwetki) :PPP
                                      • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 16:17
                                        to z kim Ty sie zadajesz?
                                        jak przeslesz mi swoje zdjecie to powiem ;))
                                    • konrado80 Re: jestem sama... 28.03.05, 16:20
                                      ano warto, bo jak nie sprobujesz to potem bedziesz zalowala ze byla taka
                                      okazja, a Ty ja zmarnowalas, dlatego korzystaj z zycia ;)
    • thorgal777 Re: jestem sama... 28.03.05, 22:32
      Hmmm...Pewnie bezrobotny rencista z okolic Trojmiasta nie wchodzi w gre, w
      dodatku zaden przystojniak, przybierajacy na wadze... Tak sobie pisze, bo
      jeszcze probuje ocalic w sobie reszte wiary w bezinteresowna, prawdziwa milosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka