romy_sznajder 30.03.05, 13:47 Znowu robi koło pióra biednej artystce;) Miazga był w supermarkecie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:51 a fuuuuuuuuuuuj... a kto czyta expressy...? tfu, tfu... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:52 drzejms-buond napisał: > a fuuuuuuuuuuuj... a kto czyta expressy...? > tfu, tfu... zapytaj salowej drzejms! służba zdrowia lubi tabloidy! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:58 mnie nie pozwalają czytać...bo zbyt przejmujący się jestem.... i łatwowierny... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:56 > a fuuuuuuuuuuuj... a kto czyta expressy...? ja mam na stronie startowej chello linki do gazet więc otwieram niekiedy Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:52 dr lubicz dał cash do rozmnożenia na giełdzie niczym ryśku-zawodowiec;) chcialabym widziec jak miazga z lubiczem gonia się w tym supermarkecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:54 "ponoć zniszczyliśmy jej zycie..." hehe Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:55 ciekawe, co na to "Fakt" Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:56 romy_sznajder napisała: > ciekawe, co na to "Fakt" oraz "Gazeta Brukowa":) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Brukowa 30.03.05, 16:20 lezka_z_posen napisała: [...] > oraz "Gazeta Brukowa":) Łezka, genialne! Gdyby scenarzyści "Klanu" [co raczej niemożliwe] czytali forum.... Niech Lubiczówna dostanie temat o kantach na znanych aktorach! Epizodycznie wykantowanego mógłby zagrać Kondrat. Już raz był. A doktor Lubicz mógłby wygłosić kwestie o konieczności rzetelnego zarabiania pieniędzy, bo frajerstwo nie popłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:57 Zaskoczony, wytrzeszczony To jest lepsze: " Kuba Wojewódzki Kasia Laskowska zaskoczyła Kubę. foto Dariusz Lewandowski Dziennikarski grzechotnik Kuba Wojewódzki (42 l.) zagoniony w kozi róg? Podczas nagrania jego programu w telewizji Polsat jak zwykle rozparty na kanapie przepytywał gościa - aktora Mariusza Czajkę (44 l.). Nagle na scenę pewnym krokiem weszła Kasia Laskowska (28 l.). Zajęła miejsce obok Kuby i zasypała go pytaniami. - Kim jesteście? Skąd? - zdenerwował się Wojewódzki. Czyżby konkurencja wkręciła go w "Mamy cię"? Nie, to Kasia Laskowska, prowadząca w Polsacie "Exlusive", sprawdzała, czy Kubę uda się zaskoczyć. Udało się! " Superekspress zawsze był czaderski ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:58 oriĘtujecie się czy jeszcze "wychodzą" SKANDALE czy SE je teraz godnie zastepuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:00 "skandali"to już nie ma,za dobrze by było;) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:01 diabli wiedzą, wiem że "detektyw" na pewno jest, bo czytałem niedawno, historie z tej gazetki to jest max-odlot "dziennikarski grzechotnik" - buuuaaahahahaha ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:02 niestety, Skandale dawno juz umilkły, aczkolwiek na ForumHumorum był czas temu jakis przemiły watek wspomnieniowy o Skandalach:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:04 moja mader poczytywała-pamietam serie artykułów o bandzie gwałcących kobiet-matka z córkami-nawet zdjęcia gołej dupy zamieszczali i pasek na oczach dla niepoznaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:07 a w "Detektywie" było o nekrofilu, co w nocy chodził na cmentarz, wykopywał zwłoki i się z nimi bzykał i długo go nie mogli złapac, a na końcu okazało się, że to jakiś pizduś - plastuś, którego za Chiny nikt by nie podejrzewał. A całość podana tak barwnie w stylu literature - primitive, 'Detektyw" jest naprawdę suuperr ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:13 jak tak, to w drodze powrotnej z roboty kupie sobie Detektywa na mus! ostra jazda z ta nekrofilią... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:17 a ten nr o nekrofilu-pizdusiu jest jeszcze do nabycia;)?bo temat mnie zaintrygował;)no i jaka cena tego zeszytu-kiedyś czytałam namiętnie,dalej jest na papierze 17-ego gatunku?? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:21 mi się rysunki podobały zawsze.. i zagadka na końcu numeru :) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:28 ja nie wiem ile kosztuje, a story o cmentarnym jebace chyba stare, bo "mojego" D wykopałem u teścia w kotłowni, w sterciew starych gazet do rozpałki A co do ilustracji, to rzeczywiście zupełnie odrębny gatunek sztuki, wściekłe twarze, wielkie spluwy i przerażone michy ofiar - wszystko w mięsno-czerwonym odcieniu. Cholera, też chyba dziś kupię ! ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:31 ja pierdzielę - po robocie biegnę do kiosku i kupuję :) cena chyba coś w okolicach 2 zeta oscyluje.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:34 gianni_vonsacze napisał: > ja pierdzielę - po robocie biegnę do kiosku i kupuję :) > cena chyba coś w okolicach 2 zeta oscyluje.. dziś jeszcze Rewia i Epizody do łyknięcia;)biorąc cały pakiet gdzieś w 5 zetach powinna się ta inwestycja zamknąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:35 EPIZODY już mam :) Jakimo błyszczy kielnią z okładki :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:36 Jakimo-dalej fryc na Wodeckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:37 gianni_vonsacze napisał: > EPIZODY już mam :) > Jakimo błyszczy kielnią z okładki :) jakimo wygląda jak swoj dużo starszy brat i fizjonomia coś mi wskazuje,że nie gardzi naftą;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:37 a za tydzień ma być Bombelosowa w sesji zdjęciowej - coś a'la ta z ŻnG sprzed jakiegoś czasu - piszą, że będzie jak wamp :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:40 gianni_vonsacze napisał: > a za tydzień ma być Bombelosowa w sesji zdjęciowej - coś a'la ta z ŻnG sprzed > jakiegoś czasu - piszą, że będzie jak wamp :DDDD bb jak przywdzieje znowu te sexi kapelony i zarzuci uśmiechem oraz spojrzeniem spod rzęs sarnich,to będzie mega wamp;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:43 Bombelosową ostro lansują ostatnio wszystkie bruksy. Obskakuje okładki i sesje foto prawie tak obficie jak Komarenko! Szkoda, że zaniedbują Chochołów, bo na lodówie mam tylko dwie foty z nimi - tzn. jedna taka niczym syjamskie bliźniaki (same głowy tyłem do siebie), a druga to paczka z Łowickiej. Jakaś sesja do 'Mojego Psa' bym im się przydała np... Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:45 ale który miałby robić za psa ? ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:49 bardziej wyszczekany chyba piotruś jest:) a Teleplotkach(chyba) oglądaliście jak chochoły powoziły??i wygrały;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:49 nawet fryz mieli taki zjezony nowoczesny jakby:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:51 a bb rozdawała całusy zwycięzcom;) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:53 Chyba żeby obu na smyczach Rydż przyprowadził, ale to już wtedy nie byłoby do "Mojego Psa" tylko do jakiegoś "S & M" , mogliby mieć ćwiekowane obroże, a na łbach skorzane kaptury jak ten kolo trzymany na łąńcuchu w "Pulp Fiction" ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:36 moja teściowa czyta takie coś chyba " z życia wziete" i tam jest rubryka MOJA OPERACJA i stare dziady opisuja tam jak im wyrostki robaczkowe operowali-to są hity! Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:10 Czyzby Tomasz Stockinger dał sie zrobić jak Rysiek z Klanu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 16:00 Ponieważ mam wiele spraw na glowie ostatnio tak waznych jak cholera,nie mogę się udzielać.Ale-ma się to juz ku końcowi. Poproszę o spis bruxów, jakie porządny forumowicz FT powinien nawbywac regularnie.Tyle tego jest,ze nie kumam co ważne. Muszę nadrobić zaleglości Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 16:06 w "Klanie" gra córka Biedrzyńskiej, więc może Stockinger położy łapę na gaży maleńkiej i kwita ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 16:15 naprawdę? które dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 16:21 a ja swojej MACI powiedziałem(kupowała nałogowo i potem znosiła mi SUPER- PRWADZIWE-INFORMACJE): te , matka jak chcesz ze mną gadac , to przestań kupowac superszmatę.... i co zrobiła moja mać? zaczęła kupowac FAKTY ... :-D )))) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:32 jeszcze mi się wczoraj przypomniałam historia ze Skandali, którą w szkole na przerwach ku przerażeniu większości słuchaczy opowiadała nam koleżanka z klasy-mianowicie było to story o jakimś domorosłym polskim ludożercy. który ponoć robił weki z mięsa ludzkiego, a ze skóry ... szelki:D Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:39 a ten gościu co z drugim się skumal by net i chciał być przez niego zjedzony??i dopiął swego.też niezłe,i nie ze Skandali tylko z zycia wzięte;)film ma o tym powstać nawet:)a te szelki to ekologiczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:41 a z piet mógłyby wytwarzać ekologiczne:) podeszwy do butów -jak stopy mocno zaniedbane tzw. kwadrat pieta:) serio z zycia wziete? to historia sprzed blisko 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:42 sprzed 15 naprawdę??nieadwano ten dżezi temat się przewijał,myślałam,że to było z miech temu;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:45 to było w podstawówce opowiadane i to wcale nie pod koniec-a ja studia skonczyłam 3 lata temu-stara historia, ale jara:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:49 invicta1 napisała: > to było w podstawówce opowiadane i to wcale nie pod koniec-a ja studia > skonczyłam 3 lata temu-stara historia, ale jara:) no ale 15 lat temu,to z netem chyba cieńko było.może drugiego zeżarli,historia lubi sie powtarzać:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:46 Łezka powaliłaś mnie, siedzę w pracy jakaś zdziebko przymulona, a tu nagle te ekologiczne szelki. Normalnie padłam :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 11:13 a ja kiedyś, JAK TA IDIOTA, uwierzyłem w opowieść o pani, którą UFO nawiedziło.. i jechałem przez całą Polskę ,żeby robić z nią wywiad... no żenada.... Odpowiedz Link Zgłoś