Dodaj do ulubionych

a "Super Express" znowu swoje

30.03.05, 13:47
Znowu robi koło pióra biednej artystce;)
Miazga był w supermarkecie!
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:51
      a fuuuuuuuuuuuj... a kto czyta expressy...?
      tfu, tfu...
      • gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:52
        drzejms-buond napisał:

> a fuuuuuuuuuuuj... a kto czyta expressy...?
        > tfu, tfu...

zapytaj salowej drzejms! służba zdrowia lubi tabloidy!
        • drzejms-buond Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:58
          mnie nie pozwalają czytać...bo zbyt przejmujący się jestem....
          i łatwowierny...
      • romy_sznajder Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:56
        > a fuuuuuuuuuuuj... a kto czyta expressy...?

ja mam na stronie startowej chello linki do gazet więc otwieram niekiedy
    • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:52
      dr lubicz dał cash do rozmnożenia na giełdzie niczym ryśku-zawodowiec;)
      chcialabym widziec jak miazga z lubiczem gonia się w tym supermarkecie;)
      • invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:54
        "ponoć zniszczyliśmy jej zycie..." hehe
        • romy_sznajder Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:55
          ciekawe, co na to "Fakt"
          • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:56
            romy_sznajder napisała:

> ciekawe, co na to "Fakt"

oraz "Gazeta Brukowa":)
            • romy_sznajder Brukowa 30.03.05, 16:20
              lezka_z_posen napisała:

[...]
              > oraz "Gazeta Brukowa":)

Łezka, genialne!
              Gdyby scenarzyści "Klanu" [co raczej niemożliwe] czytali forum....
              Niech Lubiczówna dostanie temat o kantach na znanych aktorach!
              Epizodycznie wykantowanego mógłby zagrać Kondrat. Już raz był.
              A doktor Lubicz mógłby wygłosić kwestie o konieczności rzetelnego zarabiania
              pieniędzy, bo frajerstwo nie popłaca.
    • jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:57

Zaskoczony, wytrzeszczony
      To jest lepsze:

" Kuba Wojewódzki

Kasia Laskowska zaskoczyła Kubę. foto Dariusz Lewandowski

Dziennikarski grzechotnik Kuba Wojewódzki (42 l.) zagoniony w kozi róg? Podczas
      nagrania jego programu w telewizji Polsat jak zwykle rozparty na kanapie
      przepytywał gościa - aktora Mariusza Czajkę (44 l.). Nagle na scenę pewnym
      krokiem weszła Kasia Laskowska (28 l.). Zajęła miejsce obok Kuby i zasypała go
      pytaniami.

- Kim jesteście? Skąd? - zdenerwował się Wojewódzki. Czyżby konkurencja
      wkręciła go w "Mamy cię"? Nie, to Kasia Laskowska, prowadząca w
      Polsacie "Exlusive", sprawdzała, czy Kubę uda się zaskoczyć. Udało się! "

Superekspress zawsze był czaderski

-----------------------------------------------------
      Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych
      ludzi
      Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez
      dolinę ciemności
      • invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 13:58
        oriĘtujecie się czy jeszcze "wychodzą" SKANDALE czy SE je teraz godnie zastepuje?
        • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:00
          "skandali"to już nie ma,za dobrze by było;)
        • jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:01
          diabli wiedzą, wiem że "detektyw" na pewno jest, bo czytałem niedawno, historie
          z tej gazetki to jest max-odlot

"dziennikarski grzechotnik" - buuuaaahahahaha
          ludzi
          dolinę ciemności
        • titerlitury Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:02
          niestety, Skandale dawno juz umilkły, aczkolwiek na ForumHumorum był czas temu
          jakis przemiły watek wspomnieniowy o Skandalach:)
          • invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:04
            moja mader poczytywała-pamietam serie artykułów o bandzie gwałcących
            kobiet-matka z córkami-nawet zdjęcia gołej dupy zamieszczali i pasek na oczach
            dla niepoznaki:)
            • jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:07

a w "Detektywie" było o nekrofilu, co w nocy chodził na cmentarz, wykopywał
              zwłoki i się z nimi bzykał i długo go nie mogli złapac, a na końcu okazało się,
              że to jakiś pizduś - plastuś, którego za Chiny nikt by nie podejrzewał. A
              całość podana tak barwnie w stylu literature - primitive, 'Detektyw" jest
              naprawdę suuperr
              ludzi
              dolinę ciemności
              • titerlitury Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:13
                jak tak, to w drodze powrotnej z roboty kupie sobie Detektywa na mus! ostra
                jazda z ta nekrofilią...
              • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:17
                a ten nr o nekrofilu-pizdusiu jest jeszcze do nabycia;)?bo temat mnie
                zaintrygował;)no i jaka cena tego zeszytu-kiedyś czytałam namiętnie,dalej jest
                na papierze 17-ego gatunku??
                • gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:21
                  mi się rysunki podobały zawsze.. i zagadka na końcu numeru :)
                • jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:28

ja nie wiem ile kosztuje, a story o cmentarnym jebace chyba stare, bo "mojego"
                  D wykopałem u teścia w kotłowni, w sterciew starych gazet do rozpałki
                  A co do ilustracji, to rzeczywiście zupełnie odrębny gatunek sztuki, wściekłe
                  twarze, wielkie spluwy i przerażone michy ofiar - wszystko w mięsno-czerwonym
                  odcieniu. Cholera, też chyba dziś kupię !
                  ludzi
                  dolinę ciemności
                  • gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:31
                    ja pierdzielę - po robocie biegnę do kiosku i kupuję :)
                    cena chyba coś w okolicach 2 zeta oscyluje..
                    • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:34
                      gianni_vonsacze napisał:

> ja pierdzielę - po robocie biegnę do kiosku i kupuję :)
                      > cena chyba coś w okolicach 2 zeta oscyluje..

dziś jeszcze Rewia i Epizody do łyknięcia;)biorąc cały pakiet gdzieś w 5 zetach
                      powinna się ta inwestycja zamknąć;)
                      • gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:35
                        EPIZODY już mam :)
                        Jakimo błyszczy kielnią z okładki :)
                        • invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:36
                          Jakimo-dalej fryc na Wodeckiego?
                        • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:37
                          gianni_vonsacze napisał:

> EPIZODY już mam :)
                          > Jakimo błyszczy kielnią z okładki :)

jakimo wygląda jak swoj dużo starszy brat i fizjonomia coś mi wskazuje,że nie
                          gardzi naftą;)
                          • invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:39
                            i czarną rzepą:D
                        • gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:37
                          a za tydzień ma być Bombelosowa w sesji zdjęciowej - coś a'la ta z ŻnG sprzed
                          jakiegoś czasu - piszą, że będzie jak wamp :DDDD
                          • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:40
                            gianni_vonsacze napisał:

> a za tydzień ma być Bombelosowa w sesji zdjęciowej - coś a'la ta z ŻnG sprzed
                            > jakiegoś czasu - piszą, że będzie jak wamp :DDDD

bb jak przywdzieje znowu te sexi kapelony i zarzuci uśmiechem oraz spojrzeniem
                            spod rzęs sarnich,to będzie mega wamp;)
                            • gianni_vonsacze Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:43
                              Bombelosową ostro lansują ostatnio wszystkie bruksy. Obskakuje okładki i sesje
                              foto prawie tak obficie jak Komarenko!
                              Szkoda, że zaniedbują Chochołów, bo na lodówie mam tylko dwie foty z nimi -
                              tzn. jedna taka niczym syjamskie bliźniaki (same głowy tyłem do siebie), a
                              druga to paczka z Łowickiej. Jakaś sesja do 'Mojego Psa' bym im się przydała
                              np...
                              • jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:45

ale który miałby robić za psa ?
                                ludzi
                                dolinę ciemności
                                • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:49
                                  bardziej wyszczekany chyba piotruś jest:)
                                  a Teleplotkach(chyba) oglądaliście jak chochoły powoziły??i wygrały;)
                                  • invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:49
                                    nawet fryz mieli taki zjezony nowoczesny jakby:)
                                    • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:51
                                      a bb rozdawała całusy zwycięzcom;)
                                    • jj_krewetka Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:53

Chyba żeby obu na smyczach Rydż przyprowadził, ale to już wtedy nie byłoby
                                      do "Mojego Psa" tylko do jakiegoś "S & M" , mogliby mieć ćwiekowane obroże, a
                                      na łbach skorzane kaptury jak ten kolo trzymany na łąńcuchu w "Pulp Fiction"
                                      ludzi
                                      dolinę ciemności
                      • invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:36
                        moja teściowa czyta takie coś chyba " z życia wziete" i tam jest rubryka MOJA
                        OPERACJA i stare dziady opisuja tam jak im wyrostki robaczkowe operowali-to są hity!
    • gazamate Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 14:10
      Czyzby Tomasz Stockinger dał sie zrobić jak Rysiek z Klanu ;-)
      • czesia-z-butiku Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 16:00
        Ponieważ mam wiele spraw na glowie ostatnio tak waznych jak cholera,nie mogę
        się udzielać.Ale-ma się to juz ku końcowi.
        Poproszę o spis bruxów, jakie porządny forumowicz FT powinien nawbywac
        regularnie.Tyle tego jest,ze nie kumam co ważne.
        Muszę nadrobić zaleglości
      • lilith76 Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 16:06
        w "Klanie" gra córka Biedrzyńskiej, więc może Stockinger położy łapę na gaży
        maleńkiej i kwita ;)
        • romy_sznajder Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 16:15
          naprawdę?
          które dziecko?
          • drzejms-buond Re: a "Super Express" znowu swoje 30.03.05, 16:21
            a ja swojej MACI powiedziałem(kupowała nałogowo i potem znosiła mi SUPER-
            PRWADZIWE-INFORMACJE): te , matka jak chcesz ze mną gadac , to przestań kupowac
            superszmatę....
            i co zrobiła moja mać? zaczęła kupowac FAKTY ...
            :-D ))))
            • invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:32
              jeszcze mi się wczoraj przypomniałam historia ze Skandali, którą w szkole na
              przerwach ku przerażeniu większości słuchaczy opowiadała nam koleżanka z
              klasy-mianowicie było to story o jakimś domorosłym polskim ludożercy. który
              ponoć robił weki z mięsa ludzkiego, a ze skóry ... szelki:D
              • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:39
                a ten gościu co z drugim się skumal by net i chciał być przez niego zjedzony??i
                dopiął swego.też niezłe,i nie ze Skandali tylko z zycia wzięte;)film ma o tym
                powstać nawet:)a te szelki to ekologiczne;)
                • invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:41
                  a z piet mógłyby wytwarzać ekologiczne:) podeszwy do butów -jak stopy mocno
                  zaniedbane tzw. kwadrat pieta:)
                  serio z zycia wziete? to historia sprzed blisko 15 lat
                  • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:42
                    sprzed 15 naprawdę??nieadwano ten dżezi temat się przewijał,myślałam,że to było
                    z miech temu;)
                    • invicta1 Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:45
                      to było w podstawówce opowiadane i to wcale nie pod koniec-a ja studia
                      skonczyłam 3 lata temu-stara historia, ale jara:)
                      • lezka_z_posen Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:49
                        invicta1 napisała:

> to było w podstawówce opowiadane i to wcale nie pod koniec-a ja studia
                        > skonczyłam 3 lata temu-stara historia, ale jara:)

no ale 15 lat temu,to z netem chyba cieńko było.może drugiego zeżarli,historia
                        lubi sie powtarzać:)
                • around_the_sun Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 10:46
                  Łezka powaliłaś mnie, siedzę w pracy jakaś zdziebko przymulona, a tu nagle te
                  ekologiczne szelki. Normalnie padłam :)))))))
                  • drzejms-buond Re: a "Super Express" znowu swoje 31.03.05, 11:13
                    a ja kiedyś, JAK TA IDIOTA, uwierzyłem w opowieść o pani, którą UFO nawiedziło..
                    i jechałem przez całą Polskę ,żeby robić z nią wywiad... no żenada....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka