Dodaj do ulubionych

"Uwaga" na forum Telewizja

05.04.05, 21:19
bardzo nieczęsto zaglądam na ottkowe forum ale dzisiaj tam polazłam i co
widzę? Uwaga - żałoba na forum. To oni aż muszą to ogłaszać?
Obserwuj wątek
    • lideczka_27 Re: "Uwaga" na forum Telewizja 05.04.05, 22:15
      Widocznie jakieś pyskówki były, skoro taki apel się pojawił. Przykre to.
    • jaginger Re: "Uwaga" na forum Telewizja 05.04.05, 22:15
      były były zajrzałam tam jakiś czas temu...uszy więdną....
    • doktor_kidler Re: "Uwaga" na forum Telewizja 05.04.05, 22:17
      Najwyrazniej tamtejsi użytkownicy sami się nie domyślą...
      • around_the_sun Re: "Uwaga" na forum Telewizja 05.04.05, 22:37
        właśnie użytkowników miałam na myśli (w podtekście).
    • mameluch Re: "Uwaga" na forum Telewizja 06.04.05, 00:01
      te apele zamiescili chyba na wszystkich 'zapalnych' forach. sa na Kraju,
      Swiecie, wiecej nie sprawdzalem. kurcze, wydaje mi sie ze jestescie czasem
      troche niesprawiedliwi. tu te dni minely w takiej atmosferze w jakiej powinny
      wszedzie chyba wlasnie dlatego, ze ludzie tu piszacy nie znalezli sie tu z
      przypadku, sa ze tak powiem 'firmami' ktore to co pisza firmuja wlasnym nickiem.
      co by nie mowic powstala tu spolecznosc, w ktorej nikt na szczescie nie jest na
      tyle glupi zeby pisac takie rzeczy ktore pojawily sie na ottkowej telewizji.
      tylko ze tamto forum jest otwarte, jakis debil chcacy popisac sie swoja
      madroscia i przemysleniami na temat 'nienormalnosci' telewizji w tych bolesnych
      (dla wiekszosci) dniach, biegl od razu tam, prawdopodobnie nie zdawal sobie
      nawet sprawy z tego ze istnieje takie forum jak to. osoby ktore pozostaly tam i
      ktore tez sa rozpoznawalne pod swoim nickiem rowniez zachowaly takt. np.
      michal_82 czy kubissimo. mozna sie nie zgadzac z nimi, ale wydaje mi sie ze
      jednak czesto sa wrzucani do jednego wora z tym barachlem ktore na ftv naplynelo
      ostatnimi dniami, tylko dlatego ze zostali tam. debilne watki na forum tworzyli
      raczej nowoprzybyli, przez nich wszedl nakaz logowania i dla nich powstal link
      do zaloby na forum.
      wybaczcie, ale troche bezsensowna wydaje mi sie ta wojna miedzy forami. gdyby
      afera z ottkiem nie wybuchla jakis czas temu, a powiedzmy za miesiac, a my
      wszyscy nadal bylibysmy tam, chyba uwazalibysmy za nieco krzywdzace opinie kogos
      zewnatrz, ze nie rozumiemy ze stala sie straszna rzecz, ze nie potrafimy
      uszanowac i mnozymy debilne watki, kiedy wszystko to byloby dzielem
      niedowartosciowanych glupkow ktorym wydaje sie ze sa tacy oryginalni i
      wspaniali, tylko dlatego ze ida pod prad (ale dlugie zdanie mi wyszlo:)
      mam nadzieje ze nikogo nie urazilem i tym razem w miare dobrze zrozumialem text
      pisany.
      pozdrawiam
    • aasiek Re: "Uwaga" na forum Telewizja 06.04.05, 09:16
      Wiecie, w takim momencie cieszę się, że powstało, a raczej musiało powstać, to
      forum. Ja już się trochę czuję uzależniona od takiej formy działania netu, więc
      pewnie bym zaglądała na inne, a to nie byłoby miłe w te dni. Tzn. to w ogóle
      nie było miłe, ale tutaj przynajmniej mogłam znaleźć to czego w owe dni
      szukałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka