saqqara 01.07.02, 10:41 z fryzura a'la Ronaldo!!!! jest tu taki gotowy sie dla mnie ogolic na pajaca??? ladnie sie odwdziecze, hehehe, jako wampir to mowie:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Szukam faceta 01.07.02, 10:46 no.....??? czekam stukajac pomalowanym paznokciem o blat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Szukam faceta 01.07.02, 10:43 do biurka!!! i to myk!!! pracowac na chleb i inne takie!!! a nie o lysych palach myslec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szukam faceta 01.07.02, 10:47 a Ty to co??? zostawiles mnie Meznu sama w poscieli a sie potem taka cholera nerwowa przypaletala, ktora w nocy zaczela krzyczec EWA!!!!, EWA!!!! czy ja musze mowic ze nie mam na imie Ewa?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Szukam faceta 01.07.02, 10:44 ja tez szukam.... takiego co sobie zeby z przodu przepiluje zeby byl przedzialek..... jest tu taki???? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szukam faceta 01.07.02, 10:48 fryzura to taka ze z tylu wygolona a z przodu zostawiona taka latka;)) pikne to strasznie, przypomina mi zdjecia mojego dziadka z lat 20-tych:)) only, idz do swojej 22-latki a nie tu o przedzialkach miauczysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Szukam faceta 01.07.02, 10:56 no co chcesz, lysy z grzywka, bo co.... wlansie go sobie nad kompem zawiesilam, faaaaaaaaajny facet....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szukam faceta 01.07.02, 10:58 i te umiesnione nozki, strasznie dzialaja na mnie, chyba bardziej niz ta latka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Szukam faceta 01.07.02, 11:14 niestety, gazeta uciela mu nozki...:(((( no ale chyba na wlasciwej wysokosci, nie ucinajac mu przy tym nic innego....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szukam faceta 01.07.02, 11:36 moja gazeta uciela go na wysokosci szyjki, dla wamperka akurat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Szukam faceta 01.07.02, 12:14 a moja na wysokosci...he he he, czy ty mnie czasem cos sugierujesz, stary zboczencu.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ..........;) 01.07.02, 12:19 Luba moja, ale cieszysz sie na nasz wspolny weekend? postaram sie byc w lepszej formie;) bede duzo cwiczyc, a Ty nie zapomnij o czerwonej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..........;) 01.07.02, 12:24 no ciesze, sie Luba (???)...... o czerwonej co???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ..........;) 01.07.02, 12:33 to bylo do mojej Lubej in-spe! a ona juz wie, co ma byc (musi-sic!) czerwone i dlaczego! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor czyzby? 01.07.02, 12:36 najbardziej oziebla kobieta jaka znam ze sklonnosciam "kochaj inaczej" juz nie byla oziebla? :) mathildae napisał(a): > to bylo do mojej Lubej in-spe! > a ona juz wie, co ma byc (musi-sic!) czerwone i dlaczego! > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czyzby? 01.07.02, 12:43 moze ozieblosc coponiektorych zalezy od stosowanych rozgrzewek??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czyzby? 01.07.02, 12:52 byc moze, nie moge jej rozpracowac:( musze sie chyba konkretnie wziazc za nia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czyzby? 01.07.02, 13:09 czy jej okres bezpieczenstwa sie konczy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czyzby? 01.07.02, 13:15 nie, tylko sie przeistacza w niebianskie chwile:)))) pomozesz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czyzby? 01.07.02, 13:35 aha, czyli nie bedzie juz musiala pic redbula, zeby dostac skrzydel..:))) pomoge, jak bedzie uciekac, to oglusze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czyzby? 01.07.02, 13:44 uniose ja na skrzydlach, a z gory widok kapitalny:)))) nie tak, tylko powiedz ja sie do niej zblizyc:))) co lubi itp.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czyzby? 01.07.02, 14:04 dobrze ze nie ma leku wysokosci i lubi sie wspinac:)) oooo, widze ze ostro sie zabierasz do rzeczy...:) takiej dokladnej recepty to ona sama nie zna, ale wie jedno, Emperor kiedys przepis znal, i to calkiem dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czyzby? 01.07.02, 14:07 tak wysoko jeszcze nie byla:))))) znalem przepis i go nie zrealizowalem? :( przypomnij mi, bo chyba sie zabije:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czyzby? 01.07.02, 14:29 czy na tych wysokosciach mozna przezyc bez tlenu? moze powinna sobie kupic maske tlenowa?:))) i cieply spiwor... tez ja to zastanawialo, szczegolnie kiedy przestal dzwonic telefon, nie bylo info o nowym smsie... przyzwyczaila sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czyzby? 01.07.02, 14:40 ja bede jej powietrzem gdy braknie jej tlenu:))))) nigdy z nia nie rozmawialem, nie mam jej numeru:( Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czyzby? 01.07.02, 14:50 ja bede jej powietrzem gdy braknie jej tlenu:))))) nigdy z nia nie rozmawialem, nie mam jej numeru:( -------------------------------------------------------------------------------- saqqara napisał(a): > ? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czyzby? 01.07.02, 15:00 tak jak myslalem:) wiedzialem ze ktos znajomy macza w tym paluszki:)))) zabawa ogolnie fajna, ale juz mi sie znudzila:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czyzby? 01.07.02, 15:05 nie musze udawac ze nie wiem o co chodzi. jesli ktos robi sobie z Ciebie balona to nie ja. zaczynam jednak zalowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czyzby? 01.07.02, 15:19 juz na poczatku mowilem ze czuje w tym podstep, ale jesli miala ochote to czemu nie? :)))) wiedzialem ze znam, ale nie wiedzialem tylko kto sie pod nia ukrywa:))) ogolnie to bylo fajnie, mielismy ubaw z kumplami przy tworzeniu i czytaniu "liryk" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czyzby? 01.07.02, 15:24 powtarzam ostatni raz, nie wiem o co chodzi. widze jednak, ze Ty wiesz swoje, wiec niech i tak bedzie. nie moj byznes. dobrej zabawy Ci zycze:)) buzka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King Re: Szukam faceta IP: *.pde.philips.com 01.07.02, 13:47 nonononono.....podobaja Ci sie takie fryzury? Mi nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szukam faceta 01.07.02, 14:05 no coz, extrawagancja od czasu do czasu jest potrzebna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ja tez 01.07.02, 16:25 nic nie zrozumialam z tych Empciowych wywodow;( ale chcialam nadmienic, ze podobno (poodbno!) chwilowy brak doplywu tlenu do mozgu zwielokrotnia przezywanie przezycia intymnego, o! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: ja tez IP: *.ibch.poznan.pl 01.07.02, 17:36 Niewatpliwie glikoliza zapewni Ci orgazm. Po cholere te wredne mitochondria (precz z nimi). Od dzis dusiciele bede mieli "excuse". Oni po prostu chcieli zrobic Wam dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś