10.05.05, 18:03
Poznańskie single jednoczcie się!
Jak często słyszysz od rodziny o facecie z którym spotykałaś się dwa lata
temu? kobiecie z którą byłeś kilka razy na randce? Dziecko a kiedy Ty sobie
kogoś znajdziesz? Patrz dzieci sąsiada mają już dzieci a Ty co?

Proponuję wpisy najzabawniejszych pytań zadawanych przez zaniepokojoną
rodzinkę(:

1. Spotykasz się wnuciu z jakimś miłym młodym człowiekiem? Nie babciu he
uwielbiam tę serię pytań
Obserwuj wątek
    • migotka28 Re: Single 10.05.05, 18:05
      Początkowo miał to być watek dla Poznanaiaków ale zapraszam wszystkich bardzo
      serdecznie(:
      • marecki997 Re: Single 10.05.05, 18:11
        Taaak, babcia zawsze się najbardziej interesuje: "A ty to masz dziewczynkę
        jakąś?". Dziewczynka to raczej podlegałaby pod kodeks karny. Albo mama: "ty
        będziesz sam jak palec całe życie!" - przecież palec nie jest sam, tylko
        występuje jako jeden z pięciu u każdej kończyny (chyba że u inwalidy).
        • marianna222 Re: Single 10.05.05, 18:16
          ,,Wnusiu masz juz 22 lata!! Zobaczysz zostaniesz stara panna! A ciebie w ogóle
          chłopcy interesują? No a co z tym miłym chłopcem co się z nim spotykałaś?-
          Babciu on tylko pożyczył ode mnie notatki z wykładów:))
          • migotka28 Re: Single 10.05.05, 18:17
            heheh dobre, albo babciu to było 2 lata temu i on nei miał na imię Damian a
            Wojtek eh
        • migotka28 Re: Single 10.05.05, 18:16
          Powiem szczerze, że od pewnego czasu pytania ustały....co to moze znaczyć???

• marianna222 Re: Single 10.05.05, 18:19
            To cisza przed kolejną burzą:)))
          • marianna222 Re: Single 10.05.05, 18:21
            A poza tym kochana babcia swatała mnie jak miałam 18 lat i już wtedy byłam
            stara panna:))) a teraz to normalnie tragedia rodzinna. AAAAA i jeszcze sie
            zdenerwowała jak jej powiedziałam, że wolę sobie najpierw pochodzić z róznymi
            chłopakami zanim wyjdę za mąż:)) wywołałam tym jej ogromny gniew( że niby
            jestem kobieta lekkich obyczajów:))
            • marecki997 Re: Single 10.05.05, 18:29
              Ciekawe co babcie w młodości robiły - czy były jakieś wypady do nocnych klubów
              czy jakieś impry? Myślę że tak, ale inaczej wyglądały, inna muzyka była. A co
              oznaczało przed wojną, że chłopak z dziewczyną biorą kocyk i jadą do lasu na
              majówkę?
    • madziapoznan Re: Single 10.05.05, 18:39
      bajeczne te wasze wpisy :)))))))))))))))))
      moja PRAbabcia :) po roku niewidzenia, też mnie zapytała, czy mam jakiegoś
      "kolegę". ale później razem doszłyśmy do wniosku, że dzisjesze chłopy to do
      niczego są. ;)
      mądrą mam prababkę. a tak niepozornie wygląda ;)

---
      mam doskonałą pamięć, nie zapomne ci krzywd i zła. i wierzyć już nigdy nie będę!!!
    • k.karolina28 Re: Single 10.05.05, 21:20
      rodzina jak rodzina ale te glupie pytania z ust wydawaloby się nowoczesnych
      znajomych/przyjdzie czas bedzie rodzina tyle że w moim wypadku nie oznacza to
      wcale bycia czyjąś żoną ale to już odrębna kwestia:)a u rodziny to wkurzający
      jest wątek typu:"a wiesz. corka X wychodzi za mąż"kocham jak z takimi tekstami
      do mnie wyjeżdzają:P
      pozdrawiam poznańskie single:)jednoczmy się w tym"bólu";)
      • fajnaret Re: Single 10.05.05, 21:25
        trzeba być dobrym i tyle!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka