huann 06.06.05, 13:40 widziałem na ulicach tucz tucz tucz tucz na ulicach! i c'mon c'mon c'mon nał tucz mi bejbe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Re: Świńskie Przyśpiewki 06.06.05, 14:45 Huann zaśpiewała: > c'mon c'mon c'mon nał tucz mi bejbe łan mor tajm? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Schweine Grenzen 08.06.05, 14:47 Ich wär so gerne mal schwein astronaut Der von dort oben auf die erde runterschaut Denn alle, die dort oben einmal war"n Sie alle sagen, es ist wur ster bar Poczujesz tu płynący wolniej gnój Ciszę i spokój, którego tak brakuje nam przez znój I u nas też tak mogłoby dziś być Jesteśmy tłuści, lecz nie koniecznie źli Schweine grenzen, schweine fahnen Von dort oben ist die welt einfach nur schwein Schweine lander, schweine völker Schweine kriege kann man von schnaps oben seh"n Każdy z nas powinien dotrzeć tu By zrozumieć, że w tej chlewni sensu brak Vielleicht nimmt uns das unser"n dummen größenwahn, Und schwein zu labern, fangen wir zu lieben an Nic bekonu, żadnych flak Urżniętych ryjów i nóżek, Żadnych rzeźni, żadnych draństw Schweine kriege kann man von schnaps oben seh"n Biezgranicznyj chliew biez flakow, S wysoty granicy wowse nie swidny, Bierzeźnicznyj, niepriwycznyj, Biez kaszanek, salcesonów, boczków i bekonów Von dort oben ist die welt einfach nur schwöin \poniekąd: Ich Troje\ Odpowiedz Link Zgłoś