tapierwsza1 13.09.05, 15:42 przepraszam, szybkie auto hieheiheieiee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 15:44 Mój groszkowy Viper jest niezastąpiony:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 15:46 proszę pod siedzibę.... byle szybko...na 16-tą!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 15:48 nie ma problemu....już zaraz odpalam!!! ...tylko zbiegnę po schodach:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i odjazd...!!!!!!!!!! 13.09.05, 15:53 hola,hola...może będę musiała zwołac kogoś do popchnięcia:pppppp ale na 16.00 będę na bank!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: i odjazd...!!!!!!!!!! 13.09.05, 15:54 ok, do popchnięcia mówisz ?hahahahahahahahhahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 15:55 nie, no jak tak dalej pójdzie z tym pchaniem, to ja łapię okazję!!!!! zaraz 16 ! Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 15:57 kolega z pracy popchnął:pppppp -już jadę.... Yyynnnn,yyyynnnnnn.... Widzisz mnie już? Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 19:15 heh, dojechałam na czas, na miejsce, na pewno, byłam już w sklepie, na solarze, na kortach...... Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 19:17 tapierwsza1 napisała: > heh, dojechałam na czas, na miejsce, na pewno, byłam już w sklepie, na solarze, > > na kortach...... traci mi tutaj spedpolem...:) nienawidze idiotow... :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 19:19 hiehieheiehiee nie było żadnych przesyłek kurierskich Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 19:25 no to sie pomylilem........:) zdaje sie, ze nie pierwszy raz... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 19:33 pomyłka ludzka rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 20:04 tapierwsza1 napisała: > pomyłka ludzka rzecz... bije dzisiaj od Ciebie taka matczyna dobrocia...:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 20:16 wiesz....mam maślane oczy:) jeśli rozumiesz.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 20:22 tapierwsza1 napisała: > wiesz....mam maślane oczy:) > jeśli rozumiesz.......:) jesli zrozumialem.... mile to...:):) a teraz ksiezniczko wyrozumialosci ide na mecz.... taka meska natura.... nawet jakbys wezowymi ruchami nagiego ciala draznila moje zmysly to i tak poprosilbym Cie, zebys mi odslonila.... mecz to mecz.... dlatego obdazona w potege dobroci niczym Jezus pod Swoim kzyzem powiedz.... "Wybaczam Ci, bo nie wiesz co czynisz".... :):):):) p.s. nie mialem na celu obrazac niczyich uczuc religijnych i moim zdaniem, moja wypowiedz nie ma zadnych cech profanacji... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 21:16 az dziw bierze ,ze sie demon szybkiej jazdy (bez klasy i kasy) jeszcze nie zglosil - czyt.Albercik..... Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 21:22 bez klasy i bez kasy? dlaczego tak jasno ???? Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: potrzebny szybki kierowca! 13.09.05, 23:09 haha a Ty juz poskladalas tego zloma czy dalej zbierasz czesci:-))) a kasa raz jest raz jej nie ma to tak jak z kobietami ... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: potrzebny szybki kierowca! 14.09.05, 12:37 spojrz na siebie i twoje nowe auto na kredyt i kupe dlugow....a od mojego auta ktore myka po niemieckich autobahnach jak ta lala wara. Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 iberia 14.09.05, 12:47 Jesteś na niego okrutnie zła... Uważam, że trochę przesadzasz upubliczniając czyjąś prywatę. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: tapierwsza1 14.09.05, 12:53 moja droga nie jestem na niego zla....zapytaj sie u zrodla to moze ci powie,ale jak go znam to wykreci kota ogonem albo sklamie - dla niego to chleb powszedni.... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: iberia 14.09.05, 13:27 mam zapchana skrzynke wiec mozesz do mnie nie pisac....a poza tym korzystam z netu grzecznosciowo wiec nie mam dostepu do maila. Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: iberia 14.09.05, 17:53 to, co miałam do napisania, napisałam jej w mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: potrzebny szybki kierowca! 14.09.05, 18:15 auto nie na kredyt tylko w Leasingu hihi a dlugi no mam i co nie ukrywam sie nie uciekam a jesli chodzi o twoje 300zl to wszyscy pukaja sie w czolo i mowia ze bede osiol jak zaplace hihi a powiedz wszystkim za co te 300zl juz sie smieje sam do siebie flaszeczke dostaniesz bo zaklad przegralem ale o kasie zapomnij laleczko:-)))dzisiaj kasa jest jutro nie tak to jest jak z kobietami... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: potrzebny szybki kierowca! 14.09.05, 20:08 laleczko sobie do swoich kochanek mow i moze czasem do zony... no coz skoro umowa dla ciebie nic nie znaczy to widac jaki jestes honorny..buhahahah wsadz se te 300 zl w buty koles to bedziesz wyzszy,w kazdym razie....... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: potrzebny szybki kierowca! 14.09.05, 23:38 haha jaka umowa chyba juz calkiem oszalalas i czas na dobre male co nieco :-))) co do wysokosci to183 cm wystarczy malenka laleczko :-)))no i powiedz za co niby ta kasa co nie masz odwagi czy boisz sie aby Cie ludziska smiechem nie zabili i dalej sie tak smiejesz z Kamila bo chyba bede musial mu pare cieplych slow powiedziec co za jego plecami kolezanka z pracy opowiada no to buzka i dobrej nocy bylo milo laleczko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Czy Wy nie przesadzacie? 15.09.05, 10:58 no i sama widzisz kto tu jakie brudy wyciaga i kto kogo szantazuje....no comments. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: potrzebny szybki kierowca! 15.09.05, 11:01 jak ty masz 183cm wzrostu to ja jestem baletnica buhahahaha to sa chyba twoje pobozne zyczenia.... kasa no coz ty wiesz i ja wiem a czy koniecznie reszta swiata ma wiedziec? ok dowiedza sie w swoim czasie skoto tak bardzo ci na tym zalezy. co do kolegi to daj spokoj zebym to ja tobie syfu w domu nie narobila..... i laleczko sobie mow do swojej malzowiny....prostaczku. Odpowiedz Link Zgłoś