nezja 23.09.05, 16:42 ...przestał stekac , co jak co ale na tym to on sie zna najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irish76 Re: No w koncu ... 23.09.05, 16:43 jestes pusta jak gary w twoim domu. naprawde to pewnie z braku faceta ale jak ty postekasz komus na forum to napewno ktos sie na to zlapie Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: No w koncu ... 23.09.05, 16:46 Jak możliwe jest zazucanie komus czegoś co sam sobą reprezentuje?! Czyzby perfekcja w wyrachowaniu i obłodzie ?!NIe oszukuj przynajmniej sam siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: No w koncu ... 23.09.05, 16:48 wow jestes sprytna jak Andrzej Lepper on tez proboje wszystkich sprowadzic do swojego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: No w koncu ... 23.09.05, 16:48 ostatnio zauważyłam przerażającą modę na kłócenie się.... Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: No w koncu ... 23.09.05, 16:51 sory, ale jak ktos bez powodu cos mi zarzuca bez sensu to mu nie odpuszcze sa debile ktorzy znaja swoje miejsce w szeregu i sie nie wychylaja ale najgorsi sa ci co udaja kogos innego to jak ze Szejkiem: byl inteligentny a udawal idiote a tutaj widze odwrotna tendencje i jeszcze w ten idiotyzm wciagaja innych Odpowiedz Link Zgłoś
nezja o i to jest sedno -irish... 23.09.05, 16:53 ...to tylko ty wciąz cos probujesz nam wmówic poprzez wieczne nas obrazanie .Nie wydaje sie tobie , ze jesli wiekszosc sie doskonale rozumie , a ty wiecznie masz z tym problem to nie z nami a z toba jest cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: o i to jest sedno -irish... 23.09.05, 16:55 pluj swini a ona ze deszcz pada jestes taka porazkowa ze szok :) poluzuj warkoczyki bo chyba masz za bardzo sciagniete Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: o i to jest sedno -irish... 23.09.05, 16:57 i sam widzisz , wciaz , bez konca i tak w kółko macieja ...obraza za obrazą i apiac od nowa to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: o i to jest sedno -irish... 23.09.05, 16:58 ty zaczelas pierwsza z ta druga na "N" Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Esterko.. 23.09.05, 16:50 ...bo nie mozna stale bez umiaru wszystkich obrazac Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Esterko.. 23.09.05, 16:51 ale to ty mnie obrazasz pospolu z ta druga "bystrzacha" Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 hmmmm.... 23.09.05, 16:56 a mnie tu nikt jeszcze nie obraził.... czuję się pokrzywdzona... czyżby nie można było mnie obrazić??? nie mam się z kim kócić buuuu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: hmmmm.... 23.09.05, 16:58 naprawde mi przykro z tego powodu :) ale sproboj miec inne zdanie niz Kwoki zobaczysz jak cie przejada na dwa fronty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: hmmmm.... 23.09.05, 16:59 gdzie dwóch sie bije trzeci korzysta -brawo esterko Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Irish... 23.09.05, 17:03 ...mogółbys poprostu uszanowac , ze nie wszyscy muszą zadawalac ciebie swoimi odpowiedziami , a mimo to chca sie tu dobrze bawic...nie koniecznie wysłuchwiac ze jest sie głupim , bo tobie sie wydaje , ze to nie twoja liga , to ze nie twoja liga nie oznacza ze gorsza.Nie kłociłabym sie gdybys przestał wyzywac od róznych ... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Czy mogłbys zawiesic bron ... 23.09.05, 17:04 ...i sie poprostu przyzwoicie zachowywac?! Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Czy mogłbys zawiesic bron ... 23.09.05, 17:08 no właśnie Irish, mogłbyś;))) a tak przy okazji, nieraz miałam inne zdanie niż tu obecni, ale jakoś nie byłam obrażana z tego powodu, a prawda jest taka, że faktycznie dosć jesteś rozrzutny w epitetach. i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Czy mogłbys zawiesic bron ... 23.09.05, 17:09 zeby kogos obrazic nie trzeba rzucac epitetami a poza tym nie sadze zeby byl w tym lepszy od Kwok Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Czy mogłbys zawiesic bron ... 23.09.05, 17:12 znaczy, że nie mógłbyś.... no trudno, należy sie odprężyć i przyzwyczaić....;p ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
noellin IRISH 23.09.05, 17:20 F..ck o.. TY debilu!! ryjesz tu jak swinia oblakana, spieprzaj do przdszkola! Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: IRISH 23.09.05, 17:29 kretynka :) wez pigulke na cisnienie albo cos wciagnij albo skocz z mostu ulzysz swiatu i miastu Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Czy mogłbys zawiesic bron ... 23.09.05, 17:27 wybacz ale dla glupoty i zacietrzewienia nie jestem tolerancyjny co jak moglbym a co nie nie tobie oceniac twoja wypowiedz tez jest deprecjonujaca mimo usmieszkow ja nie zawsze je stosuje bo mam nadzieje ze i bez tego przekaz jest czytelny Odpowiedz Link Zgłoś