sloneczko_ 17.09.02, 12:16 jesteś? Tak dawno mnie nie było, a i ty mnie nie przyzywałeś! Wątków dla mnie nie zakładałeś. Maili już tak dużo nie przysyłasz. A ja Cię tak kocham... Twoje na zawsze Słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: Menik kochany- 17.09.02, 13:33 Kiego ?:) sloneczko_ napisała: > jesteś? Tak dawno mnie nie było, a i ty mnie nie przyzywałeś! > Wątków dla mnie nie zakładałeś. Maili już tak dużo nie przysyłasz. > A ja Cię tak kocham... > > Twoje na zawsze Słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Menik kochany- IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 13:35 Stara milosc nie rdzewieje, nie Meniku? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bellis_parennis Re: Menik kochany- 17.09.02, 13:37 a czy ja tez moge zostac menikowym sloneczkiem, wszak szaruga jesienna sie zbliza wielkimi krokami, slonca bedzie mniej wiec zapasowe sie przyda:) prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Menik kochany- IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 13:42 Menik to on ma wymagania... nie wiem czy im sprostasz :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Menik kochany- IP: *.pozn.gazeta.pl 17.09.02, 13:55 a jakie swiatlo lubi? intensywne czy przytłumione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Menik kochany- IP: *.pozn.gazeta.pl 17.09.02, 13:56 to wlasciwie bylo pytanie bardziej do uneczki niz do ciebie mario:) Odpowiedz Link Zgłoś
bellis_parennis Re: Menik kochany- 17.09.02, 13:57 eee ja tam moge swiecic o kazdej porze dnia i nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Menik kochany- IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 14:01 gola d... :o) ??????? Odpowiedz Link Zgłoś