Dodaj do ulubionych

Przesyłam Wam trochę słońca...

07.10.05, 10:40
jak zwykle hieheiheieie;)
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: Przesyłam Wam trochę słońca... 07.10.05, 10:43
      mam swoje :PP
      • tapierwsza1 Re: Przesyłam Wam trochę słońca... 07.10.05, 10:43
        konrado, gardzisz? Jak możesz!
        • pistolett Re: Przesyłam Wam trochę słońca... 07.10.05, 10:44
          heheh
          • tapierwsza1 Re: Przesyłam Wam trochę słońca... 07.10.05, 10:46
            pięknie się uśmiechasz pięknie hehehehehehe
        • konrado80 Re: Przesyłam Wam trochę słońca... 07.10.05, 10:58
          a skąd wiesz że moje nie jest ładniejsze :P
    • bettina75 Re: Przesyłam Wam trochę słońca... 07.10.05, 10:46
      Wlasciwie to bardzo interesujace, wszyscy patrzymy na to samo slonce i kazdy ma
      inny obraz....
      • tapierwsza1 Re: Przesyłam Wam trochę słońca... 07.10.05, 10:57
        Nie wszyscy patrzymy na to samo słońce:) Trudno uwierzyć a jednak...:)
        • nieswietymikolaj Re: Przesyłam Wam trochę słońca... 07.10.05, 10:58
          Słońce to samo tylko spojrzenia różne
        • konrado80 Re: Przesyłam Wam trochę słońca... 07.10.05, 10:58
          to chyba do mnie było :))
          • tapierwsza1 cisza! 07.10.05, 11:00
            jak mówię, że Wam przesyłam to bierzcie i się cieszcie!
            Jedyna okazja, niepowtarzalna, szansa jedna na milion!
            • konrado80 no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 11:01

• tapierwsza1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 11:11
                pierwszy odważny!
                i co? pięknie świeci, prawda?
                • konrado80 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 11:12
                  oj i to jak, teraz mam podwójne uderzenie :)))
              • pistolett Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 11:14
                Po kawałku dla wszystkich bo jak przyjdą KACZORKI to i słoneczko nam ukradną,a
                księzyc sie nie stawi do pomocy bo juz oni go Ukradli
                • tapierwsza1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 11:31
                  hahahahahahhahaa:)
                  • nieswietymikolaj Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 11:43
                    Jeszcze im ten księżyc odbierzemy
                    • tapierwsza1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 11:47
                      mikołaju! powinieneś myśleć o dawaniu a nie odbieraniu!
                      • nieswietymikolaj Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 11:59
                        Oddam go dzieciom
                        • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:03
                          oddaj lepiej zakochanym :)
                          • bettina75 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:04
                            Najlepiej podzielic i wszyscy beda szczesliwi:)
                          • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:05
                            Oj ladne to: "Sa dwa typy mezczyzn: przystojni i inteligentni. Ci pierwsi mnie
                            sie podobaja, tym drugim ja sie podobam"
                            • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:07
                              :)
                              • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:08
                                Ale wiesz Puszku ze stawia Cie to w niezbyt dobrym swietle...;))
                                • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:10
                                  Zaryzykuje :)
                                  • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:14
                                    Jest ryzyko jest zabawa! Taka mysl Ci przyswieca... no ciekaw jestem... wielu
                                    rzeczy ciekaw jestem... nie ma sensu rozwijac:)))
                                    • tapierwsza1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:15
                                      riese, przestań!
                                      • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:23
                                        Znowu cos zle napisalem?? :((
                                    • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:24
                                      Czyzby nicki Ci sie pomylily???Wykrzykniki i zabawa to nie ja. Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla lub wiedzy..co wybierasz? :)
                                      • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:29
                                        Wiedze a potem moze byc pieklo!
                                        • bettina75 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:30
                                          NIe badz taki rozrzutny w slowach, bo moze wejsc w nalog:(
                                        • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:31
                                          pieklo masz zagwarantowane, czego zatem chcialbys sie dowiedziec? :))
                                          • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:39
                                            Czy malujesz rano rzesy w samochodzie? Ot takie wlasnie pytanie:)
                                            • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:42
                                              Nie, nie maluje. Cos jeszcze? Szkoda byloby pieklem za to placic, nie sadzisz? :)
                                              • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:44
                                                Jakas jestes napastliwa... Chyba zamkne sie w sobie:(
                                                • tapierwsza1 hahahahaha 07.10.05, 12:48
                                                  słońce Wam szkodzi?
                                                • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:51
                                                  A to mnie zaskoczyles, przyznaje:) Napastliwa? Znowu pomyliles nicki:)) Jestem zyczliwa calemu swiatu, Tobie rowniez. Skoro jednak zmykasz, nie zatrzymam sila:))
                                                  • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:53
                                                    Co sie tak uczepilas tego twierdzenia ze myle nicki???
                                                    Jeszcze mi sie nie zdarzylo! A te najbardziej infantylne pamietam i
                                                    rozrozniam:PPPP
                                                  • tapierwsza1 izka! 07.10.05, 12:55
                                                    witaj, hihihihihi kiedy następne spotkanie?
                                                  • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:56
                                                    i kto tu jest napastliwy.....;))wyluzuj troszke:) Kwestie nickow zamykam.
                                                  • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 12:59
                                                    Wyluzuj...hhaa o rany tez mi rada...;)
                                                  • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 13:00
                                                    Prosba raczej...;)
                                                  • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 13:02
                                                    No to wytlumacz mi prosze co oznacza wyluzuj w tym kontekscie??:)
                                                  • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 13:09
                                                    Po prostu niczego sie nie uczepilam, napastliwosc tez nie lezy w moim charakterze, za to kojarzy mi sie z jedna osoba z tego forum( dlatego pozwalalam sobie na takie male dygresje w kwestii nickow ). Zupelnie luzno sobie pisze , ale nie nie zmuszam do odpowiedzi.:))) Przeciez " to tylko pisanina" , prawda? tylko gdzie ta nutka optymizmu??? ;)))
                                                  • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 13:16
                                                    Dobrze Puszku!
                                                    Czyli mam pisac w sposob ktory ma tu juz swoich ojcow? Podaje przyklad:
                                                    # Co sie stalo jestes taka smutna???
                                                    # Moze dzis wieczorem pogadamy na gg?
                                                    # Dlaczego nie dostalem od Ciebie jeszcze obiecanego maila?
                                                    # Zrobisz mi herbatke z cytrynka?
                                                    # Ja tez chce fotke!
                                                    itp... Jesli chcesz to powiedz tylko slowo...
                                                  • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 13:22
                                                    Alez skad! Tym bardziej, ze : nie jestem smutna,nie pogadamy na gg, nie obiecywalam maila, fotki nie wysylam.:)) A o herbatke to ja poprosze..;)
                                                  • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 13:24
                                                    A moze uda Ci sie pojsc krok do przodu, a nie ciagniesz sie noga za noga?
                                                  • puszek-okruszek1 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 13:33
                                                    Sama dyktuje swoje tempo. Milo sie pisalo, czesc.
                                                  • t-rex33 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 13:24
                                                    Riese, dlaczego dziś jesteś taki smutny??? I dlaczego nie dostałem od Ciebie
                                                    jeszcze tego obiecanego maila???
                                                  • riese44 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 13:26
                                                    Nie wiem moje Ty sloneczko:(( Moze serwer mi nawala?? Ale spowodowales ze sie
                                                    wreszcie zaczalem usmiechac:)) Moze pogadamy sobie dzis na gg? Tak to lubie:))
                                                    Buziaczki slodkie:***
                                                  • tapierwsza1 hahahahahaha 07.10.05, 13:29
                                                    Wy wszyscy walnięci jesteście:)!!!!!!!! Mówił Wam to już ktoś?
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 13:33
                                                    Taaa, mnie dziś to w robocie powiedzieli, jak przedstawiłem plan sprzedaży na
                                                    przyszły rok, hehehehe
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 13:34
                                                    hahahahahaha, nie no teraz to mnie rozbawiłeś!!!!!!!!! aparat!
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 13:35
                                                    Jaki znowu aparat??? Taki do zębów???
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 13:38
                                                    wiesz co, mam dzisiaj zabójczy humor, boję się myśleć, co może mi wpaść do
                                                    głowy...:)
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 13:39
                                                    Na przykład mucha przez ucho, hehehe
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 13:41
                                                    mucha przez okno a potem koszula:):):)
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 13:43
                                                    Kusisz, moja koszula już jest za oknem.
                                                  • riese44 Re: hahahahahaha 07.10.05, 13:58
                                                    T-rex skarbie moze napiszesz mi maila:) Tak dawno nic od Ciebie nie czytalem:((
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:06
                                                    Maila nie napiszę, hehehe. Ale przy najbliższej okazji (chyba bedzie to
                                                    21.10 ???) walnę z Tobą kilka browarów.
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:30
                                                    Uuuuu gorąco się robi:))::)))
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:34
                                                    Dlaczego tak myslisz?
                                                  • riese44 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:34
                                                    To deal!Chyba tak 21.10:)
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:35
                                                    nadmiar słońca szkodzi...;)
                                                    czy coś poza koszulką lubi fruwać?
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:38
                                                    Sporo rzeczy: Adam Małysz, kaczka dzika, stół jak się go przez balkon cisnie i
                                                    inne takie tam pierdoły.
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:43
                                                    Wiesz, gdybym tak teraz mogła rzuciłabym kilka butelek...;)
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:44
                                                    W kogoś konkretnie? Czy taki rzut butelką wyczynowy?
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:47
                                                    nasz artysta czeka na maila;)........Wy coś teges? Ja już nic nie kumam.
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:49
                                                    Nic nie teges, nic nie teges, maleńka. Maila się nie doczeka, ale browar to
                                                    sobie dziabniemy
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:50
                                                    No pięknie a jaaaaaaaaaa??????????? Co to ma znaczyć? Tak beze mnie?
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:51
                                                    A wpadniesz do nas? Bo tu będzie bal w operze 21.10.
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:53
                                                    O czym tu mowa? Ja nic nie wiem??????????? Jaki bal?
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:54
                                                    No pierwsz nie rób sobie jaj!!!! Naprawdę nic nie wiesz????
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:56
                                                    NIE:/
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:57
                                                    Uważaj. Specjalnie dla Ciebie podrzucę za chwilę jeden wątek na samą górę.
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 14:58
                                                    Widzisz juz ten bal???
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 15:00
                                                    No, aż przykro się robi, ze tam nie będę:(
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 15:01
                                                    Jaki problem widzisz? Ja widzę tylko wyzwanie, hehehe
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 15:02
                                                    Ile ludzisków tam się wybiera, wiesz coś?
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 15:04
                                                    Sporo, wszyscy których warto poznać. Na razie jest tak z 15-20 chętnych plus
                                                    jakieś dodatkowe osoby, które ze soba przyprowadzą. Wiesz, co chcesz pogadac
                                                    offline?
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 15:06
                                                    Nie będę, za późno o tym pomyślałam. No trudno.
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 15:08
                                                    To jest dopiero za 2 tygodnie!!! Masz juz plany???
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 15:10
                                                    za dwa tyg???????? Nie mam planów!!!! :):):):):):) Myślałam, ze dziś.
                                                  • t-rex33 Re: hahahahahaha 07.10.05, 15:14
                                                    21.10 = 21 pażdziernika !!!! Chodź na priv, nie zaśmiecajmy dłużej ft, ale masz
                                                    trochę za dobry dziś ten humor, hehehe!
                                                  • tapierwsza1 Re: hahahahahaha 07.10.05, 15:17
                                                    hahahhahahahahaa głowa mi się poluzowała hahahahahahha muszę dokręcić;))))
                                                  • t-rex33 Re: no dobra, to ja wezmę kawałek :)) 07.10.05, 13:30
                                                    No właśnie. Jak ja zobaczyłem, że Ty tu dziś jesteś, to od razu herbatkę z
                                                    cytrynką sobie wstawiłem. Chcesz to Ci podeślę kwiatki i cytrynkę.
                                                  • tapierwsza1 riese 07.10.05, 13:10
                                                    no jak tam interesy? Kiedy moja siostra będzie na okładce?:):):):):):)))
                                                  • riese44 Re: riese 07.10.05, 13:17
                                                    Kolezanka od mody na urlopie i nie widziala jeszcze zdjec siostry. Jak wroci to
                                                    pokaze i sie okazac moze ze juz niedlugo!:))
                                                  • tapierwsza1 Re: riese 07.10.05, 13:18
                                                    super, cieszę się!!!
                                                    może akurat...zrobimy jej zdj na górze...:):):) to był żart oczywiście;)
    • izka82 Re: Przesyłam Wam trochę słońca... 07.10.05, 12:50
      Dziekuje Pierwsza, dzis sie przyda bo cos chmurzasto za oknem..buuu
    • neita33 Re: Przesyłam Wam trochę słońca... 07.10.05, 15:09
      tak intensywnie słałaś,że i do mnie dotarło:))
      • tapierwsza1 cześć neita! 07.10.05, 15:11
        Cieszę się, że i do Ciebie dotarło!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka