Dodaj do ulubionych

Szukam kobiety

IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 15.05.01, 13:06
Szukam kobiety która mogłaby mnie uwieść!!!
Obserwuj wątek
    • meir18 Re: Szukam kobiety 15.05.01, 15:20
      Wygodny jesteś!!!
      • Gość: Riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 16.05.01, 11:52
        Wcale nie jestem wygodny, znudziło mi się zdobywanie kobiet, dlatego chciałbym
        żeby to one teraz mnie uwiodły.
        Odpisz
    • Gość: Marien Re: Szukam kobiety IP: 195.205.73.* 15.05.01, 15:25
      Dlaczego wolisz byc uwiedzionym, niż uwodzić samemu? Mógłbyś wówczas sprawdzić,
      czy posiadasz ten talent.
      • Gość: Riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 16.05.01, 11:49
        Wobraź sobie że w tym kierunku już się sprawdziłem, dlatego przydałaby się
        odmiana.
        Odpisz
        • Gość: Marien Re: Szukam kobiety IP: 195.205.73.* 16.05.01, 12:00
          To odwrotnie, niż ja. Ale to miłe, gdy mężczyżni próbują uwodzić.
          • Gość: Riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 16.05.01, 12:19
            A powiedz szczegółowo dlaczego
            Ci się to podoba?
            • Gość: Marien Re: Szukam kobiety IP: 195.205.73.* 16.05.01, 14:44
              Generalnie wówczas wszyscy staracie się być bardzo mili. A niektórzy z was
              stają sie naprawdę interesujący. I zaczyna się wytwarzać intrygująca atmosfera
              (czasem).
              • Gość: Riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 17.05.01, 11:02
                Ja zawsze staram się być naturalny i na luzie, uważam że mydlenie oczu kobietom
                jest zbędne, może dlatego mam wiele przyjaciółek.
                A z tego co mi piszesz to widzę że tobie właśnie mydlono oczy.
                Odpisz
                • Gość: Marien Re: Szukam kobiety IP: 195.205.73.* 17.05.01, 11:12
                  Jeśli masz tak wiele świetnych przyjaciółek, to po co Ci następna i do tego
                  tylko wirtualna?
                  • Gość: Riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 17.05.01, 12:26
                    Bo takiej jeszcze nie mam.
    • Gość: Kasia Re: Szukam kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 11:15
      Witaj,

uwodzenie to raczej domena mezczyzn, kobiety nie uwodza a oczarowuja :)))))
      Pozdrawiam
      • Gość: Riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 17.05.01, 12:25
        Zwał jak zwał, efekt zawsze ten sam.
    • Gość: Gosia Re: Szukam kobiety IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 17.05.01, 11:21
      Załóżmy, że jest taka.
      Załóżmy, że na nią "wpadniesz"
      I co wtedy?
      Najgorsze, gdyby wcale nie miała ochoty Cię uwodzić. Ale nie myśl, że Ci źle
      życzę
      • Gość: Riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 17.05.01, 12:24
        To wtedy ja będę uwodził, gdy będzie mi się podobała.
    • Gość: lnka Re: Szukam kobiety IP: 62.189.104.* 17.05.01, 12:43
      Gość portalu: Riki napisał(a):

> Szukam kobiety która mogłaby mnie uwieść!!!
      moglabym, ale czy bym chciala?

• Gość: Riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 17.05.01, 12:45
        To czy chcesz, sama zdecyduj - jestem tego wart!
        • Gość: Maria Re: Szukam kobiety IP: *.telia.com 27.05.01, 15:05
          Sluchaj, ja juz to gdzies slyszalam....
          Moze ty reklamujesz jakis krem? A moze szampon do wlosow?

P.S. Znasz wierszyk o leniu...." Na tapczanie lezy len.....
          • Gość: riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 29.05.01, 10:01
            Nie reklamuję żadnych kosmetyków, jeżeli szukasz właśnie jakiegoś kremu to masz
            chyba gdzieś niedaleko kiosk RUCH.
            Jak chcesz poważnie pogadać to pisz poważne rzeczy, nie pierdoły.
            Pozdrawiam.
        • Gość: inka Re: Szukam kobiety IP: *.host.btclick.com 28.05.01, 13:03
          Gość portalu: Riki napisał(a):

> To czy chcesz, sama zdecyduj - jestem tego wart!

trudno mi zdecydowac -wciaz malo cie znam.
          • Gość: riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 29.05.01, 09:58
            Droga kobieto!!!!
            Widzę że jesteś nieśmiała, jeżeli chcesz mnie poznać napisz na mój adres
            mail :riki@poczta.gazeta.pl
            • mariposa autoreklama 29.05.01, 10:19
              najlepszej wizytowki to tu sobie nie wystawiles - zarozumialy, nadety
              cwaniaczek, ktoremu laski slaniaja sie u stop.
              i Ty myslisz, ze w miare sesowna dziewczyna napisze do takiego pustaka, ktoremu
              juz nawet uwodzic sie nie chce, i boi sie, ze nikt mu nie odpisze.
              • Gość: riki Re: autoreklama IP: 172.30.19.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 30.05.01, 10:36
                Co ty możesz wiedzieć o życiu, napewno nie tyle co ja. Dużo widziałem i dużo
                przeszłem, dlatego piszę jak piszę, a jeżeli ci się to niepodoba to po cholerę
                to czytasz.
                Pozdrawiam.
            • Gość: inka Re: Szukam kobiety IP: *.hg.mdip.bt.net 29.05.01, 13:25
              Gość portalu: riki napisał(a):

> Droga kobieto!!!!
              > Widzę że jesteś nieśmiała, jeżeli chcesz mnie poznać napisz na mój adres
              > mail :riki@poczta.gazeta.pl

to prawda. ale nim napisze nie moglabym poznac cie troszke tutaj?

• Gość: riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.19.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 30.05.01, 10:38
                nie ma sprawy mówisz i masz.
                co chciała byś wiedzieć
                • Gość: Matylda Re: Szukam kobiety IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 11:14
                  Bardzo rozbawiła mnie cała ta korespondencja.Wywołałeś burzę w szklance
                  wody.Zauważyłeś ile emocji kryje się w każdym liście? Jeden list trochę mnie
                  zaskoczył,ten z oskarżeniami ,że jesteś cwaniaczek ,leń, i coś tam jeszcze.Co
                  jest niezwykłego w tym ,że kobieta uwodzi? To jest sztuka! czy zawsze mamy być
                  zwierzyną? ja uważam ,że zabawa w myśliwego też jest ciekawa.W którymś momencie
                  i tak zamienia się to we wzajemną adorację.Nie widzę tu zwycięzców i
                  przegranych.To dziwne..kobiety chcą być traktowane na równi z mężczyznami a
                  jednocześnie tak się oburzają na propozycję bycia uwodzicielką.No coż...
                  • Gość: riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 05.06.01, 11:30
                    Witaj inteligentna kobieto!
                    Widzę że myślisz tak jak ja, kobiety lubią być zdobywane przez mężczyzn ale
                    mężczyźni, no może niektórzy, też to lubią. Więc dziewczyny do dzieła!!!!
                    Czy ty miła koleżanko lubisz zdobywać mężczyzn?
                • Gość: inka Re: Szukam kobiety IP: 217.32.126.* 30.05.01, 11:22
                  Gość portalu: riki napisał(a):

> nie ma sprawy mówisz i masz.
                  > co chciała byś wiedzieć

wszystko. jestem nieslychanie chciwa na wiedze. zaczynam wiec:
                  ile masz lat?
                  czym sie interesujesz?
                  jak wygladasz?
                  gdzie pracujesz?
                  co ci sie podoba u kobiet?
                  co ci sie nie podoba?
                  co uwazasz za najwieksza swoja zalete?
                  za wade?
                  czy sadzisz, ze jestes doskonaly?
                  co cie wkurza u ludzi?
                  czy lubisz do pozna ogladac telewizje?
                  czy czujesz sie winny kiedy nic nie robisz?
                  wolisz gory, morze czy miasto?
                  czy lubisz ssiedziec w knajpie ze znajomymi, pic piwo i gadac o niczym?
                  czy lubisz kino?
                  jakie masz ambicje,marzenia, plany jesli jakies masz?
                  jesli cie nie zameczylam to odpowiedz choc na czesc moich pytan.
                  • Gość: riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 05.06.01, 11:48
                    Inka faktycznie jesteś nienasycona!!!
                    A więc :
                    1.mam 25 lat
                    2.Interesuję się : sportem, wędkarstwem, filmem, dobrą muzyką najlepiej techno
                    3.Jestem wysoki, 185cm wzrostu ,a resztę musiała byś zobaczyć, w każdym bądź
                    razie mówią że jestem bardzo przystojny
                    4.Pracuję w biurze
                    5.W kobietach podoba mi się kobiecość, inteligencja i uroda
                    6.Nie podoba mi się w kobietach ich władczości zarozumiałość
                    7.Moją największą zaletą jest cierpliwośc
                    8.Wada, a może zaleta mam słabośc do kobiet
                    9.Nie , nie jestem doskonały, nikt nie jest
                    10.Wkurza mnie u ludzi - głupota
                    11.Lubię oglądać telewizję a szczególnie - discovery
                    12.Nie mogę nic nie robić, bo zwykle nie mam na to czasu
                    13.Pewnie że wolę góry
                    14.Lubię siedzieć w dobrej knajpce nie jakiejś spelunie, i gadać o pierdołach z
                    dobrymi znajomymi
                    15.Zamiast kina wolę kupić sobie piwo, orzeszki solone i pooglądać filmy na
                    video, różnica między kinem a video jest taka że w kinie nie można sie położyć.
                    16.Moim marzeniem jest zbudować sobie domek jednorodzinny, bo samochód już mam.
                    Odpowiedziałem na wszystkie twoje pytania, no może w niektórych przypadkach nie
                    dość wyczerpująco ale się starałem. Czy zdałem test?
                    Odpisz mi ,po tym co ci napisałem , za jakiego uważasz mnie człowieka?
                    Chyba nie takiego jak twoja koleżanka?

• Gość: Panda Re: Szukam kobiety IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 19:50
                      fajowe masz marzenie zbudpować sobie domek ja go mam a nawet gdybym go nie
                      miała moje marzenia sięgałyby nieco dalej. Ty Wieśniaku widzę te twoje białe
                      skarpety i to jak liżesz komuś druta w pracy, no ale masz za to samochód mogłeś
                      jeszcze napisać markę i przebieg. Pierdol się fajfusie
                      • Gość: riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 18.06.01, 20:15
                        Panda ty stara szmato pierdolona za kromkę chleba pod mostem, naucz się pisać
                        analfabetko, nie pisze się "zbudpować" tylko zbudować ty ograniczona
                        intelektualnie ździro do rżnięcia, bo pewnie nic innego nie potrafisz robić, no
                        chyba że lody bo coś o tym wspomniałaś.
                        Wal się na ryj kupo ścierwa.
                  • Gość: riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 05.06.01, 11:51
                    Inka jeżeli wolisz to pisz na mój mail - riki@poczta.gazeta.pl
    • Gość: Anka Re: Szukam kobiety IP: *.chello.pl 18.06.01, 22:32
      Cześć Riki. Tak sobie czytałam te posty, i postanowiłam odezwać się. Miałam
      nawet szczerą chęć przyłączyć się i poflirtować, bo tak naprawdę - bardzo to
      lubię. Ale twoja ostatnia odpowiedź poprostu załamała mnie. Test Inki
      przeszedłeś całkiem nieźle, chociaż nie powiedziałeś, jakiego koloru masz włosy
      (ja lubię ciemnowłosych), bo wzrost może być. Nierozumiem dlaczego facet nie
      może olać sobie czyichś zaczepek, tylko od razu musi rzucać mięsem w odwwecie.
      Tylko mi nie mów o obronie honoru. Nawet nie wiesz, jak bardzo taka postawa
      zmienia twój wizerunek.

pzdr. zasmucona Anka
      • Gość: riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 19.06.01, 07:01
        Droga Aniu!
        Wybacz,że uraziłem twoje uczucia, ale wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i wszyscy
        mamy jakieś wady. Ja bardzo nie znoszę chamstwa i mimo tego że jestem spokojnym
        człowiekiem nie pozwolę na to by ktoś na mnie bluzgał. Nie jestem typem
        człowieka któremu pluje się w twarz a on mówi, że deszcz pada.
        Pozdrawiam Cię.
        PS. Jestem ciemnowłosy.
        Odpisz
    • Gość: Anka Re: Szukam kobiety IP: *.chello.pl 19.06.01, 14:10
      7 rano, no no. Podziwiam ludzi, którzy wstają wcześniej ode mnie. Ja muszę
      przespać te swoje 5-6 godzin na dobę, inaczej ziewam jak hipopotam. Jestem
      nocnym markiem, przed 2 w nocy nie chadzam pa lu lu.
      Mam zadanie dla ciebie. Spróbuj wyobrazić sobie, że jestem głucha (ale od
      niedawna) i nigdy nie słyszałam twojego głosu. Jak byś go opisał. Nie wiem, czy
      podejmiesz się tego zadania. Z doświadczenia wiem, że panowie nie bardzo chcą
      ruszać swoją wyobraźnią. W najlepszym razie ograniczają się do kilku zdawkowych
      słów. Przypominam, że wirtualny flirt (aby zaiskrzyło) wymaga dużej dozy
      wyobraźni i fantazji.

pzdr. Anka
      • Gość: julia Re: Szukam kobiety IP: 217.11.134.* 19.06.01, 14:25

bardzo tu interesująco
        mam nadzieje że mogę przyłączyć się do rozmowy
        lubię polować ale i sama raz na jakiś czas zamieniam sie w zwierzynę
        p.s. discovery-to również mój kanał...........
        • Gość: trapszo Re: Szukam kobiety IP: *.access.nacamar.de 19.06.01, 15:43
          Temat mi sie podoba ja tez chce byc uwiedzony
          przez mile panie,moze bede mial szczescie.

Pozdrowienia
      • Gość: riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / *.legnica.dialog.net.pl 20.07.01, 17:13
        Anno sorry że tak długo się nie odzywałem, przyczyna - brak dostępu do
        komputera . A mój głos brzmi:
        czasem spokojnie jak śpiew ptaków o poranku,
        czasem jak przejazd samochodu obok,
        a czasem jak burza z piorunami, która i tak zawsze się kończy.

Pozdrawiam riki.
    • Gość: Anka Re: Szukam kobiety IP: *.chello.pl 19.06.01, 17:39
      Skoro gospodarz się nie odzywa, a ja kilka razy
      zabrałam głos, to poczuwam się do powitania Julii i
      Trapszo (a może Trapsza, czy Trapszoa, czy mam to
      odmieniać).
      Chyba jednak działam na facetów odstraszająco, bo co
      się odezwę, to uciekają z własnego forum. Albo może
      Riki nie przewidział takiego ruchu i jeszcze tu nie
      zaglądał, albo trenuje wyobraźnię.
      Hallo, kolego wracaj śmiało, nie jestem taka straszna,
      krzyczeć nie będę. A jak zadanie ci nie leży, to po
      prostu powiedz.

pzdr. Anka
      • Gość: trapszo Re: Szukam kobiety IP: *.access.nacamar.de 19.06.01, 20:38
        Trapszo wystarczy nie trzeba odmieniac.
        Dziekuje za powitanie. Co bedzie z tym uwiedzeniem??

Pozdrowienia
        • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do trapszo. IP: *.chello.pl 19.06.01, 22:59
          Mam oczy, lecz nie widzę
          mam uszy, lecz nie słyszę
          nie myślę, nie mówię
          lecz czuję, dotykam.
          Jestem
          Dla wszystkich ludzi
          lecz najbardziej dla ciebie.
          Umykam od innych by być z tobą
          by mówić, marzyć i kochać.

Tak od razu uwodzić? Nic o tobie nie wiem. Nie wiem, czego ode mnie oczekujesz.
          A tak samej, trudno mi zacząć.

pzdr. Anka
          • Gość: trapszo Re: Szukam kobiety Do trapszo. IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 00:15
            Ladny i romantyczny.Mozesz naprawde czlowieka uwiesc.
            Zacznijmy od poczatku: meszczyzna jeszcze mlody,nizalezny,poczucie humoru na
            odpowiednim poziomie.

Pozdrowienia
            • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do trapszo. IP: *.chello.pl 20.06.01, 14:34
              Fajnie się nazywasz, ale chyba cudzoziemki miałyby problem z nazywaniem cię w
              ten sposób. Skąd taki pomysł, jeśli oczywiście możesz powiedzieć.
              Jeśli o mnie chodzi, to jestem niczym Shakespeare'owska Katarzyna z
              Poskromienia złośnicy. Samodzielna, krnąbrna, nieposłuszna, wojownicza, twarda
              sztuka. Ale to na zewnątrz, dla ludzi. Bo tak naprawdę, jak Katarzyna jestem
              skończoną romantyczką i szukam kogoś z kim mogłabym porozmawiać, pożartować,
              śmiać się od serca.
              I szukam mojego (wirtualnego) Petrukia.

pzdr. Anka
              • Gość: next10 Re: Szukam kobiety Do trapszo. IP: 156.24.231.* 20.06.01, 16:40
                Przepraszam, ze wtracam Wam sie w wasz watek, ale widzialem pare twoich (Anki)
                postow i urzekla mnie ich oryginalnosc. Przyznaje, ze pociaga mnie jak cme do
                swiatla twoja erudycja i bynajmniej nie mam zamiaru uciekac. Wrecz przeciwnie
                jestem gotow stawic czola twoim wyzwaniom. Jak chociazby kwestia opisu wlasnego
                glosu osobie, ktora stracila sluch. Zamieszczam go ponizej.
                Kiedy rano wypowiadam pierwsze zdanie nikt go nie rozumie. Jest tak niezdarne,
                jakby wypowiadalo je dwuletnie dziecko. Z czasem nabieram wprawy i glos zmienia
                mi sie z chropowatego na swiszczacy. Potem jest szeleszczacy a wieczorem
                przypomina lagodny szum morza. Nie jest to glos barwny, raczej monotonny. Kiedy
                mam dobry humor moj glos nabiera glebi wyrazu. Staje sie lagodny i wyrazny.
                Mowie szybko, a czasami za szybko. Jezyk nie nada za myslami i zacinam sie.
                Cale szczescie, ze rzadko mi sie to zdarza. Zalezy mi na tym, aby sluchacz
                dotrwal do konca mojej wypowiedzi zanim sie znudzi i pojdzie sobie. Dlatego
                mowie szybko. Nie uzywam wykrzyknikow, poniewaz preferuje sile argumentow
                zamiast sily glosu. Moj glos jest dla mnie bardzo wazny i nie moge sie bez
                niego obejsc. Mam nadzieje, ze kiedys go uslyszysz.

• Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do next10. IP: *.chello.pl 20.06.01, 17:49
                  No no, witaj nieznajomy, ale mam nadzieję, że już
                  niedługo. Sprawiłeś mi praaawdziiiiwą przyjemność i
                  niespodziankę. Widzę (a raczej czytam), że twój głos
                  jest niczym kameleon. W zależności od pory dnia i
                  okoliczności dokonuje transformacji. Ciekawe jaki masz
                  na to wpływ.
                  Twoje pierwsze zdanie o głosie wywołało u mnie takie
                  fajne połączenie radości, śmiechu (ale pozytywnego),
                  ścisku i drżenia w okolicy klatki. Dziwne. Ale aż się
                  cała spiełam w oczekiwaniu na dalszą treść.
                  Trapszo, mam nadzieję, że jeszcze dołączy, ale Riki,
                  chyba tak jak wielu innych facetów, pewnie się mnie
                  przestraszył. A przecież ja nic takiego nie zrobiłam
                  ani nie powiedziałam. A może jednak?
                  Na ogół wydaje mi się, że to panowie onieśmielają mnie
                  swoimi flirtami i pomysłami.
                  Jestem osobą trochę wstydliwą (tylko proszę bez
                  żadnego ha, ha, ha) i łatwiej mi otworzyć się i
                  pofantazjować na forum. W życiu codziennym raczej nie
                  flirtuję z dopiero co poznanym mężczyzną.
                  Powiedz prosze, pracujesz w radio, tv, jesteś poetą
                  czy piosenkarzem? Acha, jest jeszcze jeden wariant do
                  wyboru, po prostu coś innego i to mi wystarczy.
                  Może mógłbyś zdradzić również skąd postujesz (może z
                  okolic jakiegoś większego miasta) i dlaczego nie z
                  Warszawy?

pzdr. z uśmiechem Anka
                  • Gość: trapszo Re: Szukam kobiety Do next10. IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 19:37
                    Pewnie ze jeszcze jestem.
                    Jak kobiety wymawiaja moje nazwisko,roznie w
                    zaleznosci od sytuacji.Zajrzyj do PWN i juz bedziesz
                    wszystko wiedzala.

Pozdrowienia
                    • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do trapszo IP: *.chello.pl 20.06.01, 20:10
                      Trapszo, jeżeli mówisz to całkiem poważnie (zajrzałam do PWN), to masz farta
                      (jak dla mnie). Inna sprawa, że faktycznie dałam plamę. Nie będę się
                      usprawidliwiała, jestem winna niewiedzy i już.
                      Czy bardzo jesteś urażony moja ignorancją? Tak jakby powiało od ciebie chłodem.

pzdr. Anka
                      • Gość: trapszo Re: Szukam kobiety Do trapszo IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 20:40
                        Aniu nigdy w zyciu nie wialo odemie chlodem.
                        Mam zawsze cieple rece i nogi. A o tym farcie to mozna dlugo dyskutowac.
                        Ja w dalszym ciagu mam nadzieje ze zostane uwiedziony??

Pozdrowienia
                        • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do trapszo IP: *.chello.pl 20.06.01, 21:47
                          Sorry trapszo, na dzisiaj pasuję. Taka jednostronna gra jest dla mnnie zbyt
                          wyczerpująca. Chcesz by cię uwodzić nie dając jednocześnie nic od siebie.
                          Popadam w przygnębienie. Nie słyszę śpiewu ptaków ani żadnej muzyki.

pzdr. Anka
                          • Gość: trapszo Re: Szukam kobiety Do trapszo IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 22:17
                            Takie sa zasady tej strony ze to kobieta ma uwodzic.
                            Czy oczekujesz ze bede ci cytowal obce wiesze, opowiadal jaki neski glos mam.
                            Czy moze jestes czula na jezyki obce jak w filmie o rybce Wanda.

Ja poprostu chce byc pozadnie uwiedzony,czy to zle.

Poz.
                            • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do trapszo IP: *.chello.pl 21.06.01, 00:17
                              To teraz odpowiedz sobie na pytanie, czy sam uwodziłbyś kobietę, której nie
                              tylko że nie znasz, ale nie wiesz jak wygląda, nie mówiąc już o rzeczach, czy
                              sprawach, które by was w jakiś sposób zbliżały? Nie można uwieść kogoś jedynie
                              na podstawie jego nazwiska, wieku, niezależności.
                              Przemyśl to. Może ja się po prostu do tego nie nadaję.

pzdr. Anka
                  • Gość: next10 Re: Szukam kobiety Do Anki. IP: 156.24.231.* 21.06.01, 09:52
                    Zapewniam cie, ze przyjemnosc rowniez byla po mojej stronie.
                    Jezeli masz w sobie cos Beatrice (Emma Thompson) z filmu Kennetha Branagha "Much
                    ado about nothing", to sam poczuje drzenie w okolicy klatki.
                    Nie zajmuje sie zadna z profesji, ktore wymienilas. Moja praca jest daleko
                    bardziej przyziemna. Sprobuj zgadnac kim jestem. Podpowiedzia niech ci bedzie
                    ponizsze zdanie.
                    Zamiast slow kleje instrukcje a zdaniami sa mi funkcje, ktorych gromada cala
                    program w calosc zespala.
                    Dlaczego mialbym postowac spoza Warszawy, skoro jestem w Warszawie? Juz widze
                    twoj usmiech.

Pozdrawiam.

• Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do next10 IP: 62.179.18.* 21.06.01, 13:05
                      Uśmiech? Człowieku, ty mnie jeszcze nie znasz. Odpowiem ci jak się już wyśmieję.

pzdr. Anka
                    • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do next10 IP: 62.179.18.* 21.06.01, 19:49
                      Ufff. Jezeli kiedykolwiek mi odbije i stanę na ślubnym kobiercu, to tylko z
                      profesjonalnym masażystą.
                      A sorki, zapomniałam się przywitać. Cześć next10. Co u ciebie? Jak ci minął
                      dzień? Czy prywatnie nie mógłbyś ujawnić przede mną swojego imienia? Obiecuję
                      nie wykorzystać go w celach niemoralnych, co najwyżej erotycznych. Ale to też
                      tylko wtedy, gdy wypełnisz kwestionariusz o udostepnieniu mi twojego imienia do
                      takowego użytku. Bo widzisz, next10 kojarzy mi się tak jakoś z .... robotem.
                      Nie bierz tego do siebie, ale wolę ludzkie imiona (niż np. R2D2 - z G. W.).

Trochę późno piszę i nie możemy na bieżąco porozmawiać, ale wcześniej mogłabym
                      napisać tylko kilka słów, a ja chcę więcej. Nie wiem czy dobrze mi się wydaje,
                      ale postujesz chyba z pracy.
                      A jeżeli idzie o pracę, o to kim jesteś, w/g zagadki (swoją drogą fajna)
                      wychodzi mi, że zajmujesz się programowaniem (komputerowym?). Jesteś
                      informatykiem?
                      Jeżeli tak, to powiem ci, że mam najwiecej znajomych pracujacych właśnie w tym
                      zawodzie.

Co do Emmy, bardzo lubię tę aktorkę. Lubię słuchać jej angielskiego. Oglądałam
                      Wiele hałasu o nic, ale dawno i nawet nie bardzo kojarzę fabułę, a co dopiero
                      jak ona tam wyglądała. Czy w tym filmie Emma nie była przeciwniczką instytucji
                      małżeńskiej ale pod wpływem pewnego pana odmieniła swe poglady?
                      Niemniej muszę cię zmartwić. Znając jej typ urody, oświadczam, że jestem jej
                      całkowitym przeciwieństwem. Wiesz, średni wzrost, ciemne włosy, ciemne oczy.
                      Ale na roztrzepanie cierpimy podobnie. Romantyzm, głowa w chmurach, myślenie o
                      niebieskich migdałach, no cóż, zdarza mi się.
                      Co wcale nie oznacza, że nie potrafię być odpowiedzialna. Źle mi się to
                      powiedziało, a raczej zabrzmiało. Staram sie żyć w taki sposób, żeby nie
                      zawodzić ludzi, jeżeli sie do czegoś zobowiążę.

Fajnie, że jesteś z Warszawy. Może jeszcze określisz dzielnicę, jeśli łaska.
                      Nie będę się czepiać jeśli nie. Tak tylko pytam, z ciekawości.
                      Wiesz, gdy zaglądam do twojego postu i czytam ostatnie zdanie, to jeszcze teraz
                      się uśmiecham. Z niczym ci się to nie kojarzyło, to moje zapytanie?
                      W serialu Dom, Buczkowski miał stałą kwestię: ile za to i dlaczego tak drogo?
                      I tak sobie powiedziałam.
                      Kończę, bo na twoim miejscu samej nie chciałoby mi się czytać takich eposów.

pzdr. Anka
                      • Gość: trapszo Re: Szukam kobiety Do Anki IP: *.access.nacamar.de 21.06.01, 22:49
                        Zastanowilem sie.
                        I mysle ze to jest najbardzej intrygujace uwodzic osobe ktorej sie nie zna.

Pozdrawiam
                        • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do trapszo IP: *.chello.pl 21.06.01, 22:58
                          Ha, ha, ha. wiesz straszny leniwiec z ciebie. Szkoda, ze już dziś nie mam czasu
                          na rozmowę z tobą. Może moglibyśmy jednak o czyms porozmawiać, a tak to muszą
                          wziąć kapiel.

pzdr. Anka
                          • Gość: trapszo Re: Szukam kobiety Do trapszo IP: *.access.nacamar.de 21.06.01, 23:34
                            OK!!
                            Zaczynam szukac mam paru poetow w domu, moze znajde cos odpowiedniego.
                            Swoja droga to odwrocilas kota ogonem.

Pozdrawiam tylko sie nie utop.
                            • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do trapszo IP: *.chello.pl 22.06.01, 00:00
                              Hi, hi, hi - bajeczny nastrój. Trapszo, nie szukaj. To trzeba po prostu lubić a
                              ja nie chcę zmuszać, czy nakłaniać cię do czegoś, za czym nie przepadasz, bo
                              nie będzie wtedy zabawy. Jeśli pozwolisz, to ja od czasu do czasu coś ci
                              napiszę. Poza tym jest inny wątek, na którym płynie poezja, więc jestem w pełni
                              usatysfakcjonowana.
                              Aha, kotami się nie zajmuję, bo jestem uczulona na sierść, a właściwie na to co
                              jest w tej sierści.

pzdr. Anka
                              Witaj Tygrysku!
                              Wandę znam, lemura zreztą też. Ogólnie M.P. miał nieziemskie pomysły.
                              Pytanko, czy są jakieś szanse na poznanie twojego imienia?
                              Obiecałam ci niespodziankę, więc dobrze sam tego chciałeś.

Wiesz, śniłeś mi się dzisiejszej nocy jako wysoki, ciemnowłosy mężczyzna. Tacy
                              podobaja mi się najbardziej. Masz duże dłonie i silne palce. A twoje nogi!
                              Masywne, umięśnione i fantastycznie owłosione. Jesteś owłosiony dokładnie tak
                              jak lubię. Uwielbiam gładzić cię po włosach na klatce. Śmiałeś się, bo to cię
                              łaskotało i jednocześnie podniecało...cdn.

O kurcze, telefon. Sorry.
                                Sorry. Gość mi się zapowiedział.
                                Na czym to ja skończyłam? Aha, może najpierw coś na rozluźnienie.

Moje oczy odkrywają
                                twą nagość
                                okrytą
                                ciepłym deszczem
                                spojrzeń
                                Zasnąć w tobie
                                albo się obudzić
                                otworzyć oczy
                                w tobie
                                czarno biało czarno
                                biało
                                być słońcem bezsennym
                                wypalonym przez twoją pamięć

pamięcią siebie w twojej pamięci
                                Głos, mówisz że nie jest ważny, ale nie dla mnie. Wiesz, jak na kobietę może
                                działać niski, zachrypnięty (z pożądania) głos? Dostaję dreszczy.
                                A teraz skup się! cdn.
                                Oboje leżymy. Trzymasz głowę na moim brzuchu. Ja delikatnie muskam twoje włosy.
                                Mruczysz jak kotek. Robisz się coraz bardziej ociężały, senny, niczym prawdziwy
                                leniwiec. Wtedy ja przesuwam dłoń na twój kark i delikatnie gładzę palcami,
                                ledwo dotykając. Rozbudzają cię dreszcze przebiegające twoje ciało. Kładziesz
                                się na brzuchu a ja siadam na twojej pupie. Delikatnie nachylam się tak, że
                                łaskoczę włosami twoje plecy. Wsuwam ręce pod twoją klatkę i delikatnie całuje
                                wszystkie twoje kręgi od dołu w górę...

ooooo i koniec. Mam już gościa. Pa
                                aha, jakieś wrażenia? no wiesz, nie bądź tyranem, dopiero się uczę
                            • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do trapszo IP: *.chello.pl 22.06.01, 10:55
                              Topielstwo mi nie grozi. Jestem starym, wytrawnym wodniakiem. Od dziecka
                              poświęcam się amatorsko różnym sportom wodnym. Co do zamiany ról, to się
                              jeszcze okarze. Szykuje ci małą niespodziankę. Nie wiem tylko, czy ci się
                              spodoba.

pzdr. Anka (dzisiaj jakoś tak w bardzo wybornym humorze).
                      • Gość: next10 Re: Szukam kobiety Do Anki IP: 156.24.231.* 22.06.01, 11:00
                        Czesc,
                        Nie obraz sie, ale profesjonalny masazysta to godne pozalowania zajecie. Jest to
                        tak oczywiste, ze az nie chce mi sie wyjasniac dlaczego.
                        Ujawnie swoje imie jak przejdziemy na korespondencje e-mailowa. Moj adres to:
                        next10@poczta.gazeta.pl. Przeslij mi ten kwestionariusz.
                        Dobrze Ci sie wydaje. Posty pisze z pracy, ktora opuszczam o 17:00 i zegnam sie
                        tym samym z Internetem, az do nastepnego dnia. Wiem, to troche utrudnia
                        interakcje. Miedzy akcja i reakcja mija caly dzien. To tak jakbym siedzial na
                        asteroidzie dwa razy dalej od Ziemi niz planeta Pluton.
                        Nie jestem robotem, ale podejrzewam o to niektorych swoich kolegow.
                        Podalas prawidlowe rozwiazanie zagadki.
                        Tak jak i ty ja rowniez uwielbiam sluchac angielskiego Emmy. W zasadzie filmy z
                        nia ogladam glownie z tego wlasnie powodu. Nie jestem pewien czy wynika to z
                        tego, ze sam chcialbym miec taki akcent czy moze jej glos tak na mnie dziala.
                        Lubie kobiety odpowiedzialne, ale bez przesady. Spontanicznosc jest rowniez mile
                        widziana.
                        Nie powiedzialem, ze jestem z Warszawy. Jestem w Warszawie teraz i na dluzej i
                        kto wie moze w innym wcieleniu bylem Warszawiakiem.
                        Pomine milczeniem pytanie o dzielnice.

Pozdrawiam.

Gość portalu: Anka napisał(a):

> Ufff. Jezeli kiedykolwiek mi odbije i stanę na ślubnym kobiercu, to tylko z
                        > profesjonalnym masażystą.
                        > A sorki, zapomniałam się przywitać. Cześć next10. Co u ciebie? Jak ci minął
                        > dzień? Czy prywatnie nie mógłbyś ujawnić przede mną swojego imienia? Obiecuję
                        > nie wykorzystać go w celach niemoralnych, co najwyżej erotycznych. Ale to też
                        > tylko wtedy, gdy wypełnisz kwestionariusz o udostepnieniu mi twojego imienia do
                        >
                        > takowego użytku. Bo widzisz, next10 kojarzy mi się tak jakoś z .... robotem.
                        > Nie bierz tego do siebie, ale wolę ludzkie imiona (niż np. R2D2 - z G. W.).
                        >
                        > Trochę późno piszę i nie możemy na bieżąco porozmawiać, ale wcześniej mogłabym
                        > napisać tylko kilka słów, a ja chcę więcej. Nie wiem czy dobrze mi się wydaje,
                        > ale postujesz chyba z pracy.
                        > A jeżeli idzie o pracę, o to kim jesteś, w/g zagadki (swoją drogą fajna)
                        > wychodzi mi, że zajmujesz się programowaniem (komputerowym?). Jesteś
                        > informatykiem?
                        > Jeżeli tak, to powiem ci, że mam najwiecej znajomych pracujacych właśnie w tym
                        > zawodzie.
                        >
                        > Co do Emmy, bardzo lubię tę aktorkę. Lubię słuchać jej angielskiego. Oglądałam
                        > Wiele hałasu o nic, ale dawno i nawet nie bardzo kojarzę fabułę, a co dopiero
                        > jak ona tam wyglądała. Czy w tym filmie Emma nie była przeciwniczką instytucji
                        > małżeńskiej ale pod wpływem pewnego pana odmieniła swe poglady?
                        > Niemniej muszę cię zmartwić. Znając jej typ urody, oświadczam, że jestem jej
                        > całkowitym przeciwieństwem. Wiesz, średni wzrost, ciemne włosy, ciemne oczy.
                        > Ale na roztrzepanie cierpimy podobnie. Romantyzm, głowa w chmurach, myślenie o
                        > niebieskich migdałach, no cóż, zdarza mi się.
                        > Co wcale nie oznacza, że nie potrafię być odpowiedzialna. Źle mi się to
                        > powiedziało, a raczej zabrzmiało. Staram sie żyć w taki sposób, żeby nie
                        > zawodzić ludzi, jeżeli sie do czegoś zobowiążę.
                        >
                        > Fajnie, że jesteś z Warszawy. Może jeszcze określisz dzielnicę, jeśli łaska.
                        > Nie będę się czepiać jeśli nie. Tak tylko pytam, z ciekawości.
                        > Wiesz, gdy zaglądam do twojego postu i czytam ostatnie zdanie, to jeszcze teraz
                        >
                        > się uśmiecham. Z niczym ci się to nie kojarzyło, to moje zapytanie?
                        > W serialu Dom, Buczkowski miał stałą kwestię: ile za to i dlaczego tak drogo?
                        > I tak sobie powiedziałam.
                        > Kończę, bo na twoim miejscu samej nie chciałoby mi się czytać takich eposów.
                        >
                        > pzdr. Anka

• Gość: riki Re: Szukam kobiety Do trapszo. IP: 172.30.22.* / *.legnica.dialog.net.pl 20.07.01, 20:23
            Ładnie, wyszło szydło z worka, dla mnie tak ładnie nie pisałaś.
            Ranisz me uczucia Anno.
      • Gość: riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / *.legnica.dialog.net.pl 20.07.01, 20:13
        No kotku widzę że się stęskniłaś za mną.
        Napisałem ci wcześniej dlaczego nie pisałem, poszukaj...
    • femme Re: Szukam kobiety 22.06.01, 00:00
      i co znalazles Kobiete, ktora Cie uwiodla?? Wiesz moze to fajnie jest zauroczyc
      faceta, ma to tylko maly minus, czasami pochloniata rozkochuiwanie w sobie
      faceta nie zauwazamy, ze jego to malo interesuje. To tak z autopsji, :-))).

powiedz jak z meskiego punktu widzenia jest byc uwiedzionym.

pozdrawiam cieplo :-))
      • Gość: riki Re: Szukam kobiety IP: 172.30.22.* / *.legnica.dialog.net.pl 20.07.01, 20:31
        Wyobraż sobie że to zwykle ja muszę uwodzić, nie wiem może kobiety się do tego
        przyzwyczaiły że to facet musi zacząć.
        Może ty będziesz tą która mnie pierwsza uwiedzie?
        Pozdrawiam.
    • Gość: Anka Re: Do Trapszo IP: *.chello.pl 25.06.01, 00:00
      Trapszo, dlaczego się nie odzywasz? Zrobiłeś sobie wolne?

pzdr. Anka
      • Gość: Trapszo Re: Do Trapszo IP: 172.30.19.* / *.legnica.dialog.net.pl 20.07.01, 20:37
        No jestem, co u ciebie malutka
    • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do RIKI''ego IP: *.chello.pl 20.07.01, 18:48
      Widzisz kolego, jest takie przysłowie "kto późno przychodzi, ten sam sobie
      szkodzi". Ale koniecznie muszę ci podziękować. Dzięki twojemu wątkowi udało mi
      się (może w minimalnym stopniu ale jednak) uwieść jednego mężczyznę i mam
      dziwne wrażenie, że nie byłby zadowolony, gdybym teraz uwodziła innego. Więc
      sam rozumiesz i wybacz. Ale nie ustawaj w poszukiwaniach, życzę powodzenia.

pzdr. Anka
      • Gość: riki Re: Szukam kobiety Do RIKI''''ego IP: 172.30.22.* / *.legnica.dialog.net.pl 20.07.01, 20:35
        Miło że mogłem udzielić pomocy takiej kobiecie jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do Riki''ego IP: *.chello.pl 20.07.01, 21:03
      No tak, nie pokazywałeś sie tyle czasu, a teraz szalejesz.
      I tak,
      po pierwsze: dlaczego podszywasz się pod Trapszo? To nie ładnie.
      po drugie: już mówiłam, że nie jestem zainteresowana, więc poszukaj sobie innej
      kobiety, która cie uwiedzie, bo ja jestem monogamistką i swój limit już
      wykonałam.
      po trzecie: jeżeli podszyłeś sie pod Trapszo, to równie dobrze możesz nie być
      Riki''m.

Trzymaj się, Anka.
      • Gość: riki Re: Szukam kobiety Do Riki''''ego IP: 172.30.22.* / *.legnica.dialog.net.pl 20.07.01, 21:13
        no dobra już nie będę, ale to naprawdę ja RIKI
        ŻEGNAJ
        • Gość: trapszo Re: Szukam kobiety Do Riki''''''''ego IP: *.access.nacamar.de 21.07.01, 17:21
          Barzo ladnie ktos probuje sie podszwac no no no!!!
          Gratuluje Aniu i powodzenia.

Pozdrawiam.
  • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do Anki IP: *.chello.pl 22.06.01, 00:00
    Cześć słoneczko. Wiesz, jestem dzisiaj w takim kolorowym nastroju, że
    przypuszczalnie wyjdzie ze mnie diabełek i komuś spłatam jakiegoś figielka.
    Oglądam sobie właśnie film dokumentalny Buena Vista Social Club z muzyką z
    Ameryki południowej. Niesamowite, normalnie nie słucham takiej muzyki, ale
    dzisiaj zmierzyłabym się nawet z jazzem Ptaszyna-Wróblewskiego. Co ja mówię,
    musiałabym wyrwać sobie chyba wszystkie włosy i przebić bębenki.
    Co do masażysty, to przyznaję, że przemawiał za mną czysty egoizm. Jak człowiek
    wróci zmęczony, to taki masaż jest dla niego wybawieniem przed domową robótką.
    Ale faktycznie, małżeństwo za masaż, to nie jest dla mnie zbyt dobry interes.
    A ta muzyczka z filnu coraz bardziej mi się podoba.
    Sama nie wiem, czy iść zjeść wreszcie to śniadanie, czy jeszcze tu trochę
    postukać. Zostaję, wyślę ten post i wtedy zaszaleję.
    Adresu prywatnego nie posiadam (mam pewne problemy z serwerem i nie wiem, czy i
    kiedy coś się zmieni), a pocztę ściągam z innego miejsca, ale jego niestety nie
    mogę ci podać.
    Co do kwestionariusza, to musiałabym nad nim pomyśleć, ale na razie za dużo
    energii zużywam poza komputerem. A poza tym, bez poczty i tak pewnie nie podasz
    mi swojego imienia. SWOJĄ DROGĄ JESTEM WIELCE NIEPOCIESZONA.
    Aha, mogę ci dać słowo honoru, że moja spontaniczność najczęściej w połączeniu
    z ostrym temperamentem szybko dała by ci w kość. Ale odpowiedzialna także
    potrafię być. Jak tylko tego chcę.
    Oj, trzeba cię ciągnąć za język tak jak małe dziecko. To gdzie rozpoczęło się
    twoje życie i gdzie potem się rozwijało, bo gdzie jesteś teraz to już "chyba
    wiem" - w pracy. Z tą dzielnicą to już sama nie wiem co myśleć. Czyżbyś ukrywał
    jakąś straszną prawdę?

pzdr. Anka (no mamy jeszcze dwie godzinki)
    • Gość: next10 Re: Szukam kobiety Do Anki IP: 156.24.231.* 22.06.01, 00:00
      Zaczynajac od konca to powiem, ze mieszkam na Brodnie (auuuc - ten odglos, to
      dlatego, ze pociagnelas mnie za jezyk). Poczytaj sobie co pisza o tej dzielnicy
      bywalcy forum Twoje miasto - Warszawa na tym portalu.
      Innych faktow z zyciorysu nie podam bez adresu e-maila i juz. Mozesz mnie ciagnac
      za jezyk do woli.
      No dobra, mozemy pohandlowac. Sprzedam swoje dobre imie za twoj wiek.

Pozdrawiam.
      XXXXXXXXX

Uha, ha, ha, ha, ha, haaaaaaaaaaaa. Ale numer. Jakbyś uważniej czytał tamten
        wątek, to zobaczyłbyś, że ja też się tam wtrąciłam. 27

pzdr. czule, Anka (siedzę teraz przy komputerze, to jeżeli masz czas, możemy do
        tej 17 pogadać).
      • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do next10 IP: *.chello.pl 22.06.01, 00:00
        Czy chodziło ci o wątek "co sądzisz o Bródnie?"

pzdr. Anka
          Dokladnie "Co sadzicie o Brodnie?".
          • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do next10 IP: *.chello.pl 22.06.01, 00:00
            Nie pamiętam już co tam napisałam (w poście o Bródnie), ale mieszkam tu od
            przeszło 20 lat i bardzo mi się tu podoba. A przeprowadziłam się tu z samego
            cetrum, nawet nie 5 minut tramwajem od pałacu kultury. Czy czytałeś oba moje
            posty. Ten o wieku też? Doczekam się jakiegoś komentarza? Może uważasz, że
            zgrzybiała babcia ze mnie, hę?

pzdr. Anka
              Ale gapa ze mnie. Dalem plame jak diabli. Czytalem wszystkie posty, ale nie
              zwrocilem uwagi na autorow. Masz u mnie piwo albo co wolisz. Jestem nawet sklonny
              powiedziec jak mam na imie, chociaz dalej nie znam twojego wieku. Przehandluje
              cos innego za twoj wiek.
              Pozdrawiam,
              Krzysztof

To jest twoj post:
              "Dzięki. Ja wiele lat temu przeprowadziłam się na Bródno i nigdy tego nie
              żałowałam. Mało tego, właśnie dzięki swej zieloności jest to dla mnie najmilsza
              dzielnica na spacery.
              Pozdrawiam wszystkich kochających nasze Bródno. Anka "

> Nie pamiętam już co tam napisałam (w poście o Bródnie), ale mieszkam tu od
              > przeszło 20 lat i bardzo mi się tu podoba. A przeprowadziłam się tu z samego
              > cetrum, nawet nie 5 minut tramwajem od pałacu kultury. Czy czytałeś oba moje
              > posty. Ten o wieku też? Doczekam się jakiegoś komentarza? Może uważasz, że
              > zgrzybiała babcia ze mnie, hę?
              >
              > pzdr. Anka

Krzysiu, ty się lepiej uważnie przyjrzyj wcześniejszym postom, podła tam nie
                byle jaka cyferka. Czy ty przypadkiem nie obchodzisz imienin 25 lipca?

pzdr. Anka
              • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do Krzysia IP: *.chello.pl 22.06.01, 00:00
                A ty w jakim wieku jesteś?

• next10 Re: Szukam kobiety Do Anki 22.06.01, 00:00
                  Piszesz szybciej posty niz nadazam je wylapac. Tak, imieniny mam 25 lipca. Chyba
                  sprawdzasz czy naprawde tak mam na imie. Ja tez mam jeszcze 27 lat, ale juz we
                  wrzesniu koncze 28.
                  Pozdrawiam i znikam,
                  Czesc.

> A ty w jakim wieku jesteś?
                  >

Odbierzesz to dopiero jutro albo w poniedziałek, ale ja już dzisiaj ci to
                    wyślę.
                    Mam pytanko. Jesteś panną, czy wagą?
                    Miałeś mi sprzedać jakąś dodatkową informację dotyczącą ciebie. A może nie
                    zasłużyłam?
                    O ile się nie mylę, to w tym wątku miało chodzić o uwodzenie, przynajmniej tego
                    domaga się ode mnie trapszo. Od czasu do czasu, żeby nikt się nie czepiał
                    zakręcę też tobą. Jemy wyślę pewien ładny wiersz, więc tobie też.
                    Język wino biczowanego słońca
                    liże twe okolice bezsennych wydm
                    twoje włosy
                    języki chłost
                    języki
                    na twoich plecach

To powinien być wiersz na dobranoc, ale niestety przeczytasz go dopiero za dnia.
                    No to pewnie do poniedziałku.

pzdr. Anka
                    • Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do Krzysia IP: *.chello.pl 22.06.01, 00:00
                      Kurcze, pomyliłam wiersze. Ten w poprzednim poście wogóle wymaż łaskawie ze
                      swej pamięci (zresztą nie jest dokończony). Wysłałam go niechcący, sorry.
                      A specjalnie dla ciebie jest ten:

Moje dłonie
                      rozchylają zasłony twej istoty
                      ubierają cię w inną nagość
                      odkrywają ciała mnogie w twoim ciele
                      Moje dłonie
                      wymyślają inną cielesność twemu ciału

pzdr.
                      • Gość: next10 Re: Szukam kobiety Do Anki IP: 156.24.231.* 25.06.01, 00:00
                        Czesc,
                        Przewidywalas, ze przeczytam twoj post w poniedzialek i tak sie stalo.
                        Wiesz, to jest ciekawy zbieg okolicznosci. Pojawilas sie na tym forum okolo 18
                        czerwca. Ja pierwszy raz wszedlem tutaj 19.06. Mamy po tyle samo lat i mieszkamy
                        w tej samej dzielnicy. Moze nawet juz sie widzielismy. Prawdopodobienstwo takiego
                        zdarzenia jest jak 1 do bardzo duzej liczby. Zasadniczo nie wierze w
                        przeznaczenie, ale czasami moj brak wiary wystawiany jest na ciezka probe. Moze
                        znalismy sie w poprzednim wcieleniu. Reinkarnacja moglaby byc jakims
                        wytlumaczeniem. Moj znak zodiaku to Panna, ale nic mi to nie mowi.
                        Liczylem na to, ze przez weekend zalozysz sobie konto poczty. Polecam konto na
                        gazeta.pl. Po prostu kliknij prosze na zakladce E-MAIL powyzej i wypelnij
                        formularz. Mozesz sprawdzac i wysylac poczte ze strony WWW.
                        Zauwazylem, ze twoje wiersze sa bardzo cielesne. Cialo jest w nich centralnym
                        punktem odniesienia. Chyba, ze jest to metafora. Tylko czego? Niestety nie moge
                        ci przeslac mojego ciala e-mailem jako attachment. Inne sposoby sa do przyjecia.
                        Pozdrawiam,
                        Krzysztof

> Kurcze, pomyliłam wiersze. Ten w poprzednim poście wogóle wymaż łaskawie ze
                        > swej pamięci (zresztą nie jest dokończony). Wysłałam go niechcący, sorry.
                        > A specjalnie dla ciebie jest ten:
                        >
                        > ***
                        >
                        > Moje dłonie
                        > rozchylają zasłony twej istoty
                        > ubierają cię w inną nagość
                        > odkrywają ciała mnogie w twoim ciele
                        > Moje dłonie
                        > wymyślają inną cielesność twemu ciału
                        >
                        > ***
                        >
                        > pzdr.

• Gość: next10 Re: Szukam kobiety Do Anki IP: 156.24.231.* 25.06.01, 00:00
                        Czesc,
                        Przewidywalas, ze przeczytam twoj post w poniedzialek i tak sie stalo.
                        Wiesz, to jest ciekawy zbieg okolicznosci. Pojawilas sie na tym forum okolo 18
                        czerwca. Ja pierwszy raz wszedlem tutaj 19.06. Mamy po tyle samo lat i mieszkamy
                        w tej samej dzielnicy. Moze nawet juz sie widzielismy. Prawdopodobienstwo takiego
                        zdarzenia jest jak 1 do bardzo duzej liczby. Zasadniczo nie wierze w
                        przeznaczenie, ale czasami moj brak wiary wystawiany jest na ciezka probe. Moze
                        znalismy sie w poprzednim wcieleniu. Reinkarnacja moglaby byc jakims
                        wytlumaczeniem. Moj znak zodiaku to Panna, ale nic mi to nie mowi.
                        Liczylem na to, ze przez weekend zalozysz sobie konto poczty. Polecam konto na
                        gazeta.pl. Po prostu kliknij prosze na zakladce E-MAIL powyzej i wypelnij
                        formularz. Mozesz sprawdzac i wysylac poczte ze strony WWW.
                        Zauwazylem, ze twoje wiersze sa bardzo cielesne. Cialo jest w nich centralnym
                        punktem odniesienia. Chyba, ze jest to metafora. Tylko czego? Niestety nie moge
                        ci przeslac mojego ciala e-mailem jako attachment. Inne sposoby sa do przyjecia.
                        Pozdrawiam,
                        Krzysztof

> Kurcze, pomyliłam wiersze. Ten w poprzednim poście wogóle wymaż łaskawie ze
                        > swej pamięci (zresztą nie jest dokończony). Wysłałam go niechcący, sorry.
                        > A specjalnie dla ciebie jest ten:
                        >
                        > ***
                        >
                        > Moje dłonie
                        > rozchylają zasłony twej istoty
                        > ubierają cię w inną nagość
                        > odkrywają ciała mnogie w twoim ciele
                        > Moje dłonie
                        > wymyślają inną cielesność twemu ciału
                        >
                        > ***
                        >
                        > pzdr.

• Gość: Anka Re: Szukam kobiety Do next10 IP: *.chello.pl 25.06.01, 00:00
                          Cześć Krzysztof
                          Mam nadzieję, że poniedziałek nie jest dla ciebie, tak jak dla większości ludzi
                          najgorszym dniem tygodnia i samopoczucie ci dopisuje.
                          Wiersze mają eksponowoć przede wszystkim moją romantyczną duszę, a jeżeli
                          zawadzają o czyjąś cielesność, to zapewne w celu uwiedzenia tej cielesności.
                          Sprawa konta jest dla mnie w 100% nie do przezwyciężenia. Nie korzystam z
                          własnego internetu, bo go po prostu nie mam. A nie chcę, żebyś wysyłał mi listy
                          na czyjeś konto. Juz ci mówiłam, że to jest skąplikowana sprawa.
                          Co do przeznaczenia, to ja jednak wierzę w wolną wolę i samodzielne
                          krztałtowanie swojego losu.

pzdr. Anka

• next10 Re: Szukam kobiety Do Anki 25.06.01, 00:00
                            Niestety poniedzialek to JEST najgorszy dzien w tygodniu i humor zupelnie mi nie
                            dopisuje. Z trudem przychodzi mi sklecenie dwoch sensownych zdan, nie wspominajac
                            o wierszach. Mozliwe, ze rowniez pogoda ma w tym swoj udzial.
                            Probujesz mnie wirtualnie uwiesc, a ja ciagle, uparcie wracam do sprawy e-maila.
                            Mam charakter chyba gorszy od twojego. Jak chcesz to sam zaloze ci konto i podam
                            do niego id i haslo na forum (haslo potem bedziesz mogla zmienic). To nie jest
                            takie skąplikowane, najwyzej skomplikowane.
                            Zawadzilas o moja cielesnosc to powiem ci, ze mam 182 cm szczuplego ciala i
                            raczej jasne niz ciemne wlosy.
                            Wiecej moja wolna wola nie pozwala mi napisac. Sama wiesz - poniedzialek.
                            Pozdrawiam,
                            Krzysztof

• Gość: Anka Re: Do next10 IP: *.chello.pl 25.06.01, 00:00
                              Moja propozycja na rozruszanie sie od rana. Kup sobie płytkę 2+1 (albo ściągnij
                              z jakiegoś mp3), wyszukaj piosenkę Wstawaj szkoda dnia i nastaw sobie na
                              budzenie. Ja zawsze reaguję na nią śmiechem, oczywiście rano. I mam ochotę
                              zawojować cały świat.
                              A z tym kontem, to nudzisz. Co ci tak zależy? Juz mówiłam, dla mnie to jest nie
                              do przeskoczenia. To nie jest mój serwer. Ja w swoim komputerze nie mam
                              internetu, a nie ma sensu zakładać dwóch w jednym domu.

Ania
                              • next10 Re: Do next10 25.06.01, 00:00
                                Aniu,
                                Nie lubie byc nudny i jest to na pewno oznaka, ze na czyms mi zalezy. Piszac na
                                forum czuje sie jakbym wystepowal w programie Big Brother, a oznacza to ni mniej
                                ni wiecej, tylko zero intymnosci. Sprawia to, ze jestem skrepowany do granic
                                mozliwosci i marze tylko o jednym, zeby jak najszybciej stad uciec.
                                Przeciez my nie wymieniamy swobodnych uwag na jakis blahy temat, tylko probujemy
                                sie poznac. Jak tak to odbieram i mam wrazenie, ze ty rowniez. Jestem gleboko
                                przekonany, ze to forum zdecydowanie temu nie sluzy.
                                Dzis popoludniu nie moge zostac dluzej, ale od czasu do czasu moglbym zostac max.
                                2 godz. po pracy.
                                Hej do jutra,
                                K.
                                  Cześć Krzysiu
                                  Ciekawe czy kibicujesz dzisiaj (dla ciebie wczoraj) naszym chłopcom w meczu z
                                  Brazylią? Nawet nie grają źle, ale jak zwykle wszystko u nich szwankuje i nie
                                  kończą piłek. Mimo wszystko sądzę, że przegramy. Chyba, ze stanie się jakiś
                                  cud. Oby ich było jak najwięcej. Gdybyś nie wiedział o czym mówię, to mam na
                                  myśli poniedziałkowy mecz siatkówki.

Jeżeli chodzi o zostawanie po godzinach, to nawet sie nie wygłupiaj. Nie jestem
                                  sadystką, nie zamierzam trzymać cię po całym dniu pracy tylko po to, by sobie
                                  pogadać.

Ja także chciałabym nie czuć się tu (na forum) jak na widelcu. Gdyby jednak nic
                                  nie uległo zmianie, to może moglibyśmy przenieś się na jakieś mało uczęszczane
                                  forum. Co ty na to?
                                  Powiedz mi, czy gdybyś załozył mi konto, istnieje możliwość, że przez pocztę
                                  mogę dostac wirusa? To bardzo ważne, a ja się na tym nie znam.

No i przegraliśmy mecz.
                                  Może uda mi sie zajrzeć tu jutro już po dwunastej. Ale jak będziesz
                                  zapracowany, to nie zawracaj sobie głowy.

Do wtorku, pozdrawiam, Ania.

• next10 Re: Do Anki 26.06.01, 00:00
                                    Czesc,
                                    Zalozylem ci konto o nazwie anka_x@poczta.gazeta.pl. Haslem jest nazwisko
                                    dramatopisarza angielskiego, ktory pojawil sie we wczesnym etapie naszej
                                    znajomosci pisanym z malych liter i w polskiej transkrypcji. Dostep do konta
                                    odbywa sie przez przegladarke (chociaz niekoniecznie), co wydaje sie byc
                                    bezpieczniejsze niz przez np. MS Outlooka. Jedyny klopot to mozliwosc dolaczania
                                    attachmentow. Wystarczy, ze nie bedziesz otwierac listow od nieznanych autorow
                                    (zaznaczasz je do skasowania i naciskasz usun) i w zadnym wypadku nie uruchamiac
                                    zalaczonych plikow nieznanego pochodzenia. Stosowanie sie do tych regul uchroni
                                    cie przed kazdym rodzajem wirusa.
                                    Haslo mozesz zmienic wchodzac na "Opcje" a nastepnie "Zmien swoje dane".
                                    Nie sledze poczynan naszej reprezentacji siatkowki. Widzialem ich jeden mecz i
                                    nie bylem tym specjalnie poruszony. Mecz byl przegrany, ale sam nie wiem
                                    dlaczego. Nie czuje tego bluesa.
                                    Jestem za to fanem naszej reprezentacji pilkarskiej, co moze nie jest zbyt
                                    oryginalne, ale emocje stokroc wieksze.
                                    Pozdrawiam,
                                    Krzysztof

Wiesz, najbardziej szkoda mi, że nie możemy rozmawiać po południu, kiedy już
                              nie ma pracy. Ja praktycznie dopiero wtedy mam czas i dostęp.

pzdr. Ania
                              • Gość: Anka Re: Do next10 IP: *.chello.pl 26.06.01, 00:00
                                No wiesz, jesteś niemożliwy, ha,
                                ha,ha,....................................... .
                                A ten tekst o bezpieczeństwie korespondencji też juz dzisiaj słyszałam. Dzięki.
                                Ja również kibicuję naszej reprezentacji.

A.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka