Dodaj do ulubionych

macie pomysł na jakiś wątek?

30.10.05, 11:55
bo tak myśle coby tu założyć..i nic mi do mego łba nie przychodzi
Obserwuj wątek
    • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 30.10.05, 11:56
      to może jakąś partię załóż?
      • santiago78 Re: macie pomysł na jakiś wątek? 30.10.05, 11:56
        faszystowska moze być?
        • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 30.10.05, 11:58
          cudnie!
          • elilama Re: macie pomysł na jakiś wątek? 02.11.05, 23:13

No chyba ocipieliście do reszty.
            Reaktywujcie TPCHR - Towarzystwo Przyjaciół Chińskich Ręczników.
            Tak Tak Owsiak też kiedyś nosił moherowy beret tylko się teraz do niego nie
            chce przyznać.
            • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 02.11.05, 23:15
              elilama napisała:

>
              >
              > No chyba ocipieliście do reszty.
              > Reaktywujcie TPCHR - Towarzystwo Przyjaciół Chińskich Ręczników.
              > Tak Tak Owsiak też kiedyś nosił moherowy beret tylko się teraz do niego nie
              > chce przyznać.

bo mu nie pasował do okularów, ot co....
    • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 04.11.05, 14:08
      No nie wiem. Może jakiś cudny? Albo ten ... powabny?
      • makbrajd Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 14:51
        zwiewny?
        • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 20:09
          Czyli wyszedł nam wątek o Józefie Oleksym :-)
          • makbrajd Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 21:03
            a nie o Ryśku Kaliszu?
            • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 21:07
              Jak cudny, powabny i zwiewny to tylko ulubieniec wszystkich kobiet Józef Oleksy.
              Zresztą najlepiej zapytać drylę.
              • makbrajd Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 21:36
                joł joł
                dryla wie najlepiej
              • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 22:54
                zewsi napisał:

> Jak cudny, powabny i zwiewny to tylko ulubieniec wszystkich kobiet Józef
                Oleksy
                > .
                > Zresztą najlepiej zapytać drylę.

cóż ja mogę napisać o Józiu? .... że nie daruję mu tej nocy?:)
                • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 23:08
                  Czy może Ryśki to fajne chłopaki? Który lepszy, który bardziej męski, który
                  porwie za sobą rzesze kobiet?
                  • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 23:09
                    zewsi napisał:

> Czy może Ryśki to fajne chłopaki? Który lepszy, który bardziej męski, który
                    > porwie za sobą rzesze kobiet?

znam jednego Ryska...ale on nie jest fajny;)
                    • makbrajd Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 23:10
                      a znasz kogoś fajnego?
                      • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 23:11
                        makbrajd napisał:

> a znasz kogoś fajnego?
                        >

jasne:)
                        • makbrajd Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 23:12
                          tak?
                          • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 23:18
                            makbrajd napisał:

> tak?
                            >
                            >
                            tak
                            • makbrajd Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 23:29
                              jak choćby?
                              • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 07.11.05, 23:32
                                makbrajd napisał:

> jak choćby?
                                >

jak choćby np ten...jak mu tam...eeee...kurde ....no jak mu....
                              • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 09.11.05, 22:37
                                Makbrajdzie, Makbrajdzie, jakiż Ty nie spostrzegawczy. Przecież dryla napisała,
                                że lubi Jasne!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30277&w=31211600&a=31626997
                                • makbrajd Re: macie pomysł na jakiś wątek? 09.11.05, 22:38
                                  ale co lubi?
                                  • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 09.11.05, 22:39
                                    jasne!
                                    • makbrajd Re: macie pomysł na jakiś wątek? 09.11.05, 22:55
                                      kogo?
                                      • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 09.11.05, 22:58
                                        Pana, który to napisał:
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=31578539&a=31680116
                                        • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 09.11.05, 22:58
                                          Ewentualnie małe z pianką.
                                        • makbrajd Re: macie pomysł na jakiś wątek? 09.11.05, 23:04
                                          Pan Jasne

kto zacz?
                                          • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 09.11.05, 23:07
                                            Poslusznie hlasim, że to student o zapatrywaniach konserwtywno - liberalnych,
                                            wyborca Upeeru.
                                            • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 09.11.05, 23:28
                                              ja tu widzę co wy o mnie piszecie!:)
                                              • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 10.11.05, 07:18
                                                Ale i my i Ty nie mamy się czego wstydzić. My tu prawde piszemy. A prawda
                                                zawsze jest lepsza. Przynajmniej od Izwiestii.
                                                • makbrajd Re: macie pomysł na jakiś wątek? 10.11.05, 08:30
                                                  zewsi napisał:

> Ale i my i Ty nie mamy się czego wstydzić. My tu prawde piszemy. A prawda
                                                  > zawsze jest lepsza. Przynajmniej od Izwiestii

"tylko prawda jest ciekawa" - Mackiewicz
                                                  • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 10.11.05, 09:05
                                                    ooooo panowie widzę od rana pracują :) bardzo dobrze...bardzo
                                                    dobrze....pomyslimy nad jakąś premią....:)
                                                  • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 10.11.05, 09:11
                                                    Dodatkowa porcja musztardy do przydziałowej połówki parówki? Yessssss. Wreszcie
                                                    do czegoś w życiu doszedłem!
                                                    Ho, ho, teraz to i nie wstyd sąsiadom w oczy spojrzeć.
                                                  • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 10.11.05, 09:29
                                                    to ty az pół parówki dostawales????
                                                    nieeeeee no, dziecię na stazu a już jakie profity....
                                                    trzeba to zmienic!
                                                    zabieram musztarde!
                                                  • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 10.11.05, 09:56
                                                    Nieeeeeeee :-(. Dlaczeeeeeeegooooooooo?! :-(. Tak naprawde to ja tę połówkę
                                                    znalazłem. Chlip, chlip. Wstydziłem się tylko przyznać do tego. Chlip, chlip.
                                                    Niech Dobra Pani Kierownik nie zabiera mi choc tej musztardy. To mój jedyny
                                                    posiłek w ciągu dnia. :-(
                                                  • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 10.11.05, 10:00
                                                    hmmmm
                                                    pomyślimy, pomyślimy
                                                    tak na marginesie. lubię herbaciane róże.....:)
                                                  • zewsi Re: macie pomysł na jakiś wątek? 10.11.05, 11:37
                                                    A biała chryzantema może być? Wiem gdzie można takie dostać w nieograniczonej
                                                    liczbie i praktycznie za darmo.
                                                  • nutopia Re: macie pomysł na jakiś wątek? 10.11.05, 19:47
                                                    zewsi napisał:

> A biała chryzantema może być? Wiem gdzie można takie dostać w nieograniczonej
                                                    > liczbie i praktycznie za darmo.

uwierz mi zewsi ja do tych chryzantem mam napewno bliżej niż ty:)
                                                  • makbrajd fanklub musztardy 10.11.05, 11:27
                                                    wczoraj z mą musztardą i kielbaską francuską okraszoną bułeczkami serowymi
                                                    zrobiłem sobie ucztę w pracy...

koleżanki nie doceniły tego

stwierdziły, że nie pójdą ze mną na papierosa bo jem musztardę...

a czy ja coś mówię jak one jedzą pomidory?
                                                  • nutopia Re: fanklub musztardy 10.11.05, 19:47
                                                    makbrajd napisał:

> wczoraj z mą musztardą i kielbaską francuską okraszoną bułeczkami serowymi
                                                    > zrobiłem sobie ucztę w pracy...
                                                    >
                                                    > koleżanki nie doceniły tego
                                                    >
                                                    > stwierdziły, że nie pójdą ze mną na papierosa bo jem musztardę...
                                                    >
                                                    > a czy ja coś mówię jak one jedzą pomidory?
                                                    >
                                                    >
                                                    > już się zwolniłeś?:)
                                                  • makbrajd Re: fanklub musztardy 11.11.05, 17:02
                                                    prawie
                                                  • nutopia Re: fanklub musztardy 11.11.05, 17:03
                                                    makbrajd napisał:

> prawie
                                                    >
                                                    zwolnij je-to polecenie służbowe
                                                  • makbrajd Re: fanklub musztardy 11.11.05, 17:04
                                                    nutopia napisała:

> makbrajd napisał:
                                                    >
                                                    > > prawie
                                                    > >
                                                    > zwolnij je-to polecenie służbowe

przejmiesz ich obowiazki?
                                                  • nutopia Re: fanklub musztardy 11.11.05, 17:05
                                                    makbrajd napisał:

> nutopia napisała:
                                                    >
                                                    > > makbrajd napisał:
                                                    > >
                                                    > > > prawie
                                                    > > >
                                                    > > zwolnij je-to polecenie służbowe
                                                    >
                                                    > przejmiesz ich obowiazki?
                                                    >
                                                    >
                                                    nie chcę pytać co należało do ich obowiązków..
                                                  • makbrajd Re: fanklub musztardy 11.11.05, 17:14
                                                    nutopia napisała:

> makbrajd napisał:
                                                    >
                                                    > > nutopia napisała:
                                                    > >
                                                    > > > makbrajd napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > prawie
                                                    > > > >
                                                    > > > zwolnij je-to polecenie służbowe
                                                    > >
                                                    > > przejmiesz ich obowiazki?
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > nie chcę pytać co należało do ich obowiązków..

dlaczego nie?
                                                  • nutopia Re: fanklub musztardy 11.11.05, 17:16
                                                    > > >
                                                    > > > > makbrajd napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > prawie
                                                    > > > > >
                                                    > > > > zwolnij je-to polecenie służbowe
                                                    > > >
                                                    > > > przejmiesz ich obowiazki?
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > > nie chcę pytać co należało do ich obowiązków..
                                                    >
                                                    > dlaczego nie?
                                                    >
                                                    > bo mogę nie podołać...
                                                  • makbrajd Re: fanklub musztardy 11.11.05, 17:41
                                                    nutopia napisała:

> > > >
                                                    > > > > > makbrajd napisał:
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > prawie
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > zwolnij je-to polecenie służbowe
                                                    > > > >
                                                    > > > > przejmiesz ich obowiazki?
                                                    > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > nie chcę pytać co należało do ich obowiązków..
                                                    > >
                                                    > > dlaczego nie?
                                                    > >
                                                    > > bo mogę nie podołać...

zdolna jesteś to podołasz....
                                                  • nutopia Re: fanklub musztardy 11.11.05, 17:54
                                                    a po czym to wnioskujesz żem zdolna? ja jestem tylko prosta dziewczyna z
                                                    Podlasia:)
                                                  • makbrajd Re: fanklub musztardy 11.11.05, 18:17
                                                    nie jestem pewien czy chciałbyś bym powiedział tutaj jak poznalem się na Twych
                                                    zdolnościach wszelakich....;)
                                                  • makbrajd Re: fanklub musztardy 11.11.05, 18:18
                                                    służby są słuzby....
                                                    kto płaci ten wie...
                                                  • nutopia Re: fanklub musztardy 11.11.05, 19:55
                                                    opowiadaj!:)
                                                  • makbrajd Re: fanklub musztardy 11.11.05, 20:55
                                                    nutopia napisała:

> opowiadaj!:)

hehehe
                                                    mogę za dużo powiedzieć...
                                                  • nutopia Re: fanklub musztardy 11.11.05, 21:28
                                                    makbrajd napisał:

> nutopia napisała:
                                                    >
                                                    > > opowiadaj!:)
                                                    >
                                                    >
                                                    > hehehe
                                                    > mogę za dużo powiedzieć...
                                                    >
                                                    >
                                                    śmiało....nie mam nic do ukrycia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka