Dodaj do ulubionych

KIJANUŚ BABO!!!!:))

01.10.02, 07:28
jezdeś???:)),.kurde wczoraj mnie nie było, a i dzisiaj nie wiem czy będę mógł
być tutaj często,..troche roboty sie zebrało,..ale postaram siem zaglądać!!:)
a Ty czekaj na mnie, baw siem grzecznie z innymi dziećmi a jak któreś zacznie
to pamiętaj! musisz takiemu oddać!!:))
a co tam u ciem w ogóle ???

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • Gość: kijana Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) IP: 193.74.43.* 01.10.02, 09:17
      dzisiaj po 12 koniec jazdy, nareście!!!
      • tygrysek_ Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 09:51
        no i chwała Bogu!!!:),..wreszcie będziemy mogli se kurwa pogadać swobodnie!!:)
        bo mało brakowało a by cie tam zajechali boroczko!!:))))

tygrysek...
        • Gość: kijana Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) IP: 193.74.43.* 01.10.02, 10:00
          a co to jest boroczko bo nie kumam? (w końcu jestem kijana no nie?)..;)))
          • tygrysek_ Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 10:40
            boroczko to znaczy po naszemu biedaczko albo bidulko!!:)
            czyli inaczej mówiąc żal mi cie że masz taki zapierdol w pracy i że nie możemy
            wreszcie pogadać do woli!!!
            ..ale od dziś nareszcie koniec z tym kurwa mać!!!!:)
            od jutra wolność!!!,..a jak ciem bendom jeszcze tak menczyc to im napierdole
            jak przyjade!!!:)

tygrysek...

• Gość: kijana Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) IP: 193.74.43.* 01.10.02, 11:08
              A ty co ? Ciebie tyż męczą?! No bidny tygrys na maxa!!!! ;)))
            • dr_mengele Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 11:24
              tygrysie... chuju złamany... co ty znowu za amory uskuteczniasz??? bo mi się
              telefony urywają... pozostałe twoje baby cały czas do mnie wydzwaniają i
              skarżą się na twoją niewierność...
              • Gość: kijana Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) IP: 193.74.43.* 01.10.02, 11:31
                A nie możesz go zastąpić?

TYGRYS JEST MÓJ!!!!!! HE HE HE, obiecał nawet, że się przerobi na żabę....
                pozostałe panny ......no niestety muszom se poszukać innego zwierzaka;)))
                • tygrysek_ Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 11:35
                  bo widzisz Kijanuś , ostatnio mam taki zapierdziel że hej!!!
                  inwestować w inwestycje im siem kurwa mać zachciało!!!!:)
                  ..Tygrysek jezd Twój ale na żabe siem nie dam przerobić!!!:))

..mengele witaj chamie złamany!!:),..ja też to przeżywałem,..:)
                  ..telefony, maile,..pogróżki!!:),..takie to te baby som dzisiaj!!:))

tygrysek...
                  • dr_mengele Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 11:39
                    no niestety... z babami źle...
                    a bez bab...
                    jeszcze gorzej... :))
                • dr_mengele Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 11:37
                  mam ci tygrysa zastępować??? w rozmowie... czy...
                  • tygrysek_ Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 11:53
                    jej chodziło o to że nie jej masz zastępować mnie ciemniaku tylko tamtym babom
                    mnie zastąpić!!!:))

tygrysek...

--
                    zrób sobie zastrzyk a poczujesz siem lepiej!:-))))
                    • Gość: kijana Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) IP: 193.74.43.* 01.10.02, 11:56
                      Ot i tygrys ujął to najlepiej. Mengele porób tym wszystkim babom zastrzyki i
                      już. Będzie spokój...
                      • dr_mengele Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 12:02
                        tyle tylko... że te wszystkie baby chcą, żebym tobie zastrzyk zrobił...
                        a jak powszechnie wiadomo w demokracji to większość ma rację...
                      • tygrysek_ Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 12:03
                        a po tych Twoich zastrzykach one napewno poczują sie lepsze, młodsze i
                        piękniejsze!!:))

tygrysek...
                        PS..kurwa ale mam dziś zapierdziel!! aż mi siem ogon pali!!!:))
                        • dr_mengele Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 12:30
                          to nie ogon się pali... tylko z dupy ci się dymi...
                        • Gość: kijana Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) IP: 193.74.43.* 01.10.02, 12:32
                          no dobra możesz mi dać ten zastrzyk, co mam nadstawić ?

A żadna nie chce ze mną pogadać, boją się czy jak? ;))))

tylko weź cieniutką igiełkę bo mam delikatną skórę. Wszędzie, nie tylko na
                          tyłku ;))))
                          • dr_mengele Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 12:37
                            ale igłę mam tylko jedną... i do cienkich ona nie należy... ale wbija się
                            całkiem nieźle...
                            • tygrysek_ Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 12:57
                              z dupska to zaraz siem bendzie Tobie dymić doktorku jak Ci przypierdole!!:))

...a Ty Kijana siem tak chentnie nie nadstawiaj bo będziesz przeciągi miała
                              babo!!:)

tygrysek...
                              • Gość: kijana Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) IP: 193.74.43.* 01.10.02, 13:21
                                jakie znowu przeciągi? przeciąg będzie jak ci zaraz przyfanzole!!!
                              • dr_mengele Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 13:28
                                a czym mi przyłożysz??? tym swoim "ogonkiem"... zresztą ja do niepalnych
                                należę...
                                a co do nadstawienia się... to już za późno na protesty... wstrzyknięcie się
                                dokonało...
                                • Gość: kijana Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) IP: 193.74.43.* 01.10.02, 13:33
                                  no i co? gówienko!!! nic nie poczułam po tej twojej szprycy....
                                  • dr_mengele Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 13:38
                                    a to już nie moja wina... że z ciebie taka niewrażliwa i oziębła osoba...
                                    • tygrysek_ Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 14:12
                                      bo widzisz mengelasty!, do niej trzeba mieć odpowiednie podejscie żeby ją
                                      rozgrzać!!!,..trzeba mieć gorący temperament Tygrysa a nie wyrachowane serce
                                      doktorka!!!!:)

tygrysek...
                                      PS..Kijanuś przeciąg będziesz miała jak Ci mengelasty zastrzyk z tyłu zrobi!!:))
                                      • Gość: kijana Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) IP: 193.74.43.* 01.10.02, 14:14
                                        to on umie tyłem robić zastrzyki?! niezły kolo....
                                      • dr_mengele Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 14:14
                                        czy dym ulatniający się z twojej futrzanej dupy jest również elementem tego
                                        tygrysiego rozgrzewania...
                                        nie... nie... nie... zaloty z zatkanym nosem to nie dla mnie...
                                        • tygrysek_ Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 14:35
                                          powiedział mengelas kurwa co wiedział!!:)),..co ty chopie pierdolisz??:)
                                          może potrzeba ci zaś urlopu i wypoczynku!:)

..Kijanuś nie wiem do chuja jak on te zastrzyki robi, miałem na mysli że jak ci
                                          te igłe od tyłu wbije to bendziesz babo przeciągi miała!!! KPW!!!!!???:)

tygrysek...
                                          • dr_mengele Re: KIJANUŚ BABO!!!!:)) 01.10.02, 14:41
                                            właśnie... właśnie... jak ja ci tą igłę wbiję... to przeciągi do końca życia
                                            ci pozostaną...
                                            tylko zimą wiatr w kominie gwizdał będzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka