kochanica-francuza 03.11.05, 19:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=31362997 za FF. Uwaga! Wątek zawiera treści drastyczne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabollo Re: Całe życie z lalą 03.11.05, 21:19 kochanica-francuza napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=31362997 > za FF. > > Uwaga! Wątek zawiera treści drastyczne! hehehe, zaraz drastyczne. Źle postawione pytanie powinno brzmieć: czy to zjawisko to porażka męskości czy kobiecości w życiu społecznym? Dobrze postawione pytanie powinno brzmieć: jakie są przyczyny tego, że tak wielu ludzi nie potrafi się ani ze sobą spotkać, ani ze sobą być? Kłaniam się nisko. PS. W serialu pt. "Ally MacBeal" jedna z bohaterek śpi z lalką przedstawiającą mężczyznę, a nawet pożycza ją (właściwie Go) Ally, kiedy Ally jest bardzo smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Każdy ma swoją "lalkę" ... 04.11.05, 09:42 ... tylko jedne mieć wypada, a inne nie. Kochanico, podrzucam Ci linki do dwóch takich "lalek" bardziej dla pań (choć może nie tylko) kni.prz.rzeszow.pl/~peu/likeu.swf www.millan.net/funp/120/icandance.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Każdy ma swoją "lalkę" ... 04.11.05, 21:05 gumpel napisał: > ... tylko jedne mieć wypada, a inne nie. > > Kochanico, podrzucam Ci linki do dwóch takich "lalek" bardziej dla pań (choć > może nie tylko) > ciekAwe dlaczego myślałam, że otworzą się strony z gumowymi facetami? Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: Każdy ma swoją "lalkę" ... 05.11.05, 00:02 kochanica-francuza napisała: > ciekAwe dlaczego myślałam, że otworzą się strony z gumowymi facetami? każdy ma swoją lalkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Każdy ma swoją "lalkę" ... 05.11.05, 00:17 gumpel napisał: > kochanica-francuza napisała: > > ciekAwe dlaczego myślałam, że otworzą się strony z gumowymi facetami? > > każdy ma swoją lalkę ... powiedziałabym, że się powtarzasz, a mnie chodziło o coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Każdy ma swoją "lalkę" ... 05.11.05, 01:21 kochanica-francuza napisała: > gumpel napisał: > > > kochanica-francuza napisała: > > > ciekAwe dlaczego myślałam, że otworzą się strony z gumowymi facetam > i? > > > > każdy ma swoją lalkę ... > powiedziałabym, że się powtarzasz, a mnie chodziło o coś innego Czcigodna Kochanico, Wydaje mi się, że czcigodny Gumpel chciał napisać, że życzy Ci fajnego chłopaka, który zaspokoi Twoje potrzeby psycho-fizyczne i do tego uda Wam się obustronnie skomunikować. I Twoja postawa i wyrażane emocje w sprawie lalek znajdują pełne zrozumienie. Kłaniam się nisko. PS. Istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że czcigodny Gumpel miał na myśli coś zupełnie innego. Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel :-)) 05.11.05, 10:58 czcigodny diabollo, czytanie Twoich postów to wielka przygoda intelektualna G. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Całe życie z lalą 04.11.05, 16:28 > hehehe, zaraz drastyczne. No jak dla mnie post nietakiejsamej o facecie z żoną jest drastyczny. > Dobrze postawione pytanie powinno brzmieć: jakie są przyczyny tego, że tak wiel > u > ludzi nie potrafi się ani ze sobą spotkać, ani ze sobą być? A drugie: dlaczego jest to zjawisko w zasadzie akceptowane? > PS. W serialu pt. "Ally MacBeal" jedna z bohaterek śpi z lalką przedstawiającą > mężczyznę, a nawet pożycza ją (właściwie Go) Ally, kiedy Ally jest bardzo smutn > o. Technicznie: a jak on ma erekcję? Subiektywnie: wolałabym płatnego kochanka. Ale mnie nie stać.:-((( ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Całe życie z lalą 04.11.05, 18:06 kochanica-francuza napisała: > > > hehehe, zaraz drastyczne. > > No jak dla mnie post nietakiejsamej o facecie z żoną jest drastyczny. > > > > Dobrze postawione pytanie powinno brzmieć: jakie są przyczyny tego, że ta > k wiel > > u > > ludzi nie potrafi się ani ze sobą spotkać, ani ze sobą być? > > A drugie: dlaczego jest to zjawisko w zasadzie akceptowane? A dlaczego ma być nieakceptowane? Jak ta nieakceptacja miałaby wyglądać? Prohibicja na lalki? To zjawisko nie jest przyczyną samą w sobie, lecz jest to skutek pewnie wielu przyczyn. A jak wiadomo kuracja samych symptomów jest pozbawiona głębszego sensu. > > PS. W serialu pt. "Ally MacBeal" jedna z bohaterek śpi z lalką przedstawi > ającą > > mężczyznę, a nawet pożycza ją (właściwie Go) Ally, kiedy Ally jest bardzo > smutn > > o. > > Technicznie: a jak on ma erekcję? Trudno mi powiedzieć, ale technicznie to chyba najmniejszy problem. Nigdy nie byłaś w sklepie z akcesoriami i sztucznymi penisami? > Subiektywnie: wolałabym płatnego kochanka. > Ale mnie nie stać.:-((( ;-))) Jak to ktoś kiedyś mądrze powiedział, nalepsze rzeczy na tym świecie nie są za pieniądze. Należy też do nich masturbacja. Przyjemne, bezpieczne, zdrowe, odprężające. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Całe życie z lalą 04.11.05, 20:43 diabollo napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > > > > hehehe, zaraz drastyczne. > > > > No jak dla mnie post nietakiejsamej o facecie z żoną jest drastyczny. > > > > > > > Dobrze postawione pytanie powinno brzmieć: jakie są przyczyny tego, > że ta > > k wiel > > > u > > > ludzi nie potrafi się ani ze sobą spotkać, ani ze sobą być? > > Prohibicja na lalki? Nieakceptacja nie równa się zakazom. Oj diabollo że też takich prostych rzeczy nie rozumiesz... > > Trudno mi powiedzieć, ale technicznie to chyba najmniejszy problem. Nigdy nie > byłaś w sklepie z akcesoriami i sztucznymi penisami? Raz, ale koleżanka szukała majtek, więc fokusowałyśmy;-) na majtki. > Jak to ktoś kiedyś mądrze powiedział, nalepsze rzeczy na tym świecie nie są za > pieniądze. > Należy też do nich masturbacja. Nie, diabollo! Seks z bliźnim zdecydowanie lepszy jest! Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Całe życie z lalą 04.11.05, 20:55 kochanica-francuza napisała: > diabollo napisał: > > > kochanica-francuza napisała: > > > > > > > > > hehehe, zaraz drastyczne. > > > > > > No jak dla mnie post nietakiejsamej o facecie z żoną jest drastyczn > y. > > > > > > > > > > Dobrze postawione pytanie powinno brzmieć: jakie są przyczyny > tego, > > że ta > > > k wiel > > > > u > > > > ludzi nie potrafi się ani ze sobą spotkać, ani ze sobą być? > > > > Prohibicja na lalki? > > Nieakceptacja nie równa się zakazom. Oj diabollo że też takich prostych rzeczy > nie rozumiesz... Szczerze mówiąc nie rozumiem na czym ta nieakceptacja miałaby polegać. Jak ktoś się pochwali seksem z lalą należałoby go pouczyć i poinformować o własnej nieakceptacji? > > > > Trudno mi powiedzieć, ale technicznie to chyba najmniejszy problem. Nigdy > nie > > byłaś w sklepie z akcesoriami i sztucznymi penisami? > > Raz, ale koleżanka szukała majtek, więc fokusowałyśmy;-) na majtki. > > > > > Jak to ktoś kiedyś mądrze powiedział, nalepsze rzeczy na tym świecie nie > są za > > pieniądze. > > Należy też do nich masturbacja. > > Nie, diabollo! Seks z bliźnim zdecydowanie lepszy jest! Cóż wartościowanie zawsze jest cokolwiek ryzykowne. Choć Twoja opinię raczej podzielam. Dodam, że moim zdaniem samo-masturbacja we dwójkę z partnerką jest lepsza, niż masturbacja rozłączna. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Całe życie z lalą 04.11.05, 21:03 > > > Szczerze mówiąc nie rozumiem na czym ta nieakceptacja miałaby polegać. > Diabollo a na czym polega nieakceptacja feministek w POlsce np.? Wejdź na FF, a zapoznasz się z pełnym wachlarzem form jej wyrazu. > > > > Dodam, że moim zdaniem samo-masturbacja we dwójkę z partnerką jest lepsza, niż Najfajniejszy jest wspólny seks. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Całe życie z lalą 04.11.05, 21:36 kochanica-francuza napisała: > > > > > > > Szczerze mówiąc nie rozumiem na czym ta nieakceptacja miałaby polegać. > > > Diabollo a na czym polega nieakceptacja feministek w POlsce np.? Wejdź na FF, a > zapoznasz się z pełnym wachlarzem form jej wyrazu. > > > > > > > > > Dodam, że moim zdaniem samo-masturbacja we dwójkę z partnerką jest lepsza > , niż > Najfajniejszy jest wspólny seks. A co to jest seks? Tylko penetracja? Gdyby zawsze to samo było najfajniejsze, to świat byłby bardzo nudny. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Izraelski dowcip a propos :-)) 04.11.05, 11:25 Przychodzi facet do sex shopu z zamiarem kupienia gumowej lalki. - chciałby pan mężczyznę czy kobietę? - kobietę poproszę. - blondynke, czy brunetkę? - brunetkę. - żydówkę, chrześcijankę, czy muzułmankę? To pytanie zbiło faceta z tropu: - A co to ma do rzeczy? Przecież to tylko gumowa lalka! - Muzułmanki czasem wybuchają... Odpowiedz Link Zgłoś