setorika 22.11.05, 21:00 sie porobiło i jeszcze książkę wyda - szykuje nam się nowa Gazela Biznesu, niedalego pada jabłko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuha Re: Chochoł sentymentalny 22.11.05, 21:05 mnie bardziej powalila ekstaza gazeli seniora - to taka jakby klamra spinajaca poczatek i koniec docinka. mistrzowsko pomyslane! Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: Chochoł sentymentalny 22.11.05, 21:06 Tak sie ucieszyl Gazelek ze niebawem z tego szczescia obumrzec mu przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Chochoł sentymentalny 22.11.05, 21:11 niestety. chociaz ja raczej widzialabym usmiercenie watku roberta. biednej reni kiedys trzeba przeciez odpuscic. przeciez nawet upokorzenia musza miec swoj kres. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: Chochoł sentymentalny 22.11.05, 21:20 Masz racje, szczegolnie, ze on tez w "Samym Szyciu" sie produkuje i siedzi w moim telewizorze stanowczo za dlugo! chyba zreszta oni stracili pomysly calkowicie i zaczeli masowo usmiercac bohaterow. Ciekawe czy smierc gazeli rozwiaze czyjes problemy mieszkaniowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Chochoł sentymentalny 22.11.05, 21:18 A ja sie caly czas wpatrywalam w Gazele niczym kobra, spodziewajac sie, ze zaraz padnie na wznak bez czucia. Juz chyba wiem, skad mu sie ten zawal wezmie. Jak sie dowie, ze to Manka z Reniaskiem mu robote zalatwily!;) Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: Chochoł sentymentalny 22.11.05, 21:22 Mnie malo oczy przez to nie wypadly!! Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Chochoł sentymentalny 22.11.05, 21:23 a ja stawiam na jakies manko, przekret z klientem, bankructwo - znaczy gazela położy kolejny interes na łopatki Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Chochoł sentymentalny 22.11.05, 21:25 Ale on jako akwizytor to chyba niestety nie ma za duzych mozliwosci, zeby rozwinac skrzydla w pelnym lopocie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Chochoł sentymentalny 22.11.05, 21:58 To nie akwizytor, ino przedstawiciel handlowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Chochoł sentymentalny 23.11.05, 11:42 zapewne awansuje, żeby dramatyzm samobójjstwa czy też zawału mięśnia sercowego podwyższyć Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Chochoł sentymentalny 22.11.05, 21:35 setorika napisała: > sie porobiło i jeszcze książkę wyda - szykuje nam się nowa Gazela Biznesu, > niedalego pada jabłko niedaleko pada bobek od gazeli :-> Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Chochoł sentymentalny 23.11.05, 08:28 i ta muzyka powstancza w tle w momentach gdy chochol mysli Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Chochoł sentymentalny 23.11.05, 08:31 A moze Robert jako Zyga - mafioso etc dokona mordu na Gazeli? Eeeee, jakby nie patrzec nie wyrazam zgody na zejscie Gazeli Odpowiedz Link Zgłoś