Dodaj do ulubionych

Kobieta mego życia

IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 21:30
Iść przez życie z kobietą życia -to moje marzenie. Wartości i zasady są dla
mnie ważne. Szanuję w kobietach odpowiedzialność, wyrozumiałość, humor i rozum.
Cnotą jest pokora i bycie niezazdrosną. A ja - ja podobny, także wesoły, choć
czasem sztywny; starm sie być odpowiedzialny i wyrozumiały; Staram się słuchać
tego, co inni mówią. I chyba jestem dinozaurem, bo nie piję i nie palę, heheh.
tomko26@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 22:05
      Nie chce byc wscibska, ale nie pijesz ,nie palisz z wyboru czy ...mama nie
      pozwala? ;))
      • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia - do samanty IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 23:48
        wybór mój - a mama trzyma sie niezle, hehehe
        • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia - do samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 23:51
          Daj jej Boze zdrowko ze ma rozsadnego synka!:)
    • Gość: Bizon Re: Kobieta mego życia IP: *.abo.wanadoo.fr 29.09.01, 23:52
      Tomko26malpaicostamjeszcze, czlowieku, przeciez Ty umrzesz nie zaznawszy tego
      co w zyciu naprawde dobre !!! Opamietaj sie, koles i zacznij pic ! Pamietaj co
      mowi stare przyslowie zachodnio-pomorskie: KTO PIJE I PALI TEN NIE MA ROBALI.
      • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 00:04
        Bizonie Wszedobylski!W takim razie jestem zarobaczona bo lekarz zabrania mi
        pic!;)
        • Gość: Bizon Re: Kobieta mego życia IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 00:18
          Samanto Obecnanawieluwatkach, zmien lekarza, leczy Cie chyba jakis dupek
          zoledny !
          • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 00:41
            Kurna !Podoba mi sie ta Obecna...itd.!!!! :)jesli juz to dupkowa zoledziowa bo
            baba a poza tym ktos mi juz kazal zmienic lekarza .Wiesz kto? Wszystkowiedzacy
            Mario!:)
      • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 00:40
        Bizon - nie piję, nie palę i depczę robale. Pozdrawiam - tomko
        • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życiaTomko IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 00:44
          Nie badz potwora i nie depcz robola!!!:)
          • Gość: Bizon Re: Kobieta mego życiaTomko IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 01:21
            Sie ma Tomko, ide spac.
            • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życiaTomko IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 11:03
              Bizon - rogaczu wyśpij się dobrze, ja już wstałem hehehe, ciekawe czy Samanta
              wstała. tomko
              • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życiaTomko IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:28
                czesc!Glupio bedzie powiedziec :tak ,juz wstalam!:)) Wstalam wczesnie ale
                mialam dzisiaj troche pracki.:))
                • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życiaTomko IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 21:14
                  jak to dobrze, że już wstałaś; uwielbiam dziewczyny, które nie śpią
      • Gość: inna ROBALE IP: 62.233.138.* 03.10.01, 15:14
        Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Tomko26malpaicostamjeszcze, czlowieku, przeciez Ty umrzesz nie zaznawszy tego
        > co w zyciu naprawde dobre !!! Opamietaj sie, koles i zacznij pic ! Pamietaj co
        > mowi stare przyslowie zachodnio-pomorskie: KTO PIJE I PALI TEN NIE MA ROBALI.

BRAWO Bizon!!
    • Gość: melba Re: Kobieta mego życia IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 16:26
      witaj Tomku, miło będzie Ciebie poznać - wysłałam maila do Ciebie
      melba
    • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia IP: 213.25.166.* 30.09.01, 20:51
      Współczuję Tobie, jesteś naprawdę zdesperowany skoro musisz sięgnąć do internetu
      by poznać dziewczynę. Czy wychodzisz jeszcze z domu? Czy komputer nie jest
      przypadkiem Twoim jedynym przyjacielem a może przyjaciółką? Czy naprawdę wiesz
      czego chcą kobiety od mężczyzn w XXI wieku? Zastanów się nad tym...
      • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia IP: 213.76.59.* 30.09.01, 21:09
        A czego chca kobiety w XXi wieku drogi znawco? Baaardzo chetnie poslucham.
        • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 21:13
          Samanta - jestes boska, hihihi (zobacz go jaki znawca, hehe)
      • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 21:11
        Gość portalu: Jazon napisał(a):

> Współczuję Tobie, jesteś naprawdę zdesperowany skoro musisz sięgnąć do internet
        > u by poznać dziewczynę.

jestem poruszony Twoim współczuciem (jakie to chrześcijańskie), aż się wzruszyłem
        z wrażenia; a kto mówi tu o desperacji - każda droga jest dobra, by poznać
        człowieka wartościowego - tacy też surfują po sieci, ale surfują też ludzie
        złośliwi, szydercy, którym wydaje się, że pozjadali wszystkie zmysły i uchodzą za
        psychoterapeutów i wszechwiedzących internautów.

> Czy wychodzisz jeszcze z domu?

Tak się składa, że w domu w ciągu doby spedzam około 8 godzin, a czas spędzam i w
        pracy, i rozwijając swoje zainteresowania, pomagając innym, i towarzysko.

> Czy komputer nie jest przypadkiem Twoim jedynym przyjacielem a może
        przyjaciółką?

Dla wyjaśnienia - komputer jest rodzaju męskiego. Czy coś co jest martwe może być
        przyjacielem - dla Ciebie może tak, dla mnie nie. Komputer to narzędzie pracy,
        wiedzy i poznania - przynajmniej dla mnie.

> Czy naprawdę wiesz
        > czego chcą kobiety od mężczyzn w XXI wieku? Zastanów się nad tym...

Wydaje się mi, że wiem - pieniędzy i sexu - takich mnóstwo. Rzadko spotykam
        takie, dla których liczą sie wartości, przyjaźń i uczciwość, ale widocznie Ty
        tego nie rozumiesz...
        Z pozdrowieniami
        T
        • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 21:54
          A ja tam kocham moj komputer! Jak zlapal biedaczek wirusa to dwa dni walczylam
          zeby go uzdrowic!!!
          • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 23:09
            Samanta - mój komputer wirusa nie lapie (na szczęscie), ale ja zlapalem wirusa
            grypy szok, totalny szok. Z pozdrowieniami
            • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:12
              No to masz pecha ! Ja wlasnie dochodze do siebie po chorobie a raczej chamskim
              przeziebieniu.Zycze zdrowka!
              • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 23:16
                Cholera - mam tez zapalenie krtani, nie moge prawie w ogóle mówić, ale życzonka
                przyjmuję od koleżanki ze Szczecina. Kurna chata, le tu nie o chorobach miało
                być, heheh
                • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:18
                  jeczysz jak 100% facet! :))Gorzej jak dzieci ..gorzej...;)
                  • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 23:21
                    nie tylko jęczę Smanta, teraz słucham muzyki gór i lasów (szum drzew, śpiew
                    ptaków, bzykanie <heheheh> owadów) - wiesz jak miło? No i cieplutko mam w
                    pokoju. Poza tym podziwiam Ciebie Smanta zt Twoją szybkość.
                    • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:24
                      tez mam takie kasety! Tyle ze pozniej dusza lka i rwie sie do wyjazdu!
                      Nie rozlaczam sie wiec szybko odpowiadam!:)) Ide spaciu bo rano musze
                      wstac.Milych snow !
                      • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 23:29
                        Szybka Samanta - więc śpij kolorowo i dobrze. Do zobaczonka. Ja też zaraz mykam
                        • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:30
                          To do jutra!Biedny Bizio sam zostanie....:((
                          • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia - do Bizona IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 23:34
                            Bizon - dobrej nocki, do zobaczinka
                            • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia - do dzieci IP: 213.25.166.* 01.10.01, 07:36
                              Drogie dzieci, dzięki sieci możecie dziś udawać kogoś innego niż jesteście w
                              rzeczywistości. Czy odrobiliście już prace domowe ?
                              • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia - do Jazon IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 12:29
                                Pyszna istoto, jak widzę to Ty jesteś uzależniona od sieci, siedząc w niej już
                                od godz. 7 z minutami rano, co oznacza, że albo uzależniłaś się, albo zawalasz
                                swoje obowiązki pracownicze - siedząć w sieci i przeglądając forum, miast
                                poświęcić się pracy. I jeśli jeszcze pracujesz w budżetówce - to robisz to za
                                moje pieniążki. Z pozdrowieniami - miłego dnia. T
                                • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia - do Tomko26 IP: 213.25.166.* 01.10.01, 12:48
                                  Jaka płaca taka praca.
                                  • samanta1 Re: Kobieta mego życia - Jazon 01.10.01, 15:37
                                    A Ty Jazonku kogo dzis udajesz ?A jutro kim bedziesz? Dlaczego zakladasz ze
                                    ktos ,kogos udaje?
                                    • samanta1 Re: Kobieta mego życia - Jazon 01.10.01, 15:38
                                      Acha!Nadal nie odpowiedziales na moje pytanie ,czego potrzebuja ,oczekuja
                                      kobiety w XXI wieku.
                                      • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia - Muszę odpowiedzieć. IP: 213.25.166.* 01.10.01, 18:58
                                        W stosownym czasie, kiedy poszukiwania kobiety życia przez Tomko26 zawiodą. Na
                                        razie życzę mu powodzenia. Na podsumowania i analizy przyjdzie jeszcze czas.
                                        • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia - Muszę odpowiedzieć. IP: 213.76.59.* 01.10.01, 19:09
                                          Ty cwaniacku lesny! Schodzisz do podziemia? dekujesz sie? A mialam nadzieje Cie
                                          sprowokowac!:))))
                                          • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia - Muszę odpowiedzieć. IP: 213.25.166.* 01.10.01, 19:24
                                            Czemu milczy Tomko26? Chyba się za bardzo stara. Ostatnio założyłem się że dwóm
                                            moim kolegom nie uda się poderwać koleżanek. Jestem pesymistą i realistą, a za
                                            ignorancję trzeba zapłacić.
                                            Obawiam się Samanta1 że Twoja prowokacja nie uda się. Musisz jeszcze poczekać.
                                            Na razie trzymam kciuki za Tomko26. Nie chcę znowu wygrać pieniędzy.
                                            • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia - Muszę odpowiedzieć. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 20:39
                                              A ja tam trzymam kciuki zeby Tomciowi udalo sie .Z reszta jestem optymistka
                                              wiec zakladam ze na pewno pozna jakas fajna dziewczyne.A moze juz poznal?Moze
                                              leci na poczcie prywatnej? Przestan krakac Jazonie i wiecej jasnego spojrzenia
                                              na zycie!:)
                                              • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia - Muszę odpowiedzieć. IP: 213.25.166.* 01.10.01, 21:01
                                                Moje drogie dziecko, gdybyś Ty miała tyle siwych włosów co ja, tyle negatywnego
                                                doświadczenia co ja, to dziś nie pisałabyś tak. Nie wierzę by Jego monologi
                                                wzięte z Kabaretu Starszych Panów były skuteczne w Polsce Anno Domino 2001.
                                                Cóż może nabierze trochę doświadczenia co zaowocuje chłodnym dystansem,
                                                wątpieniem w szczerość kobiet.
                                                Podziwiam u kobiet ich zmysł kłamania.
                                                • samanta1 Re: Kobieta mego życia - Muszę odpowiedzieć. 01.10.01, 21:14
                                                  Synku! Mam 36 lat !!! :)Glupio Ci teraz?:)
                                                  • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia - Muszę odpowiedzieć. IP: 213.25.166.* 02.10.01, 07:08
                                                    Ani trochę, mam 29 lat niespłacony kredyt i uciążliwą pracę do której za 2
                                                    godziny będę musiał iść.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia - Muszę odpowiedzieć. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 09:10
                                                    No widzisz dziecko jak to ciezko zyc!:)))Usmiech Jazon!jest zle,moglo byc
                                                    gorzej,jest wiec dobrze! Pomysl ze moglbys np.ciezko chorowac,nie miec
                                                    pracy .Jak jest ale praca jest ,zdrowy raczej tez jestes wiec sa powody do
                                                    radosci.:)
                                                  • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia - Muszę odpowiedzieć. IP: 213.25.166.* 02.10.01, 12:10
                                                    Niestety nie ma żadnych, a miłość mojego życia wyszła za innego. Chyba jednak
                                                    zacznę szukać złotego runa.
                                                  • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia - do Samanty i Jazona IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 17:41
                                                    Samanto - Ciebie już polubiłem, ale nie myślałem, że zacznę przekonywać się do
                                                    Jazona (wszystko oczywiście po wczorajszych Waszych wpisach).
                                                    Jazon - czego pragną kobiety w XXI w. - już odpowiedziałem (dlaczego nie
                                                    czytasz dokładnie moich odpowiedzi?). Wczoraj wprawdzie nie randkowałem, ale
                                                    miło spędzałem czas z koleżanką - dzięki jej radom dzisiaj odzyskałem głos i
                                                    jestem zdrowy, ale to tylko koleżanka. Trzymajcie za mnie kciuki. Ja za Was
                                                    trzymam (chociaż myślę, że powinienem traktować Was rozdzielnie).
                                                    Jazon - cholera - ja też mam niespłacony kredyt i do jasnej anielci - chyba
                                                    będę musiał wziąć kolejny. Z przyjemnością poczytam Was dzisiaj wieczorem.
                                                    Pozdrawiam. tomko
                                                    tomko26@poczta.onet.pl
                                                  • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia - do Jazona IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 17:43
                                                    szok, a jednak wolała innego niż Ciebie i to miłość Twego życia - współczuję. J
                                                    mam nadzieję znaleźć swoja miłość. tomecki
                                                  • samanta1 Re: Kobieta mego życia - Tomko 02.10.01, 17:52
                                                    Siemanko Tomko! Czytalo sie ze mily dzien wczoraj miales? I prawidlowo ,nie ma
                                                    nic gorszego jak siedzenie na pupie i rozmyslanie!:))
                                                  • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia - Samanta IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 17:55
                                                    Samanto - dziękuję, ale mam nadzieję, że Ty także nie siedzisz na pupie i nie
                                                    spędzasz czasu na rozmyślaniu. T
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia - Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 19:11
                                                    Gość portalu: tomko26 napisał(a):

> Samanto - dziękuję, ale mam nadzieję, że Ty także nie siedzisz na pupie i nie
                                                    > spędzasz czasu na rozmyślaniu. T
                                                    *** "Dumal nie dumal carom nie budiesz!" Ja nie rozmyslam ,mysli same laza po
                                                    glowie.:) Siedze na pupie bo jak inaczej mozna przy komputerze? A tak powaznie
                                                    to nie szukam ..juz nie. Pozdrowionka!:)

• samanta1 Re: Kobieta mego życia -Jazon 02.10.01, 17:49
                                                    Czasami tak sie sklada ze los plata nam paskudnego figla .Jest jednak jeden
                                                    plus Jazonie,poznales smak milosci .Oczywiscie ,zawsze lepiej szczesliwie
                                                    ulokowac uczucia ale nie ma nic gorszego jak nic nie czuc,nie kochac ,czuc
                                                    tylko w sercu pustke .Czas zlagodzi cierpienia ,przyjdzie nowa milosc czego
                                                    serdecznie Ci zycze.:)
                                                  • Gość: tomko26 Re: Kobieta mego życia -Jazon - do Samanty IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 17:53
                                                    Samanto - cieszę, że jesteś taka, no właśnie taka normalna (bez aluzji) - mam
                                                    na mysli wpis dla Jazona. Życzę Tobie powodzonka i tej Miłości (wiesz jakiej).
                                                    pozdrowionka. tomecki
                                                  • samanta1 Re: Kobieta mego życia -Jazon - do Samanty 02.10.01, 18:38
                                                    Sluchjcie Tomecki! Kazda kobieta chce byc niezwykla,tajemnicza ,nieodgadniona a
                                                    Wy mi tutaj ze ja taka normalna jestem!:)))) Milosc??? Uuuuu...Nikt mnie nie
                                                    kooocha,nikt mnie nie luuubi.......ale dzieki za zyczenia!;)
                                                  • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia -Jazon - do Samanty IP: 213.25.166.* 02.10.01, 19:08
                                                    Moi drodzy, dziś miałem pracowity dzień. Cały zastanawiam się nad przyszłością,
                                                    czy zostać azbestmanem lub brukmanem w USA? A może polubić Europę Zachodnią?
                                                    Tak czy siak mmoje drogie dziatki siku, paciorek i do łóżeczka!
                                                  • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia -Jazon - do Samanty IP: 213.25.166.* 02.10.01, 19:11
                                                    Aha Samanta1 czy przesłać Tobie moją płaczliwą historyjkę?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia -Jazon - IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 19:23

> Aha Samanta1 czy przesłać Tobie moją płaczliwą historyjkę?
                                                    **Nie ironizuj ,nie trzeba .jezeli masz troche zaufania i czujesz potrzebe
                                                    porozmawiania o tym to oczywiscie .
                                                    Ps.Wystarczy samanta bez jedynki!:)

• Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia -Jazon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 19:13

> Moi drodzy, dziś miałem pracowity dzień. Cały zastanawiam się nad przyszłością,
                                                    >
                                                    > czy zostać azbestmanem lub brukmanem w USA? A może polubić Europę Zachodnią?
                                                    > Tak czy siak mmoje drogie dziatki siku, paciorek i do łóżeczka!

*** Drogi chlopcze! Dlaczego Twoim pragnieniem sa te dziwne zajecia????
                                                    Zamierzasz sie ewakuowac? Siusiu -owszem,paciorek- nie ,dziekuje, spac- za
                                                    wczesnie,jeszcze Dobranocki nie bylo!:))
                                                  • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia -Samanta&Tomko IP: 213.25.166.* 02.10.01, 19:46
                                                    Dziękuję Samanta, ale inną razą. Myślę że w życiu tak naprawdę kocha się tylko
                                                    raz. Nie boję się samotności ani tego że zjedzą mnie koty. Te dziwne zajęcia
                                                    pozwolą zarobić trochę pieniędzy.
                                                    Tomko popracuj trochę nad skutecznością, nie będziesz ciągle mieszał herbaty z
                                                    koleżanką i rozwodził się nad tym że zależy Tobie jedynie na jej przyjaźni.
                                                    Czekam na raport sytuacyjny.
                                                    PS Dziś w nocy rozkleiłem się i chciałem posłać Samancie swoją historię. Chyba
                                                    będę musiał coś zażyć...
                                                  • samanta1 Re: Kobieta mego życia -Samanta&Tomko 02.10.01, 19:56
                                                    Nie gryze ,nie wysmiewam ,nie wymadrzam sie .Jak bedziesz kiedys mial napad
                                                    zwierzen to pisz ,chetnie wyslucham. No i nie zazywaj niczego ,dobrze radze!
                                                  • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia - do Samanty IP: 213.25.166.* 03.10.01, 11:26
                                                    Czasami wpadamy w dolinę z której nigdy nie wydostaniemy się na wzgórza. Cóż by
                                                    ktoś wygrał ktoś przegrać musi i już. Dziękuję Samanta, chyba już przeszło.
                                                    Pozostanę przy moim patencie okopię się i doczekam do końca. Ciekawe co porabia
                                                    nasz znajomy podrywacz?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia - do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 13:08
                                                    bedziesz czekal w okopie na smierc?????????? Przestan!
                                                    Nie wiem gdzie ten Tomko,znowu z kolezanka???:)
                                                  • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia - do Samanty IP: 213.25.166.* 03.10.01, 14:32
                                                    W okopie jest bezpiecznie, poza tym to jest jakieś rozwiązanie. Nie mam ochoty
                                                    wychylać się z niego, boję się że dostanę zabłąkaną kulą. Proponuję zmienić
                                                    temat na coś innego, najlepiej na coś na czasie i kontrowersyjnego np.
                                                    zapłodnienie in vitro; dalej kocham dwie osoby na raz; samotni, wolni,
                                                    atrakcyjni-czemu się nie żenią?; czy samotność wiąże się z wolnością;itd....
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kobieta mego życia - do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 14:36
                                                    A moze zajrzysz do innych watkow? Tyle tam roznosci .Zanudzisz sie tu ze mna!:)
                                                  • Gość: Jazon Re: Kobieta mego życia - do Samanty IP: 213.25.166.* 03.10.01, 15:35
                                                    A jaki proponujesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka