wesola_kicia 01.12.05, 21:16 nie chce nic mówić,nie chce być czrnowidzem,ale coś mi się wydaje ,ze z każdym dniem to forum schodzi na psy:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlodziej_czasu Re: forum 01.12.05, 21:25 A moze tak odrobine wlasnej inicjatywy, a nie tylko wszechobecny lament (forum to forum tamto) Przeciez to ludzie tworza forum i to od nich zalezy jak ono "wyglada". Moze poprostu zacznij cos ciekawego pisac a nie zakladasz posty ktore nic, naprawde nic nie wnosza. A teraz przeczytaj to uwaznie i powoli: TO NIE JEST ZLOSLIWOSC, PRETENSJA, USZCZYPLIWOSC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: forum 01.12.05, 21:27 chwila ja tez pisze posty i nie biore tego jako ironi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: forum 01.12.05, 21:32 Skoro piszesz posty a mimo to twierdzisz ze forum schodzi na psy to po czesci tez za to odpowiadasz. Kazdy z nas. Ja tez. Widac taki czas, takie miejsce, tacy ludzie. Nie zawsze jest tak jak bysmy chcieli. Ja pisze to co akurat chce tu napisac. Raz dostaje za to po glowie, raz ludzie sie ze mna zgadzaja. Tak jak w zyciu. Nie ma modelu idealnego Forum. Bo nie ma na forum zadnego wzoru, twierdzenia, wyznacznika jakosci. To zywy organizm ktory kieruje sie swoimi prawami. To ludzie w forum uczestniczacy tworza te prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: forum 01.12.05, 21:34 tylko Ciebie z niewiadomuch przyczyn nie zlewaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: forum 01.12.05, 21:38 "zlewają" olewaja ignoruja udają ,że Cie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: forum 01.12.05, 21:39 Nie pytaj mnie. Pytaj tych "ich" Albo sama postaraj sobie odpowiedziec na to (chyba latwe) pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: forum 01.12.05, 21:48 kiciu, zlodziej ma racje. Kazdy z nas czasem napisze post ktory jest olewany, nie ma sie co zalamywac. Nie liczy sie ilosc, tylko jakosc :)) Odpowiedz Link Zgłoś