gruby_lolek 29.10.02, 10:14 złaz z tego dachu bo mie czacha napier...nicza i nie bede sie szlajał po jakiś ruderach...charch...uch coś mnie w płucach zalega..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goraca_kicia Re: Kicior!!!!!!!! 29.10.02, 11:25 ekchm, ekchm... ze co? bo jako dobrze wychowana kicia chyba nie rozumiem Twego jezyka ciala?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: Kicior!!!!!!!! 29.10.02, 11:48 pieeeeerrrddddd!! no atmosferka zrobiona błehehehe, kicior dawaj tera swoje futerko obrysuje ci paluchem od...robine usteczka...yhp...yhp...kuna teraz czkawka, ale z piweczka nie zrezygnuje hyhyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kicior!!!!!!!! 29.10.02, 11:50 bolek jazda od mej sweet kici babe!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kicior!!!!!!!! 29.10.02, 12:02 futerko jest tylko dla mojego Kocurka, ale jesli chodzi o te obrysowanie usteczek to hm.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: Kicior!!!!!!!! 29.10.02, 12:08 jak tam chcesz, obedre cie ze skóry i niech se kocur bierze to futro, w sumie to lepiej jeszcze bys sie zgrzała, ba ja jestem KING GRUBY LOLEK MISTRZ adaaaaaaaaa......!!!!!!!....bul bulbul prrrrruuuttt! kur.a nigdy wiecej kalafiora! Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kicior!!!!!!!! 29.10.02, 13:02 kicia jest z futerkiem spojna caloscia, nie ma kici bez futerka;)) a dzielenie mnie na czesci raczej nie wchodzi w gre! brac mnie nalezy w jednym kawalku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
braian_druciarz Re: Kicior!!!!!!!! 29.10.02, 13:17 a to mje sie podoba do jasnej zdziry Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: Kicior!!!!!!!! 29.10.02, 13:50 mnie tam sie podoba i do jasnej i do ciemnej zdziry wkładac to znaczy gadać hyhyhy, braian jak tam żywot druciarza? Kicior z futrem czy bez i tak jesteś moja! Odpowiedz Link Zgłoś
braian_druciarz Re: Kicior!!!!!!!! 29.10.02, 13:58 a jakos tak ciagnie sie do nedznej damy Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: Kicior!!!!!!!! 29.10.02, 15:10 a zajadów to ty od tych drutów nie masz? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś