robsonick 31.10.02, 08:23 Yezooooooooooooo ale zaspany jestem... qde i nawet nie wiem dlaczego ;) idem na kawoosiem a wy siem tu bafta na calego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: Dzień dobry forum IP: 212.33.74.* 31.10.02, 08:27 a ja bym sobie pospala:) dzien dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Dzień dobry forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 08:32 A w Wa-wie jest pomnik Czterech Śpiących! Jeszcze dwoje takich ja wy, i na FT też taki postawimy. Pobudka! Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 08:37 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > A w Wa-wie jest pomnik Czterech Śpiących! > Jeszcze dwoje takich ja wy, i na FT też taki postawimy. > Pobudka! Dzieki maryś tego mi było własnie trzeba ;))) no i kawoosi od razu lepiej ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 08:39 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a ja bym sobie pospala:) > dzien dobry. Oj aniu co prawda to prawda chetnie pospalbym rowniez to moze cos razem ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Dzień dobry forum IP: 212.33.74.* 31.10.02, 13:46 robsonick napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > a ja bym sobie pospala:) > > dzien dobry. > Oj aniu co prawda to prawda chetnie pospalbym rowniez to moze cos razem ??? ;) > wybacz ale ja spie z Kims innym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 08:30 bo pogoda za oknem taka jesienna i szarugowa no i trzeba sie troche oszczedzac ;) mam nadzieje ze kawusia pachnaca, gesta i z pianka... moze jakas aromatyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 08:32 cześć robson kurwa twoja mać!!!:))) dawno cie coś tu nie bylo!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 08:41 tygrysek_ napisał: > cześć robson kurwa twoja mać!!!:))) dawno cie coś tu nie bylo!!:) moja moja a co mać kurew nie można ???? no nie bylo bo tu jakies qna koty zawodzom na dachu albo drom koty o inne kicie cholera pojebany zwierzyniec ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 08:32 shalom rob, shalom ze sranca:)) a co tam, ja lubiem szarugem i wiatr i deszcz i trochem chlodku!!! sadelko mnie grzeje:) przetrzyj oczeta swe pikne i do roboty, do roboty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Dzień dobry forum IP: 212.33.74.* 31.10.02, 08:36 Tygrys Ty to kogos z narkozy bys obudziL, ze smiechu spac mi sie odechcialo:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 08:39 witam wszystkich! szczegolnie tych, co zostali obudzeni telefonem w nocy;P Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 09:08 saqqara napisała: > witam wszystkich! > szczegolnie tych, co zostali obudzeni telefonem w nocy;P lol to ktos cie obudzil skarbie ??? ale wstreciuch ;( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 09:40 eeee tam, wstreciuch, widac kocha;))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 10:14 saqqara napisała: > eeee tam, wstreciuch, widac kocha;))) No no szaki widze w afekcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 08:39 A mnie tam wcale nie chce się spać:)) Nawet rano obejrzałam sobie "Zaczarowany ołówek" z synkiem na MiniMaxie :)) A co:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 09:06 witam wszystkich nieprzytomnie. A ja umieram z niewyspania po nocnym czuwaniu nad rzygającym dziecięciem. Sziedze w domciu i chyba też pójde sobie kawoosie zrobić. buziaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 09:16 iwusia napisała: > witam wszystkich nieprzytomnie. A ja umieram z niewyspania po nocnym czuwaniu > nad rzygającym dziecięciem. Sziedze w domciu i chyba też pójde sobie kawoosie > zrobić. > buziaki:) Biedaczysko kochane to napijmy sie razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 09:09 lami napisała: > A mnie tam wcale nie chce się spać:)) Nawet rano obejrzałam sobie "Zaczarowany > ołówek" z synkiem na MiniMaxie :)) A co:))))) Tobie to dobrze tez bym sobie obejrzal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 09:09 co !!!!! a kto śmiał Szaki obudzić tel. w nocy do chuja wafla!!!!!??? robson, robson... o tych twoich kurwach to już legendy krążą!!: tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 09:18 tygrysek_ napisał: > co !!!!! a kto śmiał Szaki obudzić tel. w nocy do chuja wafla!!!!!??? > > > robson, robson... o tych twoich kurwach to już legendy krążą!!: > ???? tiaaaaaaaaa ?? a moze cos wiencej opowiesz bo qde nic nie wiem ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 09:41 hehehe, wlasnie Tiger, rzuc cos na rybke o tych... paniach;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 09:50 a co ja tam bede gadał!:), robson sam dobrze wie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 09:55 ze R wie to ja wiem, ale ja tez chcialabym sie uswiadomic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 10:18 szaruga napisała: > ze rwie laski jak zloto? ;))) Ja tam żadnego złota nie rwe !!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 10:24 masz rację nie wszystko złoto co jest laską ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 10:24 robsonick napisał: > szaruga napisała: > > > ze rwie laski jak zloto? ;))) > Ja tam żadnego złota nie rwe !!!! > > ;))) > nie o metal chodzi tylko o zywa materie - mlode damskie cieple o ksztaltne ciala damskie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 10:31 moze i rwie, pytanie czy one daja sie wyrwac;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 10:35 robson, jak to z nimi jest? daja sie wyrywac easily? Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 10:47 saqqara napisała: > moze i rwie, pytanie czy one daja sie wyrwac;)))) Co ja qna stomatolog jestem żebym cośwyrywał ?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 10:51 oooo widze że Robson wiare zmienił i harem zakłada hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 10:59 iwusia napisała: > oooo widze że Robson wiare zmienił i harem zakłada hehehehe ODczebcie siem ja jestem niewinny w celibacie zyje i wiernosci dochowuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 11:03 tja, jesli mialbys wyrywac zeby tak jak rwiesz laski to hohoho... wolalabym sobie od razu glowe urwac, mniej cierpienia;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 11:11 saqqara napisała: > tja, jesli mialbys wyrywac zeby tak jak rwiesz laski to hohoho... wolalabym > sobie od razu glowe urwac, mniej cierpienia;PPPP czyzbys z doswiadczenia.... ;)hihi ciezko jest? Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 11:15 saqqara napisała: > tak tylko slyszalam... :)))) JA tez slyszalem ze Moskwie na placu czerwonym rozdają samochody ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 11:12 saqqara napisała: > tja, jesli mialbys wyrywac zeby tak jak rwiesz laski to hohoho... wolalabym > sobie od razu glowe urwac, mniej cierpienia;PPPP Szaki idz qde w krzaki moze znajdziesz robaki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 11:13 hehehe, nawet bez lazenia po chaszczach na robale sie rozne natykam;P Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 11:19 saqqara napisała: > hehehe, nawet bez lazenia po chaszczach na robale sie rozne natykam;P A co łowisz trochę znaczy wędkujesz ? hihihih ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 11:36 nie lubie wedkowac, robakami ptaszki karmie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 11:42 saqqara napisała: > nie lubie wedkowac, robakami ptaszki karmie;)) No taaaaaaaaak teraz to rozumiem hihihihi ;) buhahahahaha :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 14:04 saqqara napisała: > dopiero teraz?blondyneczko?:))) Do siebie gadasz??? a w lustro patrzysz! Kochanie ta w lustereczmu to też Ty nie musisz do niej na forum pisac ;))) hihih Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 14:17 do Ciebie moj Ty rozgarniety mowie, do Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 14:25 do Ciebie moj Ty rozgarniety mowie, do Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 14:25 do Ciebie moj Ty rozgarniety mowie, do Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 15:05 saqqara napisała: > do Ciebie moj Ty rozgarniety mowie, do Ciebie:))) zacięłaś się ????? Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 15:07 saqqara napisała: > tak, trzeba mnie nakrecic Ty juz wystarczająco zakrecon jestes ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 15:32 saqqara napisała: > tak uwazasz?:)) Oj tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 16:18 saqqara napisała: > oceniasz mnie po pozorach:)) Tak uważasz ?????? well skoro tak uważasz to może to co o Tobie myśle to tylko pozory :(( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 11:05 no to musisz miec niezłą kondycje dochowac wierności kazdej z żon hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 11:06 robsonick napisał: > iwusia napisała: > > > oooo widze że Robson wiare zmienił i harem zakłada hehehehe > > ODczebcie siem ja jestem niewinny w celibacie zyje i wiernosci dochowuje ;) a komu? lub czemu? wlasnym zasadom? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 11:18 szaruga napisała: > a komu? lub czemu? wlasnym zasadom? ;))))) Yezoooooooooo ale czepliwy narood mnie siem trafil :)*** ALe ja siem z Wami mam i co ja poradze ze Was kocham hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 13:41 robsonick napisał: > Yezooooooooooooo ale zaspany jestem... a teraz jezd 13:41 wypiłem 3 kawy i jak mi sie spac chcialo tak dalej mnie siem kce zieeeeeeeeew ja kcem do podusi :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Dzień dobry forum IP: *.chello.pl 31.10.02, 14:09 no to masz, podsuwam jasieczek, milutki i pachnacy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Dzień dobry forum 31.10.02, 15:06 Gość portalu: martucha napisał(a): > no to masz, podsuwam jasieczek, milutki i pachnacy :)))) A czym/kim?? pachnący :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Dzień dobry forum IP: *.chello.pl 31.10.02, 15:18 jezeli podziele sie swoim wlasnym, to bedzie pachnial mna i plynem do plukania egzotycznym ;))) Odpowiedz Link Zgłoś