Dodaj do ulubionych

To co, robimy zjazd FT

12.01.06, 11:42
w dniach 29 kwiecien, 3 maja?
W Pieninach?
Obserwuj wątek
    • wesola_kicia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:46
      Pieniny
      bym się pisała
      ale nie moge
      • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:49
        no tak, poza tym trzeba miec ukonczone 18 lat :)
        • zydmason Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:50
          ale zaraz podpisujemy takie papierki, ze za nic nie odpowiadami, że jakby
          ewentualne pozwy i roszczenia to nikt niczego nie dotykał i my się nie znamy ;]
          • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:53
            pytam powaznie- jedziesz?
            • zydmason Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:03
              no stary, ja zawsze gdzie roslini to jestem, ale moja umowa o pracę nie zostawia
              mi aktualnie furtek na takie przedsięwzięcia, a urlop to ja mogę na papierze
              sobie wziąć ;/
              • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:15
                Przeciez to jest dlugi weekend :)
                • zydmason Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:17
                  działa tu taki mechanizm -> długi weekend => masa ludzi ma wolne => ja pracuje
                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:19
                    pomysl nad ta propozycja :)
                    • zydmason Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:20
                      myślenie to moja specjalność ;]
                      • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:23
                        I dlatego wierze w to, ze cos wymyslisz :)
                        • zydmason Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:26
                          hehe, pazerny ty mi powiesz ile się do Ciebie kobiet na ten wyjazd zgłosi to Ci
                          odpowiem ;D
                          bo głupio by było tak we dwóch... w pieninach... wokób bobry, kozy i łosie... i
                          las... i piwo i hash... no moze nie tak źle ;]
                          • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:33
                            menka, zosia, wesolutka juz sa pewne
                            randia z mezem i dzieciorami tez
                            neita chyba tez sie zgodzi
                            kicia nie jedzie, a szkoda, bo namolny by sie za nia przypaletal
                            Mysle ze pojedzie jeszcze kilka

O atrakcje sie nie martw. Okowitki nie braknie :)
                            • randia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:39
                              A może nianie zatrudnie i bez dzieciorów przyjadę...ino z mężem?:)
                              • zydmason Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:39
                                a może bez męża? ;)
                              • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:40
                                Jak chcesz, ale tam dla dzieciorow raj. Dla mlodego jest nawet stadnina z
                                konikami :)
                                • randia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:44
                                  Bez męża rady nie da, zakochanam z nim po uszy...;)

Pazerny, ale czasem rodzicom sie coś należy...trochę spokoju, koników...;)
                                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:47
                                    I tak trzymaj! Koniecznie musisz z nim przyjechac :)
          • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:53
            co złego to nie my:]
            • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:53
              to nie wy:]]]
              • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:55
                to ty :)
                • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:02
                  ja pójdę w zaparte i się nie przyznam do niczego:]
                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:05
                    ja tez nie, ale jak zrobia test na ojcostwo... ?
                    • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:12
                      powiesz...pijany byłem:]
                      • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:14
                        Przeciez ja nie pije :)
                        • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:16
                          taaaaa
                          to może i dobrze, bo pijaka do łóżka nie wpuszczam a i do pijackiego łóżka też
                          nie wchodzę:]]]
                          • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:21
                            a skad wiesz, ze bedziemy mieli wspolny pokoj? :)
                            • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:22
                              wspólny pokój nie jest warunkiem koniecznym:]]
                              • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:30
                                Moze nie... Ja w kazdym razie spie u gazdy Adasia :)
                                • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:32
                                  gwoli ścisłości: z Adamem też??:]
                                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:34
                                    Nieraz zaleglismy we wspolnym lozku, ale do nieczego nie doszlo, bo Adam nie
                                    mogl z racji chronicznego stanu wskazujacego :)
                                    • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:36
                                      skoro tak mogłeś go pozawać o odszkodowanie za straty moralne z uwagi na:
                                      obnażanie
                                      molestowanie
                                      próbę organoleptycznego zbliżenia
                                      ...
                                      nic nie pamiętał a nie chciałby pamiętać , więc płakałby i płaciłby:]
                                      • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:36
                                        nie obnazalismy sie. Spoalismy w mundurkach :)
                                        • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:37
                                          ok, przyjęłam, wierzę, nie będę już wnikać;))))
                                          • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:39
                                            Poznasz Adasia, to zrozumiesz :)
                                            • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:42
                                              ma w sobie coś, co sprawia, że chce się z nim być??:]
                                              • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:44
                                                Tego nie da sie opisac... Jak tam jestem- jestesmy nierozlaczni. Dzien
                                                rozpoczynamy zawsze razem. O 7 rano za sklepem halinki i tak przez 24 godziny
                                                na dobe :)
                                                • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:45
                                                  servisujecie się pod sklepem halinki:D halinka ma farta:DD
                                                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:47
                                                    Nie tylko Halinka, ale jej maz Rysio tez :)
                                                  • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:49
                                                    rodzinna impreza?
                                                    łeeee tam
                                                    to nie jestem zainteresowana:-/
                                                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:52
                                                    Oj nie wszyscy maja rodziny :)
                                                  • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:53
                                                    taaaa, ja na ten przykład:]
                                                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:54
                                                    Ja tez na przyklad. A dzieci? No coz, niech se pobiegaja :)
                                                  • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 13:00
                                                    dobrze, dobrze, zn nie bedę jak ten tomcio paluch:D
                                                  • wesolutka72 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:53
                                                    menka, nie marudz, tylko juz sie pakuj :))))
                                                  • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:55
                                                    dobra dobra:D
                                            • wesolutka72 randia 12.01.06, 12:42
                                              dzieci bierz, ja swojego tez wezme :)))
                                              • menk.a Re: randia 12.01.06, 12:45
                                                co?? do czego dzieci??? aaaa po browary będą śmigać!!:]
                                              • pazerny Re: randia 12.01.06, 12:45
                                                Jestem jak najbardziej za. Moja mala tez bedzie w tym czasie. :) W Niemczech
                                                maja kilka dni wolnego, wiec... :)
                                              • randia Re: randia 12.01.06, 12:45
                                                A ile wiosen ma?:)
                                                • wesolutka72 Re: randia 12.01.06, 12:48
                                                  Moj ma prawie 4, a Twoje? :)
                                                  • randia Re: randia 12.01.06, 12:50
                                                    Starszemu 11 rok leci, a młodsza roczek w listopadzie skończyła...:)
                                                • randia Re: randia 12.01.06, 12:49
                                                  Po browary to Ty Menk.a smigać będziesz...:)))) Syna nie puszczę...:)

Wiesz, mały by miał tam pewnie co robić, a i upierdliwy jak córa roczna nie
                                                  jest, to może z nim byśmy pojechali..:)
                            • wesolutka72 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:22
                              Jak juz cos ustalicie to prosze mnie wpisac na liste :)
                              • zosia500 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:23
                                do tego pokoju?
                                co robisz w sobotę wesolutka???
                                • wesolutka72 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:25
                                  Jeszcze nie mam planow, a co?
                                  • zosia500 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:25
                                    to może gdzieś wyskoczymy?
                                    • wesolutka72 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:38
                                      ok, co proponujesz?
                                      • zosia500 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:44
                                        przyślij mi nr tel na @ to zadzwonię:)
                              • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:26
                                Termin podany- do 15 marca musze miec definitywne deklaracje
                                • zosia500 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:27
                                  ok, my tu sobie sobotę planujemy:)
                                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:29
                                    To planujcie na innym watku- tu mowimy o zlocie :)
                                    • zosia500 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:29
                                      sorki
                                      • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:34
                                        zeby mi to bylo przedostatni raz :)
                                        • zosia500 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:43
                                          niom:) obiecanki macanki a ...:)))
                                          • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:50
                                            a co? Bo glupiemu stoi, a glupiej? :)
                                            • zosia500 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:52
                                              się chce ;) chyba???
                                              • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:53
                                                widze ze wypowiadasz sie autorytatywnie :)
                                                • zosia500 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:56
                                                  jeśli ktoś mnie przekona to zawsze mogę zmienić zdanie:)
                                                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:58
                                                    czuj sie przekonana :)
                                                  • zosia500 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:59
                                                    dobrze, że nie pokonana:)
                                                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 13:01
                                                    Nie prowadze wojny plci :)
                                                  • zosia500 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 13:03
                                                    jestem od rana na straconej pozycji - tzw dzień do dupy - sorki, chyba muszę
                                                    się wyłączyć na chwilkę:)
                                                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 13:04
                                                    Nie przejmuj sie- na Swieta bedzie ryba :)
                                • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:28
                                  a koszty ?? (to pytanie z uwagi na mój materializm):PP
                                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:29
                                    Nocleg ok 30 PLN
                                    • randia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:32
                                      Menk.a! Chodzaca materialistko...:)))
                                      • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:34
                                        material girl in the material world:P
                                        • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:35
                                          Koszty chyba nie sa zbyt duze, zwazajac na to, ze mozesz mnie, albozydmasona
                                          osobiscie poznac :)
                                          • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:37
                                            znajomość z wami jt bezcenna, za resztę zapłacę kartą master card;]]]
                                            • randia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:40
                                              A wyraz babci oczu??
                                              • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:42
                                                bedzie zamglony po okowitce :)
                                              • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:42
                                                mówiłam: baby baby mnie nie interesują, a babcie są już nie na chodzie;))
                                                • randia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:47
                                                  Oj kochaniutka znam takie, które nie jedną sikse by zakasowały...:)))))))))
                                                  • menk.a Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:51
                                                    nie mówisz o mnie:D ja siksom do piet nie dorastam:]]
        • wesola_kicia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:51
          kotku
          mam 18
          nawet więcej
          pokazać dowodzik??:P
          • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:55
            po co, skoro i tak nie jedziesz :)
            • wesola_kicia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:57
              :(
    • t-rex33 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:52
      Jak cos będzie organizowane, to ja wpadnę. Może nie na całe 3 dni, ale wpadnę i
      kratę browca w bagażniku dowiozę :)
      • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:54
        Wiesz dla mbnie to nie problem (nawet z tym browcem), ale trzeba duzo wczesniej
        rezerwowac pensjonat, wiec pytam juz dzis :)
    • randia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:54
      hahahahahahahahaha proponuję nad Zegrzem....:)))))))))))))
      • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:54
        Tam to juz nie :) Kac dlugo trzyma, jesli pamietasz. Ale dlaczego nie
        mielibyscie dojechac w Pieniny? :)?
      • t-rex33 Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:55
        BTW: znam baaaardzo fajny ośrodek nad zalewem - Warszawianka :) Tu naprawdę nie
        byłoby źle. Mówię serio
        • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:56
          Mielismy juz tam kiedys zlot. Tym razem jednak Pieniny. Slicznie i tanio :)
          • randia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 11:58
            Pazerny, o kaca się nie martw kupiłabym ci "2kace"...pieniny są piękne, ale
            Zegrze ma swój niepowtarzalny klimat...:))))

Rexie znam ten ośrodek, rzeczywiście jest bardzo fajny i niedrogi...;)
            • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:01
              skoro tak uwazasz, tyle ze kto to zorganizuje nad Zegrzem? Ty?
              Bo ja Pieniny moge zalatwic, Zegrze nie
              • randia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:05
                Masz rację, nie mogłabym tego zorganizować...:(
                • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:07
                  Ale przyjechac z dzieciokami mozecie? :)
                  • randia Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:10
                    Musiałabym z małżonkiem sie porozumieć.
                    Teraz na bank nie odpowiem.
                    • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 12:12
                      ok- zdecydujcie do 15 marca :)
    • zosia500 widzę, że coś tu się zaczyna dziać:) 12.01.06, 12:11
      • pazerny Re: widzę, że coś tu się zaczyna dziać:) 12.01.06, 12:14
        jedziesz, czy tylko marudzisz? :)
        • zosia500 Re: widzę, że coś tu się zaczyna dziać:) 12.01.06, 12:14
          nigdy nie marudzę:)
          • pazerny Re: widzę, że coś tu się zaczyna dziać:) 12.01.06, 12:18
            jedziesz czy nie? :)
            • zosia500 Re: widzę, że coś tu się zaczyna dziać:) 12.01.06, 12:19
              jak dożyję to pojadę:)
              • pazerny Re: widzę, że coś tu się zaczyna dziać:) 12.01.06, 12:23
                Ciesze sie, do 15 marca musze miec odpowiedz
                • zosia500 Re: widzę, że coś tu się zaczyna dziać:) 12.01.06, 12:24
                  ja też się cieszę :) odpowiem:)
                  • pazerny Re: widzę, że coś tu się zaczyna dziać:) 12.01.06, 12:36
                    Wielkie dzieki za zapewnienie :)
                    • zosia500 Re: widzę, że coś tu się zaczyna dziać:) 12.01.06, 12:46
                      nie ma sprawy, przyda sie jakaś odskocznia:)
                      • pazerny Re: widzę, że coś tu się zaczyna dziać:) 12.01.06, 12:51
                        Zalatwimy Ci gorala :)
    • onlyania Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 13:34
      Bedziecie sie Pienic w ralu???
      • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 13:38
        Jak Ty dojedziesz to na pewno :)
        • onlyania Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 13:40
          wysle wam duze opakowanie proszku do prania....
          • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 13:42
            Sama przywiez :)
            • onlyania Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 13:44
              nie wiem gdzie to jest....
              • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:18
                Dojedz do Wawy, albo do Katowic. Poza tym moge Ci opisac :)
                • onlyania Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:22
                  nie wiem jak do tej Wawy dojechac...
                  A wlasciwie to w jakim to kraju????

:P
                  • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:31
                    pojedziesz konmi?
    • wietka Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:21
      to może i ja...z rodziną...;))
      • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:22
        Nie ma sprawy! Do 15 marca musze zamowic noclegi. Zreszta wysla do wszystkich
        zaproszenie na @ :)
        • wietka Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:23
          hm...do wszystkich? ;)
          • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:25
            do WSZYSTKICH ktorzy tu i tam pisza zalogowani :)
            • onlyania Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:28
              zabierzcie orlice to sobie polata....
              • wietka Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:30
                jeszcze o niej nie zapomniałaś? ;)
                • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:31
                  Wy jechalibyscie w 3 czy 4 ? :)
                  • wietka Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:34
                    mnie pytasz??
                    wiadomo, ze w tym czasie mam(y) inne plany ;)
                    • pazerny Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:34
                      Moze wiadomo, ale nie mnie :)
                • onlyania Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:45
                  no widze ze ty tez bezblednie skojarzylas...:)
                  • wietka Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 14:53
                    bo to dosyc interesujące było :)
                    • onlyania Re: To co, robimy zjazd FT 12.01.06, 15:01
                      a to nie o niej czasem:

Maluje obrazy nagimi piersiami

Pewna Australijka stała się sławna po tym, jak zaczęła malować obrazy swoimi
                      piersiami - czytamy w serwisie Ananova.

Matka dwojga dzieci, nazywająca siebie z upodobaniem "dużą kobietką", swój
                      warsztat malarski umieściła na kuchennym stole. Każdy obraz sygnuje odciskiem
                      swojej brodawki.

Malarka opowiada, że musi zawsze brać prysznic, gdy chce zmienić kolor oraz
                      używa płótna, ponieważ papier ma tendencję do ześlizgiwania się ze stołu.

Obrazy Australijki są w większości abstrakcyjne, przypominają kwiaty lub...
                      Ziemię widzianą z kosmosu.

rozrywka.onet.pl/niewiarygodne/0,1225007,niewiarygodne.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka