maruda2 28.01.06, 09:56 Wstawać, szkoda dnia na spanie! Kawa już pachnie, świeżutkie bułeczki czerstwieją, wstawać! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sereni Re: Co tu taki bezruch rano ? 28.01.06, 09:58 maruda2 napisała: > Wstawać, szkoda dnia na spanie! Kawa już pachnie, świeżutkie bułeczki > czerstwieją, wstawać! :-)))) Koniecznie trzeba wstawać ? Tak dobrze w ciepłym łóżeczku,mięciutko, wygodnie i ciepło :)Tylko ten kawy zapach..uwodzi...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Co tu taki bezruch rano ? 28.01.06, 10:18 I rozmarzyłam się przez Ciebie Sereni :-) Chętnie bym zaczekała w cieplutkim łóżeczku, aż ktoś miły przyniesie mi kawę... Ale skoro nie ma co się lubi... Sama przyniosłam sobie kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta oj, Mała... 28.01.06, 11:19 ;) Najpierw jest Wiara, potem Nadzieja, a na końcu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: Co tu taki bezruch rano ? 28.01.06, 11:25 dzień dobry trochę zaspana,bo krótko spałam, próbowałam oglądać od 8.30 dzień dobry Tvn ale niewiele z tego pamiętam, prawie cały program przespałam; Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Re: Co tu taki bezruch rano ? 28.01.06, 11:47 Mają tam bardzo ciekawą scenografię. Fantastyczne, żywe kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: Co tu taki bezruch rano ? 28.01.06, 12:00 witam, ledwo żyję kawy pożądam :) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: Co tu taki bezruch rano ? 28.01.06, 14:40 A ja jestem rozkosznie wyspany, dzień dobry wszystkim :). Nie, maruda, nie szkoda dnia, ale dzięki za kawę. Jaka inspirująca szarość za oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Co tu taki bezruch rano ? 28.01.06, 14:45 a na zachodzie cudownie inspirujące słońce. Był już taniec i sesja oddechowa oraz ożywiające dyskusje i pełna pokory cisza na pięknej Cytadeli Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Co tu taki bezruch rano ? 28.01.06, 14:46 Cześć. W końcu wyszło, że sama przemarudziłam pół dnia ;-) A teraz idę się przewietrzyć. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Nieprawda! 28.01.06, 15:12 ja ze dwie godziny przespałam i tak jest dobrze, głowa potrzebowała snu Twoja może potrzebuje czasem pomarudkować ;) a teraz pieczemy ciasto, gotujemy grzybową z makaronem (podjadałem, pyszna :) żyję tak jak chcę, poczucie winy: zero Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta makowiec 28.01.06, 15:16 i bułeczki drożdżowe z serem i rodzynkami - obłędnie pachnie (gdy kiedyś będę mieć Dom, też w sobotę będziemy piec ciasto, może chleb... Dom jest tam, gdzie ładnie pachnie) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Czas na śniadanie :) 28.01.06, 16:18 Tak, u mnie teraz przejmująco pachnie - oliwą i cudownie słodką marchewką. -- bliscy nieznajomi...? Już niedługo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Re: Czas na śniadanie :) 28.01.06, 16:28 Jeśli umiesz, możesz pomigać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta e tam :) 28.01.06, 16:37 było pomigać cokolwiek, a ja mógłbym napisać, że mieszkasz w pudełku po płatkach śniadaniowych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Poczucie winy? A kysz, a kysz :) 28.01.06, 15:17 Taaa. Dziś dobry dzień. Spokój. Na jedzenie jeszcze nie czas. Może porządki? Jestem radosny :) [3 dzień pod rząd? zy to choroba?] Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: Nie :) 28.01.06, 15:26 Wiesz o mnie coś, czego ja nie wiem? Nie strasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Wiem o Tobie nic 28.01.06, 15:27 Ale zgadzam się, że gdy nadchodzi Miłość można czuć strach. Ty się nie boisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: Wiem o Tobie nic 28.01.06, 15:46 Eh, kontynuując wątek, którego nie ma, może powinienem pójść na "Ty, ja i wszyscy, których znamy"? Ktoś to widział? Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta tak 28.01.06, 15:49 rec. widziałem. i pójdę. wtedy Tobie opowiem. (Malle jest w kiosku...z gazetą, tak mówię) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Chcieliście wrażeń? 28.01.06, 21:38 Oto one - porównywano ten film z "Bezdrożami", ale to dla niego ujma, bo jest gdzieś o 2 klasy ciekawszy. Lekko opowiedziany. Polecam wszystkim fanom kamery dyskretnie bliskiej bohaterom. Robi się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Nieprawda! 28.01.06, 18:10 ludzik_ta napisała: > > > ja ze dwie godziny przespałam i tak jest dobrze, głowa potrzebowała snu > Twoja może potrzebuje czasem pomarudkować ;) > > Chyba masz rację :-) Moja potrzebowała też fryzjera. Podobam się teraz sobie i czuję się tak... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: Nieprawda! 28.01.06, 18:45 P.S. A ja do znudzenia - dziś dobry dzień :) [głoszę dobrą nowinę] Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: Nieprawda! 28.01.06, 18:44 moja głowa też koniecznie potrzebuje fryzjera, włosy już zupełnie nie chcą sie układac Odpowiedz Link Zgłoś