drzejms-buond 03.02.06, 10:19 Ponoć miał MAŁĄ OGLĄDALNOŚĆ!!! Pewnie... TRWAM w PRZEKONANIU, iż to dlatego że cały naród przełączył się przecież na TEFAŁPE KuLTuRA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel-strzalka Re: Wyp...Fedorowicza :-( 03.02.06, 10:39 będziemy następni! ani się obejrzymy jak nas zdejmą z sieci! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Wyp...Fedorowicza :-( 03.02.06, 11:40 Nie damy się! Jak nas wywalą, to założymy jeszcze więcej forów i w Internecie będą same Telewizje bez Ottków :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka ja nie trawię tego programu 03.02.06, 14:20 ale jeżeli to prawda, to jest kur de PRZEGIĘCIE! KIEDY ZACZNIE SIĘ REWOLUCJA? ------------- Telewizja zdjęła program satyryczny Jacka Fedorowicza. Oficjalnie za słabą oglądalność. Ale ostatnio Fedorowiczowi kazano usunąć piosenkę o braciach Kaczyńskich Piosenka miała być nadana w ubiegły piątek. Zapowiadając ją, Fedorowicz mówił do kamery: "Powstał pogląd, wyrażany oczywiście przez mniejszość, że najlepszym sposobem na uspokojenie naszej sceny politycznej byłoby namówienie pewnych prominentnych polityków, by udali się na ferie zimowe". Po tej zapowiedzi dwie ubrane w stroje zimowe kobiety przedstawiane jako "siostry Chojnackie bliźniaczki" śpiewają na melodię "Bądź gotowy dziś do drogi" o planowanych przez braci Kaczyńskich wakacjach. W piosenkę wplecione są fragmenty przemówienia Jarosława Kaczyńskiego. Słowa piosenki nie zawierają ostrej satyry. Oto przykłady: "Przez Szwajcarię niech Jarosław rusza w świat. Nie miał ferii przez wiele lat" albo "Weźmiesz chyba jeszcze brata, bo bez niego ruszać stąd, byłby to po prostu wielki błąd". reszta tu: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3145801.html Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: ja nie trawię tego programu 03.02.06, 14:29 cholera, na początku (po wyborach) wszystkie te zapowiedzi dotyczące rządów K. traktowałem w kategoriach ponurego humoru, ale wydarzenia ostatnich dni pokazują że tak naprawdę zaczyna się dziać:( Tata tylko mówi żebym wypieprzał z tego chorego kraju do jakiejś Kanady:) tak a'propos, gość z innego forum ma ładne zdjęcie w wizytówie: ludzie.gazeta.pl/homohedonistus/0,0.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Wyp...Fedorowicza :-) 03.02.06, 14:52 Akurat wyebannie tego denciaka uważam za jedyny pozytywny przejaw nowej władzy. Ludzie, przecież ten Fedorowicz to żałosny był totalnie, a mniemanie o sobie miał potężne, uważał się za ojca chrzestnego polskiego kabaretu, a dowcipy miał na poziomie niższym od Drozdy, czy nawet Dańca Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Wyp...Fedorowicza :-( 03.02.06, 15:32 Ja tam sie ciesze, bo ten Fedorowicz wcale smieszny nie byl... żałosny bardziej niz zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Wyp...Fedorowicza :-( 04.02.06, 09:41 bracia musza byc jednak straszliwie zakompleksieni skoro az taka cenzure wprowadzili zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Wyp...Fedorowicza :-( 04.02.06, 11:04 przegięciem pałki jest też to że zamiast Fedorowicz pisze się nagminnie Federowicz nosz, w morde jeża, kto pisze te newsy w portalach, ten sam błąd jest na głownej stronie gazeta.pl i w onecie, w onecie dodatkowo zamiast Andrus pojawia się niejaki Andros dzieci zatrudniacie, czy jakichś tłuków na bakier z kultura?? fuck!! Federowicz to był qrwa w Barze, czy w czymś takim, zwany był przez Vinca Vegę Turbodymaczem, jak pamiętam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wyp...Fedorowicza :-( 04.02.06, 11:18 heh, ja mam prawie tak samo na nazwisko i prawie wszędzie gdzie podaję, pytają czy Fedorowicz:))) ja się wtedy zżymam i wyraźnie powtarzam jak powinno być z dobitnym naciskiem na wakującą literkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Wyp...Fedorowicza :-( 04.02.06, 17:32 fuck,czyli Kaczki faktycznie cenzure wprowadzajom...jeszcze troche i w juesej wszyscy ob .polscy beda o azyl polityczny prosic heh Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wyp...Olgę :-( 06.02.06, 12:14 mnie też NIE WSZYSTKO śmieszyło ale wiadomo ja mam INNE poczucie humoru.. Tu chodziło o to,że bez wzgędu na to czy mi się program podobał czy nie... MOZNA W NIM BYŁO KRYTYKOWAC WŁADZIĘ..a tera Władzia będzie BEZKRYTYCZNIE w lusrto patrzeć.. nie bez powodu wyp... także Olgę... czyli WRÓCIŁO NOWE!!! no a z tą telewizją TRWAM to już przegięli... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond CENZURA PEŁNO GEMBO ] :-O) 06.02.06, 14:46 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3149291.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: CENZURA PEŁNO GEMBO ] :-O) 06.02.06, 15:03 Fedorowicza nigdy nie lubiłam, natomiast podpisanie paktu stabilizacyjnego w obecności wiadomo jakich mediów to po prostu skandal i arogancja obecnej władzy. Mam nadzieję, że to nie przejdzie bez echa. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: CENZURA PEŁNO GEMBO ] :-O) 06.02.06, 15:33 A to widzieliśta? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3148710.html Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CENZURA PEŁNO GEMBO ] :-O) 06.02.06, 15:38 a sie dziwisss? aboto wiadomo że złe to ptaszysko co we własne gniazdo kale, kali... no ten.. kala.. robi..... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond sie zdziwiłem ] :-0) 07.02.06, 10:08 wczora/dzisiaj w nocy była KINOROZMÓWNICA z "PULSU" w programie PIERWSZYM, tylko pod nieco zmienionym tytułem..Mało tego...Już na początku programu LUDZIE TRZYMAJĄCY RĘKĘ NA "PULSIE" a będący gospodarzami programu w Jedynce zaczęli krytykowac TELEWIZJĘ PUBLICZNĄ za to ,że nie spełnia swojej ROLI KULTUROTWÓRCZEJ..i pozwala telewizjom prywatnym "przejąć pałeczkę" NO TAKIEGO WYGIBASA MERYTORYCZNEGO, to ja jeszcze nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: sie zdziwiłem ] :-0) 07.02.06, 10:11 Tam teraz taki burdel mają, że jeszcze nie raz się zdziwimy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Wyp...Fedorowicza :-( 10.02.06, 12:54 We wczorajszym Przekroju jest wywiad z Jackiem Fedorowiczem, z cyklu "Najsztub pyta", na okładce zapowiedź treści "Sam się wylałem", i generalnie wywiad w tym tonie. Szef redakcji rozrywkowej jedynki podobno mu mocno grzebał przy programie, ciął jak Ottek na TELEWIZJI, hi hi. I jeszcze drugi godny uwagi artykuł - na stronie 34, jako żywo, stoi napisane: JAMES BŁĄD W MOSKWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wyp...Fedorowicza :-( 10.02.06, 13:07 w żżżżżżżżżżżżzyciu do moskwy nie chciałbym jechać DEMENTUJĘ! siedze na d... w GRÓDKU! już ja im nagadam...plotkarzom Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Wyp...Fedorowicza :-( 28.02.06, 13:10 jeśli ktoś do tej pory zadaje sobie pytanie, czy go wyp..., czy tez nie, to może dziś uzyskać informacje z pierwszej ręki: dziś o 19. 00 w Domu Kultury Stokłosy w Galerii U, ul. Lachmana 5, będzie otwarcie wystawy "Kulisy PRL-u w rysunkach i Dziennikach TV z lat 80-tych Jacka Fedorowicza". Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wyp...Fedorowicza :-( 28.02.06, 13:15 o! azaliż ciekawe info..senkju! w przekroju był wywiad z fedorkiem gdzie mówi najprawdziwszą prawdę o nowej cenzurze w tiwi...i o tym jak to miał zaszczyt SAM SIĘ WYP... Odpowiedz Link Zgłoś