Dodaj do ulubionych

Zdesperowany samotnik chce kogoś poznać

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.01, 02:40
To forum jest chyba moją ostatnią nadzieją na poznanie
ciekawej dziewczyny, umiejącej docenić piękno
wewnętrzne, a nie tylko to co widać. Mam 24 lata i
wydaje mi się, że tracę dzień po dniu, bo nie mam
bratniej duszy. Przyczyną jest moja chorobliwa
nieśmiałość w stosunku do "płci pięknej". Chciałbym
coś z tym zrobić i zwracam się tutaj do dziewczyn
chcących szczerze ze mną pokorespondować.
Interesuję się filmem polskim, literaturą (praktycznie
każdą), dobrą muzyką rockową. Jestem z natury
optymistą, z dużym (mam nadzieję) poczuciem humoru.
Więc dziewczyny łapcie za klawiatury i napiszcie parę
słów, liczę na was!
Martin
Obserwuj wątek
    • Gość: Vera Re: Zdesperowany samotnik chce kogoś poznać IP: *.lodz.pdi.net 24.05.01, 08:00
      Nie trać nadziei, jak uwierzysz w siebie i docenisz swoją wartość to dziewczyna
      znajdzie się sama! I zobaczysz, że jeszcze bedziesz mógł wybierać :)

Powodzenia
    • fefa Re: Zdesperowany samotnik chce kogoś poznać 24.05.01, 09:53
      witaj do nieśmiałych nie należę ale do samotnych izdesperowanych owszem
      mam 23 lata i jestem z Warszaway a TY??????????????
      • Gość: Martin Re: Zdesperowany samotnik chce kogoś poznać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.01, 12:43
        A ja z pięknego miasta Wrocławia.
        Pozdrawiam
        • nieznajoma Re: Zdesperowany samotnik chce kogoś poznać 24.05.01, 12:45
          Gość portalu: Martin napisał(a):

> A ja z pięknego miasta Wrocławia.
          > Pozdrawiam

napisz cos więcej o sobie!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Martin Re: Zdesperowany samotnik chce kogoś poznać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.01, 14:09
            No cóż, mogę dodać jeszcze, że studiuję na Uniw. Wr., lubię chodzić do kina,
            jestem wyjątkowo cierpliwy, nie zrażam się niepowodzeniami, szanuję ludzi o
            odmiennych poglądach. Mam 195 cm wzrostu, ale to naprawdę jest mało ważne.
            Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej szczegółów, albo po prostu chcecie pogadać,
            napiszcie: martins@go2.pl.
            Obiecuję odpowiedzieć wyczerpująco i szczerze na każdy list.
    • Gość: Michał Re: Zdesperowany samotnik chce kogoś poznać IP: 216.104.228.* 24.05.01, 19:12
      Stary, obawiam się, że twoja nadzieja jest złudna. Tutaj nie znajdziesz takiej
      dziewczyny, bo po pierwsze 90% internautów to faceci, a po drugie obecnie
      dziewczyny wolą gości typu "macho" i mocnych twardzieli. Bardziej wrażliwi są
      bez szans. Ja mam szczęście, że znalazłem swoją panią parę lat temu, bynajmniej
      nie przez sieć.
      Ale życzę ci powodzenia, bo może się mylę i ktoś ciekawy się odezwie.
      Trzymaj się, Michał
      • Gość: Violetta Re: Zdesperowany samotnik chce kogoś poznać IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 11:37
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Stary, obawiam się, że twoja nadzieja jest złudna. Tutaj nie znajdziesz takiej
        > dziewczyny, bo po pierwsze 90% internautów to faceci, a po drugie obecnie
        > dziewczyny wolą gości typu "macho" i mocnych twardzieli. Bardziej wrażliwi są
        > bez szans. Ja mam szczęście, że znalazłem swoją panią parę lat temu, bynajmniej
        >
        > nie przez sieć.
        > Ale życzę ci powodzenia, bo może się mylę i ktoś ciekawy się odezwie.
        > Trzymaj się, Michał

A skąd ty wytrzasnąłeś takie statystyki? Mężczyźni stanowią co najwyżej
        pięćdziesiąt parę procent internautów, reszta to kobiety. Nie wydaje mi się też,
        by typ maczo był zbyt popularny.
        Do Martina: z pewnością znajdziesz osobę jakiej szukasz, zasługujesz na to. Nigdy
        się nie poddawaj. Powodzenia.
        • Gość: ZIZI Re: Zdesperowany samotnik chce kogoś poznać IP: 195.94.222.* 25.05.01, 11:41
          Gość portalu: Violetta napisał(a):

> Gość portalu: Michał napisał(a):
          >
          > > Stary, obawiam się, że twoja nadzieja jest złudna. Tutaj nie znajdziesz ta
          > kiej
          > > dziewczyny, bo po pierwsze 90% internautów to faceci, a po drugie obecnie
          > > dziewczyny wolą gości typu "macho" i mocnych twardzieli. Bardziej wrażliwi
          > są
          > > bez szans. Ja mam szczęście, że znalazłem swoją panią parę lat temu, bynaj
          > mniej
          > >
          > > nie przez sieć.
          > > Ale życzę ci powodzenia, bo może się mylę i ktoś ciekawy się odezwie.
          > > Trzymaj się, Michał
          >
          > A skąd ty wytrzasnąłeś takie statystyki? Mężczyźni stanowią co najwyżej
          > pięćdziesiąt parę procent internautów, reszta to kobiety. Nie wydaje mi się też
          > ,
          > by typ maczo był zbyt popularny.
          > Do Martina: z pewnością znajdziesz osobę jakiej szukasz, zasługujesz na to. Nig
          > dy się nie poddawaj. Powodzenia.

Martin,

ysle, ze typ macho jest jednak popularny. Szczegolnie wsrod studentek!
          Powodzenia w poszukiwaniu madrej i naturalnej kobiety!!!

• kasia007 Re: Zdesperowany samotnik chce kogoś poznać 25.05.01, 11:44
          zastanawia mnie fakt skąd Michał tak dobrze zna umysły i upodobania kobiet
          czyżby sam nie był tym ideałem że wie co to znaczy szukać szukać szukać
          a może Michał to psycholog czy ktoś w tym stylu kto zawodowo zajmuje się
          samotnymi połówkami
          • Gość: Martin Re: Zdesperowany samotnik chce kogoś poznać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.01, 23:05
            Cześć, to znowu ja!
            Wygląda na to, że "diagnoza" Michała się sprawdza. Po ciężkim dniu na uczelni
            wróciłem do domu, pełen nadziei sprawdziłem skrzynkę i nic... No szkoda, będę
            próbował dalej, może kiedyś się uda. Swoją drogą, gdybym wspomniał, że
            chcę "wyrwać laskę na jakąś czadową imprezę" dostałbym pewnie ze 20 maili.
            Dzięki za wszystkie słowa otuchy, ale wciąż liczę na to, że któraś z Was pośle
            mi parę słów na dowolny temat. Podczas porannych przejażdżek rowerem pogoda
            jest cudowna, ale ja nie mam się tym z kim podzielić...
            Mój mail: martins@go2.pl

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka