mateuszwierzbicki Re: Diora za Poison 08.02.06, 15:40 oj, jak Luna dostrzegła perfumy, to chyba troche lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Diora za Poison 08.02.06, 16:10 no troche jasniej jakoby. zaleglych maili tysiac czeka na odpisanie, dziekuje za troske, mat :*. jak wracalam z pracy, to kupilam jeszcze flakon tresor lancome i od razu mi lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Diora za Poison 08.02.06, 17:19 Wszystkie wersje Poisona wywąchałam, tylko klasyka jeszcze nie:) A propos, też planuję powiększenie swojej kolekcji o nowy zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Diora za Poison 08.02.06, 17:34 nowe zapachy dobre na wszystko. ja poisona klasycznego najbardziej wlasnie lubie, z tych 'braci i siostr' to chyba hypnotic jeszcze ;). w planie mam takze nabycie jutro dalimanii salvadora dalego, ale nie wiem, czy mi sie uda, bo w sephorach nie maja i nie beda miec [!?], w douglasie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Diora za Poison 08.02.06, 18:12 Luna, nie popadnij tylko w perfumowe szaleństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Diora za Poison 08.02.06, 18:16 popadlam w nie juz dawno, ale lecze sie i obecnie ma toaletce mam jeno 6 flakonikow ;). Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Diora za Poison 08.02.06, 18:26 no to w normie, bo ja dwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Diora za Poison 08.02.06, 19:37 Tutaj jest Dalimania: www.parfym.se/ Pisali, że wysyłają do krajów Unii:) Można się dogadać po angielsku. Ja mam już 10 flakonów i ochotę na Sicily Dolce&Gabbany. Z Poisonów podoba mi się Tendre Poison:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Diora za Poison 08.02.06, 19:46 mateuszwierzbicki napisał: > no to w normie, bo ja dwa :) pefum 2 butelki-Desire Dunhila i Black Cashmere DK,a do tego rozne pachnace wynalazki,typu limonka z bazylia,czy Imbir z grepfruitem ktore mieszam z innymi zapachami.... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Diora za Poison 08.02.06, 21:43 eirenne napisała: > a skąd masz te wynalazki? :) napisze Ci na priva,ale juz ich nie produkuja,a w Pl o takie rzeczy trudno:( --------- "Con mis dedos hago el fuego y con mi corazon te canto" www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=668026 Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: Diora za Poison 08.02.06, 20:45 uuu jestem do tylu bardzo za szanownymi kolezankami:) ja mam zwykle jeden flakonik w porywach do dwoch:P jednak jakbym gdzies dorwala Fiji... ale chyba juz sie nie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: Diora za Poison 08.02.06, 20:47 jesus, dzis mi sie paluchy placza na klawiaturze:) jak nie ortograf to inne kukuly "Fidji" mialo byc ma sie rozumiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Diora za Poison 08.02.06, 21:44 majaczy mi sie reklama z poznych lat80 poczatku 90 z Twoim alterego chyba Matyu...krotkie ciemne wlosy,dziewczyna sliczna/moze ta droga wydebie od Ciebie jakas fotografie;) --------- "Con mis dedos hago el fuego y con mi corazon te canto" www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=668026 Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: Diora za Poison 08.02.06, 22:08 no bo to troche taki de mode zapach:) obiecuje ze fote ze slubu dostaniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś