romana_polka 13.02.06, 14:52 Straszny u nas niedobór wątków olimpijskich.Czyżby nikt nie oglądał? Proponuję więc dyskusję na temat "najbardziej idiotyczna dyscyplina,której nienawidzę oglądac" Muje typy: 1.short track 2.zjazd po muldach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 14:59 czajniczki - czyli curling !!!!! kto z tego sport? Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 15:05 curling to fajna gra i nawet da się toto ogłądac w tv,ale żeby nazywac to sportem?! i medale za to dawac?! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 15:24 a jak z boule chca zrobic dyscypline olimpijską ? to nam jeszce tylko serfing pozostał Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 15:25 ja wszystko moge oglądać bez znudzenia a z letnich to moze gimnastyka artystyczna mi nie bardzo podchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 15:27 ja narciarstwa artystycznego nie lubię ( ten balet na nartach) : ani to narciarstwo ani artyzm Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 15:27 forumowicz_pospolity napisał: > a z letnich to moze gimnastyka artystyczna mi nie bardzo > podchodzi Damska czy męska? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 15:33 to.ya napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > a z letnich to moze gimnastyka artystyczna mi nie bardzo > > podchodzi > > Damska czy męska? ;))) chodzi mi o tą gimnastyke zwaną tez rytmiczną, czyli wstążki, pilki, maczugi itp tylko w wersji kobiecej jest na szczescie:) sportową czyli drążki, kólka, skok przez konia itp moge oglądać:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 15:45 skok przez konia ciekawszy niż wstążki? Druhu, zlituj się :) Ja gimnastykę rytmiczną oglądam pasjami, ale to wywijanie na drążku? przecie wszyscy zawodnicy robią dokładnie to samo w koło macieju. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 15:51 around_the_sun napisała: > skok przez konia ciekawszy niż wstążki? > Druhu, zlituj się :) > Ja gimnastykę rytmiczną oglądam pasjami, > ale to wywijanie na drążku? > przecie wszyscy zawodnicy robią dokładnie to samo w koło macieju. > to wywijanie jest dobre bo człowiek czeka i zadaje se pytanie: spierdzieli się na tyłek czy nie z tego drązka??;))) a przez konia to Blanik skacze i to dobrze i to są dodatkowe emocyje a wstążki?? - nuuuda:) ale gimnastyka sportowa to tez nie jest moj pierwszy wybór jesli chodzi o olimpiade, na szczescie jest tyle dyscyplin do wyboru ze zawsze co ciekawszego sie trafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 15:59 rzut młotem na ten przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 16:15 around_the_sun napisała: > rzut młotem na ten przykład... no:) sie mozesz smiac ale ile emocji było związanych z wystepami Polaków w tej akurat konkurencji w ostatnich latach Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 17:47 Tak jest Druhu! Podnoszenia ciężarów przez kobiety to ja też jakoś niespecjalnie... ale jak "wróbelek" sie zmaga to oglądam i kibicuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Łolimpik Gejms - niestrawne dyscypliny 13.02.06, 19:58 A to jak skaczą w rynnie na takiej desce szerokiej?? Toż to porażkaaaa ogromnaaaa. I jeszcze medale za to dawać, no proszszsz. To takie dresiarskie jest. Odpowiedz Link Zgłoś