Dodaj do ulubionych

O tendecji dziewczyn niskich i ładnych

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.11.02, 22:55
Z większością dziewczyn to jak się podobacie, do konkretów dojdziecie w pare
dni, a nawet godzin(dyskoteka). Za to tem małe(np. 1,5m) chcą wpierw 100
rzeczy, obietnic itd.. i miesięcy. Macie podobne doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • lena8 Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych 19.11.02, 22:58
      tak to prawda.
    • Gość: krecha Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych IP: *.hwr.Arizona.EDU 19.11.02, 23:28
      sadzac z twoich postow, to musisz byc nienormalny
      nic dziwnego, ze cie zadna dzioucha nie chce
      • Gość: Andrzej Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.11.02, 23:34
        Gość portalu: krecha napisał(a):

> sadzac z twoich postow, to musisz byc nienormalny
        > nic dziwnego, ze cie zadna dzioucha nie chce

Skąd wiesz, że żadna mnie nie chce? Zresztą czemu mnie tak krytykujesz. Co do
        normalności to jestem trochę inny- fakt. Ale żeby nienormalny.

P.S. Nie jestem jakimś outsiderem, który nic do roboty nie ma, poza pisaniem na
        forach
        • Gość: leziox Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych IP: *.arcor-ip.net 20.11.02, 00:31
          Nic o tym nie wiem,że niskie/małe/dziewczyny maja wysokie wymagania i nie chcą
          się wygrzmocić już na pierwszej randce.Jeżeli chemia się zgadza,to się zgadza
          od razu,a jak się nie zgadza,to i 5-letnie podchody ci nie pomogą.
          A poza tym te małe dziewczyny to mają cholera coś w sobie,tak czy siak.
          • Gość: Andrzej Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.02, 10:09
            Gość portalu: leziox napisał(a):
            > A poza tym te małe dziewczyny to mają cholera coś w sobie,tak czy siak.

Np. co?

• randia_ Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych 20.11.02, 10:14
              Urok, człowieku, UROK!!!!!!
              Nie mówię, że wysokim coś brakuje..........................ale małe jest
              piękne :))))
              • 0nly jak to nic nie brakuje????? 20.11.02, 10:20
                wysokim brakuje niskiego wzrostu!
                :)
                • randia_ Re: jak to nic nie brakuje????? 20.11.02, 10:29
                  I tu się zgadzam!!!
                  Wysokie nie sa niskie.................czy jakos tak :))))
                  • 0nly Re: jak to nic nie brakuje????? 20.11.02, 10:32
                    a poza tym, co do tego ze duzo chca, no to co z tego....
                    jak malo wzrostu dostaly to musza czyms nadrabiac......
                    • Gość: leziox Re: jak to nic nie brakuje????? IP: *.dialo.tiscali.de 20.11.02, 18:05
                      NO i właśnie,ci co to docenią,to mogą się cieszyć takim maleństwem.Pozostałym
                      zaś pozostaje rozdziawianie gęby i zadawanie bardzo mądrych pytań.
                      Tak to już jest-jedni pytają i nic nie mają,inni korzystają i nie pytają,bo
                      wiedzą.

• Gość: mmm macie racje IP: *.devs.futuro.pl 20.11.02, 19:46
      Jestem niska i ladna? i mam cholernie duzo wymagan..nie pwoeim ze dobrze mi sie
      z tym zyje ..bo ciezko znalezc takiego co by spelnil wszytski oczekiwania.
      Moze po prostu male chca byc kochane a nie tylko "grzmocone" jak tam piszecie..
      • ulalka Re: macie racje 20.11.02, 21:11
        heh.. a kto nie chce byc kochany...?? :))))))

no ale do rzeczy:
        po pierwsze to zaprosilabym korri na ten watek ;))))))
        po drugie, to jest taka mysl (nie moja zaznaczam!!.. choc sie z moimi, i 0nly,
        i Randii, parametrami zgadza :)))))))) MAŁE KOBIETY SĄ DO NOSZENIA NA RĘKACH, A
        DUŻE DO PRACY :))))))))) (wlasciwie to mozna by z tego watek zrobic ;))))))
        • silvii Ulalka 21.11.02, 09:36
          Ulalka a mnie na tę listę zapomniałaś dopisać??? Odbiegam od rozmiarów o
          których piszesz? ;))))))))))))

Wiatam wszystkich...
          • Gość: ulala ;) Re: Ulalka IP: 212.244.127.* 21.11.02, 09:39
            heh.. dopisujac sie na watek, sama siem dopisalas Sylvii :)))))))))))
            • silvii Re: Ulalka 21.11.02, 10:16
              i podpisujem siem wszystkimi łapkami... nie ma to jak małe!!! ;)) a że hmm...
              czasem "wyszczekane" noooo coś za coś... ;))))))))
              • ulalka Re: Silvii 21.11.02, 15:55
                no ba!.. dyz trzeba szukac, a wtedy siem gada,nie kazdy jezd wzrokowcem,
                tak? ;)))))
    • Gość: Irminka Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 22.11.02, 00:11
      Andrzeju, po jaką cholerę robisz z siebie takie debila, przecież jesteś tak
      naprawdę homo i nie masz ŻĄDNYCH doświadczeń z płcią piękną!!!!! Daj sobie
      spokój i zaakceptuj się takim jakim jesteś, paru osobom ulżysz na tym świecie.
    • Gość: Roman Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych IP: *.acn.waw.pl 22.11.02, 00:14
      Misiek co Ty tutaj o dziewczynach wypisujesz?? Wczoraj mi milosc wyznawales a
      dzis piszesz ze dziewczyny Ci sie podobaja. Kochajacy Roman
      • Gość: Andrzej Krzysiu zajmij się swoimi problermami. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 17:33
      • Gość: Andrzej i nie podszywaj się pod innych IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 17:34
        Ty też żadnych doświadczeń nie masz i do ładnych się nie zaliczasz!
        • ulalka Re: i nie podszywaj się pod innych 22.11.02, 17:37
          a Ty jestes ladny, Andrzejku??? ;)))))

i w ogole, skoro piszesz, ze "tez", to wnioskuje, ze siebie miales na mysli z
          tym brakiem doswiadczen ;))))
          • Gość: Andrzej Re: i nie podszywaj się pod innych IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.11.02, 01:28
            Mama blizny na twarzy, co bardzo psuje efekt, generalnie nie.

A ty?

reweryt@poczta.onet.pl

jak chcesz, wyślij zdjęcie

• ulalka Re: i nie podszywaj się pod innych 23.11.02, 11:03
              Gość portalu: Andrzej napisał:

> Mama blizny na twarzy, co bardzo psuje efekt, generalnie nie.
              >
              > A ty?
              >
              > reweryt@poczta.onet.pl
              >
              > jak chcesz, wyślij zdjęcie
              >
              a ja jestem wlasnie taka mala, ponoc ladna i wymagajaca ;)) i zdjec tak od razu
              nie rozsylam.. jak chcesz pogadac na privie, to moj adres znasz :)))
              • Gość: leziox Re: i nie podszywaj się pod innych IP: *.dialo.tiscali.de 23.11.02, 17:32
                W całym tym zamieszaniu nadal twierdzę,że kobiety generalnie są takie same,tak
                te duże jak i małe.
                A że małe są takie że tak powiem ,przytulanki jak misie pluszowe,to chyba w
                niczym nie przeszkadza?Bo i duże tak potrafią.Więc nie ma co
                generalizować,trzeba tylko opracować sposoby na grzmocenie tych i tamtych.
                Miłość zaś i tak potem przyjdzie sama.
                • ulalka Re: i nie podszywaj się pod innych 23.11.02, 21:28
                  Gość portalu: leziox napisał:

> W całym tym zamieszaniu nadal twierdzę,że kobiety generalnie są takie
                  same,tak
                  > te duże jak i małe.
                  > A że małe są takie że tak powiem ,przytulanki jak misie pluszowe,to chyba w
                  > niczym nie przeszkadza?Bo i duże tak potrafią.Więc nie ma co
                  > generalizować,trzeba tylko opracować sposoby na grzmocenie tych i tamtych.
                  > Miłość zaś i tak potem przyjdzie sama.

heh... a moze kolejnosc bywa odwrotna?? znaczy siem chodzi mi o dwa ostatnie
                  zdania.. :)))
                  • 0nly Re: i nie podszywaj się pod innych 23.11.02, 21:32
                    u ojca kolejnosc zawsze sie zgadza......
                    sie znaczy w moim przypadku sie mu jedynie pomylilo....
                    czyli wpierw zaplacil matce za numerek, a potem mnie zmontowal......
                    a mialo byc odwrotnie.....
                    najpierw mnie zmontowac a potem dopiero placic.....alimenta, kurna, alimenta, a
                    nie matce tylko 20 euro za numerek!!!!!!!
                    • kasiulek Ulalko!!! JESTES NIESPRAWIEDLIWA!!! 23.11.02, 21:34
                      Ja nie nie jestem mala, tylko duza (ale za to chuda ha ha ha!!!) i co??? Mam
                      pracowac, a Ty sobie masz lezec???
                      O NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • ulalka Re: Ulalko!!! JESTES NIESPRAWIEDLIWA!!! 23.11.02, 21:51
                        kasiulek napisała:

> Ja nie nie jestem mala, tylko duza (ale za to chuda ha ha ha!!!) i co??? Mam
                        > pracowac, a Ty sobie masz lezec???
                        > O NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dyc to nie ja wymyslilam ;)))) tak mondre ludzie gadaja ;)))))
                        zreszta.. TY ze swojej pracy cosik masz, nie?? a ja choc pracuje to i tak
                        niewiele ;))))
                        • kasiulek Re: Ulalko!!! JESTES NIESPRAWIEDLIWA!!! 23.11.02, 21:53
                          ulalka napisała:

>
                          > dyc to nie ja wymyslilam ;)))) tak mondre ludzie gadaja ;)))))
                          > zreszta.. TY ze swojej pracy cosik masz, nie?? a ja choc pracuje to i tak
                          > niewiele ;))))

Mondre??? Jakies GUPIE LUDZIE chyba!!!
                          A ja co mam z mojej pracy? Satysfakcji zadnej... No chyba, ze masz na mysli
                          strone materialna...
                          • 0nly Re: Ulalko!!! JESTES NIESPRAWIEDLIWA!!! 23.11.02, 21:57
                            acha, narescie znalazla sie taka co narzeka na za duzo kasy....
                            no to pozycz 500 euro....:))))
                          • ulalka Re: Ulalko!!! JESTES NIESPRAWIEDLIWA!!! 23.11.02, 22:07
                            kasiulek napisała:

> Mondre??? Jakies GUPIE LUDZIE chyba!!!
                            > A ja co mam z mojej pracy? Satysfakcji zadnej... No chyba, ze masz na mysli
                            > strone materialna...

no... moze byc i materialna.. zeby cosik z tego bylo....
                            ale jakas babcia tak mowi, jakis gosc to potwierdzil na forumie, ze jego babcia
                            tak mowi :))
                            • kasiulek Pozyczam, ale TYLKO na %:))) n/txt 23.11.02, 22:12
                              • 0nly Re: Pozyczam, ale TYLKO na %:))) n/txt 23.11.02, 22:15
                                no na jednego % to ja sie zgadzam......
                                no tylko dowiesc musisz na kosz wlasny.....
                                adres mam podac na prive????

acha, kosztow podrozy twojej nie biore w moje koszta......ani w procenta....
                                • kasiulek Nie jestem ani fundacja ani organizacja... 23.11.02, 22:23
                                  ... charytatywna...:)))
                                  Czasem cosik tylko Ulalce odpalam:))))))))))))))))))

0nly napisała:

> no na jednego % to ja sie zgadzam......
                                  > no tylko dowiesc musisz na kosz wlasny.....
                                  > adres mam podac na prive????
                                  >
                                  > acha, kosztow podrozy twojej nie biore w moje koszta......ani w procenta....
                                  • 0nly Re: Nie jestem ani fundacja ani organizacja... 23.11.02, 22:33
                                    jak i mnie odpalisz swiat nie zawali sie....
                                    • kasiulek Re: Nie jestem ani fundacja ani organizacja... 23.11.02, 22:43
                                      Niby nie...
                                      Ale musze Ulalce sprawic porzadne prezenciki gwiazdkowe:)))
                                      A ona dosyc wymagajaca jest!:)
                                      • ulalka Re: Nie jestem ani fundacja ani organizacja... 23.11.02, 23:15
                                        ja wymagajaca?? Kasiulko droga, My Lord :))))
                                        • 0nly Re: Nie jestem ani fundacja ani organizacja... 24.11.02, 10:47
                                          no i kwestia pozyczki oraz prezentow swiatecznych zostala rozwiazana przez
                                          ulalke....
                                          ulalka jak co roku otrzyma pod choinke skarpety, par 5 kupione okazyjnie na
                                          stadionie dziesieciolecia, a ja narescie pozycze na nowo jakas kase na drobne
                                          wydatki......
                                          • ulalka Re: Nie jestem ani fundacja ani organizacja... 24.11.02, 13:33
                                            0nly napisała:

> no i kwestia pozyczki oraz prezentow swiatecznych zostala rozwiazana przez
                                            > ulalke....
                                            > ulalka jak co roku otrzyma pod choinke skarpety, par 5 kupione okazyjnie na
                                            > stadionie dziesieciolecia, a ja narescie pozycze na nowo jakas kase na drobne
                                            > wydatki......

skarpety to ja dostaje takie ladne, z mordami zwierzat ;))) juz mam z dziobami
                                            tygryskow, barankow i zyraf :))) no i czekam na dalsze :)))))
                                            • 0nly Re: Nie jestem ani fundacja ani organizacja... 24.11.02, 14:15
                                              a papucie z mordkami swinek tez juz masz????

:)
                                              • ulalka Re: Nie jestem ani fundacja ani organizacja... 24.11.02, 15:31
                                                0nly napisała:

> a papucie z mordkami swinek tez juz masz????
                                                >
                                                > :)
                                                papucie mialam z pieskami.. ale siem juz rozwalily..
                                                a co: chcialas mi na Mikolaja kupic?? ;)))))
    • Gość: reveller Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych IP: *.proxy.aol.com 24.11.02, 14:51
      Gość portalu: Andrzej napisał:

> Z większością dziewczyn to jak się podobacie, do konkretów dojdziecie w pare
      > dni, a nawet godzin(dyskoteka). Za to tem małe(np. 1,5m) chcą wpierw 100
      > rzeczy, obietnic itd.. i miesięcy. Macie podobne doświadczenia?

Znaz takie powiedzenie:"wysoka jak brzoza a glupia jak....".To jest odpowiedz
      czemu wysokie sa latwe.
      • ulalka Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych 24.11.02, 15:34
        Gość portalu: reveller napisał:

> Gość portalu: Andrzej napisał:
        >
        > > Z większością dziewczyn to jak się podobacie, do konkretów dojdziecie w pa
        > re
        > > dni, a nawet godzin(dyskoteka). Za to tem małe(np. 1,5m) chcą wpierw 100
        > > rzeczy, obietnic itd.. i miesięcy. Macie podobne doświadczenia?
        >
        > Znaz takie powiedzenie:"wysoka jak brzoza a glupia jak....".To jest odpowiedz
        > czemu wysokie sa latwe.

no... Reveller :))) wiesz, ze Cie lubie?? :)))))
      • Gość: Andrzej Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.11.02, 17:05
        Gość portalu: reveller napisał:

Znaz takie powiedzenie:"wysoka jak brzoza a glupia jak....".To jest odpowiedz
        czemu wysokie sa latwe.

OOO... ciekawe. Zauważyłem, że te wysokie są bardziej pracowite, studiują na
        trudnych wydziałach, np. matma i mają bardziej idealistyczne podejście do
        życia. Są one jednak raczej niezaradne życiowo, miększe emocjonalnie i braki im
        bezwzględności.

Te małe to raczej takie napalone kotki, szukające ślicznych facetów je
        pociągających. Są one też najczęściej leniwe.

Ale to tylko uogólnienia
        • Gość: leziox Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych IP: *.dialo.tiscali.de 24.11.02, 17:09
          hahaha!no to już wiemy,czemu Andrzej lubi raczej te wysokie,w sumie każdemu
          przyda się domowe zwierzę pociągowe niż wylegujący się na piecu kotek,jak miły
          by też nie był.
          • ulalka Re: O tendecji dziewczyn niskich i ładnych 24.11.02, 20:00
            Gość portalu: leziox napisał:

> hahaha!no to już wiemy,czemu Andrzej lubi raczej te wysokie,w sumie każdemu
            > przyda się domowe zwierzę pociągowe niż wylegujący się na piecu kotek,jak
            miły
            > by też nie był.

i to bylo by na tyle: nic dodac, nic ujac :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka