Dodaj do ulubionych

pokaz klasy i kultury najwyższej proby

26.02.06, 00:23
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=36896451&a=37122558
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=36896451&a=37110328
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=36813494&a=36826919
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=36813494&a=36828575
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=37502309&a=37508744
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=36490974

bo pomyj na tym forum
nie używamy... zrozum to wreszcie... (woow)

to mala próbka.

czyzby problem jakis był w tym, że yeti nie umie pisać po polsku?
a moze wiekszy problem jest w tym, ze moja wizja lady mija sie z wizją lady,
jaką ona kreuje?

w czym jest problem, w nazwaniu kogoś głąbem lub straganiarą czy w moich
wypowiedziach, w których poza nielicznymi zwrotami niekulturalnymi
skierowanymi do procesa chamstwa jednak nie uwidzisz. a jesli tak, prosze o
przykłady

dobranoc państwu
Obserwuj wątek
    • woow2306 Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 01:04
      no cóż... zdarzyć się może, że ktoś błotem ochlapany to błoto z siebie
      strzepując, chlapnie tu czy tam, niejednokrotnie winowajcę jego własną bronią
      potraktuje... marginalne to jednak przypadki, nie stanowią o normie w żaden
      sposób... a arogancja i ignorancja świętego czasem z równowagi wyprowadzić może
      więc raczej nie dziw się temu, a poważnie potraktuj moją radę z wątku
      sąsiedniego żeby nie doprowadzić, z czasem, do sytuacji w której klimaty rodem
      z cylońskiego rynsztoka normą u nas się staną...
      • gryzellda Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 01:47
        Jestes pewna tego Woowka co piszesz? Zweryfikuj swoje zachowanie:) moja droga.
        Obym ja nie chciała powidzieć co wiem i co myslę na Twój temat:). Bo powstanie
        kolejna nowela czatowa :). Równiez miłej nocy.
        • proces7 Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 03:56
          gryzellda napisała:

> Jestes pewna tego Woowka co piszesz? Zweryfikuj swoje zachowanie:) moja droga.
          > Obym ja nie chciała powidzieć co wiem i co myslę na Twój temat:). Bo powstanie
          > kolejna nowela czatowa :). Równiez miłej nocy.

Posłuchaj no czarownico. To co Ty wiesz i myślisz na temat woow, to sobie możesz
          napisać w Waszym Cylonowie (WC). I jak chcesz tu kogokolwiek zastraszać, to tak
          Ci przywalę, ze się krokodylu nie pozbierasz. woow, to czołowa moderatorka tego
          Forum i nie będziesz jej tu straszyć. Że niby co? Że pimpek_żigolak znowu
          napisze jakiś serial? Tym razem o woow? Jak ja napiszę o Tobie hit, o Twoich
          kamerkowych ekscesach w pokojach dla lesbijek i gejów, to się nie pozbierasz,
          czatowa prukwo. Nawet Twój mąż, którym tu tak często straszysz, odetnie się od
          Ciebie, gdy się całej nagiej prawdy o Twoim podwójnym życiu dowie. Won mi z tym
          smrodem do Cylonowa! Ale to już! Wykonać!
          • magdajeden Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 11:34
            i kolejny przykład procesowej kultury i klasy.
          • gryzellda Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 12:52
            "To jest forum, otwarte dla wszystkich." - to chyba Twoje słowa? :) Przeczysz
            sam sobie - żałosne. Woowka moderator? ha ha ha!
            Co do reszty Twojej wypowiedzi - dno, zresztą przewidywalne dno, jak Ty sam :).
            • proces7 Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 13:24
              gryzellda napisała:

> "To jest forum, otwarte dla wszystkich." - to chyba Twoje słowa? :) Przeczysz
              > sam sobie

W którym miejscu przeczę owej tezie, gryzelldo? Wskaż mi.
              • gryzellda Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 13:31
                Wskazując mi drzwi w poprzedniej wypowiedzi.
                Jak dla wszystkich to dla wszystkich :).
                Czy ty nie wiesz co sam napisałeś?
                • proces7 inny wymiar 26.02.06, 13:39
                  Chyba rozmawiamy zupełnie na innych płaszczyznach. Zastanawiam się, czy jest
                  jakikolwiek sens, bym Ci to tłumaczył...
                  Twoje koleżanki: magdajedyna, mimmi.chan, mysiakkkk, mnie banowały, usuwały z
                  czata siłą (w pewnym sensie fizycznie mnie usuwały). Tak samo jak pshemo, czy
                  boskie_yapko. Ja Cię stąd przepędzam perswazją słowną, jak widać nieskutecznie.
                  Problem jest w tym, że w tej kwestii jesteś równoprawnym uczestnikiem tego
                  Forum. Również możesz mnie stąd przepędzać. Nawet w taki sam sposób jak ja to
                  czynię. Wiem, że nie rozumiesz. Tak sobie piszę.
                  • gryzellda Re: inny wymiar 26.02.06, 20:23
                    Proces ja bym to nazwała innym poziomem :). Co do rozumienia, to ja rozumiem za
                    co dostawałeś bany. Tylko Ty tego nie rozumiesz. Jak to pojmiesz to zniknie
                    Twój problem z banawaniem Twojej osoby.
        • tojajosia Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 13:46
          Gryzzelldo, czytając takie słowa czuję piasek między zębami. Gdzie Twoje
          zasady, których tak bronisz ? A może to były tylko pozory ?
          • gryzellda Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 20:19
            Josia, a o której zasadzie mówisz, słonko?
            • tojajosia Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 27.02.06, 06:55
              Gryzelldo, to dla Ciebie, pysiu :
              Twoje słowa > (...)Zweryfikuj swoje zachowanie:) moja droga.
              Obym ja nie chciała powidzieć co wiem i co myslę na Twój temat:). Bo powstanie
              kolejna nowela czatowa :). Równiez miłej nocy.
              a tu podpowiedź :
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35449&w=37551800&a=37557466
              • gryzellda Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 27.02.06, 09:43
                Josia. A czy ja coś powiedziałam? Chyba jeszcze nie i prawdopodobnie nie
                powiem:).
                Wiec chyba sugestie jeszcze są nieuzasadnione i nieco przedwczesne. Natomiast
                woowce może da to do myślenie nad tym co wypisuje w swoich wypowiedziach. Czyli
                tak zwany przysłowiowy kubeł zimnej wody, to tak w celu opamiętania się przez
                nią.
                Choć z drugiej strony nie zauważyłam aby woowka stosowała się do tej zasady:),
                więc może jednak w jej przypadku przejąć jej zasady gry. Nie sądzisz?
                • woow2306 Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 27.02.06, 13:14

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35449&w=37564326
                  nic dodać nic ująć... cylony klasę i kulturę pokazać potrafią;)
                  • gryzellda Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 27.02.06, 13:29
                    Tylko, że to nie ja. Myślałam, że to Ty. Czyżby jakaś prowokacja i podróba?
                    • yetq Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 27.02.06, 13:41
                      Czy Gryzia udaje głupią czy naprawdę taka jest? Nie widzi jak dumny autor
                      szkalującej notki o woow, chodzi po Cylonowie? Yapkowi brak odwagi by się
                      podpisać swym nickiem a Gryzia wstydzi się przyznać że wie że to yapko;)
                      • gryzellda Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 27.02.06, 14:37
                        Yeti a Ty jaka jesteś. Głupia czy mądra ?
                        Skąd Yapko posiada takie informacje :)? Hm, hm... zastanawiające!
                        A może sami zainteresowani tą notką mają przydługie języki:).
                        • woow2306 Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 27.02.06, 15:28
                          ...a może ktoś wie, że dzwonią, a nie wie w kórym kościele? a może czego ktoś
                          nie usłyszał to sobie dośpiewał? a może poszli do lasu? a może wpadli do
                          studni?
                          Cudne to... jeszcze parę takich wpisów... parę osób na językach i będziemy
                          świadkami wirtualnego samounicestwienia się cylonowego plemienia...

P.S. pierwszy zgon już chyba mamy zaliczony;)
                          "Yapuszko ma u mnie cmok dożywotni, pshema też zawsze chętnie po poleckach
                          wymasuję.
                          (...)

Comment by Jagus — October 8, 2005 @ 8:51 pm
                          źródło: szarm.art.superhost.pl/blogowisko/?p=237 - wpis 9

Jaguś , jako osoba o mocnym kręgosłupie moralnym i zawsze wierna swoim zasadom
                          już od dawna yapuszka nie cmoka co wyraźnie, moim zdaniem, świadczy o jego
                          wirtualnej śmierci... o umarłych źle nie mówimy... więc temat ogryzka chyba
                          najlepiej przemilczeć...

• yetq Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 27.02.06, 16:17
                          Gryziu, przede wszystkim jestem reformowalna, i nie stoję w miejscu tak jak TY,
                          zabrzmi to nieskromnie ale na pewno jestem mądrzejsza do Ciebie;)
                          • magdajeden Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 27.02.06, 18:44
                            yetq napisała:

> Gryziu, przede wszystkim jestem reformowalna, i nie stoję w miejscu tak jak
                            TY,
                            > zabrzmi to nieskromnie ale na pewno jestem mądrzejsza do Ciebie;)

hehehe, to raczej zabrzmiało rozpaczliwie, taki łabędzi śpiew, hłehłehłe

ponawiam prośbę do przyjaciół tej osoby - może wreszcie ktoś ją gdzieś w kąciku
                            uswiadomi, że się osmiesza dziewczyna niemiłosiernie
                          • gryzellda Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 01.03.06, 00:46
                            "ZAKAŁA LUDZKOŚCI. Chamy, prymitywy, kołtuny i wszelkiej maści ludzie gorsi,
                            podli, mało inteligentni — nieustannie pracują nad tym, aby obrzydzić sobie i
                            innym życie."
                            Powodzenia Yetii :).
                  • magdajeden Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 27.02.06, 18:40
                    a jaką masz gwarancję, ze to nie proces, przecież wiesz, ze on lubi takie
                    przebieranki?

jak dla mnie to jego robota, albo jemu podobnych
                    • proces7 Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 28.02.06, 12:02
                      Tak? A popatrz, ja myślałem, że to Ty... Naprodukowałaś już na tym forum Gazety
                      ponad pięć tysięcy postów, w zasadzie o niczym.
                      Choć główną podejrzaną jest Michalina:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=37515360&a=37516971
      • magdajeden Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 11:33
        no piękna odpowiedź i przewidywalna.
        nadal przykładów brak.
        wcale nie jestem zdziwona
    • jagus007 Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 02:37
      Madziu,
      "Quia ventum seminabunt, et turbinem metent"
      Pozdrawiam
      • yetq Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 09:13
        jedyna, jakie Ty byś wiodła czatowe życie, gdyby nie było, mnie i lady. Na kim
        byś wyżywała swoje chore emocje, komu bys tak nieudolnie dokopywała?
        Umarłabyś w zapomnieniu bez Nas.
        A swoją droga to na Ciebie by się znalazło ze 100 tuzinów takich "klasowych"
        linków, więc pomyśl czasem zanim niby niechcący, uruchomisz machinę wojenną.
        • lejdik Re: pokaz.. 26.02.06, 10:52
          madziujeden, zaczynasz działać metodą' znajdźcie mi człowieka, a kwity znajdą
          się same";)
          Więc ja, sKWITuje metody Twoich działań krótko-
          To takie NiŻynne;/by magdajeden/
          • nadziejkaa Re: pokaz.. 26.02.06, 11:02
            A ja magdę bardzo lubię i nic do niej nie mam :)
            Magdo, moja koleżanko od milczenia, pozdrwawiam Cię gorąco :)))
            • magdajeden Re: pokaz.. 26.02.06, 11:39
              dzieki nadziejko, powoli traciłam wiarę w ludzi i ich rozum i wolną wolę.

pozdrawiam :)
            • proces7 Re: Jedyna 26.02.06, 13:22
              nadziejkaa napisała:

> A ja magdę bardzo lubię i nic do niej nie mam :)

Nadziejko, ja magdęjedyną też lubię. Choć zdaję sobie z tego sprawę, że brzmi to
              może dla niektórych fałszywie, czy też paradoksalnie.
              Podejrzewam, że nikt poza mną tego nie pojmuje, ale ja tego też tłumaczyć
              zamiaru nie mam.
        • magdajeden Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 11:38
          1) nie bywam na czatach, więc o jakim czatowym życiu mówią "takie jak ty i
          lady"?
          2) pokaż chociaż jeden tuzin, chociaż pół
          • czatowykaleka Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 16:43
            magdajeden dlaczego kłamiesz!? jesteś stałą bywalczynią w siedzibie głupoty i
            zakłamania ,każdy wie gdzie ta siedziba znajduje się...kogo chcesz omamić
            ,kogo chcesz oszukać!?ktoś tu madziuniu niedawno pisał o "praniu mózgów"...
            • magdajeden Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 18:28
              ??? konkrety proszę, konkrety.
      • magdajeden Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 11:37
        widzę jaguś, ze i ty uczysz sie od szarma. kupiłas sobie slownik sentencji
        łacińckich?
        a może chociaż ty mi pokażesz gdzie ten wiatr zasiałam??
        jeden cytat w którym kogoś atakuje chamsko i wulgarnie, nie broniac sie
        jednoczesnie przed procesem
        • yetq Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 12:55
          jedyna myśli że stanie pewniej na swych glinianych nogach, bo jedna, jedyna
          osoba napisała że ja lubi;)A co będzie jak setka napiszę że jej nie lubi?;)
          • nadziejkaa Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 13:10
            Yetuś, ciekawe skąd wiedziałam, że Ty pierwsza nie wytrzymasz i zaraz coś
            odpiszesz :P
            • yetq Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 13:14
              Nadi, to nie było z powodu "nie wytrzymania", tylko odbicia piłeczki.
              • woow2306 Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 17:36
                "...najlepszym argumentem jest (...) określenia, jakże istotnych w
                tej wirtualnej dyskusji, cech charakteru,urody czy jej braku, ilość dioptrii w
                szkłach, takie czy siakie życie osobiste i takie tam..."
                To moja wypowiedź z innego wątku i tej samej wypowiedzi chociaż jej innemu
                fragmentowi zawdzięczamy wątek bieżący... czy myliłam się czytając dziesiejszą
                argumentację gryzeldy?:>
                Ona nie wytłumaczy gdzie i w którym miejscu popełniliśmy błąd, dlaczego robimy
                źle czy wyciągamy mylne wnioski... Gryzia ma zawsze silne argumenty, a
                najsilniejszy to niewyparzony pysk i zastraszanie, tworzenie bajek i
                ubliżanie... ot... taka mała cylońska logika...
                P.S. Obawiam się, że niebawem każdy wpis będziemy musieli dublować. Raz po
                polsku dla wszystkich i drugi raz, w slangu cylońskim żeby zrozumieli...
                • magdajeden Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 18:30
                  czy ty piszesz po polsku?
                  ja nadal nie jestem w stanie zrozumiec twoich argumentów.
                  proszę o przykład
                • gryzellda Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 20:18
                  Woow. To ja poproszę jeszcze raz, ale po polsku:)
          • magdajeden Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 18:29
            robisz za setkę czy za pół setki?

"szefowo! dwie setki proszę!"
        • miia1 Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 26.02.06, 20:22
          Hmmm... chyba nieźle jest uczyć się od szarma. A na początek i słowniczek może
          być. W końcu od czegoś trzeba zacząć.
    • magdajeden Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 28.02.06, 00:07
      I tak jak podejrzewałam, ani jednego linka, nic na potwierdzenie zarzutów,
      obelg, insynuacji, kalumni

dupa blada i żałosna
      • sprawa7 Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 28.02.06, 00:32
        madziu, bardzo ładnie się podpisałaś:)). Zaskoczysz parę osób, które nie wierzyły w Twój samokrytycyzm. Jestem pełna podziwu dla Ciebie, jak większość ludzi mam różne kompleksy, ale w życiu nie określiłabym się "bladą i żałosną dupą". Jesteś bardzo odważna, gratuluję.
        • magdajeden Re: pokaz klasy i kultury najwyższej proby 28.02.06, 01:00
          dziękuję, może powinnam wybrać sie na solarkę
          • yetq Do magdyjednej 28.02.06, 15:00
            Pragnę Ci z tego miejsca, podziękować za gratulacje z tym jednym że są one o
            długie miesiące spóźnione. Pokazałaś właśnie Nam wszystkim że pamięci to Ty nie
            masz żadnej, a co z tym idzie nie wiesz co czytasz i piszesz.
            • sprawa7 Re: Do magdyjednej 28.02.06, 17:14
              yetq, czy możesz napisać komu dziękujesz, bo zastanawiam się czy moja ironia została odczytana.
              • yetq Re: Do magdyjednej 28.02.06, 17:32
                sprawo7, w temacie jest do kogo "krzyczę" ;)
                Ja Twą ironię zrozumiałam, co do osoby z tematu, to ona nic nie rozumie, co tu
                się piszę;)
                • magdajeden Re: Do magdyjednej 28.02.06, 18:18
                  yetq napisała:

> sprawo7, w temacie jest do kogo "krzyczę" ;)
                  > Ja Twą ironię zrozumiałam, co do osoby z tematu, to ona nic nie rozumie, co
                  tu
                  > się piszę;)

halo!! mówi się!! niech siedzi i czyta i niech lepiej nie pisze.
            • magdajeden Re: Do magdyjednej 28.02.06, 18:17
              o Jezu, ja znowu nie rozumiem o co jej chodzi :(

a co do pamięci, to cóż, wywalam z niej rzeczy nieistotne
    • magdajeden pokazu cd 02.03.06, 00:48
      I dlatego, Yetuś, jesteś pełnoprawnym Konfratrem i my bardzo się z tego
      cieszymy, a Madziaone może Ci tylko z zazdrością gratulować i w dalszym ciągu
      prezentować na wszelakich forach swą tępotę i bylejakość typowej bazarówy.:)

Comment by sarka — February 28, 2006 @ 11:09 am

Saruniu, magdajedyna, to inaczej głębia głąba;)

...........

cóż tu komentować, jedyne co, można sie cieszyć, że jesteście tak solidarni,
      takiego matołka jak yeti nawet przygarnęliście

PS już nie bede wklejać kolejnych wpisów stamtąd - ale proszę w wolnej chwili
      zerknąć, jak yeti "sprytnie" prezentuje lepkość umysłu, żeby nie powiedzieć
      obsesję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka