Dodaj do ulubionych

Stuku-puku!

02.12.02, 06:29
Jest tam kto?
Ni mo?
Szkoda! Znów za wcześnie wstałam, chociaż inaczej planowałam :)
Dzień dobry :)

Obserwuj wątek
    • Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:07
      czesc Maryjko! czyzbysmy same tu byly w ten poniedzialkowy poranek?
      cmoki :)))))))))
      • tygrysek_ Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:12
        cześć babeczki!!:)))

Martusia dzięki za sms!:)
        ..jak tam Andrzejki minęły???:)
        • 0nly Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:15
          andrzejki to juz minely i nie warto o nich juz wspominac......teraz beda
          mikolajki, i trzeba tygrys prezenta szykowac, jakby co.........
          zreszta myslisz ze marucha a otym nie wie i ot tak ci smesy wysyla??????
          • Gość: maryjo2 Re: Stuku-puku! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 07:19
            Hallo, ranne ptaszki!
            Ciekawe,jakie prezenty wam sie marzą na Mikołaja?
            Ja ma co najmniej 10 pomysłów, tylko chętnych muszę poszukać :)
            • mawyr Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:23
              dzieńdobry Wszystkim
              piszącym listy do Św Mokołaja i do Mikołaja :)))
              • Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:31
                drogi Mikolaju, przynies mi w prezencie nowe kolo do fiata uno, prosze. na biurku zostawiam Ci szkalnke mleka i
                cisteczka.
                p.s. w tym roku bylam w zasadzie grzeczna, ot tylko kilka wpadek po drodze bylo ;))))))
                • mawyr Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:41
                  Gość portalu: martucha_ napisał(a):

> drogi Mikolaju, przynies mi w prezencie nowe kolo do fiata uno, prosze. na
                  biur
                  > ku zostawiam Ci szkalnke mleka i
                  > cisteczka.
                  A czy to ma być koło prawe czy lewe a może przednie albo tylne, jest jeszcze
                  zapasowe ;))))))))
                  Tyle możliwości :))))))
                  • Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:44
                    kolo prawe przednie :)))))))
                • 0nly Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:45
                  odpowiedz mikojaja do martuchy:

droga martucho, mleczko i ciasteczka to mnie sie kojarza z taka bajka jak to
                  sie tasiemca pozbyc.......poniewaz nie jestem zadowolony z takiego mnie
                  traktowania przesylam ci rozge, na drugi raz sie nauczysz, ze jak sie nie
                  postawisz i czegos dobrego nie zostawisz, to z prezentow nici.....

tfoj mikolaj....
          • Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:21
            Only, Tobie juz poslalam samochodzik z zielonymi, czesc druga, wiec nie martw sie.
            Tygrysku - andrzejki??? wyszlam z tego z podbitym okiem przez Ulke i z przebita opona w samochodzie :)))
            ale i tak bylo fajnie. Cmoki :)***
            • tygrysek_ Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:26
              no to miałas niezłe te andrzejki!:)),..trza było Ulalce też podbić oko!!:)
              • Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:29
                hehe, bedzie jeszcze okazja, nie mozna tak od razu, trzeba tak z nienacka, zeby niby to przypadek, i buch!!!
                hehe, oko nadal opuchniete jest, wygladam jak ofiara przemocy w rodzinie, a jeszcze do pracy isc trzeba :)))
              • 0nly Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:33
                tygrys, nie chce cie straszyc ale jakby ulalki od czasu andrzejkow to jakos nie
                ma na forum..........niech sie lepiej martucha przyzna co jest tego
                powodem......
                • Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:46
                  spi u mnie, wiec jest pod stala kontrola i permanentna inwigilacja, a jak dojechala do domciu wczoraj, to juz nie wiem,
                  jej sie spytajcie ;))))))))
                  • 0nly Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:49
                    oj, cos sie mieszasz w zeznaniach, dziecinko........
                    zdecyduj sie: spi u ciebie czy wyjechala??????
                    • tygrysek_ Re: Stuku-puku! 02.12.02, 08:08
                      a może wyjechała na śpiąco ! ? :)))
    • saqqara dziendoberek! 02.12.02, 08:41
      witam wszystkich i milego dnia zycze!:))

• Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 08:42
        Ty jak zwykle wczesna jestes ...:o)
        • saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 08:48
          no kurna, wiem ze zawsze w ogonie stoje z powitaniami do Maryjki, ale ja sie o
          6-tej na drugi bok przewracam.....
          • Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 08:49
            czyli zmieniasz pozycje?
            Ale kurde o 6 rano?
            Nie wygodniej wieczorem?
            :o)
            • saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 08:54
              wieczorem tez zmieniam;)
              • Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 08:57
                i tak przez cala noc?
                Przeciz bialka mu z oczu wyciekna!
                • saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 09:04
                  dlaczego od razu przez cala noc, tylko wieczorem i z rana, w miedzyczasie leze
                  jak kloda;)
                  • Gość: Gość portalu: Gość portalu: Gość portalu: Gość portalu: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 09:21
                    to on nie ma przyjemnosci!
                    Powinnas sie ruszac!
                    • Gość: martucha_ Re: dziendoberek! IP: *.chello.pl 02.12.02, 11:48
                      Czesc Szaki, jak dotarlas do domciu w sobote? ;)))))))))))
                      buziaki!
                      • Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 12:16
                        spala do dzisiaj rano do godz 8.30 :)))
                        • saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 12:19
                          Martucha
                          wrocilam normalnie czyli taksowka:)) a Wy? slyszalam o problemach z samochodem

Marys
                          wstalam znacznie wczesniej, psze mi tu nie insynuowac:)
                          • Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 12:22
                            a ja myslalem, ze sie do 8.30 bzykalas, tfu z boczku na boczek odwracalas...
                          • Gość: martucha_ Re: dziendoberek! IP: *.chello.pl 02.12.02, 12:23
                            Szaki, opisalam cala akcje na watku Czorta o kawie, chyba, tam powinnas sie na to natknac :))
                            • saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 12:30
                              owszem, przewracalam sie, ale nie do 8.30;P

Martucha, przeczytalam.. niezle sie panie bawily ze murka nie zauwazyly,
                              hehehe:))
                              • Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 12:37
                                No to moze czas zastanowic sie nad zmiana... pozycji?
                                • saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 12:44
                                  nie zaprzecze, dobry pomysl, ale to nie tylko ode mnie zalezy
                                  • Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 12:52
                                    Tylko do O-pozycji nie przechodz! :o)
                                    • saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 13:33
                                      hihi, postaram sie, ale latwo nie bedzie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka