rozmowy_kontrolowane 20.03.06, 22:18 Czy wy też odniesliście wrażenie, że Steczkowska zgłupiała do końca? Oderwana od rzeczywistości i do tego sama się smieje z własnych "dowcipów"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aari Re: Szymon Majewski Show 20.03.06, 22:20 Steczkowska jak steczkowaska, ale Majewski poleci . Za nabijanie się z Ojca Dyrektora i Kaczków :) Ciekawe ile TVN dostanie za emisję :) buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Szymon Majewski Show 20.03.06, 22:24 Mam wrażenie, że gdyby Szymon poleciał, to byłby autentyczny zamach na media. Szymon się rozwija :D Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Szymon Majewski Show 20.03.06, 22:38 Nie poleci, na pewno. Steczkowska jest strasznie pretesjonalna i w ogóle - masz rację - troszkę móżdżku jej ubyło. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Szymon Majewski Show 20.03.06, 22:39 Bardzo gwiazdorskie zachowanie byłej gwiazdki. Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Szymon Majewski Show 20.03.06, 22:42 Ale ta poważnie to ciekawa jestem jaka będzie reakcja i czy wogóle jakaś będzie. Bo Majweski nieźle się ponabijał. Mnie się podobało i ubawiłam się do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Szymon Majewski Show 20.03.06, 22:44 Steczkowska rzeczywiscie nie do znieszienie ale reszta zupelnie w porzadku. Dawno nie ogladalam SMS - wiec pytam - rozmowy w tloku to co tydzien takie zabawne teraz, bo na poczatku to zupelnie mi nie przypadaly do gustu ale dzis sie smialam przez wiekszosc czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Szymon Majewski Show 20.03.06, 22:51 Nie poleci. Walter na pewno obluknął program ze wszystkich stron. A Majewski zrobił to zaczepnie i będzie teraz czekał na reakcję moherówek. Ale bać to się na pewno nie boi, olewkę na to. Kto ma Radio Maryja niech da znać czy już jest nagonka na Szymonka! Oj się będzie działo...... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Szymon Majewski Show 20.03.06, 23:39 chyba najlepszy odcinek RwT ze wszystkich dotychczadowych Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Szymon Majewski Show 21.03.06, 00:00 szyt! nie dobijaj:( zapomniałem oczywiście:( cza znaleźć powtórkę jakąś. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Szymon Majewski Show 21.03.06, 00:30 U SMs załapałam się tylko na rozmowy w tłoku , rewelka dziś :D Tego kawałka z tatą Rydzykiem nie da się zapomnieć i trzeba ripleja oblukać , nagrać i mieć póki cała ta krajowa rada szlabana nie zrobi . Majewski obnażył w pigułce całą tę filozofię taty otoczonego idiotkami pfuuuu istotkami Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Szymon Majewski Show 21.03.06, 10:16 JANDA!!!JANDA!!!JANDA!!! :-D)))) ale ten sztuczny śmiech Majewskiego mnie dobija :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Szymon Majewski Show 21.03.06, 11:20 Najlepsza była Janda z marychą, nie do przebicia. Ten pan co grał na forteklapie tysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Szymon Majewski Show 21.03.06, 13:04 a dla mnie wciąz najlepsza jest Tina: teraz zróbmy test jedna noga na podest druga noga tak jak jest słyszę dziwny chrzęst :)))) POWTÓRKA!POWTÓRKA!POWTÓRKA! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Szymon Majewski Show 21.03.06, 14:14 z tydzień temu była powtórka Tiny:D też to uwielbiam:) i to naprawdę nie jest Omar Sangare??? Odpowiedz Link Zgłoś