Dodaj do ulubionych

Infigenia monamuuur :}

22.03.06, 09:53
JEST!
DOPOWRÓCIŁA!
Bożżż, jakżesz ona poświęca się dla ludzkości...dla bliźnich..
tu z pracy rezygnuje...
tu studia...
tu praca ciężka za marne grosze...
bożżżżżż jak ta dziewczyna da sobie radę?
-"no jak ty sobie radę dajesz?
-jakoś daję, co mam nie dać"
Obserwuj wątek
    • rozmowy_kontrolowane Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 11:42
      Infigenia to panna Łola ze sądu?
    • invicta1 Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 11:53
      > -jakoś daję, co mam nie dać"

wszystkim daje, co ma nie dać:)
    • panisiusia Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 12:13
      Proszę, powiedzcie mi, kiedy Ifigenia stała się Infigenią. Czy to celowo?
      • drzejms-buond Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 12:30
        daaaawno, daaaawno teeeemu....
        gdy wypadała z autobusu prosto w ramiona chochoła...
        wypadła i stała sie Infigenią...
        :-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=24558548
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=24964587&a=24964587
        :)

• panisiusia Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 12:44
          Ja pamiętam, jak była Ifigenią(i ta wersja się jakoś filologicznie tłumaczy). Co
          znaczy to dodane "n"? To, że się stała Infi roumiem, pytam dlaczego. in = w
          ramiona chochola?
          • invicta1 Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 12:48
            hehe Drzejms juz z tego nie wybrnie:)
            • drzejms-buond Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 13:05
              wybrnie!...
              no ja wiem że IFIGENIA..
              ale ona tak mu IN de ramiona wpadła ,że musiała być IN
              bo ona tak pięknięęę FIGNĘŁA zeztego busa..i jeszcze ten włos koński rozzzzwiany
              :-}
              • panisiusia Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 13:23
                A masz świadomość szkodliwości społecznej obstawania przy wersji In? :) Potem
                dzieci na polskim w szoku będą, jak o Orestei usłyszą.(Nie mówiąc o tym, że
                wielu, którzy zakończyli już edukację nie wie, kto to Ifigenia, więc to Infi i
                tak im do wyobraźni nie przemawia.)
                Tak samo, jak dla niektórych dziwem jest iż "gazela biznesu" to zapożyczenie ze
                świata realnego, a nie licentia poetica.
                Albo jak święte oburzenie na Papugę, ktora nie jest adwokatem...
                • drzejms-buond Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 13:47
                  W DUPIE MAM ŚWIADOMOŚĆ SPOŁECZNĄ
                  8-D)))))))))))
                  • dzidzia_bojowa Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 14:02
                    :)))))))))))))))
                  • invicta1 Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 14:13
                    Adamie!
                    :))))))))))))
                    • drzejms-buond Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 14:22
                      INVICTO!
                      ???????

• invicta1 Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 14:22
                        hihi
                        • drzejms-buond Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 14:44
                          he,he
                          :)

ty figlarko ty...
                          • invicta1 Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 14:49
                            teraz jest dwoje/dwie na jednego-nie masz szans:)
                            • drzejms-buond Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 15:38
                              a miałem kiedyś jakieś???
                              :-o

• drzejms-buond Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 21:16
                                ona przeprasza,ze przeprasza ale przeprosić chciała,ze nie przepraszała...
                                barrrrrdzo kulturalna, bardzo
                                • rozmowy_kontrolowane Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 21:22
                                  Strasznie była nachalna, dobrze Cebula powiedział. Nie widziała, że Papuga w
                                  kurtce z dzieckiem na ręku czeka, aż Cebula auto podstawi?
                                  Dziekowała, że przeprasza i przepraszała, że dziękuje.
                                  Nuuda.
                                  • drzejms-buond Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 21:46
                                    nie pisz NUUUDA, chalimy od dzisiaj ...
                                    do odwołania!
                                    napisz coś o uczuciach ambiwalentnych
                                    • rozmowy_kontrolowane Re: Infigenia monamuuur :} 22.03.06, 21:47
                                      Chwalimy?
                                      Aha.
                                      Więc ten.... yyyy.... no.... hmm.... o1
                                      Cebula ładnie prowadził auto.
                                      • drzejms-buond Re: Infigenia monamuuur :} 23.03.06, 01:32
                                        i taką małą maskotę przyniesłam...w podzięce..w podarku...

-zara, ale czemu ona DZIECKU DZIĘKUJE?
                                        • mozambique Re: Infigenia monamuuur :} 23.03.06, 09:19
                                          gupia pinda ta Figenia

tuz przy niej matka polka z dziecieceim na ręku i przy cycu ledwo na nogach
                                          stoi, dziecie morde drze (jak to dziecie) , matka spocona i wkur..iona
                                          nieziemsko ( jak to matka w puchowej kurtce w środku mafijnego
                                          apartamentowca) , a ta coś międli, i pierdzi i marudzi i stęka ze przeprasza

na miejscu papugi to bym tą Ifigenie jednym sprawnym ruchem szurła ze schodów a
                                          drugiem sprawnym ruchem drykneła do jacusia zeby z roboty na łeb wywalił
                                          dorosla osoba a taka niekumata , żesz no ...
                                          • drzejms-buond Re: Infigenia monamuuur :} 23.03.06, 11:12
                                            POPATRZMY szerzej, głębiej, dalej....

ja myślę,ze to dziecko nie rozwijałoby się normalnie gdyby nie ta, jakże cenna,
                                            pod względem edukacyjnym, grzechotka...

a ta głupia matka papuzia nie wie co dla dziecka najlepsze..no popatrzcie jak
                                            młodego wychowała...strach, strach...
                                            Gdyby nie In-figenia..kolejne dziecko poszłoby na zmarnowanie!
                                          • panisiusia Re: Infigenia monamuuur :} 23.03.06, 11:13
                                            Kiepsko jej wymyślili powód odwiedzin: mogła chcieć czekoladki dać czy inne
                                            kwiatki w ramach podziękowania. A tak jej przyjście było zupełnie nieuzasadnione
                                            (bo znałam adres, to przyszłam):( a taki potencjał w tej postaci granej przez
                                            tak cudowną aktorkę!
                                            • mozambique Re: Infigenia monamuuur :} 23.03.06, 12:15
                                              przyszłam wcześniej, .. gdyż nie miałam co robić ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka