Dodaj do ulubionych

aura sprzyja

23.03.06, 09:23
w koncu, jest sloneczko, jest humorek, mmmiooooooodziooooooooooooooo, ide na spacer, o tak spacer jest wskazany
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 09:26
      U mnie jeszcze słoneczka nie ma, ale chyba usiłuje się przebić.
      Ale rano nadal było zimno i powoli tracę nadzieję na lepsze (czyt. cieplejsze)
      czasy!
      • nane1 Re: aura sprzyja 23.03.06, 09:27
        widze ze znowu w pracy chloe:))))))))ciezko praaaaacujesz:))) jaki mamy dzisiaj humor???
        • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 09:35
          A wpracy, w pracy... jakoś mój Wybranek Serca nijak nie widzi mnei w roli kury
          dodmowej.
          Gorzej - on by chyba siebie widziała hihihi :)
          A dzisiaj spodziewam się kłopotów - nie wzięłam mojego paszczaka, co mi
          szczęście przynosi.
          Paszczak to stonka dodawana do frytek Aviko :D
          • nane1 Re: aura sprzyja 23.03.06, 09:37
            dzisiaj slodko sie opierdalam jak tra la la, moja praca mgr czeka az do niej sie siade (se poczeka)
            biedny paszczak teraz czuje sie samotny porzucony gdzies w domu:))))wezmy go do moich frytek:)))
            • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 09:40
              Paszczak na szczęście jest w towarzystwie innych paszczaków - pod tym względem
              zatrzymałam się na 10 roku życia - siedzi całe towarzystwo na fotelu,
              ponazywane imionami a gościom przedstawiana jest ich dokładna historia, znaczy -
              życiorys :)))
              • nane1 Re: aura sprzyja 23.03.06, 09:40
                :P
    • nane1 Re: aura sprzyja 23.03.06, 09:29
      juz od jakis 2 miesiecy nie obudzilam sie z takim zajebistym humorem, idzie wiosna ojjjjj idzie:))))))))))))))))
    • conejito13 Re: aura sprzyja 23.03.06, 09:37
      a ja jestem zmeczona...bardzo zmeczona. a to dopiero poczatek dnia.
      wczoraj nie wyrobilam sie na aerobik przez glupi zasrany autobus, na ktory
      czekalam 25 minut (mieszkam i pracuje w miescie!!!???). przez to robilam
      kotlety mielono-warzywne, bo mialam wiecej czasu...
      ja pieprze, o co chodzi z ta komunikacja miejska?? moje kolezanki ktore
      mieszkaja poza a maja metro do chalupy jada 10 minut a ja godzine!!! przy czym
      piechota pol godziny:(:( nie wiem kurnia, normalnie nie wiem... brrrrr....
      • nane1 Re: aura sprzyja 23.03.06, 09:39
        glowa do gory, wyjdzie slonko i ci sie lepiej zrobi na duszy:))))
    • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 13:15
      Słońce świeci!!!
      A ja kurde taki fryz mam dzisiaj, że i tak musze się w czapce do domu
      przemknąć...
      • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 13:48
        Napewno Ci będzie do twarzy w czapeczce :-))))
        • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 13:49
          Ja ogólnie taka... twarzowa jestem ;DDDD
          • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 13:53
            Tak też cały czas myślałem :-)))))
            • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 13:54
              Po Leosiu mam urodę :))))
              Czy on po mnie??
              Nieważne, piękni my, że jej!!!
              :D
              • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 13:59
                Ale wąsów chyba nie masz :-)))))
                • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:00
                  Nie, ale duże uszy :)))
                  • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:02
                    No i bardzo dobrze.Przynajmniej lepiej słyszysz :-)))
                    A co tutaj tak wszystkich wywiało ???
                    • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:03
                      Właśnie nie wiem gdzie poleźli - a potem Jeanne_ne się skarży że sama siedzi -
                      bo nie w tych godzinach!!!
                      • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:05
                        Powinnaś zrobić grafik ,kto i o której godzinie ma się meldować :-)
                        • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:06
                          Oczywista sprawa - między 8 a 17 wzmożona aktywność, po 17 podtrzymywanie
                          żywotności forum :))
                          • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:11
                            Dzisiaj to raczej powinno się zrobić wszystkim sztuczne oddychanie,bo coś się
                            słabo czują :-)
                            • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:13
                              W obecych czasach sztuczne oddychanie może być zabronione jako nieobyczajne!!!
                              • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:15
                                A może już jest zabronione :-) Wcale bym się nie zdziwił !!!
                                • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:17
                                  Na pewno jest.
                                  Bo tak: jakbyś ty mi Djarnez zrobił to grzech bo bez ślubu.
                                  A jakbym ja Conejito na ten przykład to lesbijki.
                                  I tak umieraj se człeku...
                                  • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:22
                                    To rezygnujemy ,bo mnie jeszcze ktoś o grzech posądzi.A ja tak tylko chciałem z
                                    dobrego serca :-))))
                                    • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:23
                                      Ja tylko niosę pomoc!!!
                                      :)
                                      • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:27
                                        To ja chociaż Twoim pomocnikiem zostanę :-)???
                                        • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:30
                                          Będzie z nas zgrany zespół :))
                                          • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:34
                                            Prawdziwe kółko PCK :-)))
                                            • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:35
                                              A Leoś?? Kim będzie Leoś???
                                              • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:38
                                                Skarbnikiem :-)))) Może być ???
                                                • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:40
                                                  No, ja widziałabym go raczej na jakims dyrektorskim stołku :))
                                                  • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:41
                                                    Twoja firma.Obsadzasz stanowiska tak jak Ci się podoba.Ja nie mam nic do
                                                    gadania :-)))))
                                                  • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:43
                                                    Troche nepotyzmu nie zaszkodzi :))
                                                    A Ty Djarnez, jako mój osobisty pomocnik to wiesz - połbóg prawie :))
                                                  • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:47
                                                    Być osobistym pomocnikiem Chloe ,toć to wielki zaszczyt !!! Nie wiem jak Ci
                                                    dziękować ...... :-)))))
                                                  • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:49
                                                    No nie wiem... łubudubu możesz zaśpiewać :DDDDDDDDDD
                                                  • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:53
                                                    Łubudubu,łubudubu.....Niech Nam Żyje Prezesowa Naszego Kółka PCK .... :-))))
                                                  • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:57
                                                    Musimy sobie chyba jakies odznaki zrobić???
                                                    Czy jest plastyk na sali???
                                                  • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 14:59
                                                    "Gwiazdy szeryfa" :-))))
                                                  • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 15:00
                                                    Szeryf mi sie jakoś źle kojarzy...
                                                    WIem - będziemy nosić królicze uszy :))))
                                                  • djarnez Re: aura sprzyja 23.03.06, 15:03
                                                    Ty to masz głowę nie od parady :-))))
                                                    Teraz już się znowu bardzo miło żegnam i życzę cudownego popołudnia i
                                                    przepięknych snów :-))))) Narazie :-)
                                                  • chloe30 Re: aura sprzyja 23.03.06, 15:04
                                                    No pa pa.
                                                    I znowu siedze sama na forumie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka