mami2 14.04.06, 09:38 Chloe, nic nie komentujesz na temat naszego nowego układu politycznego? Na emamie sie wyzywasz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: CienkoPis;) 14.04.06, 09:45 Hehe, miałam ten sam temat zapodać, tylko kartki wysyłam. No bo co tu komentować? Można się jedynie karmić nadzieją, że buraki wprowadzone na salony tracą dużo ze swojej zadziorności i bardziej myślą jak utrzymać stołek - więc może będa spokojniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: CienkoPis;) 14.04.06, 09:48 Uwazasz ze wizja którą przedstawił wczoraj Smolar jest mocno przesadzona? Lepper uparcie dąży do tego zeby zostać preziem w następnych wyborach. Całe szczescie ze to dopiero za kilka lat... Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: CienkoPis;) 14.04.06, 09:52 Czy ja się zdążę przez ten czas spakować? Mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: CienkoPis;) 14.04.06, 09:58 Uważam, że aż tylu buraków u nas nie ma, żeby go na prezia wybrali. Mogę się mylić, bo w końcu ktos kaczora wybrał, w co nie wierzyłam przed wyborami, no ale on trafia do różnych ludzi - jednak jego wyształcenie ma niebagatelne znaczenie. Lepper jedzie na populiźmie, a to zawęża krąg odbiorców. Jestem ciekaw najbliższych miesięcy. PS: Oświadczam uroczyście, że jeśli wybiorą Leppera na prezia JA WYJEŻDŻAM!! Kocham mój kraj, na emigracje się nie nadaję, ale wtedy to już nie będzie wyjścia. I mówię to serio serio, i mogę na Biblię przysiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: CienkoPis;) 14.04.06, 10:04 Pod PS się podpisuję. Po prostu wtedy nie będę mogła tu mieszkać. Dlatego się uczę hiszpańskiego - w Sewilli będzie fajnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś