wi3si3k 16.05.06, 13:09 video.i123.pl/play/307/Stancja_u_Pani_Krysi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: ale perełka ;) 16.05.06, 14:01 a! ta! widziałem...ale miała być STANCJA:REAKTYWACJA i co? Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: ale perełka ;) 16.05.06, 14:28 xemxija napisała: > czyli dzisiaj pani Krysia, tak?;) :)))))))) zamorduje! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: ale perełka ;) 16.05.06, 14:38 There are nine million bicycles in Beijing...:)))))))) Tak se spiewam;) Pan to taki wyrywny, rekord w kulkach jak pobije to ze skutkiem smiertelnym, albo mordowal bedzie niewinnych ludzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ale perełka ;) 16.05.06, 15:04 poprosze o objasnienei co jest na tym filmiku ? bo mi zawsze tylko otwiera sie pierwszy kadr a potem stopklatka juz wiem ze jest filmowana ukrytą kamera ale co robi ta Krysia ????? Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: ale perełka ;) 16.05.06, 15:06 mozambique napisała: > poprosze o objasnienei co jest na tym filmiku ? > bo mi zawsze tylko otwiera sie pierwszy kadr a potem stopklatka > "play" musisz nacisnać drugi od lewej u dołu, taki trójkacik czarny:) > juz wiem ze jest filmowana ukrytą kamera ale co robi ta Krysia ????? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ale perełka ;) 16.05.06, 15:14 maro, ja nie jestem blondynką , naprawde :))))) moj procesor po prostu za słaby na takei luksusy co robi Pani Krysia ? Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: ale perełka ;) 16.05.06, 15:20 mozambique napisała: > maro, ja nie jestem blondynką , naprawde :))))) > moj procesor po prostu za słaby na takei luksusy > to nie od procka zalezy od przepustowosci łacza raczej po nacisnieciu play powinno sie zbuforowac i jechac jesli nie idzie to chyba lacze za slabe sprobuj jeszcze kilka razy > co robi Pani Krysia ? pani Krysia uzywa łaciny w ilosciach hurtowych:) emerytów mamy nie mniej rozwydrzonych niz mlodziez:) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ale perełka ;) 16.05.06, 15:30 tenkju !! ja se dzis posluchalam LIsa rzucającego ku..wami poza kamerą i mi sie od razu humor polepszył Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: ale perełka ;) 16.05.06, 15:49 mozambique napisała: > tenkju !! > > ja se dzis posluchalam LIsa rzucającego ku..wami poza kamerą i mi sie od razu > humor polepszył > polecam też Czabana jak nie znasz www.maxior.pl/?p=index&id=4500&5 polepsza humor jeszcze lepiej od Lisa:) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: ale perełka ;) 16.05.06, 15:07 xemxija napisała: > There are nine million bicycles in Beijing...:)))))))) > Tak se spiewam;) > > Pan to taki wyrywny, rekord w kulkach jak pobije to ze skutkiem smiertelnym, > albo mordowal bedzie niewinnych ludzi:)))) wysle platnego killera..na rowerze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: ale perełka ;) 16.05.06, 15:15 nie zapomnij pan dolozyc worka kartofli, najlepiej niezdatnych do spozycia;) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: ale perełka ;) 16.05.06, 15:22 xemxija napisała: > nie zapomnij pan dolozyc worka kartofli, najlepiej niezdatnych do spozycia;) to wlasnie te kartfole beda narzedziem zbrodni:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ale perełka II ;) 19.05.06, 15:06 linkuję... video.google.com/videoplay?docid=2297269852014080788&q=co daj srubokręt!!! :-D)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś