hedonista.oswiecony 30.05.06, 00:02 będę parę dni na Karaibach... wow, jak się cieszę, spadło mi z nieba... ja to jestem farciarz... jak wrócę to napiszę wam o tym i owym uśmiechy ed Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: st. lucia 05.06.06, 04:19 zajrzyj pod drodze na Jamajke i przywiez nam w prezencie troche rumu bo jamajski przedni jest Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: st. lucia 06.06.06, 12:05 wróciłem nagrzany słońcem ech.... a na Jamajce nie byłem, jeno na Martynice... ale było super, rum mam... ale jakie wspomnienia... estetycznie oceniam wyjazd jako b. udany ukłony ed Odpowiedz Link Zgłoś
liberty_mike Re: st. lucia 06.06.06, 17:54 No to pięknie- pozazdrościć- może jakieś widoki w wersji foto gdzieś tu trafią? Byłoby miło coś pooglądać w naszym kraju w okresie, który z ciepłem historycznie jeno się kojarzy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: st. lucia 07.06.06, 15:07 mam trochę fotek i jakoś je gdzieś wrzucę, ale dość zarobiony jestem w ostatnich dniach więc darujcie małe opóźnienie ;) ukłony ed Odpowiedz Link Zgłoś