Dodaj do ulubionych

Rozbierane prywatki.

IP: *.icm.edu.pl / *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 21:12
Jedyni w Polsce organizujemy sexparty już od 1996r i to nie tylko dla
par.Ósmy rok działalności to baza kilku tysięcy indywidualnych kontaktów i
setki wiernych uczestników w całym kraju.Pozdrawiamy Was wszystkich i życzymy
wszelkiej pomyślności w Nowym 2003 roku bo dzięki Wam i dla Was istniejemy
już tyle lat. Astrid
Kontakt: bpastrid@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: Rozbierane prywatki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.03, 21:22
      Kitek,czy to nie czasem gdzieś w naszej okolicy??:)
      • Gość: xp Re: Rozbierane prywatki. IP: *.piekna.pl 15.01.03, 21:33
        to koło Zielonej Góry
        • Gość: oona Re: Rozbierane prywatki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.03, 21:37
          aha

ups
          • Gość: xp Re: Rozbierane prywatki. IP: *.piekna.pl 15.01.03, 21:39
            daleko? no to może u mnie?

ups
            • Gość: oona Re: Rozbierane prywatki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.03, 21:42
              dawaj adres

ups
              • Gość: pom Re: Rozbierane prywatki. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 21:45
                To mi też

ups
                • Gość: xp Re: Rozbierane prywatki. IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 16.01.03, 15:11
                  Centrum. pl. Konstytucji.
                  komórki macie

ups
    • Gość: Astrid Re: Rozbierane prywatki.w W-wie IP: *.icm.edu.pl / *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 22:18
      Przepraszam ale faktycznie nie podałam miejscowości.Aktualnie zabawy organizuję
      w Warszawie.Ale cieszymy się , że znają nas jeszcze z Zielonej Góry.
      Astrid i Krzysztof
    • a_sienka Re: Rozbierane prywatki. 15.01.03, 23:18
      Gość portalu: Astrid napisał(a):

> Jedyni w Polsce organizujemy sexparty już od 1996r i to nie tylko dla
      > par.Ósmy rok działalności to baza kilku tysięcy indywidualnych kontaktów i
      > setki wiernych uczestników w całym kraju.

Brzmi bardzo poważnie. A konkretnie, co robicie na tych sexparties? ;-)
      Poza oczywistymi rzeczami?
      • Gość: Astrid Re: Rozbierane prywatki. IP: *.icm.edu.pl / *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 09:35
        a_sienka napisała:

> Gość portalu: Astrid napisał(a):
        >
        > > Jedyni w Polsce organizujemy sexparty już od 1996r i to nie tylko dla
        > > par.Ósmy rok działalności to baza kilku tysięcy indywidualnych kontaktów i
        >
        > > setki wiernych uczestników w całym kraju.
        >
        > Brzmi bardzo poważnie. A konkretnie, co robicie na tych sexparties? ;-)
        > Poza oczywistymi rzeczami?
        > A_sienka w zabawie uczestniczy 20-30 osób czyli taka większa prywatka i
        oczywiste jest , że ludzie się bawią.Z racji charakteru zabawy po pewnym czasie
        ja te rozbawione towarzystwo swoimi metodami rozbieram przynajmniej do
        bielizny.A dalej cóż wszyscy uczestnicy to wolni dorośli ludzie i sami już
        decydują do jakiego stopnia mogą się posunąć i jeśli ktoś chce tylko potańczyć
        to też dobrze.
        • saqqara ze niby jak?! 16.01.03, 11:32
          ze to sa takie potancowki gdzie ludziska przychodza zeby sobie niby potancowac
          i pochulac, a Ty potem jakimis swoimi tajemnymi sposobami rozbierasz te biedne
          ludziska do rosolu?! tzn wlasciwie nie do rosolu ale do majtochow tudziez
          barchanow itp a potem te ludziska jak nabiora ochoty czyt. chuci to sie same
          rozbieraja juz zupelnie do rosolu i tancuja.... i nie tylko???

Ło Yezooo w niebiesiech.... czy Ty widzisz co tu sie na tym ziemskim padole
          dzieje? czy Ty oczka swoje przymknales na takie grzechy i nieczyste zabawy? i
          jak potem te ludziska do łojczulka Mariana pojda i takie bezecenstwa beda
          musialy wyznac... no czyje uszy to wytrzymaja... no czyje, ja sie pytam? mnie
          na sama mysl to sie juz goraco zrobilo... a co dopiero takiemu łojczulkowi sie
          w tym konfensjo... konfensjo... costam zrobi....
          • Gość: oona Re: ze niby jak?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 15:04
            "rozbieram swoimi metodami"...
            brzmi tajemniczo,a może to po prostu
            podkręcanie ogrzewania do maksimum?:)
            • kitek1 to ty u iksika, czy u tego astridka chcesz sie.... 16.01.03, 15:08
              rozbierac,
              uneczko,
              bo sie pogubilem:(((
              • Gość: xp Re: to ty u iksika, czy u tego astridka chcesz IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 16.01.03, 15:15
                tu i tam,
                a co chcesz się załapać
                pomka będzie
                naga prawda
                wyjdzie
                • Gość: oona Re: to ty u iksika, czy u tego astridka chcesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 15:20
                  albo i dwie nagie prawdy,
                  jeśli i ja się zdecyduję,
                  prawdy nigdy za wiele:)
                  • kitek1 na takie szkieleciki, na pewno przyjde............ 16.01.03, 15:30
                    popatrzec:)))
                    • Gość: oona półprawdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 15:42
                      czyli szkielecikiem raczej już nie jestem:(
                      • kitek1 a kto cie tak utuczyl............. 16.01.03, 15:44
                        w moich wspomnieniach,
                        chudziutka pozostalas:(
                        • Gość: oona nie aż tak,nie aż tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 15:47
                          a skąd się wzięły Twoje wspomnienia
                          związane ze mną ??:)
                          • kitek1 mam przy ludziach mowic i kolejna wojne .......... 16.01.03, 15:49
                            forumowa wszczynac!!!!
                            • Gość: oona zaryzykuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 15:54
                              no? :)
                              • kitek1 zaloguj sie, to ci to zdjatko oddam............ 16.01.03, 16:01
                                jak mnie calujesz:)
                                • Gość: oona no to teraz czekamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 16:28
                                  na wybuch...:)
                  • Gość: xp Re: to ty u iksika, czy u tego astridka chcesz IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 16.01.03, 15:31
                    Ty zostajesz!!!
                    • Gość: oona Re: to ty u iksika, czy u tego astridka chcesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 15:49
                      zbyt duża dawka nagiej prawdy
                      może być nie do zniesienia!
                      :)
                      • Gość: xp Re: to ty u iksika, czy u tego astridka chcesz IP: *.piekna.pl 16.01.03, 21:33
                        ...a to drugie piętro...
                        stwórzmy całkiem nową generację! albo jesień...
                        no szyfruję!
                        • Gość: oona Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:10
                          siódmy na treningu w Zakopanem
                          i to bez szyfru!
                          • kitek1 podniecaja cie............... 17.01.03, 16:12
                            skoki treningowe,
                            uneczko?:)
                            • Gość: oona pytasz wprost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:15
                              czy mam rozszyfrowywać? :)
                              • kitek1 ja jak iksik kombinowac, nie musze........... 17.01.03, 16:17
                                nie mam nic do ukrycia,
                                • Gość: oona słowem,idealny kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:18
                                  na rozbieraną prywatkę:)
                                  • kitek1 ale nie, na taka....... 17.01.03, 16:20
                                    smieszna zbiorowa,
                                    • Gość: oona ja też wolę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:24
                                      rozbierać się w kameralnym gronie:)))
                                      • kitek1 dla wybtnych dziwakow, chyba te zbiorowe.......... 17.01.03, 16:32
                                        imprezy,
                                        ciesze sie ze gusta mamy podobne:)
    • rhemek Re: Rozbierane prywatki. 19.01.03, 22:49
      Zdecydowanie odradzam wam kontakty z Astrid. To niestety nie jest prawdziwy
      swingers klub, choc probuje taki udawac. To czysto komercyjny "klub" raczej dla
      napalonych singli z podstawionymi mlodymi singielkami Niestety klub ten psuje
      tylko opinie prawdziwym swingers klubom... Ale na szczescie one istnieja i
      naprawde sa na wysokim europejskim poziomie. Polecam.
      • Gość: Astrid Re: Rozbierane prywatki. IP: *.icm.edu.pl / *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 21:03
        rhemek napisał:

> Zdecydowanie odradzam wam kontakty z Astrid. To niestety nie jest prawdziwy
        > swingers klub, choc probuje taki udawac. To czysto komercyjny "klub" raczej
        dla
        >
        > napalonych singli z podstawionymi mlodymi singielkami Niestety klub ten psuje
        > tylko opinie prawdziwym swingers klubom... Ale na szczescie one istnieja i
        > naprawde sa na wysokim europejskim poziomie. Polecam.

Rhemek jestem pod wrażeniem Twojego europejskiego poziomu.
        Astrid

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka