Dodaj do ulubionych

No dobra Kitek, nie bądź łobuziak i nie dowalaj

17.01.03, 17:45
naszemu milutkiemu Onlontku - bo jak się baba wkurzy, to nam eszystkim
dowali, O !:)
Obserwuj wątek
    • czort Re: No dobra Kitek, nie bądź łobuziak i nie dowal 17.01.03, 18:08
      menik, masz malpem.
    • kitek1 kazde dziecko, nawet nasze malutkie onlontko do... 17.01.03, 19:00
      prawidlowego rozwoju musi miec dwoch tatusiow,
      ciesz sie, wiec meniku ze jestes tym dobrym,
      ktory dotuli kochane malenstwo i slozowe smareczki powyciera,
      • 0nly Re: kazde dziecko, nawet nasze malutkie onlontko 17.01.03, 19:25
        widzisz kitek,
        nawet znasz podstawy wlasnego niedorozwoju.....
        • kitek1 wez onlontko, jakiegos psychostymulanta...... 17.01.03, 20:05
          bo cos,
          cienkimi tekstami dzisiaj strzelasz,
          a stac cie, na wiecej:)
          • 0nly Re: wez onlontko, jakiegos psychostymulanta...... 17.01.03, 20:13
            nawet sie nie musze zbytnio wysilac
            bo tak jakby we wlasnej kategorii spadles do poziomu
            na ktorym ja pety zdeptuje....
            • kitek1 ooooo, jednak cos lyknelas, ale malutko........... 17.01.03, 20:17
              od razu,
              to sie wyczuwa:)
              • Gość: samanta Ty Kitek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 20:26
                jestes jednak dupek zoledny...czytalam przed chwila te twoje wypociny na temat
                Only .Z tego co widze to zaburzenia u ciebie sie baaaardzo poglebily przez
                ostatni miesiac. Nawet zabawne nie jest to co piszesz.To robi sie najnormalniej
                w swiecie chamowate .
                • 0nly Re: Ty Kitek 17.01.03, 20:44
                  etam, olej to samanta.....ja sobie juz olalam, bo z tym co napisalas zgadzam
                  sie calkowicie.....
                • kitek1 no kto jak to, ale ty samantko na temat chamstwa.. 17.01.03, 21:04
                  u kogos innego,
                  raczej nie powinnas sie wypowiadac,
                  • 0nly Re: no kto jak to, ale ty samantko na temat chams 17.01.03, 21:12
                    tak, tak, kitek......znowu zes zablysnal......
                    • Gość: xp Re: no kto jak to, ale ty samantko na temat chams IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 17.01.03, 21:16
                      kitek jest latarnik

stary człowiek i
                  • Gość: samanta Re: no kto jak to, ale ty samantko na temat chams IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 00:21
                    kitek1 napisał:

> u kogos innego,
                    > raczej nie powinnas sie wypowiadac,
                    Owszem...moge! ja rzucam miesem a ty dopierdalasz sie do Only .Chyba ze to
                    takie twoje zaloty jak w I kl.SP ..typu ciagniecie za warkocze dziewczynek
    • Gość: mama_muminka Re: Przykro IP: *.acn.waw.pl 17.01.03, 21:20
      was czytać od jakiegoś czasu. Jednak dobraliście się jak w korcu maku, warci
      siebie jesteście.
      • kitek1 wiec nie stresuj sie i ............. 17.01.03, 21:21
        nie czytaj,
        • Gość: mama_muminka Re: nie stresuję się IP: *.acn.waw.pl 17.01.03, 21:31
          daleka od tego jestem. Stwierdzam fakt. Słowo napisane w miejscu publicznym,
          tak samo jak wypowiedziane publicznie, dociera do różnych oczu, uszu i wywołuje
          reakcję, od czasu do czasu reakcję łańcuchową. Jak się obrzuca kogoś błotem, to
          zawsze coś przylgnie, czy słusznie czy niesłusznie.
      • Gość: xp Re: Przykro IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 17.01.03, 21:24
        nie Ciebie warci

twoim...
        pasterzem twoim być chcę...
        Ciebie na halach nieba chcę paść
        tylko twym
        a nie
        nie tego stada
        które mnie tu powoli zjada
        • Gość: pom Jakieś nędzne te dowalanki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:26
          wina się napiję:)
          • Gość: xp Re: Jakieś nędzne te dowalanki... IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 17.01.03, 21:27
            wzbogać pomciu je!
            • Gość: pom nadowalałam się w tym tygodniu wystarczająco... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:30
              koniec tygodnia i mam fajrant!
            • kitek1 wino, dziewczyna i konie.................. 17.01.03, 21:30
              nareszcie jakies ludzkie klimaty:)
              • Gość: pom konie... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:32
                c?:)
                • kitek1 konie szalone, przebiegly.................. 17.01.03, 21:34
                  rano po plazy:)
                  • Gość: pom a miałam w tym roku... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:36
                    taką wizję, by pogalopować świtem brzegiem moża:(
                    ale najpierw trzeba sie jeździć nauczyć:))
                    • Gość: pom oooops:))))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:37
                      morza:)))))
                    • kitek1 naucze cie pompuszku.............. 17.01.03, 21:39
                      tylko sprobuj na sucho,
                      anglezowanie pocwiczyc:)
                      • Gość: pom zaraz sprawdę w słowniku... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:40
                        i będę próbować:))

naprawdę umiesz?
                        • kitek1 Re: zaraz sprawdę w słowniku... 17.01.03, 21:41
                          chodzi o to zeby nasza d.,
                          nie miala za czestego kontaktu z d. konia:)
                          • Gość: pom w tej chwili też nie ma kontaktu :)))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:43
                            czyli cały czas anglezuję!:))
                            • kitek1 no przynajmniej siniaczkow nie masz.............. 17.01.03, 21:47
                              i chod bardziej koci:)
                              • Gość: pom ciężko o siniaki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:49
                                w tym miejscu, nie jestem koścista:)
                                Żałuję tylko, że do jakiejś stadninki daleko mam a zmotoryzowana nie jestem:((
                                • kitek1 a kolo mnie jest........... 17.01.03, 21:50
                                  nawet pawelek kukiz,
                                  dwa koniki tam trzyma:)
                                  • Gość: Pomka Lubię pawełka... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:53
                                    luśka luśkaa... ty miałś imadło w paluszkach:)))
                                    piekne!!
                                    u mnie też parę stadnin ale daleko za miastem a jechać pksem przecież nie
                                    będę:))
                                • przedszkolak.lll Re: ciężko o siniaki... 17.01.03, 21:51
                                  Oral!!! O rajusiu szybko, bo muszę iść spaać!!! Proszę Proszę Proszę!
                    • przedszkolak.lll Re: a miałam w tym roku... 17.01.03, 21:39
                      Moża! Wracasz do średniaków!
                  • przedszkolak.lll Śniły mi się konie 17.01.03, 21:37
                    bez ziemi. Tu miejsce na labirynt i na głowę kamień... na łodyżce podwórka -
                    więdnie biały kwiatek nieba!!!
                    A oni tam zboże sieją
                • przedszkolak.lll Re: konie... 17.01.03, 21:35
                  Dziś an szyję ciepły szaal tylko koni koni żal! Albo goni bo niewyrźnie
                  pamietam
              • przedszkolak.lll Re: wino, dziewczyna i konie.................. 17.01.03, 21:33
                Oho! NO TO JUŻ WIECIE CO MACIE ROBIĆ! Pomkaa jeesteś w spódniczce??? Kitek
                znowu będziem iał dziurry na łokciach a Ty czyściutka pójdziesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka