men_ 17.01.03, 17:45 naszemu milutkiemu Onlontku - bo jak się baba wkurzy, to nam eszystkim dowali, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: No dobra Kitek, nie bądź łobuziak i nie dowal 17.01.03, 18:08 menik, masz malpem. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 kazde dziecko, nawet nasze malutkie onlontko do... 17.01.03, 19:00 prawidlowego rozwoju musi miec dwoch tatusiow, ciesz sie, wiec meniku ze jestes tym dobrym, ktory dotuli kochane malenstwo i slozowe smareczki powyciera, Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: kazde dziecko, nawet nasze malutkie onlontko 17.01.03, 19:25 widzisz kitek, nawet znasz podstawy wlasnego niedorozwoju..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wez onlontko, jakiegos psychostymulanta...... 17.01.03, 20:05 bo cos, cienkimi tekstami dzisiaj strzelasz, a stac cie, na wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: wez onlontko, jakiegos psychostymulanta...... 17.01.03, 20:13 nawet sie nie musze zbytnio wysilac bo tak jakby we wlasnej kategorii spadles do poziomu na ktorym ja pety zdeptuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ooooo, jednak cos lyknelas, ale malutko........... 17.01.03, 20:17 od razu, to sie wyczuwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Ty Kitek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 20:26 jestes jednak dupek zoledny...czytalam przed chwila te twoje wypociny na temat Only .Z tego co widze to zaburzenia u ciebie sie baaaardzo poglebily przez ostatni miesiac. Nawet zabawne nie jest to co piszesz.To robi sie najnormalniej w swiecie chamowate . Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ty Kitek 17.01.03, 20:44 etam, olej to samanta.....ja sobie juz olalam, bo z tym co napisalas zgadzam sie calkowicie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no kto jak to, ale ty samantko na temat chamstwa.. 17.01.03, 21:04 u kogos innego, raczej nie powinnas sie wypowiadac, Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: no kto jak to, ale ty samantko na temat chams 17.01.03, 21:12 tak, tak, kitek......znowu zes zablysnal...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: no kto jak to, ale ty samantko na temat chams IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 17.01.03, 21:16 kitek jest latarnik stary człowiek i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: no kto jak to, ale ty samantko na temat chams IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 00:21 kitek1 napisał: > u kogos innego, > raczej nie powinnas sie wypowiadac, Owszem...moge! ja rzucam miesem a ty dopierdalasz sie do Only .Chyba ze to takie twoje zaloty jak w I kl.SP ..typu ciagniecie za warkocze dziewczynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_muminka Re: Przykro IP: *.acn.waw.pl 17.01.03, 21:20 was czytać od jakiegoś czasu. Jednak dobraliście się jak w korcu maku, warci siebie jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_muminka Re: nie stresuję się IP: *.acn.waw.pl 17.01.03, 21:31 daleka od tego jestem. Stwierdzam fakt. Słowo napisane w miejscu publicznym, tak samo jak wypowiedziane publicznie, dociera do różnych oczu, uszu i wywołuje reakcję, od czasu do czasu reakcję łańcuchową. Jak się obrzuca kogoś błotem, to zawsze coś przylgnie, czy słusznie czy niesłusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Przykro IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 17.01.03, 21:24 nie Ciebie warci twoim... pasterzem twoim być chcę... Ciebie na halach nieba chcę paść tylko twym a nie nie tego stada które mnie tu powoli zjada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Jakieś nędzne te dowalanki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:26 wina się napiję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Jakieś nędzne te dowalanki... IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 17.01.03, 21:27 wzbogać pomciu je! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom nadowalałam się w tym tygodniu wystarczająco... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:30 koniec tygodnia i mam fajrant! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wino, dziewczyna i konie.................. 17.01.03, 21:30 nareszcie jakies ludzkie klimaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 konie szalone, przebiegly.................. 17.01.03, 21:34 rano po plazy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom a miałam w tym roku... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:36 taką wizję, by pogalopować świtem brzegiem moża:( ale najpierw trzeba sie jeździć nauczyć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom oooops:))))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:37 morza:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 naucze cie pompuszku.............. 17.01.03, 21:39 tylko sprobuj na sucho, anglezowanie pocwiczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom zaraz sprawdę w słowniku... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:40 i będę próbować:)) naprawdę umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: zaraz sprawdę w słowniku... 17.01.03, 21:41 chodzi o to zeby nasza d., nie miala za czestego kontaktu z d. konia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom w tej chwili też nie ma kontaktu :)))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:43 czyli cały czas anglezuję!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no przynajmniej siniaczkow nie masz.............. 17.01.03, 21:47 i chod bardziej koci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom ciężko o siniaki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:49 w tym miejscu, nie jestem koścista:) Żałuję tylko, że do jakiejś stadninki daleko mam a zmotoryzowana nie jestem:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a kolo mnie jest........... 17.01.03, 21:50 nawet pawelek kukiz, dwa koniki tam trzyma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Lubię pawełka... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 21:53 luśka luśkaa... ty miałś imadło w paluszkach:))) piekne!! u mnie też parę stadnin ale daleko za miastem a jechać pksem przecież nie będę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak.lll Re: ciężko o siniaki... 17.01.03, 21:51 Oral!!! O rajusiu szybko, bo muszę iść spaać!!! Proszę Proszę Proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak.lll Re: a miałam w tym roku... 17.01.03, 21:39 Moża! Wracasz do średniaków! Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak.lll Śniły mi się konie 17.01.03, 21:37 bez ziemi. Tu miejsce na labirynt i na głowę kamień... na łodyżce podwórka - więdnie biały kwiatek nieba!!! A oni tam zboże sieją Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak.lll Re: konie... 17.01.03, 21:35 Dziś an szyję ciepły szaal tylko koni koni żal! Albo goni bo niewyrźnie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak.lll Re: wino, dziewczyna i konie.................. 17.01.03, 21:33 Oho! NO TO JUŻ WIECIE CO MACIE ROBIĆ! Pomkaa jeesteś w spódniczce??? Kitek znowu będziem iał dziurry na łokciach a Ty czyściutka pójdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś