flowe 10.06.06, 21:46 chyba się zkochuję sle nie wiem czy to dobrze aaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
screen Re: źle, bardzo źle. 11.06.06, 13:35 Zakochanie to choroba??? Może zaraza? Czasem aż dwoje naraz atakuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: źle, bardzo źle. 11.06.06, 13:40 może tym razem będzie jak z przeziębieniem... na razie będę go unikać, może minie, po co mi teraz kolejny problem ;) na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: grzeczna dziewczynka:) 11.06.06, 18:39 o jest aprobata ;) czas pokaże co się wydarzy Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: grzeczna dziewczynka:) 12.06.06, 06:52 Wszyscy odradzają Ci zakochanie :) Bo blizny pozostają po tej chorobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: grzeczna dziewczynka:) 15.06.06, 10:08 Flowe! Pogoda taka piękna, że o zakochanie bardzo łatwo ;) A jak tam Twoje zakochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: grzeczna dziewczynka:) 16.06.06, 18:43 za dużo żeby tu pisać więc rzucę znowu ang tekstem z piosenki: i'm 21 century girl i don't know how to love but i live in this world (jakoś tak to leci) to by było na tyle jak na razie, buziaki teraz nie mam czasu ale wkrótce nadrobie na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: grzeczna dziewczynka:) 16.06.06, 18:55 Flowe nie żałuj nam informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: grzeczna dziewczynka:) 18.06.06, 09:03 Flowe! Słowa piosenki pozostawiają wiele do domysłów A mnie interesuje co z Tobą się dzieje :-) Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: grzeczna dziewczynka:) 18.06.06, 14:39 Fantko tak w skrócie- stosuję strategie ucieczki jak coś zaczyna się dziać, chyba nie jestem gotowa na miłość, sama nie wiem, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: grzeczna dziewczynka:) 18.06.06, 15:47 Na miłość czy na związek nie jesteś gotowa? Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: grzeczna dziewczynka:) 18.06.06, 16:08 fantka napisała: > Na miłość czy na związek nie jesteś gotowa? na związek chyba nie a na miłość też chyba nie bo po co kochać jak się i tak ucieka, nie wiem o co chodzim, idę pobiegać, buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: grzeczna dziewczynka:) 18.06.06, 16:10 nie wiem na serio o co mi chodzi, zdjagnozujesz to Fantka? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: grzeczna dziewczynka:) 19.06.06, 18:30 Możemy spróbować :) Kładź się na kozetkę i opowiadaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: grzeczna dziewczynka:) 19.06.06, 20:43 Fantka nieeeeee nie bede sie kładłaPpo prostu boję się zaryzykowsać, jakoś tak łatwiej ukryć uczucia niż spróbować, no cóż życie toczy się dalej , pozdrowienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: grzeczna dziewczynka:) 20.06.06, 10:32 ... ale chyba dobrą postawiłam sobie diagnozę, ojjj myślałam ze w tym wieku osiągnę równowagę emocjonalną a okazuje sie ze im człowiek starszy tym głupszy ;) Boże pomóż mi !!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
misbaskerwill Re: grzeczna dziewczynka:) 20.06.06, 12:03 "I Święty Boże nie pomoże":))) Ale czuję dokładnie to samo: > im człowiek starszy tym głupszy Świnto prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: grzeczna dziewczynka:) 20.06.06, 13:45 Misiek jeśli nie Bóg tu już nie wiem kto aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: grzeczna dziewczynka:) 20.06.06, 13:48 ale tak poza tym daję radę tylko sama się sobie dziwie jakie głupiutkie, niezdecydowane i kopiące sobie dołki na drodze dziewczę ;) już sama się zaczynam z siebie śmiać , wskakuję z drogi do rzeki, zobaczymy gdzie mnie prądy poniosą Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: grzeczna dziewczynka:) 20.06.06, 19:02 oby Cię dobre prądy złapały ;) Odpowiedz Link Zgłoś