shatmach 25.06.06, 17:43 Opalają swe bardziej i mniej jędrne ciała i chyba dlatego nikt nic nie napisał od 26 godzin. A ja sie wyłamie. O! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Wszyscy na plaży 25.06.06, 18:52 Ja na plaży nie bywnęłam :) Przed chwilą żem wróciła z roweru, pojechałam gdzieś na jakąś wieć, bo mi się zachciało z miejskich murów wyjechać:) Aż się dziwię sobie, że znalazłam drogę powrotną:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wszyscy na plaży 25.06.06, 18:57 choć plażę mam pod bokiem nie bywam od x lat:] dziś obijanka, ale w kwestiach telewizyjnych do pisania niewiele, więc nie smęciłem;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Wszyscy na plaży 25.06.06, 19:43 A ja w kwestii telewizyjnej mam tylko tyle do powiedzenia, że czekam na mecz Portugalii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Wszyscy na plaży 25.06.06, 23:24 A ja się zastanaiałam czy w czterech nie skończa ... z takim tempem rzyznawania czerwonych karteluszek. Swoja droga, brzydko grali - nieładny brutalny mecz .... Ale przynajmniej było na co popatrzeć :) No i Figo :D Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Wszyscy na plaży 25.06.06, 23:25 Figo - maj lof ;) Po faulu na Ronaldo już powinna być czerwona kartka. może wtedy byłoby spokojniej. Ten sędzia jakiś dziwny. Tylko podgrzewał atmosferę zamiast uspokajać. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Wszyscy na plaży 26.06.06, 10:51 Figo lubiłam do wczoraj do tego walniecia z byka Holendra od wczoraj dla mnie Figo=Ciul ale podobuje mnie sie Pauleta od dawna no i ten niesamoiwty Holender Van Pries czy jakos tak , az milo było ppatrzec jak jednym ruchem nogi ogrywa 3 obrońców ogólnie mecz brzydki az wstyd , a najwiekszy wstyd dla sędziego , kompletnie sobie nie radził z tymi nabuzowanymi bykolami a tak chciałam zeby Holendrzy dokopali chociaz do tego jednego gola Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Wszyscy na plaży 25.06.06, 23:28 hehe dziewczyny:) a Agatka pewnie bardziej za Cristiano Ronaldo niż za Figo trzymała kciuki?;) mi najbardziej podoba się Pauleta jezeli juz w tym klimacie jestesmy:) we czterech nie można grać, chyba przy siedmiu po jednej stronie mecz zostaje przerwany Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wszyscy na plaży 25.06.06, 23:43 mi się podoba najbardziej Kahn, jest jedynym od którego sam czuję się przystojniejszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Wszyscy na plaży 25.06.06, 23:48 mameluch napisał: > mi się podoba najbardziej Kahn, jest jedynym od którego sam czuję się > przystojniejszy;) ale są kobiety którym Kahn sie podoba bo widać ze prawdziwy meczyzna zwierzęca siła a nie jakiś wymuskany chłoptyś co sie boi zeby mu pedicure nie zniszczyli;) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wszyscy na plaży 26.06.06, 01:12 to z Tevezem też pewnie nie mam szans? www.radio10.com.ar/adjuntos/imagenes/63/0036378B.jpg :( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond vamos a la plaja 26.06.06, 09:48 no jechałem i jechałem i jechałem na tę plażę i ... nie dojechałem :-( pogubiłem się w tych podgórnokalwaryjskich sadach Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: vamos a la plaja 26.06.06, 12:26 Ronaldo jest kochany również:) Straasznie mi go było szkoda, jak schodził z boiska. Odpowiedz Link Zgłoś