Dodaj do ulubionych

Statystyka forum

27.06.06, 11:00
Mamy zanotowanych DZIEŃ URODZIN 177 forumowiczów. Wypada średnio na zgłoszony
dzień urodzin zodiakalnego Bliźniaka ok. 6-ciu forumowiczów. Najbardziej
tłumny jest:20.06 - 18 osób oraz 30.05 i 6.06. po 10 osób.
Najmniej 10.06 1 osoba , a 26.05, 8.06 i 18.06 po 2 osoby. Jest kilka osób
które zgłosiły się na forum , ale nie odnotowały dnia urodzin. Niemianowany
pełniący obowiązki sekretarza - statystyka, w imieniu zarządu forum
Bliźniaków jeszcze raz składa wszystkim Bliźniakom spóźnione życzenia
urodzinowe.+++ TU stosowne podpisy.+++.Wszystkiego naj...naj..od serducha.
Miało być bardziej uroczyście każdego dnia ,ale gdzieś się zapodziałem.
Obserwuj wątek
    • imlardis2 Re: Statystyka forum 27.06.06, 12:59
      No proszę! Mój dzień urodzin jest "najbardziej tłumny"... :)))))
      Tylko się cieszyć!
      • ryszardo43 Re: Statystyka forum 27.06.06, 13:32
        Tak,tak a pamiętasz ,jak to było pół roku temu..."Buuu... a z 20 czerwca nikogo
        nie ma".
        • imlardis2 Re: Statystyka forum 27.06.06, 13:42
          No, właśnie pamiętam - tym bardziej się cieszę!

Mała rzecz, a cieszy...! ;) Pozdrowienia Rysiu
          • ryszardo43 Re: Statystyka forum 27.06.06, 14:04
            To tylko świadczy o Waszej cierpliwości chociaż były chwile zwątpienia,
            niekończącej się siły rozkręcenia forum, interesujacych tematów ,wreszcie
            szczęściu forumowiczów że im się udało TU trafić.

• ryszardo43 Re: Statystyka forum 27.06.06, 13:57
          A swój nick ,podpisik ma najkrótszy: am98 i aedo 4 znaczki , potem
          aziss,absit,dahud,vol81,eler1 5 znaczków. Za to najdłuższy: rrrooommmaaannnooo
          18 znaczków, bez.wyksztalcenia 17 znaczków i po 16 hejszarawiarahej i
          iwonesikogosiqus.
          • ryszardo43 Re: Statystyka forum 27.06.06, 15:53
            Swoje Imieninki zgłosiło 29 osób,wielu forumowiczów też ich nie
            obchodzi.Najwięcej solenizantów 12 obchodzi swoje święto w lipcu,w czerwcu było
            ich 7 - mioro.W styczniu ,lutym i sierpniu nie mamy solenizantów spośród nas
            zgłoszonych.
    • markizza Re: Statystyka forum 27.06.06, 16:04
      z 21 czerwca 2 osoby z tego, co zauwazylam
      • ryszardo43 Re: Statystyka forum 27.06.06, 16:30
        21 czerwca 4 osoby /markizza,joana311,annamalgorzata25,syn ankaszy/
    • marta979 Re: Statystyka forum 27.06.06, 18:42
      chyle czoła, jezeli chodzi o te statystyki, rzeczywiscie jestes niezastapiony,
      pozdrawiam Rico.
    • lemikki Re: Statystyka forum 27.06.06, 21:36
      Rico, zastanawia mnie tak poważnie, które elementy Twojego natalnego układu
      planetarnego wpływają na takie zdolności organizacyjne i wyczerpujące (mam na
      myśli wyczerpanie tematu) - przypuszczam, że masz w sobie oprócz Bliźniaka wiele
      Ziemi... ale może też silnego Marsa lub Barana?
      A tak w ogóle, miło mi :), jeszcze nie mieliśmy okazji spotkać się w jednym wątku.
      • ryszardo43 Re: Statystyka forum 27.06.06, 23:53
        witaj lemikki!Jeśli interesuje Cię poradnictwo astrologiczne proponuje otworzyć
        nowy wątek ,gdzie możemy się ewentualnie spotkać,aczkolwiek nie sądzę bo
        astrologia pozbawia anonimowości której wymaga forum net i nie jestem nią
        zainteresowany. Tutaj ja mogę Ci pomóc i np. pocieszyć statystycznie
        stwierdzając ,że Agula ma jeszcze z forum ponad 10 osób ur. 19 czerwca, kto wie
        czy nie z tego samego roku? Jest mi również miło ,zapraszam też na wątki -
        Kawiarenka Bliźniaka,Dzień Bliźniaka - pewnie trzeba głebiej siegnąć.
        • ryszardo43 Re: Statystyka forum 28.06.06, 00:29
          Jest 175 tematów 1375 postów.Średnio ok.8 postów na temat.Wśród nich 14 tematów
          z jednym postem.Najbardziej popularne:Poznajmy się,Zapraszamy Bliźniaki,Wasze
          dni urodzin.
        • lemikki Re: Statystyka forum 28.06.06, 05:18
          :) witaj wczesnym porankiem Rico. dziękuję za zaproszenie również do innych
          bliźniaczych wątków. i nie czuj się broń boże wypytywany o szczegóły, nie chcę
          Cię w żadnym wypadku pozbawiać anonimowości, były to jedynie moje poważne
          zastanowienia. często myślę i wyrażam się w ten sposób, co nie znaczy, że proszę
          o szczegóły. nie czuję też potrzeby założenia wątku o tym temacie...

> Tutaj ja mogę Ci pomóc i np. pocieszyć statystycznie
          stwierdzając ,że Agula ma jeszcze z forum ponad 10 osób ur. 19 czerwca, kto wie
          czy nie z tego samego roku?

...urodziny mam jednak 20.06. (choc astrologicznie rzecz biorąc miałam je w tym
          roku rzeczywiście wyjątkowo 19.06.) i podobnie jak imlardis2 i wielu innych
          podpisuję się pod tą najbardziej tłumną grupką czerwcowych bliźniaków :)
          • ryszardo43 Re: Statystyka forum 04.07.06, 07:39
            Mamy dobry objaw,zaczęła nam rosnąć w ramach uzupełnienia lista imion.Mamy juz
            33 osoby z podaniem daty imienin.Tylko luty i sierpień nie mają dalej
            solenizantów.
            • ryszardo43 Re: Statystyka forum 12.07.06, 16:49
              Dzisiaj pękła nastepna bariera przekroczylismy 1500 wiadomość na forum.
              Adminko i Zarzadzie - gratulacje. Forum nabiera rozpędów i ostrych hamulców ale
              mknie do przodu.Wykres przypomina raczej góry a może to "znak" na zlot w górach?
              Czy górkach np.świętokrzyskich.
              • ryszardo43 Re: Statystyka forum 17.07.06, 06:20
                Do dzisiaj mielismy 192 dyskutantów.Zdecydowana wiekszość to kobietki.Ok.20%to
                płeć niezidentyfikowana,mężczyzn zdeklarowanych malutko - 22 osoby. Bliźniaki
                polubiły literkę A której nick ma aż 33 osoby,M - 24 osoby.Ż,Z,X,U po jednym,C -
                2 osoby i W - 3 osoby.Y,Q, nie ma chętnych ,jak również typowo polskie
                Ś,Ź,Ć,Ó,Ł.
                • ryszardo43 Re: Statystyka forum 23.07.06, 22:58
                  23lipca godz.23.00 jest juz 220 forumowicz.
                  • ryszardo43 Re: Statystyka forum - Gadulstwo 31.07.06, 11:11
                    Marta979 i imlardis2 ,ten duet jest bezkonkurencyjny i powinien zebrać
                    wszystkie nagrody za ilość tworzenia wątków,odpowiedzi,powitania itd.W
                    przypadku forum wojskowego oscylowałoby to na wysokości stopnia generała
                    brygady czy ciut niżej w marynarce jako komandora.Za zarządem ryszardo43 -
                    ok.sierżanta,potem pod kaprala tatiana1, agrafek, lemikki, savanah23, epona1,
                    anulenka7, żyrafa46, koala1115, markizza.Pozostali poniżej 20 czyli
                    ok.st.szeregowi.Dokładność obliczeń 5%.Rico.
                    • ryszardo43 Re: Statystyka forum - wszyscy 03.08.06, 13:20
                      Liczba Bliźniaków na forum ciągle rośnie.Jest nas 234 osoby na dzień dzisiejszy
                      najwięcej dyskutantów jest z literki A - 39,M - 30,J - 16, najmniej z literki
                      Ż,Z,X,U - po 1,C - 2,N - 4.
                      Rico.
                      • ryszardo43 Re: Statystyka forum - wszyscy 10.08.06, 13:11
                        Teraz już mamy w tematach wyszczególnione wszystkie dni urodzin Bliźniaków.
                        Myślę ,że mam wszyskich co podali swoje dni urodzin odnotowane.Jeśli ktoś z
                        Naszego klanu chciałby to zrobić,to prosze się dopisywać i poznawać.Rico.
                        • ryszardo43 Re: Statystyka forum - wszyscy 19.08.06, 10:51
                          Co prawda w niezastraszajacym tempie ale rośnie nam ilość forumowiczów.
                          Najwięcej jest z literki A -42 ,M -30 ,J -17,K-16 najmniej z literki
                          Ż,X,U,C po 1 .Razem 260 osób.Rico.
                          • lemikki Re: Statystyka forum - wszyscy 19.08.06, 11:46
                            spooooro nas :)))
                            • ryszardo43 Re: Statystyka forum - wszyscy 27.08.06, 21:17
                              Trochę jest ruchu na forum naszego klanu Bliźniaków głównie spowodowane
                              uporządkowaniem - kasujemy podobne czy te same tematy i przenosimy
                              nienaruszone posty. Należy dodać,że mamy już wszystkie dni Bliźniaczych urodzin
                              na forum. Jest też prośba ,by sprawdzić ,czy tam jesteście i ewentualnie
                              dopisać się koniecznie.Są osoby z tych samych dni urodzin ,które nawiązały ze
                              sobą kontakt oraz te które by chciały to uczynić, oczywiscie ze wzajemną zgodą
                              nic na siłę ,ale możliwość taka jest.
                              • ryszardo43 Re: Statystyka forum - wszyscy 08.09.06, 10:46
                                meldunek z 8.09.2006 godz.10.45 jest nas 286 forumowiczów i stale sukcesywnie
                                przybywa.
                                • ryszardo43 Re: Statystyka forum - wszyscy 08.09.06, 11:00
                                  Bliźniacy zaniedbujecie kilka ciekawych tematów, które są na forum i mają
                                  liczne grono zwolenników np. Poznajmy się, imieninki, Wasze miasta, zawody,
                                  talenty, pomoc ,itd. Często wpadacie na forum zarejestrujecie urodziny i już
                                  Was więcej nie widać. Starajcie się pouzupełniać wskazane i inne tematy -
                                  pozwolą Was bardziej poznać i zawiązać bliższe lub dalsze ale kontakty. Czekamy
                                  na Wasze opinie, udział w dyskusjach na tematy charakteru Bliźniaków i ich
                                  zalet. Tematów jest mnóstwo ,jeśli brakuje otworzyć nowe.
                                  • ryszardo43 Re: Statystyka forum - wszyscy 27.09.06, 20:40
                                    Meldunek z 27.09.br.
                                    Jest nas..no właśnie pękło już 300,czyli 303 forumowiczów,najwięcej jest z
                                    literki A -44,M -37,J -18,K-19,najmniej z literki Ż,X,U
                                    po1.

• lemikki Re: Statystyka forum - wszyscy 28.09.06, 00:54
                                      uwielbiam Twoje meldunki Rico :DDD!
    • goldenwomen Re: Statystyka forum 31.10.06, 11:18
      dzieki!!! to miłe że ktoś pamieta! cmok
      • imlardis2 Re: Statystyka forum 31.10.06, 17:56
        RICO jest niezastąpiony!
        Marto, może jakaś specjalna nagroda dla niego?

Pozdrawiam
        • ryszardo43 Re: Statystyka forum 04.02.07, 09:45
          Już 355 forumowiczów na dzień dzisiejszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka