Dodaj do ulubionych

Saqqara mnie olewa

IP: *.arcor-ip.net 29.01.03, 23:11
Obserwuj wątek
    • badman1 Re: Saqqara mnie olewa 29.01.03, 23:13
      to sie umyj, a nie chwal:)
      • Gość: pom Re: Saqqara mnie olewa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 23:16
        Widzisz, Leziaczku? Wyszedłeś na szczęściarza.:)
    • Gość: leziox Re: Saqqara mnie olewa IP: *.arcor-ip.net 29.01.03, 23:16
      Chciałem szanownej Pani Saqqarze przypomnieć się i zażądać ustosunkowania się
      co do wysłanej do niej przed paroma dniami emalii.
      To że być może Pani Saqqara uważa mnie za kutasa-jej to rzecz,ale niespecjalnie
      przepadam przed jawnym lekceważeniem.
      Jak mnie się jednostronnie "znielubiło"-ok.
      Ale w tym miejscu żądam publicznych albo prywatnych wyjaśnień z tej racji że
      się znamy,dlaczego jestem traktowany jak kutas i nie zasługuję nawet na małą
      emalię...Dziękuje za uwagę.

• Gość: leziox Re: Saqqara mnie olewa IP: *.arcor-ip.net 29.01.03, 23:17
        A ty Badman bałwanku sam się umyj i nie szczekaj,mopsie,jak nie wiesz o co tu
        biega.Do budy.
        • kitek1 mnie sie, tez nie chce odemaliowywac.............. 29.01.03, 23:19
          rozumiem skawrke,
          • Gość: leziox Re: mnie sie, tez nie chce odemaliowywac......... IP: *.arcor-ip.net 29.01.03, 23:25
            NO tak,znaczy co,Saqqara potrafi utworzyć 10 wątków ale nie może odpowiedzieć
            na jedną małą emalię?
            • kitek1 a po hooooooj..... 29.01.03, 23:27
              jakas prywate,
              uprawiac,
        • badman1 Tytulem wyjasnienia 29.01.03, 23:23
          Gość portalu: leziox napisał(a):

> A ty Badman bałwanku sam się umyj i nie szczekaj,mopsie,jak nie wiesz o co tu
          > biega.Do budy.

Zle mnie zrozumiales i dlatego powinnienes odwolac tego "balwanka". Jesli nie
          odwolasz, jakos przezyje.
          A wracajac do meritum, to faktycznie nie wiedzialem, o co dokladnie chodzi, ale
          uwazam, ze twoja koleznak nie zasluguje na to by opowiadac publicznie o jej
          potrzebach fizjologicznych.
          Jesli nazwala cie "kutasem", to znajac ja, napewno nie przeprosi, gdyz nie
          nalezy do ludzi zbyt wrazliwych czy bystrych, by nie rzucac wyzwisk bez
          potrzeby.
          • Gość: leziox Re: Tytulem wyjasnienia IP: *.arcor-ip.net 29.01.03, 23:30
            Publicznie przepraszam Badmana.Rzeczywiście reaguję deko jak chory na
            przedwczesny wytrysk młodzieniec.Pewnie już przekwitam.
            Gwoli wyjaśnienia-Saqqara nie wyzwała mnie od kutasów,tylko w ten sposób
            wyobrażam sobie jej nie odpowiadanie na maile.Więc nie obraziła mnie tylko
            traktuje jak kutasa,nie odpowiadając na emalię.Tak to przyjmuję.
            Saqqara pewnie już śpi więc może zaczekajmy co mi powie jutro,jeśli powie.
            • kitek1 widac jestes qtas................. 29.01.03, 23:33
              i musisz sie z tym pogodzic,
              • Gość: leziox Re: widac jestes qtas................. IP: *.arcor-ip.net 29.01.03, 23:37
                Więc może jestem kutasem,KItek,ale razem z tobą.Tym większym zapewne jesteś
                kutasem,bo wspomniałeś że ona nie odpowiada ci w ogóle na emalię.
                No,to jakie to uczucie być kutasem,Kitek?
                • Gość: leziox Re: widac jestes qtas................. IP: *.arcor-ip.net 29.01.03, 23:42
                  No,coraz wiecej osób wciaganych jest w niewątpliwie interesującą dyskusję a
                  Saqqary jak nie było tak nie ma.
                  To co,gadamy dalej,czy co?może urządzimy jakiś biwak?Mam browar,co macie wy?
                  • saqqara no dobra, primadonna juz jest 30.01.03, 08:29
                    znaczy sie ja...

Leziu
                    emalie dostales. i prosze mnie tu nie wciskac ze ja watkow tyle tworze, bo nie
                    tworze. cos mnie ostatnio natchnienie opuscilo czy jak... hard to say.

Te, Nietoperek

sie my znamy? moze ja i niezbyt wrazliwa i bystra jestem, ale od zlamasow
                    jeszcze nie wyzywam... co nie oznacza ze to sie nie zmieni jesli jakas mysz
                    latajaca bedzie sie wciskac miedzy lezia i wampera. panial? to prosimy o
                    wykonanie lotu koszacego w kierunku zachodzacego slonca.... baj!!!
                    • Gość: leziox Re: no dobra, primadonna juz jest IP: *.arcor-ip.net 30.01.03, 16:38
                      I się wyjaśniła sprawa,Saqqara jezd kochana a Lezio nie jezd kutasem.
                      Niemniej o czymś i tak trzeba dalej gadać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka