karina_17 27.10.01, 20:34 ....., ..... i ....... . Który sprosta wymaganiom? Buziaki, karina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Papas Re: SZUKAM FACETA IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.10.01, 20:45 A cóżeś Ty za cudo że masz takie wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: SZUKAM FACETA 27.10.01, 21:11 Wielu z nas szuka.... Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:50 Jak sprostasz, to sie przekonasz słonko Buziaki, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 21:53 sprostam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:56 Pozory mylą kotku. Poprzeczka jest wysoko. Jak skaczesz? Buziaki, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 22:03 ja sprostam a Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:06 Pewnie też. Tzn. ja sprostam, ale czy ty dasz sobie radę. ..? tu mam pewne wątpliwości. Buziaki karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 22:10 Gość portalu: karina napisał(a): > Pewnie też. Tzn. ja sprostam, ale czy ty dasz sobie radę. ..? tu mam pewne > wątpliwości. > > Buziaki karina Milo ze tez, a watpliwosci ma kazdy. Nie zawodze jak dotad wiec juz mowilem S P R O S T A M i rozumiem ze oczekiwaniom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:14 Oczywiście, że oczekiwaniom. Pierwsze ..... to INTELIGENCJA. Nie przecietan, potwierdzona matura czy skończonymi studiami. Jutro dostaniesz zagadkę, ok słonko? I co sprostasz? Buziaki , karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 22:26 Gość portalu: karina napisał(a): > Oczywiście, że oczekiwaniom. > Pierwsze ..... to INTELIGENCJA. Nie przecietan, potwierdzona matura czy > skończonymi studiami. Jutro dostaniesz zagadkę, ok słonko? > I co sprostasz? > > Buziaki , karina Kochana szukajaca, umiem czytac posty i wiem co chcesz juz teraz i bez tej zagadki choc z zasady bardzo je lubie i mowie Ci ze sprostam. Jak mi podasz zagadke to masz juz moja ... jest bardzo prosta 'Dla uczczenia swoich szostych urodzin Samantha zasadzila drzewo w ogrodzie Rodzicow. Czesto przygladala sie jak tata sadzi rozne rzeczy i zrobila wszystko jak nalezy. Nie zapomniala nawet podlac drzewa. Jej mama wpadla jednak w szal. Powiedziala, ze drzewo nalezy do niej i Samantha nie miala prawa go sadzic. Tata tylko sie usmiechnal i wyjasnil dziewczynce ze drzewo nigdy nie urosnie. DLACZEGO?' Jutro mnie nie ma w sieci. Milego nizdecydowana / szybki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:38 Zagadka brzmi: "Czego od Ciebie oczekuję". zkoro jesteś taki mądry nie będę ci zadawała tej którą przygotowałam - jeszczebyś ją rozwiązał. Pa słońce, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: SZUKAM FACETA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:58 Jakiego faceta ? Ma sprzatac i gotowac , a moze chodzi o macho ? czy tez o autko i konto , czyzby o wyrafinowany seks ? Moze poprostu o skopanie dzialki , ogrodka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:04 Nie odpowiem na wszystkie pytania od razu, bo zrobi sie nudno. Ale nie chodzi o napakowanego cwaniaka z ptasim rozumkiem. Powiedzmy że na pierwszym wielokropku miało być INTELIGENTNY, jest ktoś taki? Buziaki, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: SZUKAM FACETA re IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:14 Jakie IQ Cie satysfakcjonuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SZUKAM FACETA re IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:16 Prawie każde, ale najpierw musisz rozwiazać pierwsze zadanie. jutro dostaniesz zagadkę. Buziaki, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: SZUKAM FACETA re IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 22:30 A dla mnie zagadke tez wymyslisz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA re IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 22:47 Gość portalu: ........ napisał(a): > A dla mnie zagadke tez wymyslisz? Pozdrawiam PROSZE BARDZO JAS siedzial w sypialni i ponuro obserwowal padajacy bez konca deszcz. W jego rodzinnym miescie padalo bez przerwy od trzech tygodni i dodchodzilo juz do powodzi. W wiekszosci miejsc woda miala kilka stop glebokosci i gwaltownie sie podnosila. Wszyscy mieszkajacy na parterze musieli sie przeniesc na wyzsze kondygnacje. W tym momencie do pokoju weszla zona, ale Jas nie mogl jej w zaden sposob przekonac, ze powinna potraktowac te sytuacje powaznie. DLACZEGO ? milego i znikam do wtorku / dobranoc / szybki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: SZUKAM FACETA re IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:01 Gość portalu: szybki napisał(a): > > PROSZE BARDZO > JAS siedzial w sypialni i ponuro obserwowal padajacy bez konca deszcz. W jego > rodzinnym miescie padalo bez przerwy od trzech tygodni i dodchodzilo juz do > powodzi. W wiekszosci miejsc woda miala kilka stop glebokosci i gwaltownie sie > podnosila. Wszyscy mieszkajacy na parterze musieli sie przeniesc na wyzsze > kondygnacje. W tym momencie do pokoju weszla zona, ale Jas nie mogl jej w zaden > > sposob przekonac, ze powinna potraktowac te sytuacje powaznie. DLACZEGO ? > > milego i znikam do wtorku / dobranoc / szybki **** Szybki, nie Ciebie pytalem o zagadke, wybacz za nieporozumienie. Nawet nie bede probowal jej rozwiazywac gdyz nic w zamian nie otrzymam, a jezeli juz nawet to na pewno nie to co bym chcial. Chyba mnie rozumiesz?! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA re IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 23:06 > **** Szybki, nie Ciebie pytalem o zagadke, wybacz za > nieporozumienie. Nawet nie bede probowal jej rozwiazywac gdyz > nic w zamian nie otrzymam, a jezeli juz nawet to na pewno > nie to co bym chcial. Chyba mnie rozumiesz?! Pozdrawiam no coz bywam za szybki/ bywaj Odpowiedz Link Zgłoś
marekww Re: SZUKAM FACETA re karina 27.10.01, 22:34 OK , zagadke wyslij na marekww@poczta.gazeta.Mamy towarzystwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SZUKAM FACETA re karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:39 ...chociaż miłe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: SZUKAM FACETA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.10.01, 23:02 "Musisz być bardzo młoda, dziewczyno, Bys zastapiła mi stare wino ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:35 Zastąpię nie tylko wieloletnie, ale i wytrawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: SZUKAM FACETA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:47 Panowie! Karina ogłasza egzamin! Sorry słonko, ja maturę zdałem dawno, studia też mam i nie zamierzam publicznie udowadniać swej inteligencji. A moja inteligencja jest bez zarzutu. Jeśli niektórzy chcą się w to bawić - ich wybór i zabawa. Ale liczba zdanych egzaminów jeszcze o niczym nie świadczy. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: SZUKAM FACETA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.10.01, 23:48 My to właśnie lubimy: ... sączymy jak stuletnie wino, tym delikatniej, im z młodszą dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:49 fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Do ..... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:42 Dla ciebie też się coś znajdzie. No ale nie wiem czy powinna - skoro juz zacząłeś...rozmowę z szybkim, może nie powinnam się wtrącać? :-) Buziaki ( jeśli można) , karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Do ..... IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:52 Gość portalu: karina napisał(a): > Dla ciebie też się coś znajdzie. No ale nie wiem czy powinna - skoro juz > zacząłeś...rozmowę z szybkim, może nie powinnam się wtrącać? > > :-) Buziaki ( jeśli można) , karina Buziaki zawsze sa przyjete! Z szybkim jak widzisz szybko rozmowe skonczylismy. On pewnie za szybki, ja...... A ta zagadka niech nie bedzie zatrudna, inaczej razem bedziemy ja rozwiazywac. A moze cos innego wymyslisz, cos zeby mniej zgadywac? Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba22 DO KARINY IP: *.chello.pl 28.10.01, 01:15 Cze mam na imie Sebastian 22 lata,176cm,brunet z niebieskimi oczami,przystojny.Fajny gosc jednym słowem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: DO KARINY IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:52 ja też pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pontifex Re: SZUKAM FACETA IP: *.warsnet.trzepak.pl 28.10.01, 14:25 Wydaje ci sie,ze w taki sposob spotkasz faceta ktory jest b.inteligentny i sprosta twoim wymaganiom-szczerze watpie czy taki facet bedzie chcial sprostac twoim wymaganiom. Wydaje sie ze jeszcze mlodą jestes damą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Do Kariny IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 17:10 Tak ze zwykłej, ludziej ciekawości - znalazłaś wreszcie tego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Do Kariny IP: *.sympatico.ca 29.10.01, 19:07 Gość portalu: ? napisał(a): > Tak ze zwykłej, ludziej ciekawości - znalazłaś wreszcie tego faceta. Nie sadze! Ona nawet nie raczyla sprecyzowac tych swoich wymagan. Chyba jest malolata i marzy sobie o........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Do ..., IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 22:53 Chyba masz rację. Gdzie indziej plecie znowu o marsie i wenus - Mars to by się jej chyba przydał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina DO WSZYSTKICH IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 23:01 ...o czym marzę? Nie sprecyzowałam swoich wymagań? Bo i po co? Przecież wszyscy jesteście tacy doświadczeni, że doskonale wiecie czego my chcemy. I tu się mylicie. Nic o nas nie wiecie. Wino, kino, łóżko i czasem jeszcze sniadanie - to obraz waszej idealnej randki, co? Żenada. A jakie są wasze wymagania? Im szybciej się z wami prześpi tym lepiej, co? Co do inteligencji, jest ona sprawą tak samo względną jak uroda czy poczucie humoru. Z tym też wiekszość z was ma problemy, bo ile mozna gadać o tym samym w kółko? To beznadzijne, ze faceci oceniają siebie na podstawie ... . Ładne kretyństwo. O nie przepraszam, to jest przejaw waszej inteligencji potwierdzonej matura co? Pozdrawiam panowie, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: DO KARINKI IP: *.opole.dialup.inetia.pl 29.10.01, 23:09 oj nie napinaj sie tak przed snem, sa jeszcze fajni, tylko te tutaj szybko sie napalaja, bo to net, a w realu na pewno inaczej sie zachowuja, sliczne masz imie, jezeli to Twoje prawdziwe, dobranocki pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: DO KARINKI IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:08 To chyba wasza kolejna cecha. dlaczego faceci w 90% sytuacji udają kogoś kim nie są. Co do imienia wielkie dzięki. Pa, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Do Karinki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 23:13 > ...o czym marzę? Nie sprecyzowałam swoich wymagań? Bo i po co? Przecież wszyscy > jesteście tacy doświadczeni, że doskonale wiecie czego my chcemy. - WIEMY KARINKO I tu się > mylicie. Nic o nas nie wiecie. - WIESZ O TYM, ŻE SIĘ NIE MYLIMY Wino, kino, łóżko i czasem jeszcze sniadanie - > to obraz waszej idealnej randki, co? Żenada. - A TWOJEJ - SZMAL, LUKSBRYKA ... > A jakie są wasze wymagania? Im szybciej się z wami prześpi tym lepiej, co? - PRZECIEZ TO WY WPROWADZILIŚCIE WSZEDZIE SZYBKOŚĆ INTERNETU - PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: DO WSZYSTKICH IP: *.sympatico.ca 30.10.01, 16:30 Gość portalu: karina napisał(a): > ...o czym marzę? Nie sprecyzowałam swoich wymagań? Bo i po co? Przecież wszyscy > > jesteście tacy doświadczeni, że doskonale wiecie czego my chcemy. I tu się > mylicie. Nic o nas nie wiecie. Wino, kino, łóżko i czasem jeszcze sniadanie - > to obraz waszej idealnej randki, co? Żenada. > A jakie są wasze wymagania? Im szybciej się z wami prześpi tym lepiej, co? > Co do inteligencji, jest ona sprawą tak samo względną jak uroda czy poczucie > humoru. Z tym też wiekszość z was ma problemy, bo ile mozna gadać o tym samym w > > kółko? To beznadzijne, ze faceci oceniają siebie na podstawie ... . Ładne > kretyństwo. O nie przepraszam, to jest przejaw waszej inteligencji > potwierdzonej matura co? > > Pozdrawiam panowie, karina Zaczelas pisac o naszych wymaganiach. Ladnie, i cos tam nawet o nich wiesz. A chodzilo przeciez o Twoje wymagania, Twoje osobiste. O wymaganiach ogolnie kobiet tez cos tam wiem. Inteligencja? Oh, gdybym to ja jej mial tyle ile Ci potrzeba! Coz, jakos w moim zyciu tak sie sklada ze ja zawsze bardziej zwracam uwage na to zdobne kobiece "wyksztalcenie" niz na dyplomy gdzies tam zdobyte. Nie trace jednak nadziei, inteligencje tez z czasem mozna nabyc. Jak narazie jestem na dobrej drodze, wiem kto ja ma i od kogo mozna jej sie uczyc. Tylko nie pisz mi prosze ze trzeba ja miec wrodzona, bo............... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Do WSZYSTKICH cd IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 23:04 A teraz będziecie mi pisać jaka to jestem młoda i niedoświadczona, co? Słodko, przynajmniej poczytam sobie wypowiedzi takich dojrzałych ( szkoda, ze nie intelektualnie) i doświadczonych facetów. Pa, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Do Karinki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 23:09 Karinko młoda, Ześ młoda i niedoświadczona to wspaniale, a powiedz żeś śliczna, to juz sie podkochuję się w Tobie. papa Skarbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Do Karinki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:05 Nie wiem czy jestem śliczna, ale nie narzekam( i inni też nie). Wy i tak nie jesteście doświadczeni. Wiesz dlaczego? karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Do Karinki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 16:48 Karinko, kochanie coś TY zrobiła ? - juz sie zakochałem w Tobie ? Jeżeli brak mi doświadczenia, to może się nim podzielisz ze mną :) P.s.: a w czym mnie czy nam brak doświadczenia papa Skarbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Do Karinki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:08 A co konkretnie zrobiam? Co do doświadczenia, to .... wy chyba uważacie że jesteście doświadczeni w sprawach związanych z nami ( czego chcemy, oczykujemy, jak się zachowujemy) i w łóżku. Przecież to wasze ulubione zdania, nie? Papa Skarbie, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Do Karinki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 21:34 Same Twoje ukachane słówka tak mna zakręciły :)))))) O, my nie lubimy być szufladkowani (bynajmniej autor), my Was nie uczymy, my was lubimy. "Spuść miła powieki patrzą na Nas wieki" Papa mój Aniele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA .. do autorki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 09:05 troszke mnie nie bylo, a nie widze odpowiedzi, czyzbys sie poddala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina do szybkiego IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:12 Nie poddaję się. Na co chcesz odpowiedź? Pozdrawiam, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: do karina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 10:29 Gość portalu: karina napisał(a): > Nie poddaję się. Na co chcesz odpowiedź? > Pozdrawiam, karina Przepraszam, ale nie dostrzeglem Twojej odpowiedzi na zagadke? Jezeli chodzi o Twoja, to oczekujesz sprostania wszystkiemu temu co mozesz sama dac, a ja chce moc dac Ci wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:05 Nie było odp. na twoja zagadke i nie będzie - to ja jest zadaję. Zresztą, osobiście nie lubie zagadek. A co możesz mi słońce dać? Pa, karina Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DO KARINKI 30.10.01, 21:12 szybki nie bedzie teraz taki szybki, pozdrowka od wtreta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pontifex Re: DO KARINKI IP: *.warsnet.trzepak.pl 31.10.01, 13:19 Droga Karinko nawet nie wiem czy powinienem zabierac glos w tej dyskusji,aby nie ujmowac twojej inteligencji... Mam do Ciebie pytanie -czy zycie otaczajace Cie widzisz tylko w kolorach czarno- bialych bo takie sprawiasz wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: DO KARINKI IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:20 Żartujesz sobie? Moje zycie jest baaardzo kolorowe. Może to to ty patrzysz przez ciemne okulary? Pozdrawiam, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: DO KARINKI IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 21:38 szczegolnie teraz, zazdroszcze Ci tej jesieni w dolinach Dunajca i Popradu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: DO KARINKI IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:34 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: do karina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 08:03 Gość portalu: karina napisał(a): > Nie było odp. na twoja zagadke i nie będzie - to ja jest zadaję. Zresztą, > osobiście nie lubie zagadek. > A co możesz mi słońce dać? > > Pa, karina Witam, Slonce to ja nie jestem, ale moge byc Twoim jedynym ksiezycem, ktory bije swiatlem wspanialego sloneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:21 Jeśli jesteś księżycem , to masz dzisiaj dużo roboty. Jest pełnia, sabat i mnóstwo wilkołaków. Zajęty? pa słońce, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do karina IP: *.sympatico.ca 31.10.01, 21:54 Moze raczysz cos o tych swoich wymaganiach w koncu rzec? Kazda kobieta czegos tam chce, a Tobie duzo potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: ....., IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:07 Cześć, Daj sobie spokój z Kariną, mnie nie chciała, nic tez powiedziec ...:)))))) Ona sama nie wie .., chociaż ja chyba wiem, czego jej brakuje ..:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 22:12 juz ci sie ryj nie trzesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:16 Pomógł Twój sposób ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: ....., IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:16 Gość portalu: Men napisał(a): > Cześć, > Daj sobie spokój z Kariną, mnie nie chciała, nic tez powiedziec ...:)))))) > Ona sama nie wie .., chociaż ja chyba wiem, czego jej brakuje ..:)))))) Zdobedziez sie na odwage i podzielisz sie szczegolami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: ....., IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:22 No nie wiem, musiałbym Kariny sie spytać ...:) A Ciebie Duszku co tak nosi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina DO ....,, IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:40 O co chciałeś się spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:35 Bardzo dużo. Potrzebuję fajnego faceta, a to gatunek wymierający więc mogą być problemy co? Cool facet - to by było coś. Pa, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: do karina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 08:30 Gość portalu: karina napisał(a): > Jeśli jesteś księżycem , to masz dzisiaj dużo roboty. Jest pełnia, sabat i > mnóstwo wilkołaków. Zajęty? > pa słońce, karina Ksiezycem, krazacym z porywajaca predkoscia moge byc tylko w jednym ukladzie, z moim sloneczkiem, bo bez niego jestem jedynie bezpańska planeta w bezmiarze pustki i chaosu wszechswiata. A jezeli chodzi o sabaty, czarownice, wilkolakow,(haha - niezle mnie oceniasz...) to oni wykorzystuja moj blask dla swoich upiornych sprawek, dlatego napewno nie jestem nimi zajety, ale czymze bylyby beze mnie!!!!! pozdrawiam szybko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:39 Były by niczym. Mój własnty księżyc - kusząca propazycja. Pa, lśli sobie nadal - dziś jesteś śliczny - znów pełnia karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: do karina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 09:21 Gość portalu: karina napisał(a): > Były by niczym. Mój własny księżyc - kusząca propozycja. > Pa, lśli sobie nadal - dziś jesteś śliczny - znów pełnia > karina To taka petla w wiecznosci, w dzien swieci zawsze Slonczko, a ja czasami jestem widoczny w jego tle, natomiast noc jest zawsze moja, ale tylko dzieki Sloneczku. Ale cos mi mowi, ze chcesz mi powiedziec ze odleglosc jest zbyt duza ? szybki pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:18 Nie. Nawet miliony lat świetlnycj nie miały by znaczenia. Co ci to mówiło? Pozdrawiam karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: do karina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 17:41 Gość portalu: karina napisał(a): > Nie. Nawet miliony lat świetlnycj nie miały by znaczenia. Co ci to mówiło? > > Pozdrawiam karina takos jakos mi sie pomyslalo i to szczerze tak mi wyniklo z tego co pomiedzy slowami :)). Natomaist zgadzam sie z Toba ( gdzie to slyszalem lub czytalem ), ze mozna byc na krancach Swiata i byc zawsze razem i mozna byc bardzo, bardzo daleko od siebie bedac obok siebie. szybki pozdrawia i milego weekendu zyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 19:59 dzięki i też życzę miłego i ciepłego weekendu. pa, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:00 Ratuj TY mój Aniele złoty - z zazdrości o Ciebie chca mnie gdzie indziej spić do nieprzytomności i potem wyssac krew - hi,hi tez się ubzdryngolą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 23:02 widzisz, gdzies obludniku, mam dowody na alkoholowa sprawe rozwodowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:32 Oj mój biedaku. Mam nadziję, że nie wolisz tamtej propozycji. Całusy, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.abo.wanadoo.fr 01.11.01, 23:41 Przepraszam,ze wtracam sie do Waszego watku, ale najlepsza propozycja wydaje mi sie byc numer ostatniego postu.... Wasz Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.abo.wanadoo.fr 01.11.01, 23:44 To jeszcze ja... By uniknac nieporozumien, bo ludzie pisza jednoczesnie : chodzi oczywiscie o post n° 69 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolo ?? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 03:01 Inteligencja? Perełko toż to sztuka prawdziwego kłamstwa .Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:16 Co? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka_ Blondynka 02.11.01, 03:06 karina_17 napisał(a): > ....., ..... i ....... . Który sprosta wymaganiom? > > Buziaki, karina Wymagania to mam JA, a ty - jak na razie - jestes wtorna i malo oryginalna; proponuje wymyslic cos ad hoc, tak, jak uczynilas, ale bardziej inteligentnego i samodzielnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Blondynka IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:14 Co ty bredzisz? Też mi, blondynka. farbowana? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Karinko, Skarbie mój IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 13:43 Pewnie,że nie dałem się tym różnym duszkom (i wiedźmom) - czekam z utęsknieniem na Ciebie ! Usycham z tęsknoty do Ciebie Aniele Złoty mój !!!!!!! Pa Skarbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:19 Tylko mi uschnij. Może wody? Pa, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 18:39 Tak Skarbie, ale nie wody - Ty wiesz czego pragnę :) A tak w ogóle może starczy tej kokieterii Aniołku i weźmiemy się do rzeczy .., bo poszukam sobie bardziej zdecydowanej i wierniejszej panny tutaj tzn. w innych wątkach :) Pa Ty moja Wisienko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 19:57 Do rzeczy? Co chcesz zamiast wody? No, no takie kokietowanie jest przecież słodziutko dziecinne i interesujące. Kogo w takim razie szukasz? Pa , buziaki karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 20:26 Oczywiście, że Ciebie Karinko cały czas szukam i juz nie wiem co sobie zaraz zaspiewam: - proście, a będzie wam dane; - czy też czekaj tatka latka. ...i widzisz co ze mna wyprawiasz - zaczyna sie budzić pesymista ???? Pa moja urocza sadystko, ups - Wisienko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 23:44 Nie chcesz mnie Karinko, to nie - spadam gdzies sie zaszyc na kilka dni w samotności :))) pa Aniołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 21:01 Cos ty taki niecierpliwy. Wiem, że miałam nie uodolniać, ale to też wasza cecha, przynajmniej części męskiego rodu. Gdzie sie zaszyłeś na ten weekend? A co do wiosny, to ile ich już przeżyłeś, słońce? karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 20:52 No tak .., dobrze rozumowałem, że znalazłas tego Jednego .., nieobecni nie mają głosu :) A myślałem, że na tym malutkim ekraniku "notbooka" żle przeczytałem ... No to idę z żalu spać (sam) Pa, moja urocza "młodsza siostrzyczko" :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Karinko, Men to pijak IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 21:24 jestem zazdrosna, ale musze Cię ostrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 21:32 Tyś nie zazdrosna, tylko wredna ..:) Znasz powiedzonko o psie ogrodnika ..))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 21:35 a ja glupia myslalam, ze to nasze wspolne alkoholizowanie sie kiedys, to byla taka gra wstepna, pa na zawsze psia ogrodniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 21:40 A TY coś wyprawiała, jak mnie nie było ?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 21:45 nie powiem, zeby twoje zapytanie malej radosci mi nie sprawilo, HEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 21:48 Hej... Pozostaję wierny mojej Karince. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 DO MEN'A I NIUNI.. 06.11.01, 22:17 Teraz to ja sama nie wiem czy potrzebna mi twoja wierność. Wspóle alkoholizowanie się, i ta zazdrość.... :-) pozdrawiam - niezdecydowana karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: sam do siebie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 22:53 Teraz to już sam nie wiem, co jutro zrobić: - nawrzucac informatykowi od p... palantów; - czy tez wrócic sam na przerwany urlop ???? niezdecydowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinko, Skarbie mój jedyny IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 22:27 Karinko, uwielbiam Cię za to - dzisiaj chyba nie zasnę. Nie wierz Słonko w te bzdurne plotki, jakie krążą tutaj. Pa (zaraz odbieram "ideę" - miałem problemy techniczne) P.S.: ani mi się nie waż :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Karinko, Skarbie mój jedyny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 23:11 nie rób już większego obciachu, idź spać, Karinka już wybrała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: NIunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 23:16 Ale Ty jestes złośliwa Baba :))) A skąd wiesz, kogo wybrała - nigdy sie nie dowiesz, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: NIunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 23:20 Ona sama nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: NIunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 23:25 Do Niuni: Nie klnij motyla, posłanictwo spełni, Gdy innej Rózy podaruje smak pełni. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: NIunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 23:28 slicznie, mój mały K., jakbyś nie był taki wiarołomny, to kto wie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 08:52 I ktoś sprostał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 10:50 Jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 10:58 Gość portalu: karina napisał(a): > Jeden no to gratuluje, ( no ale wybacz ) chyba dobrze ze jeden choc brzmi jakby mialo byc wiecej !!!! milego Wam / szybki pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: SZUKAM FACETA 06.11.01, 22:12 Sama nie wiem czy dobrze, czy nie dobrze. To trochę smutne, że na tylu ..tylko jeden. ale cóż nie tracę nadzieji... pozdrawiam słodko - karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolo Re: SZUKAM FACETA IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 22:32 Kto to? TAk z czystej ciekawości,tzn dlaczego On? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: SZUKAM FACETA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 17:20 No cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak ustapic temu wybranemu ...:) Pa moja Gwiazdeczko na niebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: SZUKAM FACETA IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.01, 17:25 pa moj Gwiazdorku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 17:36 Niunia, to był test sprawdzający, czy ktos Jest na tym portalu ? Zgadni o Kogo mi chodziło ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.01, 17:38 oczywiscie o piwniczno-nowosadecka Karinke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 17:47 Oj, Niunia, "przerażasz" mnie czasami ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.01, 17:49 czym, ja czysta i piekna moge przerazac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 20:07 ??????? - cos zapomniałaś napisać ?:)) Nie mam na to wpływu - przecztaj, co wysłałem przed chwilą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Do MENA IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.01, 22:19 to tu na mnie czekasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 22:32 Poddaję, sie wygrałaś - PAX, POKÓJ, CHOCIASZ ROZEJM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 22:33 A nie mówiłem (tzn. pisałem) ?:)))) Mój Aniołku złoty, Ty sie ze mna drażnisz ?))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 22:59 A nie czytałaś, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Karinka 08.11.01, 21:38 Ja się z kimś drażnię? Czyż nie jestem wcieleniem cichej kobietki...? Raczej nie. Nawet samej siebie nie moge do tego przekonać, a co dopiero innych. :-) buziaki, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Karinka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 22:08 Zebym w nagrodę coś powiedział, to najpierw musze dostac "coś" miłego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Karinka IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 23:04 Żeby dostać "coś', trzeba na to zasłużyć. Przynajmniej, żeby dotać "coś" ode mnie. Może inne mają mniejsze wymagania, tzn. żadne, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Karinka IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 01:02 Gość portalu: karina napisał(a): > Żeby dostać "coś', trzeba na to zasłużyć. Przynajmniej, żeby dotać "coś" ode > mnie. Może inne mają mniejsze wymagania, tzn. żadne, co? * A czy za te zaslugi bedzie tez medal? Za to "cos" cos w koncu sie tez nalezy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Karinka IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 13:22 zastanowię się... karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Oj, Karinko IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 13:14 Teraz Ty jestes zazdrosna - wiesz oczywiście o kogo ?!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Oj, Karinko IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 13:21 I przeczytaj dzisiejsza pocztę - miłego weekendu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Oj, Karinko 09.11.01, 13:54 Dzięki . Też sprawdź pocztę. buziaki, karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Oj, Karinko IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 14:02 Nie chce mi się,myslę już o ciepłym i słonecznym weekendzie. Z reszta juz wybrałem. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Oj, Karinko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 14:13 masz racje, bo takiego paszkwila Ci wysmarowala, ze na pewno nie mialbys milego week-endu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 14:18 Masz rację - to miłe dziecko chyba chciałoby miec juz 17-ście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 14:22 a jaka ma wielka helke, tak sie u nas mowi na pupe, zaproponuj zeby Ci przyslala jej/helki/ zdjecie z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał zagadka IP: *.g1.pl 09.11.01, 14:21 Witam, przez przypadek tu zajrzałem. Nie wiem czy jest już odpowiedź na pytanie. Czy w tej zagadce nie chodzi przypadkiem o to iż Jaś oglądał to wszystko w telewizji? Pozdrawiam Michał kowalczyk999@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś