Dodaj do ulubionych

SZUKAM FACETA

27.10.01, 20:34
....., ..... i ....... . Który sprosta wymaganiom?

Buziaki, karina
Obserwuj wątek
    • Gość: Papas Re: SZUKAM FACETA IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.10.01, 20:45
      A cóżeś Ty za cudo że masz takie wymagania.
      • ja_nek Re: SZUKAM FACETA 27.10.01, 21:11
        Wielu z nas szuka....

Pozdrowienia
        Janek
      • Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:50
        Jak sprostasz, to sie przekonasz słonko

Buziaki, karina
    • Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 21:53
      sprostam!!!
      • Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:56
        Pozory mylą kotku. Poprzeczka jest wysoko. Jak skaczesz?
        Buziaki, karina
        • Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 22:03
          ja sprostam a Ty ?
          • Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:06
            Pewnie też. Tzn. ja sprostam, ale czy ty dasz sobie radę. ..? tu mam pewne
            wątpliwości.

Buziaki karina
            • Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 22:10
              Gość portalu: karina napisał(a):

> Pewnie też. Tzn. ja sprostam, ale czy ty dasz sobie radę. ..? tu mam pewne
              > wątpliwości.
              >
              > Buziaki karina

Milo ze tez, a watpliwosci ma kazdy.
              Nie zawodze jak dotad wiec juz mowilem S P R O S T A M i rozumiem ze oczekiwaniom.
              • Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:14
                Oczywiście, że oczekiwaniom.
                Pierwsze ..... to INTELIGENCJA. Nie przecietan, potwierdzona matura czy
                skończonymi studiami. Jutro dostaniesz zagadkę, ok słonko?
                I co sprostasz?

Buziaki , karina
                • Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 22:26

> Oczywiście, że oczekiwaniom.
                  > Pierwsze ..... to INTELIGENCJA. Nie przecietan, potwierdzona matura czy
                  > skończonymi studiami. Jutro dostaniesz zagadkę, ok słonko?
                  > I co sprostasz?
                  >
                  > Buziaki , karina

Kochana szukajaca, umiem czytac posty i wiem co chcesz juz teraz i bez tej
                  zagadki choc z zasady bardzo je lubie i mowie Ci ze sprostam. Jak mi podasz
                  zagadke to masz juz moja ... jest bardzo prosta
                  'Dla uczczenia swoich szostych urodzin Samantha zasadzila drzewo w ogrodzie
                  Rodzicow. Czesto przygladala sie jak tata sadzi rozne rzeczy i zrobila wszystko
                  jak nalezy. Nie zapomniala nawet podlac drzewa. Jej mama wpadla jednak w szal.
                  Powiedziala, ze drzewo nalezy do niej i Samantha nie miala prawa go sadzic. Tata
                  tylko sie usmiechnal i wyjasnil dziewczynce ze drzewo nigdy nie urosnie.
                  DLACZEGO?'
                  Jutro mnie nie ma w sieci.
                  Milego nizdecydowana / szybki

• Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:38
                    Zagadka brzmi: "Czego od Ciebie oczekuję". zkoro jesteś taki mądry nie będę ci
                    zadawała tej którą przygotowałam - jeszczebyś ją rozwiązał.
                    Pa słońce, karina
      • Gość: Marek Re: SZUKAM FACETA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:58
        Jakiego faceta ?
        Ma sprzatac i gotowac , a moze chodzi o macho ? czy tez o autko i konto , czyzby
        o wyrafinowany seks ?
        Moze poprostu o skopanie dzialki , ogrodka ?
        • Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:04
          Nie odpowiem na wszystkie pytania od razu, bo zrobi sie nudno.
          Ale nie chodzi o napakowanego cwaniaka z ptasim rozumkiem. Powiedzmy że na
          pierwszym wielokropku miało być INTELIGENTNY, jest ktoś taki?

Buziaki, karina
          • Gość: Marek Re: SZUKAM FACETA re IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:14
            Jakie IQ Cie satysfakcjonuje ?
            • Gość: karina Re: SZUKAM FACETA re IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:16
              Prawie każde, ale najpierw musisz rozwiazać pierwsze zadanie. jutro dostaniesz
              zagadkę.

Buziaki, karina
              • Gość: ........ Re: SZUKAM FACETA re IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 22:30
                A dla mnie zagadke tez wymyslisz? Pozdrawiam
                • Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA re IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 22:47
                  Gość portalu: ........ napisał(a):

> A dla mnie zagadke tez wymyslisz? Pozdrawiam

PROSZE BARDZO
                  JAS siedzial w sypialni i ponuro obserwowal padajacy bez konca deszcz. W jego
                  rodzinnym miescie padalo bez przerwy od trzech tygodni i dodchodzilo juz do
                  powodzi. W wiekszosci miejsc woda miala kilka stop glebokosci i gwaltownie sie
                  podnosila. Wszyscy mieszkajacy na parterze musieli sie przeniesc na wyzsze
                  kondygnacje. W tym momencie do pokoju weszla zona, ale Jas nie mogl jej w zaden
                  sposob przekonac, ze powinna potraktowac te sytuacje powaznie. DLACZEGO ?

milego i znikam do wtorku / dobranoc / szybki
                  • Gość: ........ Re: SZUKAM FACETA re IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:01
                    Gość portalu: szybki napisał(a):

>
                    > PROSZE BARDZO
                    > JAS siedzial w sypialni i ponuro obserwowal padajacy bez konca deszcz. W jego
                    > rodzinnym miescie padalo bez przerwy od trzech tygodni i dodchodzilo juz do
                    > powodzi. W wiekszosci miejsc woda miala kilka stop glebokosci i gwaltownie sie
                    > podnosila. Wszyscy mieszkajacy na parterze musieli sie przeniesc na wyzsze
                    > kondygnacje. W tym momencie do pokoju weszla zona, ale Jas nie mogl jej w zaden
                    >
                    > sposob przekonac, ze powinna potraktowac te sytuacje powaznie. DLACZEGO ?
                    >
                    > milego i znikam do wtorku / dobranoc / szybki
                    **** Szybki, nie Ciebie pytalem o zagadke, wybacz za
                    nieporozumienie. Nawet nie bede probowal jej rozwiazywac gdyz
                    nic w zamian nie otrzymam, a jezeli juz nawet to na pewno
                    nie to co bym chcial. Chyba mnie rozumiesz?! Pozdrawiam
                    • Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA re IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 23:06
                      > **** Szybki, nie Ciebie pytalem o zagadke, wybacz za
                      > nieporozumienie. Nawet nie bede probowal jej rozwiazywac gdyz
                      > nic w zamian nie otrzymam, a jezeli juz nawet to na pewno
                      > nie to co bym chcial. Chyba mnie rozumiesz?! Pozdrawiam

no coz bywam za szybki/ bywaj
              • marekww Re: SZUKAM FACETA re karina 27.10.01, 22:34
                OK , zagadke wyslij na marekww@poczta.gazeta.Mamy towarzystwo...
                • Gość: karina Re: SZUKAM FACETA re karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:39
                  ...chociaż miłe?
    • Gość: anonim Re: SZUKAM FACETA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.10.01, 23:02
      "Musisz być bardzo młoda, dziewczyno,
      Bys zastapiła mi stare wino ?"
      • Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:35
        Zastąpię nie tylko wieloletnie, ale i wytrawne
        • Gość: Janek Re: SZUKAM FACETA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:47
          Panowie! Karina ogłasza egzamin!
          Sorry słonko, ja maturę zdałem dawno, studia też mam i nie zamierzam publicznie
          udowadniać swej inteligencji.
          A moja inteligencja jest bez zarzutu.
          Jeśli niektórzy chcą się w to bawić - ich wybór i zabawa.
          Ale liczba zdanych egzaminów jeszcze o niczym nie świadczy.

Pozdrowienia
          Janek
        • Gość: anonim Re: SZUKAM FACETA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.10.01, 23:48
          My to właśnie lubimy: ... sączymy jak stuletnie wino,
          tym delikatniej, im z młodszą dziewczyną.
          • Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:49
            fajnie...
    • Gość: karina Do ..... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:42
      Dla ciebie też się coś znajdzie. No ale nie wiem czy powinna - skoro juz
      zacząłeś...rozmowę z szybkim, może nie powinnam się wtrącać?

:-) Buziaki ( jeśli można) , karina
      • Gość: ........ Re: Do ..... IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 23:52

> Dla ciebie też się coś znajdzie. No ale nie wiem czy powinna - skoro juz
        > zacząłeś...rozmowę z szybkim, może nie powinnam się wtrącać?
        >
        > :-) Buziaki ( jeśli można) , karina

Buziaki zawsze sa przyjete! Z szybkim jak widzisz szybko
        rozmowe skonczylismy. On pewnie za szybki, ja...... A ta
        zagadka niech nie bedzie zatrudna, inaczej razem bedziemy ja
        rozwiazywac. A moze cos innego wymyslisz, cos zeby mniej
        zgadywac? Buziaki
    • Gość: Seba22 DO KARINY IP: *.chello.pl 28.10.01, 01:15
      Cze mam na imie Sebastian 22 lata,176cm,brunet z niebieskimi
      oczami,przystojny.Fajny gosc jednym słowem.Pozdrawiam
      • Gość: karina Re: DO KARINY IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:52
        ja też pozdrawiam...
    • Gość: Pontifex Re: SZUKAM FACETA IP: *.warsnet.trzepak.pl 28.10.01, 14:25
      Wydaje ci sie,ze w taki sposob spotkasz faceta ktory jest b.inteligentny i
      sprosta twoim wymaganiom-szczerze watpie czy taki facet bedzie chcial sprostac
      twoim wymaganiom.
      Wydaje sie ze jeszcze mlodą jestes damą.
    • Gość: ? Do Kariny IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 17:10
      Tak ze zwykłej, ludziej ciekawości - znalazłaś wreszcie tego faceta.
      • Gość: ........ Re: Do Kariny IP: *.sympatico.ca 29.10.01, 19:07
        Gość portalu: ? napisał(a):

> Tak ze zwykłej, ludziej ciekawości - znalazłaś wreszcie tego faceta.

Nie sadze! Ona nawet nie raczyla sprecyzowac tych swoich
        wymagan. Chyba jest malolata i marzy sobie o...........
        • Gość: ? Re: Do ..., IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 22:53
          Chyba masz rację.
          Gdzie indziej plecie znowu o marsie i wenus - Mars to by się jej chyba
          przydał :)
        • Gość: karina DO WSZYSTKICH IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 23:01
          ...o czym marzę? Nie sprecyzowałam swoich wymagań? Bo i po co? Przecież wszyscy
          jesteście tacy doświadczeni, że doskonale wiecie czego my chcemy. I tu się
          mylicie. Nic o nas nie wiecie. Wino, kino, łóżko i czasem jeszcze sniadanie -
          to obraz waszej idealnej randki, co? Żenada.
          A jakie są wasze wymagania? Im szybciej się z wami prześpi tym lepiej, co?
          Co do inteligencji, jest ona sprawą tak samo względną jak uroda czy poczucie
          humoru. Z tym też wiekszość z was ma problemy, bo ile mozna gadać o tym samym w
          kółko? To beznadzijne, ze faceci oceniają siebie na podstawie ... . Ładne
          kretyństwo. O nie przepraszam, to jest przejaw waszej inteligencji
          potwierdzonej matura co?

Pozdrawiam panowie, karina
          • Gość: kitek Re: DO KARINKI IP: *.opole.dialup.inetia.pl 29.10.01, 23:09
            oj nie napinaj sie tak przed snem, sa jeszcze fajni, tylko te tutaj szybko sie
            napalaja, bo to net, a w realu na pewno inaczej sie zachowuja, sliczne masz
            imie, jezeli to Twoje prawdziwe, dobranocki pa.
            • Gość: karina Re: DO KARINKI IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:08
              To chyba wasza kolejna cecha. dlaczego faceci w 90% sytuacji udają kogoś kim
              nie są. Co do imienia wielkie dzięki.

Pa, karina
          • Gość: MEN Do Karinki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 23:13
            > ...o czym marzę? Nie sprecyzowałam swoich wymagań? Bo i po co? Przecież wszyscy
            > jesteście tacy doświadczeni, że doskonale wiecie czego my chcemy. - WIEMY
            KARINKO I tu się
            > mylicie. Nic o nas nie wiecie. - WIESZ O TYM, ŻE SIĘ NIE MYLIMY Wino, kino,
            łóżko i czasem jeszcze sniadanie -
            > to obraz waszej idealnej randki, co? Żenada. - A TWOJEJ - SZMAL, LUKSBRYKA ...
            > A jakie są wasze wymagania? Im szybciej się z wami prześpi tym lepiej, co? -
            PRZECIEZ TO WY WPROWADZILIŚCIE WSZEDZIE SZYBKOŚĆ INTERNETU - PA
          • Gość: ........ Re: DO WSZYSTKICH IP: *.sympatico.ca 30.10.01, 16:30

> ...o czym marzę? Nie sprecyzowałam swoich wymagań? Bo i po co? Przecież wszyscy
            >
            > jesteście tacy doświadczeni, że doskonale wiecie czego my chcemy. I tu się
            > mylicie. Nic o nas nie wiecie. Wino, kino, łóżko i czasem jeszcze sniadanie -
            > to obraz waszej idealnej randki, co? Żenada.
            > A jakie są wasze wymagania? Im szybciej się z wami prześpi tym lepiej, co?
            > Co do inteligencji, jest ona sprawą tak samo względną jak uroda czy poczucie
            > humoru. Z tym też wiekszość z was ma problemy, bo ile mozna gadać o tym samym w
            >
            > kółko? To beznadzijne, ze faceci oceniają siebie na podstawie ... . Ładne
            > kretyństwo. O nie przepraszam, to jest przejaw waszej inteligencji
            > potwierdzonej matura co?
            >
            > Pozdrawiam panowie, karina

Zaczelas pisac o naszych wymaganiach. Ladnie, i cos tam nawet o
            nich wiesz. A chodzilo przeciez o Twoje wymagania, Twoje
            osobiste. O wymaganiach ogolnie kobiet tez cos tam wiem.
            Inteligencja? Oh, gdybym to ja jej mial tyle ile Ci potrzeba!
            Coz, jakos w moim zyciu tak sie sklada ze ja zawsze
            bardziej zwracam uwage na to zdobne kobiece "wyksztalcenie" niz
            na dyplomy gdzies tam zdobyte. Nie trace jednak nadziei,
            inteligencje tez z czasem mozna nabyc. Jak narazie jestem na
            dobrej drodze, wiem kto ja ma i od kogo mozna jej sie
            uczyc. Tylko nie pisz mi prosze ze trzeba ja miec wrodzona,
            bo............... Pozdrawiam
    • Gość: karina Do WSZYSTKICH cd IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 23:04
      A teraz będziecie mi pisać jaka to jestem młoda i niedoświadczona, co? Słodko,
      przynajmniej poczytam sobie wypowiedzi takich dojrzałych ( szkoda, ze nie
      intelektualnie) i doświadczonych facetów.

Pa, karina
      • Gość: Men Do Karinki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 23:09
        Karinko młoda,
        Ześ młoda i niedoświadczona to wspaniale, a powiedz żeś śliczna, to juz sie
        podkochuję się w Tobie.

papa Skarbie
        • Gość: karina Re: Do Karinki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:05
          Nie wiem czy jestem śliczna, ale nie narzekam( i inni też nie).
          Wy i tak nie jesteście doświadczeni. Wiesz dlaczego?
          karina
          • Gość: men Re: Do Karinki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 16:48
            Karinko, kochanie coś TY zrobiła ? - juz sie zakochałem w Tobie ?
            Jeżeli brak mi doświadczenia, to może się nim podzielisz ze mną :)

P.s.: a w czym mnie czy nam brak doświadczenia

papa Skarbie
            • Gość: karina Re: Do Karinki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:08
              A co konkretnie zrobiam? Co do doświadczenia, to .... wy chyba uważacie że
              jesteście doświadczeni w sprawach związanych z nami ( czego chcemy, oczykujemy,
              jak się zachowujemy) i w łóżku. Przecież to wasze ulubione zdania, nie?

Papa Skarbie, karina
              • Gość: men Re: Do Karinki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 21:34
                Same Twoje ukachane słówka tak mna zakręciły :))))))

O, my nie lubimy być szufladkowani (bynajmniej autor), my Was nie uczymy, my
                was lubimy.

"Spuść miła powieki
                patrzą na Nas wieki"

Papa mój Aniele
    • Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA .. do autorki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 09:05
      troszke mnie nie bylo, a nie widze odpowiedzi, czyzbys sie poddala ?
      • Gość: karina do szybkiego IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:12
        Nie poddaję się. Na co chcesz odpowiedź?

Pozdrawiam, karina
        • Gość: szybki Re: do karina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 10:29

> Nie poddaję się. Na co chcesz odpowiedź?
          > Pozdrawiam, karina

Przepraszam, ale nie dostrzeglem Twojej odpowiedzi na zagadke?
          Jezeli chodzi o Twoja, to oczekujesz sprostania wszystkiemu
          temu co mozesz sama dac, a ja chce moc dac Ci wiecej.

• Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:05
            Nie było odp. na twoja zagadke i nie będzie - to ja jest zadaję. Zresztą,
            osobiście nie lubie zagadek.
            A co możesz mi słońce dać?

Pa, karina
            • kitek1 Re: DO KARINKI 30.10.01, 21:12
              szybki nie bedzie teraz taki szybki, pozdrowka od wtreta
              • Gość: Pontifex Re: DO KARINKI IP: *.warsnet.trzepak.pl 31.10.01, 13:19
                Droga Karinko nawet nie wiem czy powinienem zabierac glos w tej dyskusji,aby
                nie ujmowac twojej inteligencji...
                Mam do Ciebie pytanie -czy zycie otaczajace Cie widzisz tylko w kolorach czarno-
                bialych bo takie sprawiasz wrazenie.
                • Gość: karina Re: DO KARINKI IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:20
                  Żartujesz sobie? Moje zycie jest baaardzo kolorowe. Może to to ty patrzysz
                  przez ciemne okulary?

Pozdrawiam, karina
                  • Gość: niunia Re: DO KARINKI IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 21:38
                    szczegolnie teraz, zazdroszcze Ci tej jesieni w dolinach Dunajca i Popradu
                    • Gość: karina Re: DO KARINKI IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:34
                      dzięki
            • Gość: szybki Re: do karina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 08:03

> Nie było odp. na twoja zagadke i nie będzie - to ja jest zadaję. Zresztą,
              > osobiście nie lubie zagadek.
              > A co możesz mi słońce dać?
              >
              > Pa, karina

Witam,
              Slonce to ja nie jestem, ale moge byc Twoim jedynym ksiezycem, ktory bije
              swiatlem wspanialego sloneczka.
              • Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:21
                Jeśli jesteś księżycem , to masz dzisiaj dużo roboty. Jest pełnia, sabat i
                mnóstwo wilkołaków. Zajęty?

pa słońce, karina
                • Gość: ........ Re: do karina IP: *.sympatico.ca 31.10.01, 21:54
                  Moze raczysz cos o tych swoich wymaganiach w koncu rzec?
                  Kazda kobieta czegos tam chce, a Tobie duzo potrzeba?
                  • Gość: Men Re: ....., IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:07
                    Cześć,
                    Daj sobie spokój z Kariną, mnie nie chciała, nic tez powiedziec ...:))))))
                    Ona sama nie wie .., chociaż ja chyba wiem, czego jej brakuje ..:))))))
                    • Gość: niunia Re: do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 22:12
                      juz ci sie ryj nie trzesie
                      • Gość: ...,, Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:16
                        Pomógł Twój sposób ..:)))
                    • Gość: Lala Re: ....., IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:16
                      Gość portalu: Men napisał(a):

> Cześć,
                      > Daj sobie spokój z Kariną, mnie nie chciała, nic tez powiedziec ...:))))))
                      > Ona sama nie wie .., chociaż ja chyba wiem, czego jej brakuje ..:))))))

Zdobedziez sie na odwage i podzielisz sie szczegolami?
                      • Gość: ...,, Re: ....., IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:22
                        No nie wiem, musiałbym Kariny sie spytać ...:)

A Ciebie Duszku co tak nosi ...
                        • Gość: karina DO ....,, IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:40
                          O co chciałeś się spytać?
                  • Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:35
                    Bardzo dużo. Potrzebuję fajnego faceta, a to gatunek wymierający więc mogą być
                    problemy co?
                    Cool facet - to by było coś.
                    Pa, karina
                • Gość: szybki Re: do karina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 08:30

> Jeśli jesteś księżycem , to masz dzisiaj dużo roboty. Jest pełnia, sabat i
                  > mnóstwo wilkołaków. Zajęty?
                  > pa słońce, karina

Ksiezycem, krazacym z porywajaca predkoscia moge byc tylko w jednym ukladzie, z
                  moim sloneczkiem, bo bez niego jestem jedynie bezpańska planeta w bezmiarze
                  pustki i chaosu wszechswiata.
                  A jezeli chodzi o sabaty, czarownice, wilkolakow,(haha - niezle mnie oceniasz...)
                  to oni wykorzystuja moj blask dla swoich upiornych sprawek, dlatego napewno nie
                  jestem nimi zajety, ale czymze bylyby beze mnie!!!!!

pozdrawiam szybko....
                  • Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:39
                    Były by niczym. Mój własnty księżyc - kusząca propazycja.

Pa, lśli sobie nadal - dziś jesteś śliczny - znów pełnia

karina
                    • Gość: szybki Re: do karina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 09:21

> Były by niczym. Mój własny księżyc - kusząca propozycja.
                      > Pa, lśli sobie nadal - dziś jesteś śliczny - znów pełnia
                      > karina

To taka petla w wiecznosci, w dzien swieci zawsze Slonczko, a ja czasami jestem
                      widoczny w jego tle, natomiast noc jest zawsze moja, ale tylko dzieki Sloneczku.
                      Ale cos mi mowi, ze chcesz mi powiedziec ze odleglosc jest zbyt duza ?

szybki pozdrawia
                      • Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:18
                        Nie. Nawet miliony lat świetlnycj nie miały by znaczenia. Co ci to mówiło?

Pozdrawiam karina
                        • Gość: szybki Re: do karina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 17:41

> Nie. Nawet miliony lat świetlnycj nie miały by znaczenia. Co ci to mówiło?
                          >
                          > Pozdrawiam karina

takos jakos mi sie pomyslalo i to szczerze tak mi wyniklo z tego co pomiedzy
                          slowami :)). Natomaist zgadzam sie z Toba ( gdzie to slyszalem lub czytalem ),
                          ze mozna byc na krancach Swiata i byc zawsze razem i mozna byc bardzo, bardzo
                          daleko od siebie bedac obok siebie.

szybki pozdrawia i milego weekendu zyczy
                          • Gość: karina Re: do karina IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 19:59
                            dzięki i też życzę miłego i ciepłego weekendu.

pa, karina
    • Gość: MEN KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:00
      Ratuj TY mój Aniele złoty - z zazdrości o Ciebie chca mnie gdzie indziej spić
      do nieprzytomności i potem wyssac krew - hi,hi tez się ubzdryngolą
      • Gość: niunia Re: KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 23:02
        widzisz, gdzies obludniku, mam dowody na alkoholowa sprawe rozwodowa
      • Gość: karina Re: KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:32
        Oj mój biedaku. Mam nadziję, że nie wolisz tamtej propozycji.
        Całusy, karina
        • Gość: Bizon Re: KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.abo.wanadoo.fr 01.11.01, 23:41
          Przepraszam,ze wtracam sie do Waszego watku, ale najlepsza propozycja wydaje mi
          sie byc numer ostatniego postu.... Wasz Bizon
          • Gość: Bizon Re: KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.abo.wanadoo.fr 01.11.01, 23:44
            To jeszcze ja... By uniknac nieporozumien, bo ludzie pisza jednoczesnie :
            chodzi oczywiscie o post n° 69
            • Gość: Jolo ?? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 03:01
              Inteligencja? Perełko toż to sztuka prawdziwego kłamstwa .Powodzenia
              • Gość: karina Re: ?? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:20
                dzięki
            • Gość: karina Re: KARINKA, RATUUUUUUUUUUUUJ IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:16
              Co?
    • blondynka_ Blondynka 02.11.01, 03:06
      karina_17 napisał(a):

> ....., ..... i ....... . Który sprosta wymaganiom?
      >
      > Buziaki, karina
      Wymagania to mam JA, a ty - jak na razie - jestes wtorna i malo oryginalna;
      proponuje wymyslic cos ad hoc, tak, jak uczynilas, ale bardziej inteligentnego i
      samodzielnego!

• Gość: karina Re: Blondynka IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:14
        Co ty bredzisz? Też mi, blondynka. farbowana?

Pozdrawiam
    • Gość: Men Karinko, Skarbie mój IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 13:43
      Pewnie,że nie dałem się tym różnym duszkom (i wiedźmom) - czekam z utęsknieniem
      na Ciebie !

Usycham z tęsknoty do Ciebie Aniele Złoty mój !!!!!!!

Pa Skarbie
      • Gość: karina Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:19
        Tylko mi uschnij. Może wody?

Pa, karina
        • Gość: Men Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 18:39
          Tak Skarbie, ale nie wody - Ty wiesz czego pragnę :)

A tak w ogóle może starczy tej kokieterii Aniołku i weźmiemy się do rzeczy ..,
          bo poszukam sobie bardziej zdecydowanej i wierniejszej panny tutaj tzn. w
          innych wątkach :)

Pa Ty moja Wisienko !
          • Gość: karina Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 19:57
            Do rzeczy? Co chcesz zamiast wody? No, no takie kokietowanie jest przecież
            słodziutko dziecinne i interesujące. Kogo w takim razie szukasz?
            Pa , buziaki karina
            • Gość: Men Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 20:26
              Oczywiście, że Ciebie Karinko cały czas szukam i juz nie wiem co sobie zaraz
              zaspiewam:
              - proście, a będzie wam dane;
              - czy też czekaj tatka latka.

...i widzisz co ze mna wyprawiasz - zaczyna sie budzić pesymista ????

Pa moja urocza sadystko, ups - Wisienko
            • Gość: Men Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 23:44
              Nie chcesz mnie Karinko, to nie - spadam gdzies sie zaszyc na kilka dni w
              samotności :)))

pa Aniołku
              • Gość: karina Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 21:01
                Cos ty taki niecierpliwy. Wiem, że miałam nie uodolniać, ale to też wasza
                cecha, przynajmniej części męskiego rodu.
                Gdzie sie zaszyłeś na ten weekend? A co do wiosny, to ile ich już przeżyłeś,
                słońce?

karina
                • Gość: Men Re: Karinko, Skarbie mój IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 20:52
                  No tak .., dobrze rozumowałem, że znalazłas tego Jednego .., nieobecni nie mają
                  głosu :)
                  A myślałem, że na tym malutkim ekraniku "notbooka" żle przeczytałem ...

No to idę z żalu spać (sam)
                  Pa, moja urocza "młodsza siostrzyczko" :(
                  • Gość: niunia Re: Karinko, Men to pijak IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 21:24
                    jestem zazdrosna, ale musze Cię ostrzec
                    • Gość: men Re: Niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 21:32
                      Tyś nie zazdrosna, tylko wredna ..:)
                      Znasz powiedzonko o psie ogrodnika ..)))
                      • Gość: niunia Re: Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 21:35
                        a ja glupia myslalam, ze to nasze wspolne alkoholizowanie sie kiedys, to byla
                        taka gra wstepna, pa na zawsze psia ogrodniczka
                        • Gość: men Re: Niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 21:40
                          A TY coś wyprawiała, jak mnie nie było ?! :)
                          • Gość: niunia Re: Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 21:45
                            nie powiem, zeby twoje zapytanie malej radosci mi nie sprawilo, HEJ
                    • Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 21:48
                      Hej...

Pozostaję wierny mojej Karince.
                      • karina_17 DO MEN'A I NIUNI.. 06.11.01, 22:17
                        Teraz to ja sama nie wiem czy potrzebna mi twoja wierność. Wspóle
                        alkoholizowanie się, i ta zazdrość.... :-)

pozdrawiam - niezdecydowana karina
                  • Gość: Men Re: sam do siebie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 22:53
                    Teraz to już sam nie wiem, co jutro zrobić:
                    - nawrzucac informatykowi od p... palantów;
                    - czy tez wrócic sam na przerwany urlop ????

niezdecydowany
                • Gość: Men Re: Karinko, Skarbie mój jedyny IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 22:27
                  Karinko, uwielbiam Cię za to - dzisiaj chyba nie zasnę.

Nie wierz Słonko w te bzdurne plotki, jakie krążą tutaj.

Pa (zaraz odbieram "ideę" - miałem problemy techniczne)

P.S.: ani mi się nie waż :))))
                  • Gość: niunia Re: Karinko, Skarbie mój jedyny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 23:11
                    nie rób już większego obciachu, idź spać, Karinka już wybrała :)
                    • Gość: Men Re: NIunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 23:16
                      Ale Ty jestes złośliwa Baba :)))

A skąd wiesz, kogo wybrała - nigdy sie nie dowiesz, hi, hi
                      • Gość: niunia Re: NIunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 23:20
                        Ona sama nie wie
                        • Gość: Men Re: NIunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 23:25
                          Do Niuni:
                          Nie klnij motyla, posłanictwo spełni,
                          Gdy innej Rózy podaruje smak pełni.

Dobranoc
                          • Gość: niunia Re: NIunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 23:28
                            slicznie, mój mały K., jakbyś nie był taki wiarołomny, to kto wie..:)
    • Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 08:52
      I ktoś sprostał ?
      • Gość: karina Re: SZUKAM FACETA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 10:50
        Jeden
        • Gość: szybki Re: SZUKAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 10:58

> Jeden

no to gratuluje, ( no ale wybacz ) chyba dobrze ze jeden choc brzmi jakby mialo
          byc wiecej !!!!

milego Wam / szybki pozdrawia
          • karina_17 Re: SZUKAM FACETA 06.11.01, 22:12
            Sama nie wiem czy dobrze, czy nie dobrze. To trochę smutne, że na tylu ..tylko
            jeden. ale cóż nie tracę nadzieji...

pozdrawiam słodko - karina
            • Gość: Jolo Re: SZUKAM FACETA IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 22:32
              Kto to? TAk z czystej ciekawości,tzn dlaczego On?
    • Gość: Men Re: SZUKAM FACETA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 17:20
      No cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak ustapic temu wybranemu ...:)

Pa moja Gwiazdeczko na niebie
      • Gość: niunia Re: SZUKAM FACETA IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.01, 17:25
        pa moj Gwiazdorku
        • Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 17:36
          Niunia, to był test sprawdzający, czy ktos Jest na tym portalu ?
          Zgadni o Kogo mi chodziło ?:))))
          • Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.01, 17:38
            oczywiscie o piwniczno-nowosadecka Karinke
            • Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 17:47
              Oj, Niunia, "przerażasz" mnie czasami ...:)
              • Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.01, 17:49
                czym, ja czysta i piekna moge przerazac
    • karina_17 DO NIUNII I MEN'A ( znowu) 07.11.01, 19:36
      • Gość: Men Re: Karinka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 20:07
        ??????? - cos zapomniałaś napisać ?:))

Nie mam na to wpływu - przecztaj, co wysłałem przed chwilą.
        • karina_17 Re: Karinka 07.11.01, 22:13
          A co napisałeś?
          • Gość: niunia Re: Do MENA IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.01, 22:19
            to tu na mnie czekasz
            • Gość: Men Re: Niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 22:32
              Poddaję, sie wygrałaś - PAX, POKÓJ, CHOCIASZ ROZEJM
          • Gość: Men Re: Karinka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 22:33
            A nie mówiłem (tzn. pisałem) ?:))))

Mój Aniołku złoty, Ty sie ze mna drażnisz ?)))
          • Gość: Men Re: Karinka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 22:59
            A nie czytałaś, szkoda
            • karina_17 Re: Karinka 08.11.01, 21:38
              Ja się z kimś drażnię? Czyż nie jestem wcieleniem cichej kobietki...? Raczej
              nie. Nawet samej siebie nie moge do tego przekonać, a co dopiero innych.

:-)

buziaki, karina
              • Gość: Men Re: Karinka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 22:08
                Zebym w nagrodę coś powiedział, to najpierw musze dostac "coś" miłego :)))
                • Gość: karina Re: Karinka IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 23:04
                  Żeby dostać "coś', trzeba na to zasłużyć. Przynajmniej, żeby dotać "coś" ode
                  mnie. Może inne mają mniejsze wymagania, tzn. żadne, co?
                  • Gość: ........ Re: Karinka IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 01:02

> Żeby dostać "coś', trzeba na to zasłużyć. Przynajmniej, żeby dotać "coś" ode
                    > mnie. Może inne mają mniejsze wymagania, tzn. żadne, co?

* A czy za te zaslugi bedzie tez medal? Za to "cos" cos w
                    koncu sie tez nalezy. Pozdrawiam
                    • Gość: karina Re: Karinka IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 13:22
                      zastanowię się...

karina
    • Gość: Men Re: Oj, Karinko IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 13:14
      Teraz Ty jestes zazdrosna - wiesz oczywiście o kogo ?!:))
      • Gość: Men Re: Oj, Karinko IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 13:21
        I przeczytaj dzisiejsza pocztę - miłego weekendu :)))
        • karina_17 Re: Oj, Karinko 09.11.01, 13:54
          Dzięki . Też sprawdź pocztę.
          buziaki, karina
          • Gość: Men Re: Oj, Karinko IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 14:02
            Nie chce mi się,myslę już o ciepłym i słonecznym weekendzie.
            Z reszta juz wybrałem.
            Papa
            • Gość: niunia Re: Oj, Karinko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 14:13
              masz racje, bo takiego paszkwila Ci wysmarowala, ze na pewno nie mialbys milego
              week-endu
              • Gość: Men Re: Niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 14:18
                Masz rację - to miłe dziecko chyba chciałoby miec juz 17-ście.

• Gość: niunia Re: Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 14:22
                  a jaka ma wielka helke, tak sie u nas mowi na pupe, zaproponuj zeby Ci
                  przyslala jej/helki/ zdjecie z pozdrowieniami
            • Gość: Michał zagadka IP: *.g1.pl 09.11.01, 14:21
              Witam, przez przypadek tu zajrzałem. Nie wiem czy jest już odpowiedź na
              pytanie. Czy w tej zagadce nie chodzi przypadkiem o to iż Jaś oglądał to
              wszystko w telewizji?
              Pozdrawiam
              Michał
              kowalczyk999@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka