agna1 18.07.06, 23:59 A teraz dół. Nie pisze, nie dzwoni, i co to za życie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesola_kicia Re: Dlaczego??? 19.07.06, 00:04 bo tak już mają dostają co chca dają nadzieje a potem kopa nam dają Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 Re: Dlaczego??? 19.07.06, 00:13 Ale on to dostał już dawno. Myślisz, że mogłam być aż tak naiwna? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Dlaczego??? 19.07.06, 00:22 oj ja nie wiem nie wmawiaj sobie winy wmów ,ze to jego wina Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 Re: Dlaczego??? 19.07.06, 00:26 Może masz rację. Ale to tylko od rana, bo rano go widziałam. Obiecał, że będzie. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Dlaczego??? 19.07.06, 00:37 tym bardziej to jego wina nie Twoja i tak sobie powtarzaj jego wina jego wina a teraz przepraszam usypiam Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 Re: Dlaczego??? 19.07.06, 00:54 Dobranoc ale , mój mąż zawsze wpędzał mnie w poczucie winy i żadnemu takiemu więcej się nie dam. Pozdrawiam. Agna. Ps. Dokładnie wiem, że to jego wina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Dlaczego??? 19.07.06, 06:31 Sami nabroją a na nas zwalają winę, wmawiają tak często że zaczynamy wierzyć ;( Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 Re: Dlaczego??? 19.07.06, 17:45 Nie przejmuję się, bo on pewno jeszcze dziś się pojawi. A ja miałam wczoraj doła i napiłam się wódki. A co za tym idzie umamiłam sobie coś w pustej głowie. Przecież nie mogę go kontrolować, bo sama zgodziłam się na taki układ. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Dlaczego??? 19.07.06, 17:50 bardzo trudny jest taki układ... szarpie nerwy ;)( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Dlaczego??? 19.07.06, 18:08 podobno jest taka teoria ;-) ale jakie nudne to życie w nieświadomości ?! Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 Re: Dlaczego??? 19.07.06, 19:04 Macie rację, że ten układ szarpie nerwy, ale w pewien sposób on mi odpowiada. Mam inne zajęcia oprócz niego, dziecko, przyjaciół, exa który bardziej mi szarpie nerwy, niż ON. Jak mi przestanie odpowiadać, to zawsze mogę to zakończyć. Ale kocham i nie chcę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Dlaczego??? 19.07.06, 19:11 agna1 napisała: >Ale kocham i nie chcę. Nie rozumiem? czego nie chcesz? Myślałam że z całą świadomością decydujesz sie na związek z tym którego kochasz. Prawdziwa miłość nie zdarza się codzień... dlatego nie należy z niej rezygnować. Ale płaci się za to drogo, oj płaci !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 Re: Dlaczego??? 19.07.06, 21:35 Nie chcę kończyć tej znajomości, ale taką opcję zawsze mam. A płaci się nie tylko za prawdziwą miłość, nawet zauroczenie dużo kosztuje. W zasadzie, wszystkie emocje są dosyć kosztowne. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Dlaczego??? 19.07.06, 21:47 Im silniejsze emocje, tym więcej kosztują... rachunek przychodzi z opóźnieniem ;-( Odpowiedz Link Zgłoś