agna1 19.07.06, 23:21 Czy ktoś jest w stanie ich zrozómieć? Chyba nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
screen Re: Faceci 19.07.06, 23:23 Jak świat światem kobiety nie rozumieja fecetów a faceci nas!! I dobrze, bo byłoby nudno;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Faceci 20.07.06, 06:58 Adasiu Ty rozumiesz facetów. To może przyjmiesz posadę tłumacza ;-) Będziesz nam wyjaśniał pewne zawiłości, albo skróty myślowe, albo po prostu to co mówią, wg nich jasno ;-) i to co robią? Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 Re: Faceci 20.07.06, 13:38 A mi się wydaje, że żeby coś poznać trzeba to zrozómieć. I choć nie wiem jak się staram i tak nie wychodzi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 PRZYKłAD 20.07.06, 13:55 Dostaję smsa: kochanie poprzestańmy na naszej miłości, ale z sexu zrezygnujmy, bo to nas zgubiło?????????????????????????????????????????????????????????????????? I wszystko spoko, dzwoni, umawia się, pisze. Jeśli ktoś to rozómie to bardzo proszę o wyjaśnienie. Bo ja zgłupiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
masyl81 Re: PRZYKłAD 20.07.06, 15:48 Sms: boi się powiedzieć CI to w oczy :) Treść: Hmmm, zaskakujące. Może bardzo Ci e kocha, nie chce rezygnować z miłości. Może nie dostaje tego co chce dostać. Może chce dac Ci więcej ale nie potrafi. Może doszliście do ślepej uliczki? Może... Zapytaj go. Prosto z mostu. Sądzę jdnak, że kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: PRZYKłAD 21.07.06, 00:56 OK. Krok po kroku: kochanie - Witaj Ty moja radości życia poprzestańmy na naszej miłości - uważajmy na siebie, aby miłość ale z seksu zrezygnujmy - nie przysłoniła nam potrzeb fizycznych bo to by nas zgubiło - poszalejmy troszkę więc, bo na dzieci mamy jeszcze czas :) Dla mnie prościutkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: PRZYKłAD 21.07.06, 06:48 prościutkie to nie jest ;( Czy ten facet przedkłada uczucia nad fizykę? Chyba właśnie to nas dziewczyny zaskoczyło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: PRZYKłAD 21.07.06, 07:12 Sorry ale ja mu jakoś nie wierzę. Gdzieś głęboko ukryty jest jakis podtekst. Może on chce mieć czyste sumienie, kiedy juz do tego seksu dojdzie... Przecież on uprzedzał, że tego nie chce.... a wiadomo, że to jest nieuniknione. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: PRZYKłAD 21.07.06, 07:27 no właśnie, dla mnie nadal jest to niejasne, nie wiadomo o co mu chodzi ;( Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: PRZYKłAD 21.07.06, 08:56 Oj Kobiety, czepiacie sie szczegółów. Jeżeli jestes do niego nastawiono pozytywnie, to taki sms Cię rozbawi, jeżeli jednak nie jesteś zdecydowana to wtedy nasuwają sie pytania i wątpliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 Re: PRZYKłAD 21.07.06, 11:23 ALE TEN SEX JUż BYł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I wcale nie był najgorszy;) Dla niego również, rozmawialiśmy o tym. Więc nie rozumiem co się stało? A właściwie to o co mu chodzi? Nie ma mowy o jakimś ściemnianiu bo przyjeliśmy zasadę, że będziemy ze sobą szczerzy! Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec0001 Re: Faceci 20.07.06, 19:08 co wy baby:-) macie problemy z facetami???? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Faceci 20.07.06, 19:09 Ja też nie rozumiem tego smsa, ale liczę że panowie zaglądający na to forum spróbują nam to wytłumaczyć ;) Nie czepiajmy sie ortografi, to się zdarza, szczególnie jak piszemy na klawiaturze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
color moja rada 21.07.06, 11:39 z facetem jest jak z komputerem dla laika, nie trzeba rozumiec co ma w srodku i jak dziala, trzeba nauczyc sie go racjonalnie i wlasciwie uzywac ! czasem taki moze sie zepsuc. sa na to dwie metody: oddac do naprawy albo wymienic na nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
color Re: moja rada 21.07.06, 12:53 ja jestem samoukiem wiec polece metode prob i bledow :-) w przypadku faceta wprawdzie nie wchodzi w gre reinstalacja systemu, ale.... a tak na powaznie, przeciez chyba jestes jakis czas z tym swoim facetem, obserwujesz, sluchasz, rozmawiasz... powinas cos wiedziec. nikt ci konkretnych rad nie udzieli (typu instrukcja co wolno a czego nie) ale czytajac chociazby tutejsze fora mozna sie sporo dowiedziec na temat spostrzezen i relacji miedzyludzkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 Re: moja rada 21.07.06, 13:08 Nie no to był żart. Znam go jakieś 10 lat. Kiedyś byliśmy razem, potem nasze drogi się rozeszły, a teraz znowu. Znam go dobrze, ale czasami jak mnie zaskoczy, to nie wiem czy śmiać się, czy płakać. Staram się wszystko zrozumieć, ale czasami sytuacja mnie przerasta. Odpowiedz Link Zgłoś
color Re: moja rada 21.07.06, 13:14 hm.. to moim zdaniem nic z tego nie bedzie. on chce widziec w tobie przyjaciolke (choc to wg. niektorych niemozliwe)... skoro do tej pory sie nie zakochal (na dobre) to juz tego nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 Re: moja rada 21.07.06, 13:23 Nie chce mi się pisać od nowa, więc zapraszm do "dlaczego tak jest" na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
color Re: moja rada 21.07.06, 13:37 vide pierwsza odpowiedz... w tym watku i w tym poprzednim wyrazilem podobne zdania - mimo ze dopiero teraz skojarzylem ze o problemie pisze ta sama osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
frankhestain Re: Faceci 22.07.06, 16:35 fantka napisała: > Ja też nie rozumiem tego smsa, > ale liczę że panowie zaglądający na to forum > spróbują nam to wytłumaczyć ;) > > Nie czepiajmy sie ortografi, > to się zdarza, > szczególnie jak piszemy na klawiaturze ;) zamiast u to ó co to ma do klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Faceci 22.07.06, 16:39 mnie się zdarza zrobić jak piszę na klawiaturze przedziwne błędy, czasem coś tak napiszę że jak podniosę wzrok na ekran to sama nie mogę się domyśleć co napisałam ;))) dlatego rzuć kamieniem jeśli bez winy jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
frankhestain Re: Faceci 27.07.06, 16:09 fantka napisała: > mnie się zdarza zrobić > jak piszę na klawiaturze > przedziwne błędy, > czasem coś tak napiszę > że jak podniosę wzrok na ekran > to sama nie mogę się domyśleć co napisałam ;))) > dlatego rzuć kamieniem jeśli bez winy jesteś :) piepszysz bez seansu i nie bede żucał kamienjem Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Faceci 01.08.06, 20:10 frankhestain napisał: > analfabetka Nareszcie ktoś się na mnie poznał ;-) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Faceci 21.07.06, 15:14 A masz jakąś metodę na zrozumienie kobiet? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Faceci 21.07.06, 15:32 to powiedz, dlaczego chcą tylko dobra dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Faceci 21.07.06, 16:20 Roborobi założyłam nowy wątek pt. Kobiety... jak je zrozumieć. Zapraszam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Faceci 21.07.06, 16:56 i tu jest remis my nie znamy wszystkic facetów a faceci nie znają wszystkich kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
agna1 Re: Faceci 21.07.06, 17:05 Więc nierealne, żeby ktoś wiedział jak zrozumieć wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Faceci 21.07.06, 17:09 dokładnie :) my nie zrozumiemy panów a panowie nas jedynie co możemy to starać sie rozumieć swoich partnerów nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Faceci 21.07.06, 19:43 nie rozumiem facetów, czasem sama siebie także nie rozumiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Faceci 22.07.06, 14:56 Dlaczego wiekszości z nich się wydaje, że jak rozwódka to od razu "chętna"??!! Nie ubieram się i nie maluję wyzywająco, nie prowokuję zachowaniem a mimo to kilka razy dostałam ostrzeżenie abym uważała na tego czy tamtego, bo w towarzystwie mówił, że ma dzisiaj w związku ze mną "pewne plany". Wkurza mnie takie zachowanie, dlatego dzisiaj od rana zaczęłam przesuwać meble. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Faceci 22.07.06, 15:00 też obserwuję takie zachowanie dlatego kiedyś otworzyłam wątek "Partner/partnerka z odzysku" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Faceci 22.07.06, 15:11 No szlag mnie trafił!! Wszystko fajnie, pijemy piwko, gramy sobie w kręgle a tu kolega z biura szepcze mi do ucha, że pewien pan z naszego towarzystwa cały czas gada o tym co będzie dalej, że bawimy się do późna no i że ja z nimi jestem. Trudno Wam to powtórzyć. Nie wiedziałam jak się zachować. Udawałam, że nie zauważam jego zalotów a przy najbliższej okazji odpięłam się od towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Faceci 22.07.06, 15:15 Screen nie mamy wpływu na paplaninę "panów" lekceważenie daje dobre efekty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Faceci 22.07.06, 15:33 Wiem Fantko. Zazwyczaj takich panów następnym razem omijam z daleka i unikam spotkań ale tu sprawa wyglada inaczej. To jest mój dyrektor i jestem "skazana" na jego widok codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Faceci 30.07.06, 08:30 my ich nie zrozumiemy nigdy ,ani oni nas gdybysmy sie mogli zrozumiec we wszystkim to bylo by nudno na tym świecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś