czort 16.02.03, 21:00 pani ordynator, do kurwy nedzy! do operacji, bo ostatnai to wacpani spierdolila dokladnie!!!! dalej kutas! na dobrego czleka trza go przerobic - bezmozgowca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doktor samanta ze co?! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 21:02 ja spierdolilam operacje? Moj skalpel nigdy siem nie myli...no ,czasami dlon mi zadrzy ale to wina instrumentariuszki bo na czas ziubera suka nie donosi! Mozgu to on dawno juz nie ma ,trzeba go odszukac i cos mu wszczepic w to miejsce teraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
czort znaczy siem w jajach dalej resztka zostala? 16.02.03, 21:05 to zakladac okulary i szukac ile sil! ojejku, a ostatnio mrozy sa, to moze przymarzlo ta resztka? to moze i termofor bedzie potrzebny - a potem ssakiem to, ssakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta w ostatecznosci IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 21:10 pobierzemy DNA leziakowe i sprobujemy sklonowac go .Ostatnio cos takiego z mamutami kombinowano.Im zdechlo ale moze nam sie uda? Ale na razie nie tracmy nadzieji na odnalezienie .ssak? A moze lepiej...kleszcze,he,he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: w ostatecznosci IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 00:04 Same się kurwa sklonujta,bando bezmózgich,pozbawionych płata czołowego baboli. Wetknijcie sobie skalpeliki w wasze liczne otworki i zostawta mnie w spokoju jakby. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: w ostatecznosci 17.02.03, 09:31 ooooooooo! sam zamiar operacji powoduje zmiany w platach mozgowych danego osobnika???? my to siem potrafimy klonowac, a co! czasami z oplakanym skutkiem (vide dzieciatko mlodsze) czasami zas z pieknym (vide dzieciatko starsze-rozumne!) to starsze w mamusie poszlo!!! a ci mozgowcze nie damy spokoju, zebys wiedzial!!! --- czort Odpowiedz Link Zgłoś
zst1 Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon 17.02.03, 01:30 czort napisała: > pani ordynator, do kurwy nedzy! do operacji, bo ostatnai to wacpani > spierdolila dokladnie!!!! > dalej kutas! > na dobrego czleka trza go przerobic - bezmozgowca! Oto najlepszy przyklad na tym forum, jak nie nalezy pisac: bledy ortograficzne, gramatyczne, stylistyczne i logiczne. Widac tu nie tylko ewidentny przejaw glupoty autora, ale rowniez calkowte zagubienie sensu wypowiedzi. Poprostu smiec i to w wulgarnej oprawie. p.s. Czy to prawda, ze czort jest kobieta? Trudno mi w to uwierzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon IP: *.hwr.arizona.edu 17.02.03, 01:41 czego chcesz od babinki? jak ci sie nie podoba to won... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon 17.02.03, 09:33 dokladnie! chwali ci siem krecha! a toto zst to niech se zakonotuje, ze operacje na mozgu pewnego osobnika trzeba traktowac jako wartosc nadrzedna FT!!!! traktuj to jako nasza FT-owska "bogurodzice" a o autokreacji slyszal???? i toto mysli, ze jezd mucho macho:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon IP: *.hwr.arizona.edu 17.02.03, 10:57 czorcie :)) a ty powiedz sfojej pani ordynator, zeby uwazala i jak jej skalpel spadnie na podloge, to zeby go porzadnie we fartuch wytarla zanim zacznie dalej operacje na mozgownicy robic to bardzo wazne... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon 17.02.03, 12:06 a po chorere ma wycierac? moze z zarazkamy bedzie madrzejszy - oczywiscie mowiem o obiekcie zabiegu! tzn bedzie wtedy mial coskolwiek we lbie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta cicho do cholery.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 13:16 bo sie skupic nie moge! Leziak! Zamknij mordke i lez spokojnie, bo znowu reka ze skalpelem poleci mi nie w tym kierunku co trzeba! No co? Chcesz do konca swoich dni byc takim zlamasem? Trzeba z ciebie wreszcie psycholu czlowieka zrobic,no! Ale jak bedziesz fikal to mimo,zes jakby moim niby dziecieciem (potwor stworzony przeze mnie) to wszczepie ci mozg jakiegos tam zst1! No bodra....nie bede taka wisnia...nie zrobie Ci skarbie tego..Lez malenki spokojnie,nie nerwujsia.Moze jeszcze uda siem odnalezc twoj zagubiony mozg i umiescic go na miejsce.Dobly Lezio,dobly....ciiii,spokojniutko... Krecha! A po co wycierac skalpel?Ty myslisz ,ze on brudny czy jak? To rdza tylko .Przelezal ponad rok w szparze podlogowej to i zardzewial letko,no! Czortu! Trzeba cos szybko wymyslic ,bo pacjent zaczyna siem denerwowac jakby . Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: cicho do cholery.. 17.02.03, 15:45 oj tam, a czego siem panoi ordynator tak przejmujesz tem pacjentem? nie pierwszy on i nie ostatni, coby imputowac mu conieco! ale co? jak nic nie ma! kurna - chodz te zarazki bedom po nozyku we rdzy krwistej! a moze by pani ordynator zaordynowala, coby nie chuchal za bardzo w strone zespolu operujacego, bo to my zaczadziejemy od oparow jagodzianki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: co cicho? IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 17:16 To się klonujta,jak zdrowe klonowanie musi być,powiedzieć wam może duszek owieczki sklonowanej jakiś czas temu.Właśnie zeszła. A toto ZST to co to takiego nowego niby? Zastęp Szalonych Tuptusiów?No,jak to uroczo skrzeczy,hehe. A ty o swoją rączkę się nie trzęś,ty ordynatorko od siedmiu boleści,taka z ciebie doktorka jak z koziej dupy trąba i najlepiej zoperuj się sama,używając pędzącego buldożera jako narkozy.Od kiedy to ryże dziwki portowe ze Szczecina mają w ogóle uprawnienia do operowania kogokolwiek? Co do Czorta,to zabierzcie tą rurę w ogóle z tego szpitala,bo jedynym szpitalem dla niej właściwym to tylko psychiatryk jest i to najlepiej gdzieś na Białorusi w okolicach Grodna powiedzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon IP: *.hwr.Arizona.EDU 17.02.03, 20:31 ja tam nie mam nic przeciwko tym zarazkom; a temu pacjentowi i tak to moze tylko pomoc, bo bedzie mial wreszcie swoja pierwsza wlasna komorke we lbie ale pszepisy szpitalne mowia wyraznie tak: Artykul 27A, czesc 3: "...a jak [skalpel] spadnie na podlogie, to trza podniesc i we fartuch wytrzec, po czym mozna kontynuowac operacje..." Artykol 35B, czesc 8: "...zardzewialy skalpel jest tak samo dobry jak nowy, ale trzeba z niego rdze wyczyscic np. przez naplucie i przetarcie szmata." - krecha czort napisała: > a po chorere ma wycierac? moze z zarazkamy bedzie madrzejszy - oczywiscie > mowiem o obiekcie zabiegu! tzn bedzie wtedy mial coskolwiek we lbie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobromir2 Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon 17.02.03, 17:13 czort napisała: > a o autokreacji slyszal???? Jesli ktos z wlasnej, nieprzymuszonej woli kreuje, czy atokreuje sie na smierdzace gowno, to zapewne jest tym smierdzacym gownem i niczym innym byc juz nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 17:39 Dobromir,znajdź sobie gdzie indziej pole do realizowania swoich gównianych pomysłów,skoro tu ci się nie podoba.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
dobromir2 Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon 17.02.03, 17:44 Gość portalu: leziox napisał(a): > Dobromir,znajdź sobie gdzie indziej pole do realizowania swoich gównianych > pomysłów,skoro tu ci się nie podoba.Dobranoc. Nie realizuje zadnych gownianych pomyslow. Mowie prawde - skoro ci sie nie podoba, znajdz sobie gdzie indziej pole do picia denaturatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 17:49 To co ja piję przedstawicielu zaściankowego matołectwa,to tylko i wyłącznie moja sprawa.Włazisz tu jak cieć w zasranych gumiakach i zatruwasz aurę swoimi pseudointelektualnymi wyziewami. Z tego co pamiętam,to jakby tobie tu się niespecjalnie podobało,więc i przed tobą drzwi otwarte,poza tym nie ty ten wątek otwierałeś,a poza tym nie wiesz,o co tutaj chodzi.Więc nie wyskakuj z mety z gównianymi tekstami,bo to nikogo tutaj nie rusza.Wymyśl coś mądrzejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon 17.02.03, 20:28 leziak, kurna olek - przylazi toto jakies w nasze bagno tj forumowa sluzbe zdrowia i zaraz sie madrzy!!! a lapowke choc dal? ni chuja - to pogonic! albo za darem zoperowac - tylko mengele trza wezwac jako dra prowadzacego! on skorki umie wyprawiac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zst1 Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon 17.02.03, 23:45 Gość portalu: leziox napisał(a): > To co ja piję przedstawicielu zaściankowego matołectwa,to tylko i wyłącznie > moja sprawa. Fakt, ze ty sie obracasz wsrod malotectwa, nie znaczy, ze i ja musze. A jesli chodzi o rodzaj trunkow, ktore spozywasz - to naturalnie nie moja sprawa. Wskazowka, tu byla pora, o ktorej powiedziales dobranoc... Włazisz tu jak cieć w zasranych gumiakach i zatruwasz aurę swoimi > pseudointelektualnymi wyziewami. > Z tego co pamiętam,to jakby tobie tu się niespecjalnie podobało,więc i przed > tobą drzwi otwarte,poza tym nie ty ten wątek otwierałeś,a poza tym nie wiesz,o > co tutaj chodzi.Więc nie wyskakuj z mety z gównianymi tekstami,bo to nikogo > tutaj nie rusza.Wymyśl coś mądrzejszego. A co do reszty twojego belkotu: skoro twoja kolezanka bez cienia zazenowania prezentuje tutaj gowniany,zarowno pod wzgledem tresci i formy jezyk, to mnie tym bardziej wolno go krytykowac. Nie odpowiada ci krytyka na forum publicznym? To zrezygnujcie z pisania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dobromir2 Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon 17.02.03, 17:09 Gość portalu: krecha napisał(a): > czego chcesz od babinki? > jak ci sie nie podoba to won... czego chcesz od przedmowcy? jak sie nie podoba to won... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon 17.02.03, 20:40 po dlugim namysle 5 sekundowym (5 sek to jak na mnie to b. dluuugo)-eureka!!! wiem! zgadlam! on mnie kocha! i to jak mocno! znaczy siem dobromir!!! dobropokojowe niosacy! kce mnie ustawic na modle swojom! a ja na to wademekum! i tak swoje wiem:)))) aha! a skad wiesz, jaka jezdem? jasnowidz? i dlatego mnie pokochales:)))) i za to kurwa cie szanuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta no wlasnie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 23:24 Ordynatora nie bylo to od razu chlew mi tu z odzialu zrobili! czort do cholery! Co to za jakis dobromir sie tu szlaja? czy ty sobie kuwa myslisz ,ze ja dam rade 2 trepanacje dziennie wykonac?Poza tym odmawiam wykonania zabiegu na tej imitacji czlowieka-dobromirku .Mir...no qrwa jakos mi sie zle to kojarzy.Na dodatek mir co nie chleje to juz wogole podejrzane .Zabrac mi ten pomiot ze szpitala ,ale juz! Pacjent Leziak! Prosze nie rozmawiac z innymi pacjentami bo tu rozne przypadki bywaja-psychiatryczne tyz a tobie nie wolno siem denerwowac! Oddychaj gleboko ,adin,...dwa...tri...Bedziesz teraz spal....czietyrie,piat....spij mordka......szesc....spisz...Krecha! dawaj tluczek,pacjent nie poddaje siem hipnozie! Ty mnie siem krecha podobasz,bedziesz instrumentariuszka.Przyda mnie sie pomoc jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: no wlasnie! IP: *.hwr.Arizona.EDU 18.02.03, 03:42 ty samanta tyz mnie sie podobasz. i ja moglbym instrumentariuszem byc u ciebie na oddziale ale pustych lbow operowac nie bedem - o nie! - i jusz; jak ci sie jakies mniej puste trafia do trepanacji, to chetnie siem udzielem krecha ---------------- Gość portalu: samanta napisał(a): > tluczek,pacjent nie poddaje siem hipnozie! Ty mnie siem krecha > podobasz,bedziesz instrumentariuszka.Przyda mnie sie pomoc jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
zst1 Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon 17.02.03, 23:49 i dlatego mnie pokochales:)))) > i za to kurwa cie szanuje:))) czy kiedykolwiek normalny czlowiek zakochal sie w tobie? osobiscie watpie. z tego co piszesz nie przypominasz nawet kobiety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta sluchaj no zst czy jak cie tam zwa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 23:55 Dla zwyklej wprawy chcialam cie zoperowac i przepatrzec zawartosc twojej czachy ,bo byc moze daloby sie pobrac jakies tam czesci wymienne dla pacjenta lezia .Niestety! Aparatuta wykazala ,ze jestes pierdzielona maszyna! Zwyklym ,zasranym cyborgiem pozbawionym poczucia humoru! No to ja moj drogi tepic na tobie skalpela nie zamierzam ,ale jak mnnie synu wqrwisz to poleje cie woda i zardzewiejesz,a to bedzie bolalo,he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta w morde jeza!:(((( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 00:00 Ublizylam cyborgom:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
zst1 Re: w morde jeza!:(((( 18.02.03, 00:13 Gość portalu: samanta napisał(a): > Ublizylam cyborgom:((((((((( Nie, to twoi przyjaciele ublizaja portowym dziwkom porwnujac je do ciebie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: w morde jeza!:(((( IP: 212.144.170.* 18.02.03, 00:51 ZST,dla mnie jesteś zwykłym kutasem,który nie zasługuje nawet w małej części na zaszczyt rozmowy z Samantą,Czortem,lub innymi,o niebo inteligentniejszymi niż ty,osobami,bywającymi na tym forum.Co do Dobromira,to już swoje powiedziałem. My tu już niejednego prymitywa twojego typu przeżyliśmy,bo takie skurwiele jak ty,ZST,oraz Dobromir,wpadają na to forum,usiłując zrobić dobre wrażenie swoim stylem,wprost z wiejskiej podstawówki. I kiedy o tobie kmiocie,nikt nie będzie pamiętał,to Samantę i Czorta długo się jeszcze na tym forum będzie wspominać.Bez względu na to,co twoja malutka,pozbawiona grama rozumu czaszka jeszcze będzie chciała wymyślić. Prawda jest jedna-na FT jesteś od początku skończony i przyjmij to jako pewnik. Nikt cię stąd wyganiał nie będzie.Skończysz się sam,prymitywku. Odpowiedz Link Zgłoś
zst1 Re: w morde jeza!:(((( 18.02.03, 02:02 Gość portalu: leziox napisał(a): Nie znam cie, nie ublizylem ci, ani nawet nie zaczepialem. Nie obchodzi mnie rowniez od jak dawna pisza tutaj twoje koleznki, jak czesto i jak wysoko oceniasz ich zaslugi dla tego forum:). A juz najmniej obchodza mnie twoje prognozy co do mojej przyszlosci na tym forum. Wybacz, ale napewno nie pytalbym cie o opinie w tej sprawie :P Cala ta mowa-trawa zbedna wiec byla zupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta mroz zelzal IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 07:58 tak wiec moge kontynuowac poszukiwania utraconego mozgu leziakowego ...a czas nagli,oj nagli .... Pacjencie Lezio ,prosze byc dobrej mysli jako i ja jestem,ze co w zeszlym roku spierd...to uda mi sie teraz naprawic(albo spierd... do reszty) Poki co jednak obsluge urzadzen technicznych( cyborg) prosze pozostawic personelowi .Za postawe obywatelska dostaniesz jednak dzisiaj dodatkowy deser :kompocik z jagodzianki i sledzik w occie .Acha! Milo nieprawdaz? Krecha ,ty mi tu nie podskakuj i warunkow nie stawiaj bo jak na razie to jeszcze ja rzadze w tym szpitalu a przysiega Psycholesa obowiazuje wobec kazdego pacjenta.Ponadto pacjent Lezio ma swoje przywileje w tym szpitalu .Stanowi jego kamien wegielny,he,he .Doktor Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: mroz zelzal 18.02.03, 08:02 ja jakby co moge pozamiatac, w koncu musi sie corka starym opiekowywac....... przynioslam krzynke z piwkem na wydobrzenie te, doktorowa, jak tam tatus, zyje, czy mam sama to piwo pic czekajac na informacje???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: mroz zelzal IP: *.hwr.Arizona.EDU 18.02.03, 17:54 ty dochtór samanta moze i sobie żądzisz w tym swoim psycho shpitalu ale ja swoja wartosc znam i nie pozwole sobą orać na pustych łbach pacjentow co majom puste lby ja morze i nie mam edukacji w medycynie, ale za to mam w pokrewnej dziedzinie geologii; wienc wystarczajace mam kwalifikacje, zeby skalpel z ziemi podniesc i pani doktor podac (po uprzednim wytarciu w szmate albo i nie - jak se pani zyczy) o! Gość portalu: samanta napisał(a): > Krecha ,ty mi tu nie podskakuj i warunkow nie stawiaj bo jak na > razie to jeszcze ja rzadze w tym szpitalu a przysiega Psycholesa obowiazuje > wobec kazdego pacjenta.Ponadto pacjent Lezio ma swoje przywileje w tym > szpitalu .Stanowi jego kamien wegielny,he,he .Doktor Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
doktorowa_samanta Re: mroz zelzal 18.02.03, 18:34 No dobra,nie bedziesz Krecha moja instrumentariuszka,za pyskata jezdes i pewnie podpijalabys mi ziubera z flaszek! Geolog? No to popierdzielaj linijka,tfu! krecha pokopac w glebie troche,moze odnajdziesz gdzie szczatki leziowego mozgu. I nie ublizaj go qrwy nedzy pacjentowi bo ciem wywale z roboty ! A jak mi tu jeszcze raz krzyknie to jak mi skalpel mily wytne jej cos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: mroz zelzal IP: *.hwr.Arizona.EDU 18.02.03, 22:06 a to ja w takim szpitalu gdzie taka zolza jest szefowa to pracowac nie bede i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: w morde jeza!:(((( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 08:02 Drogi zst .jezeli taka terapa ( ublizanie nam) wydatnie ci pomaga to jako lekarz nauk paranoicznych nie moge ci tego odmowic.Uzywaj sobie robaczku do woli ,mnie nie jestes w stanie obrazic,he,he ,ale jak bedziesz to robil wzgledem czorta ,tudziez Leziaczka to jakem doktorowa utne ci genitalia! To siem kastracja ptysiu nazywa,no! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: w morde jeza!:(((( 18.02.03, 08:08 te, pani doktor, a zapytaj siem toto zzz z innemi literkami, co w jego mniemaniu znaczy kobiecosc! bo moze to taki psychol, ktorego strach siem bac! przeintelektualizowanym odmawiajacym kobiecosci literkom stanowczo mowimy nie!!!! i wara z naszego oddzialu! aha - na pozegnanie 10 dawek halowpierdolu i won z naszej kliniki! aha - only, ty tu z krzynkami nie wyjezdzaj - coz to krzynka dla tatusia kochanego jezd??? z 5 beczek piwska i 4 szesciopaki metanolu - to jezd to! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: w morde jeza!:(((( 18.02.03, 08:11 no ja krzynke to sama przytachalam dla sie..... reszte dowioza.... tyle tylko ze jak wy mnie tu mego tatulka ladnie nie bedzieta obslugiwac i dostarczac czego se zazyczy to starego zabiram stond.... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: w morde jeza!:(((( 18.02.03, 08:13 ty nie zabiraj, bo co bedziesz miala w domu? roslinke! a tak, po naszej operacji - wroci chlopczyk jak walczyk i sam ci bedzie dziecko krzynki do dom znosil:) niewazne, ze puste, bo wytrabil wszystko na mrozie - ale za to bedziesz mogla z deszczolek pryczki pozbijac dla gosci tatusiowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: w morde jeza!:(((( 18.02.03, 08:17 deszczolkami to ja normalnie wybijam gosci.... chcieliby sie oni do kobylaka dostac, no ale u nas w kranach tylko woda plynie, a jak nie smakuje to won z chaty, barbarzyncy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: to se ne wrati pane havranek! skalpele w dlon 18.02.03, 08:14 no tak - a co przypomina kobiete? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta cholerna smarkateria,no! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 08:26 Co to znaczy Only tatusiowi krzynki przynosic?! Nie wiesz ,ze to do doktorowej siem z lapowka przychodzi? Kcesz staruszka w dobrym stanie dostac to popierdzielaj po bukiet ziuberkowy do alkoholociarni .Salowa nam sie przyda ,bo poki co pacjent lezio spija wszystko co w plynie nie odrozniajac szlachetnej jagodzianki od pasty do podlogi .No i rzyga pozniej jak nie przymierzajac kot psakudzac podloge .Czort! Chyba nie myslisz ,ze znize sie do dyskusji z blachoglowym? Zreszta co cie obchodzi zdanie cyborga? Jak bedzie grzeczny damy mu smar zeby sobie zawiasy naoliwil a jak nie to srubka mu w blaszany zad,no! A tak przy okzji ...moze ktora ruszylaby swoj leniwy zad i zaniosla pacjentowi Leziakowi poranny przydzial tabletek ! Prosze podac mu 25 tych malenkich rozwych i 15 tych zoltych w kapsulce .jaka masa -taka dawka!Doktorowa Odpowiedz Link Zgłoś