Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 06:36 aż ktoś się zlituje i trutnie tu zamiast mnie na pobudkę, a tu nic, cicho i głucho. To może objaśnię : poniedziałek mamy znowu, mili Państwo, czas szykować się do pracy!!!! No. Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 06:51 To dzisiaj na pewno poniedziałek ? :(((((((( Na to wszystkim dzień dobry w tak miły dzeień :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czekam i czekam, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 06:58 Osobiście wolałabym, żeby dziś był piątek, ale jakoś do tej pory nikt nie przejął sie tym, co ja bym wolała, za to teraz ja się muszę przejmować poniedziałkiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Czekam i czekam, IP: *.chello.pl 24.02.03, 07:25 ano dzis poniedzilaek, w zwiazku z czym mam zly humor :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 07:28 ja tez za chwile wylaze do ukochanej mojej pracy. a moze by tak przeglosowac wyzszosc wypoczynku od pracy? jak ja nie lubie poniedzialku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzdzownica_magda Re: Czekam i czekam, IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.02.03, 09:16 dlaciego dzdzownicie tez musia placowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 10:20 Gość portalu: dzdzownica_magda napisał(a): > dlaciego dzdzownicie tez musia placowac?? a może bys wolała pojść ze mną na ryby? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czekam i czekam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 09:34 a ja tak nie lubię niedzieli, że,chcąc nie chcąc,muszę lubić poniedziałek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czekam i czekam, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 19:19 Nie lubić niedzieli to grzech! Taki świę..świetny dzień. Uneczko, jak to zamierzasz wytłumaczyć? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czekam i czekam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 20:03 co tam,przy moim dorobku jeden grzech wiecej, czy mniej już nie ma znaczenia:)) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Nie lubić niedzieli to grzech! Taki świę..świetny dzień. > Uneczko, jak to zamierzasz wytłumaczyć? > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 20:20 unka, czyzbys miala wiecej grzechow ode mnie???/ jejku, znow ktos mnie przewyzszyl! nawet w grzechach! a moze by tak licytacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czekam i czekam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 20:30 ok pierwszy zapamietany grzech? mój-popełniony w przedszkolu... :) czort napisała: > unka, czyzbys miala wiecej grzechow ode mnie???/ > jejku, znow ktos mnie przewyzszyl! nawet w grzechach! > a moze by tak licytacja? > Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 20:33 "pozyczylam" mamina broszke, by ladnie wygladac na zdjeciu z przedszkola:))) broszke "zwrocilam" mamie. i nic by sie nie wydalo, gdsyby nie te pechowe zdjecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czekam i czekam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 20:35 o nie,ja swojego nie opiszę! (to było podczas leżakowania...) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 20:40 wstydzisz siem? no przestan, jestes przeciez duza dziewczynka:))) a tak cos zwiazanego z przedszkolem - kolega przedszkolny powiedzial mi kiedys, ze specjalnie udawal, ze nie umie zawiazywac butow, ze to tak dlugo mu zajmuje czasu, a w miedzyczasie zawiazywal te buciska z lusterkiem w lapie, bardzo blisko dziewczynek. no dobra - a podstawowka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czekam i czekam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 22:52 no i masz,z obawy przed moim ekshibicjonizmem men odciął mi czasowo dostęp do komputera:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Czekam i czekam, IP: *.piekna.pl 24.02.03, 23:05 Gość portalu: oona napisał(a): > no i masz,z obawy przed moim ekshibicjonizmem > men odciął mi czasowo dostęp do komputera:(( bez komentarza :) no a poza tym, jemu wiele odciąć nie możesz, strateg! Odpowiedz Link Zgłoś
indianajunior Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 23:02 Gość portalu: oona napisał(a): > ok > pierwszy zapamietany grzech? > mój-popełniony w przedszkolu... >:) na ul.Sygietynskiego w Wawie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czekam i czekam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 23:04 nie:)) a co tam się działo??:) Odpowiedz Link Zgłoś
indianajunior Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 23:08 Gość portalu: oona napisał(a): > nie:)) > a co tam się działo??:) cos bardzo ciekawego podczas lezakowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czekam i czekam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 23:11 domyślam się,policytowałabym się nawet gdzie było ciekawiej,ale nadal się wstydzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
indianajunior Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 23:15 przez chwile myslalem juz ze mowimy o tym samym lezakowaniu:0)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czekam i czekam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 23:17 być może leżakowanie we wszystkich przedszkolach wygląda podobnie:)) ?!... Odpowiedz Link Zgłoś
indianajunior Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 23:25 Byc moze , pocieszajace jest to troche wiedzac ze to nie tylko ja mialem takie zainteresowania w wieku przedszkolnym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czekam i czekam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 23:32 moze odezwą się jeszcze inne ex-przedszkolaki, badania nt.poobiednich drzemek dzieciaczków byłyby wiarygodniejsze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
indianajunior Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 23:38 Gość portalu: oona napisał(a): > moze odezwą się jeszcze inne ex-przedszkolaki, > badania nt.poobiednich drzemek dzieciaczków > byłyby wiarygodniejsze:)) :)))moze a moze dam ogloszenie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czekam i czekam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 23:43 chcesz szukac tamtej koleżanki?? to raczej nie jest dobry pomysł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 23:12 > cos bardzo ciekawego podczas lezakowania dobrze że tu dziewcynki nie ma , wy bezwstydnicy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Czekam i czekam, IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 19:34 CZekaj dalej aż ktoś się zjawi i cię wybawi.doradca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czekam i czekam, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 19:44 Doskonała rada. Tak właśnie zrobię mając nadzieję, że do czasu wybawienia nie osiwieję. No chyba, że wcześniej znudzi mi się czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czekam i czekam, 24.02.03, 20:21 nie ludz sie, maryjko, liberatorow w naszych czasach nie ma! choc niektorzy mysla, ze tacy sa! sama siebie trzeba zbawiac i wybawiac, i karcic i nagradzac, i zadac i pozwalac. taki wewnetrzny kijek i marchewka. Odpowiedz Link Zgłoś