proces7 30.08.06, 23:10 Zapraszam po przerwie wakacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lejdik Re: Otwarcie Forum 30.08.06, 23:15 A tak milusio zapraszasz procesiCzku, czy tylko tak sobie zapraszasz z grzecznosci, zeby zadać kłam temu co mówią podli ludzie i okazać dużo szacunku dla swoich- interLOKATORÓW?:>:D Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Otwarcie Forum 30.08.06, 23:16 Wiesz dobrze lady, że mam szorstki stosunek do adwersarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Otwarcie Forum 30.08.06, 23:16 a może ten zarząd komisaryczny by zmienic;) w konkretne osoby :) bo jakos xle sie to kojarzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Otwarcie Forum 30.08.06, 23:20 justysbytomianka napisała: > a może ten zarząd komisaryczny by zmienic;) w konkretne osoby :) bo jakos xle > sie to kojarzy;) Kogo chciałabyś tam widzieć, w miejsce "zarządu_komisarycznego", Justyś? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: Otwarcie Forum 30.08.06, 23:20 Niezmiernie się cieszę z otwarcia forum, z końca wakacji mniej...Niech hula ku uciesze gawiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Otwarcie Forum 30.08.06, 23:23 Ależ się za Tobą stęskniłam, procesie, aż nie mogę pisać ze wzruszenia. Wszystkich stałych bywalców brakowało mi okrutnie. Napiszę dziś parę wprawek i od jutra gramy koncertowo, interesuje mnie tylko I Liga. Puchar będzie nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Otwarcie Forum 31.08.06, 17:06 Procku :) opiekę nad forum jeśli dobrze pamiętam sprawowały Katja ,Nadzia, miia i Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Otwarcie Forum 31.08.06, 18:43 Nie do końca dobrze pamiętasz, ale już załatwione. Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Otwarcie Forum 01.09.06, 12:44 Sprawo...od "dziś" minęło dwa dni, mamy już pojutrze:>:P. Gdzie te obiecywane koncerta? Będę musiał fałszować, w ostatnim rzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Otwarcie Forum 01.09.06, 14:23 Na razie gram w podchody;). Ostatnio real zrobił się o mnie trochę bardziej zazdrosny i gram solówki bez widowni, ale nie martw się, Viva, nadrobię. Odpowiedz Link Zgłoś