wesola_kicia 10.09.06, 14:45 jak długo łzy maja jeszcze kapać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 14:52 to zależy od tego o czym myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 14:53 do czasu zagojenia ran, czyli do czasu gdy wyschnie zrodlo :( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 14:55 źródło tak łatwo nie wysycha, ale można wstrzymać wypływ... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 14:59 to przestań myśleć o kimś a zacznij myśleć o czymś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 15:00 ok od dziś zaczynam mysleć "jak wyleczyć sie z "Depresji" i bynajmniej nie zartuje Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 15:03 Screen dała link do fajnego artykułu w wątku "do poduszki;-)))" Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 15:05 czytałam,ale nie natym rzecz polega:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 15:09 czas leczy rany i nowa miłość ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 15:11 Tak naprawde zapominanie to trudny proces. Sklada sie z paru faz: gniewu, placzu, niedowierzania ze to sie stalo i bolu, wychodzenia z tego, akceptacji, powrotu i wybaczenia. Bardzo wazne jest to ostanie, aby moc wejsc w nowy zwiazek bez ciagniecia za soba tego starego. Pomaga niemyslenie i zajecie sie tym co sie lubi, zmiana otoczenia, nowe zainteresowania, bycie z rodzina i przyjaciolmi, czasami wybicie klinem. Sa jakies techniki ktore to przyspieszaja, ale nie pamietam teraz. Wejdz moze na forum psychologia. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 15:18 Voker nie znalałzam tego forum:( jeśli ktoś ma komus wybaczyć to On mi,i ja samej sobie Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 15:40 Chodzi mi o to ze moga Ci pomoc, bo np jest cos takiego ze pisze sie 3 listy. W pierwszym wywala sie cale bloto, bluzni itd. W drugim patrzysz na siebie oczami tego kogos, probujesz go zrozumiec i usprawiedliwic. W trzecim piszesz, co to dalo Tobie, czego sie nauczylas, jakie swoje cechy zobaczylas w nim. Traktuj to jednak jako informacje, bo nie znam szczegolow. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=210 Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 15:59 hehe tak jeszcze nie robiłam Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 17:01 no to wlasnie chodzi o takie rzeczy, dzieki nim szybciej mija ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Jak długo,no jak????? 10.09.06, 17:09 dzieki za linka :) dam rade Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Jak długo,no jak????? 11.09.06, 18:43 Voker dzięki za linkę, może czasem się przydać :-) Odpowiedz Link Zgłoś